SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçı Değerlendirelim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=35698)

SivasSpor.Com 03.03.2013 17:54

Maçı Değerlendirelim

[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=39513&token=28260[/IMG]

Deplasmanda Bursaspor'a 1-0 kaybettiğimiz maçı değerlendirelim
[FONT=verdana]
[/FONT]
[FONT=verdana]Maçta göze çarpanlar : ?[/FONT]

[FONT=verdana]Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?[/FONT]

[FONT=verdana]Maçın en iyisi kimdi : ?[/FONT]

[FONT=verdana]Maçın en kötüsü kimdi : ?[/FONT]

[FONT=verdana]Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?[/FONT]

[FONT=verdana]Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : ?[/FONT]

Salim58 03.03.2013 17:55

Cevap: Maçı Değerlendirelim

[B]Hayrettine helal olsun maşallah güzel bi hata yaptı kalemizde golü gördük.
Rıza hoca hala yanlış zamanda yanlış oyuncu değişiklikleriyle takımı mahvetmeye devam ediyor.

Helal olsun sana Borjan bizi Bursa karşısında farktan koruduğun için.[/B]

Dua 03.03.2013 17:55

Rezillik
3 macta "0" Gol

ShabbatShalom 03.03.2013 17:56

[B]Hayrettin çok güzel oynadı. Bir de gol atıp bu güzel oyununu taçlandırabilirdi. Ama hangi kaleye atardı bilemiyorum.[/B]

yorumcuyuz 03.03.2013 17:56

Rıza Hoca Acilen bavulunu hazırla hatta sivasa hiç gelme direk istanbula git defol git yeter yaa

mühendisburak58 03.03.2013 17:56

3 haftadır gol atamıyoruz 3 haftadıre yeniliyoruz. yine mersin maçından sonra ki psikolojideyiz elazığla aramızda sadece 2 puan var. Resme ligde kalma mücadelesi veriyoruz. işin kötü yanı ligdeki iddasız takımlara kaybediyoruz hep bursa kasımpaşa. ligde kalalım başka hiç bir beklentim yok kupada filan gözüm yok ligde kalalım yeter bize.

Dua 03.03.2013 17:57

Cok doluyum yazarsam Sövecem en iyisi
pipp..............................

Morten58 03.03.2013 17:57

RIZA BABA ISTIFA

RIZA BABA ISTIFA

burak58as553 03.03.2013 17:58

[B]Hayrettin'in sayesinde hiç ortada pozisyon bile yokken gol yedik..
Sercan ölmüş daha da oynatıp kadrodaki diğer oyunculara haksızlık etmeye gerek yok.
Borjan son dakikadaki yaptıgı ciddi hatta dısında süperdi.

Düşer dediğimiz Elazığ ile aramızda 2 puan fark var hadi bakalım hayırlısı..[/B]

etlidöktürek 03.03.2013 17:58

ben rıza Çalımbaya sahip çıkalım?! derim yine heyecan dolu günler bizi bekliyor..artık değerlendirme yapmıyorum akışına bıraktım size rıza çalımbayla birlikte esenlik dilerim benim için sadece sivasspor arması var gerisinin ... ..... gitsin...

Morten58 03.03.2013 17:58

RIZA BABA ISTIFA

RIZA BABA ISTIFA

RIZA BABA ISTIFA

RIZA BABA ISTIFA

mksivas 03.03.2013 17:58

bu hocaya devam edersek seneye ptt lıg ındeyız

Mete209 03.03.2013 17:58

Maçın adamı: Bursa'da Hayrettin, Sivas'ta Borjan.

Teşekkürler Rıza Hoca! Aynen devam et!

LosTie58 03.03.2013 17:58

[B]Detaylıca değerlendirmeye gerek yok bu maçın katili Rıza Çalımbay ve Hayrettin'dir. Bu kadar net. İkisi el ele bugünki maçı verdiler Bursa'ya.[/B]

Morten58 03.03.2013 17:59

RIZA BABA ISTIFA

RIZA BABA ISTIFA

RIZA BABA ISTIFA

RIZA BABA ISTIFA

RIZA BABA ISTIFA

RIZA BABA ISTIFA

BOUN 03.03.2013 17:59

Anadolu takımları içerisinde en etkili ofans hattına sahip Sivasspor'un durumuna bak, üç haftada sıfır gol!!!

Bir hafta Uğur, bir hafta Hayrettin, bakalım haftaya kim çıkacak meydana?

Atıf'ın, Kamil'in olduğu bir takımda defansa Uğur'u Hayrettin'i koyarsan böyle olur. Üstü kaval altı şişhane olmazzz! Dikiş tutmaz işte böyle!

58_babacan_58 03.03.2013 17:59

[B]3 Haftadır kendi kendimizi yeniyoruz !!![/B]
[COLOR="Red"] -> 3 haftadır gol atamıyoruz. Bırakın galip gelmeyi gol sevinci yaşamayı unuttuk.
-> uğurdan kurtulduk sağ kanattan derken, bir bomba daha düştü ve hayrettin bombası.
-> yediğimiz golü izledikçe futboldan soğuyorum ya.[/COLOR]

adres58 03.03.2013 17:59

Rıza Hocayı değerlendirelim...
Hayrettini değerlendirelim...
Kalecimizin farkı önlediğini değerlendirelim...
Eneramo'dan nasıl bidon olur onu değerlendirelim...
Uyuşuk ve vurdumduymaz futbolumuzu değerlendirelim...
Peynir ekmek gibi puan verdiğimiz maçları değerlendirelim...
Küme hattından haberdar olmayanları değerlendirelim...

Morten58 03.03.2013 17:59

RIZA BABA ISTIFA

RIZA BABA ISTIFA

RIZA BABA ISTIFA

RIZA BABA ISTIFA

RIZA BABA ISTIFA

RIZA BABA ISTIFA

RIZA BABA ISTIFA

RIZA BABA ISTIFA

RIZA BABA ISTIFA

RIZA BABA ISTIFA

RIZA BABA ISTIFA

RIZA BABA ISTIFA

58isML58 03.03.2013 18:00

Lutfen kimse kizmasin, simdiye kadar Riza hakkinda hic olumsuz bir yorum yapmadim vede aldigi adamlari begenerek seyrettim ama bu adamin elindeki tek sey iyi bir transfer scoutunun olmasi. Simdiye kadar hakkinda hic bi kotu soz bile etmedim ama son 3 haftadir geldi bogazima kadar dayandi bu nasil bir oyuncu degisikligi mantigidir kardesim ya ? Nasil bir suursuzluktur bu ya ? Senin ondeki kanat oyuncun sakatlanmis sen tutuyon hayrettini oyuna suruyon, piech, sercan hadi oda olmadi pedriel dururken. Bide oyle bi bok yiyorsunki tovbe tovbe geri hayrettinide oyundan alamayacagin icin ziyayi oyundan alip yerine sercani oyuna suruyorsun. Bu adamdan bi cacik olmaz iyi transfer yapiyor tamam ama hocaliga geldiginde is eksilerde. Herkesten de ozur diliyorum.

mühendisburak58 03.03.2013 18:01

LİGDE KALALIM YETER. BUNU TAAAAA İLK YARI Kİ KAYSERİSPOR MAÇININ İKİNCİ YARISINDAN BERİ SÖYLÜYORUM.

ahmet ali 03.03.2013 18:03

Umarım bu sonuç artık herkesin aklını başına getirir..Yok kupa şampiyonu olalım yok Avrupa ligini kazanalım hayaliyle yaşıyanlar yere sağlam basmayı hatırlar...
Hızla 2.lige gidiyoruz..Elazığ Akhisar maçları deplasmanda.. gerçi akhisar'la içerde oynadıkta ne oldu?? Çalımbay sayesinde Akhgisar'a bile yenildik..ve şimdi işte buradayız...
Yönetim ya acil tedbirler alır ,ilk olarak Teknik adam değişikliğine gider..ya da 2.lige gidişi seyreder...
Maalesef bu sene Rıza Çalımbay başarılı olamadı.......B u gerçek ortada.....
Yönetimin hareket zamanı...

mühendisburak58 03.03.2013 18:03

KUPAYI FİLAN DA İSTEMİYORUZ LİGDE KALALIM YETER.

etzel1967 03.03.2013 18:03

hoca şimdi muhtemelen iyi oynadık ama bireysel hata sonucu yenildik diyecek...sormak lazım, bireysel hata yapmaları kuvvetle muhtemel olan hayrettin ve uğur gibi adamları ha bire oynatıp ısrar edersen, bireysel hata olunca niye şaşırıyorsun...hayrettin girer girmez iki kritik top kaybı yaparak üçüncüyü resmen müjdeliyordu, sonunda oldu...1-0, 1-0 dibe doğru gidiyoruz...uğur, hayrettin pedriel gibi adamlarla ısrarın sonucu bu, az daha ısrar ederse gözümüzü ptt 1. ligde açarız...hocanın bu yönde olağanüstü bir gayreti var...at artık elinden pimi çekilmiş bomba gibi dolaşan 35 lik adamları...

Ahmet Ateş 03.03.2013 18:04

Sevgili Arkadaşlar

Rıza Çalımbay gibi bir (teknik) direktörün olur, orta sahayı çekip çevirecek Adem gibi bir yeteneği kenarda tutarsan, gol atamayacak Bursaspor'a gereksiz geri pası ile gol attırırsın. Treni seyreden Enaramo gibi bir yeteneği 80 dakika yaylıma bırakan, sakatlanan Grosiçki yerine ikinci bir sağ bek alan bir (teknik) direktör yeryüzünde var mıdır acaba? Oyunu orta sahada kontrol edemeyen bir takıma ikici santrafor olarak Sercan'ı kim alır? Riza Beyefendi'den başkası böyle bir akıllıkık yapmaz zannedersem. Bu santraforlara da topu ancak Borjan atar, çünkü orta sahadaki yetenkerinin böyle bir becerisi maaşallah yok. Perşembe günü sahada mücadele eden takım bile bugünkü beyefendilerden daha iyi bir oyun oynadılar. Rakibe müdahalemiz ise nazenin mi nazenin?

Rıza Çalımbay'ın Bursaspor'a ikramı hayırlı olsun. Bu (teknik) direktör kafası bizi uçuruma götür.

Morten58 03.03.2013 18:04

[B]Maçta göze çarpanlar : ?[/B]
Ranjoch ofsaytdan gol atar , Hayrettin bir asist yapar, Bursaspor 1-0 öne gecer.

[B]Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?[/B]
Tesekkürler ,Hayrettin , Tesekkürler RIZA HOCA.

[B]Maçın en iyisi kimdi : ?[/B]
Tek kisi oda Milan Borjan, Kalecimiz daha ne yapsin ya . Sadece Milan Borjan oynadi. Penalti kurtardi , sutlari cikartti, hata yapti ama önledi. Hayrettin'nin sayesinde golü yedik

[B]Maçın en kötüsü kimdi : ?[/B]
HAYRETTIN.

[B]Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?[/B]
ZIT BIT FAUL CALDI. BEDAVA birtanede Penalti verdi Bursa'ya.

[B]Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : ?[/B]
Olaganüstü , süper , Grosicki sakatlanir , oyuna tercübeli Hayrettin girer-.

Mete209 03.03.2013 18:06

Ben yardımcı antrenöre bile razıyım. Yeter ki Rıza Hoca istifa etsin; Gözümüzde daha fazla küçülmeden!

bassguitar 03.03.2013 18:08

rıza hoca görev yaptıgı dönemde istikrar saglayamadı malesef,sürekli inişli cıkıslı önemler yaşattı takıma ve bundan sonrada farkli bişey olacagını sanmıyorum.rıza hoca sivasta kaldıgı sürece bundan farklı bir durum beklemiyorum..

58_babacan_58 03.03.2013 18:08

[B]€neramo fenere 2 gol attı die bir yerleri kalktı. Adamın takıma zararından başka bi faydası dokunmuyor aldığı bütün topları öldürüyor.Böyle ofansif bir takım 3 haftadır gol atamıyor. ve yediği tek golle mağlup oluyor 3 haftadır aynı senaryo.[/B]

münihli_58 03.03.2013 18:09

[B]Aatif ve Borjana helal olsun[/B] diyorum

[B]Hayrettin ve Ugura sizin zamaniniz dolsun güle güle[/B] diyorum

Baskada bisey diyemiyorum yazik oldu...

Morten58 03.03.2013 18:10

[QUOTE=58_babacan_58;839566][B]€neramo fenere 2 gol attı die bir yerleri kalktı. Adamın takıma zararından başka bi faydası dokunmuyor aldığı bütün topları öldürüyor.Böyle ofansif bir takım 3 haftadır gol atamıyor. ve yediği tek golle mağlup oluyor 3 haftadır aynı senaryo.[/B][/QUOTE]

Seneryayo ,degistirebilecek , yeni Teknik Heyete, yeni Yildizlara , yeni isimler sart.

kkemal58 03.03.2013 18:12

Hayatımda bu eneramo gibi kazma bir futbolcu görmedim yaa. Ha gördüm pardon hayrettin. Bi daha gördüm uğur. Neyseki kazmanın biri oynamadı ama bu kadar kazma bir takımda olursa sonuç bu. Yazık taraftara yazıkkk!

junior_69 03.03.2013 18:12

bu rıza manyadı ya sağ açık çıkarıyor sol bek alıyor sol açık çıkarıyor sağ bek alıyor. Adam sağını solunu bilmiyor. :(((

Morten58 03.03.2013 18:12

[B]bassguitar:[/B]
rıza hoca iyi yada kötü bilmem ama 2 senedir istikrar sıfır

Günün en anlamli yorumu olsa gerek. Bende cikaramadim acikcasi.

legolass 03.03.2013 18:12

Milan borjan tek gercek bu sezon bizi bircok macta farktan kurtardi

etlidöktürek 03.03.2013 18:12

bu saatten sonra kimse teknik direktör aramasın geçti artık...zamamında yazıldı çizildi..rıza çalımbay bırakma bizi:confused:...rıza çalımbay giderse buna en çok hayrettin,uğur ve kadir üzülür...

58sinan58 03.03.2013 18:13

Ligde yine vitesi R ye taktık gidiyoruz Allah sonumuzu hayır etsin

babapiton 03.03.2013 18:14

Takımda çok büyük sıkıntı var 3 maçtır gol dahi atamıyoruz.Hayrettin'in yerine Adem alınıp topun bizde kalmasını sağlamalıydık.Rıza çok büyük değişiklik hataları yaptı.Erhan Navratil Hayrettin inanılmaz kötüydü Antalya maçı çok kritik...

mühendisburak58 03.03.2013 18:15

Ligin gol yollarında belkide en etkili kadrosuna sahip 2-3 takımdan birisiyiz ama gel gör ki 3 haftadır gol atamıyoruz hepsini de 1-0 yeniliyoruz ondan önceki kazandıklarımızı da genelde şansa kazandık bence öyleydi. Gelelim maça ne taraftan başlayacağım bilemiyorum ama takım hiç oynamıyoruz futbol adına hiç bir şey yapmıyoruz kimse kimseyi kandırmasın anca uzun top bülent uygun zamanındaki gibi ama o zaman o taktik yine işe yarıyordu şimdi yaramıyor. takımda keisnlikle çok kötü oynayan futbolcular var bunalrın yüzündne takım oyunuda kötü. bu isimleri sayarsak bugün hayrettin kadir erman sercan hepside çok ama çok kötüydüler. biraz aatıf gayretliydi ama o da yeterli değildi. diğer oyuncuların hepsi vasat ya da çok kötüler. takım oyunu hiç yok. bunlar en kolay maçlarımız çünkü kasımpaşa bursa gibi takımların hem düşme korkusu yok hemde bir iddaları yok bu maçlardna puanlar almalıydık. diğer haftalar daha zorlu maçlar bizleir bekliyor. bütün rakipleirmizle maçlarımız var elazığ akhisar ordu belediye hepsiylede maçlarımız var bu maçlar bizim ligde kalıp kalmayacağımızı belli edecek. eğer bu younla devam edersek görünen köy kılavuz istemez saydığım maçların hepsinide kaybederiz. çünkü en basitindne mersinden bile 3 gol yedik ve o maçta atağımız bile yoktu. yani sivassspor gol yollarında çok etkisiz ve hiç umut vermiyor gün geçtikçe küme düşme hattına yaklaşıyoruz artık 2 puan kaldı. herşey ortada. 2 sene sonra tekrar ligde kalma mücadelesi vereceğiz. Aklıma hep muhsin ertuğral zamanı geliyor böyle ligde kalma korkusu olunca inşallah ligde kalırız. Sivasspor Sivas için çok önemli.

infial§ 03.03.2013 18:16

Elazığ 27 puan,ordu 29 puan,İ.b.b 28 puan,Sivasspor 29 puan tehlike artık kapımızda,gol dahi atamıyoruz Eneramo kazması fb li Bekir gibi adam bulursa karşısında atacak belki o da her takımda bulunmadığından gol atamıyoruz,ey rıza çalımbAy sen TD falan değilsin senden olsa olsa teknîk traktör olur,grosickînin yerine Hayrettin kazmasını oyuna almayı ancak sen akıl edebilirsin,hayretinde suç yok adam zaten son günlerini yaşıyor,bu maç Kasımpaşa maçının kopyasıydı golü atan kazandı Bursa hak etmediği bir galibiyet bîzde hak etmediğimîz bir mağlubiyet aldık,bu takımda kötü olan Sadece ve sadece rıza hocadır başka kimsede suç aranmasın,hocalık vasfı olmayan birîne takım emanet edilirse uğurda eleştirilir hayretinde aklı başında olan bir hoca bu futbolcu müsvettelerini oynatmaz

WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:57.