SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   İzmirli Yiğidolar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=113)
-   -   İzmir'deki ve Ege'deki Yiğidolar haydi Manisa'ya (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=35718)

izmirliyigido 06.03.2013 10:47

İzmir'deki ve Ege'deki Yiğidolar haydi Manisa'ya

[B]Sivasspor'umuzun[/B], şu son zamanlarda yaşadığı [B]kötü gidişe dur[/B] diyebilmesi için taraftarların da öncelikle Sivas'ta ki [B]Antalyaspor maçında[/B], sonra da 17.Mart.2013 Pazar günü [B]Manisa'daki Akhisar Belediye Spor maçında[/B] kenetlenmesi lazım.

Bizlerde [B]İzmir'de ve Ege'de[/B] yaşayan Yiğidolar'ı [B]bir araya[/B] toplamaya ve getirmeye çalışıyoruz. Ne kadar kalabalık olursak o kadar çok destek oluruz.

Manisa'ya gitmek isteyen arkadaşlarımızın, kardeşlerimizin (ama [B]gerçekten gitmek isteyip[/B], sonradan vazgeçmeyeceklerin) isimlerini buradan yazmalarını rica ediyorum.

Zaman yine [B]destek[/B] zamanı. Zaman [B]kurtuluşa geçmek[/B] için kanatları açmanın zamanı. Zaman [B]kenetlenme[/B] zamanı. İçinde biraz [B]Sivas sevgisi[/B] taşıyan, damarlarında [B]yiğido kanı[/B] taşıyan, [B]kalbi Sivasspor[/B] için atanları Manisa'da Sivasspor'umuza destek verirken görmek istiyoruz.

Bahanesi ve [B]telafisi[/B] olmayan, aylardır beklediğimiz bir maç. Sivasspor'umuzu [B]gerçekten özleyen[/B] gelir. Başka birşey söylemiyorum.

[B]Hareket Tarihi:[/B] 17.Mart.2013-Pazar
[B]Saat:[/B] 11:00
[B]Hareket Yeri:[/B] Karşıyaka İskele
[B]Buluşma Yeri:[/B] Bornova Tepe Kahve

[B]Not:[/B] Talebe göre büyük araç ayarlanacaktır. Aksi takdirde hareket özel araçlarla yapılacaktır.

Geleceklerin listesi;

1- izmirliyigido
2- 35fulya58
3- Davut Öztürk
4- Burak Yıldırım
5-
6-
.
.
.
.

.

ROMANTİK KATİL 06.03.2013 10:50

Cevap: İzmir'deki ve Ege'deki Yiğidolar haydi Mani

İmkanım olsa uzayda mac yapsa Sivasspor hiç beklemeden giderim. Gidecek durumu müsait olan arkadaslar lütfen desteginizi esirgemeyin.

poyrazer5858 06.03.2013 11:01

elazığ ile yaptıkları maç esnasında çıkan olaylar nedeniyle akhisar ın seyircisiz maç oynama ihtimali var. o da bizim maçımıza denk geliyor. yoksa ben mi yanlış biliyorum.

sivasliyigidooo 06.03.2013 12:15

Abi ben kesin geliyorum

BURAK YILDIRIM

anilolcay 06.03.2013 14:47

ben bir anil olcay alayim listeye abi sana zahmet :)

B.DUMANLI 06.03.2013 16:43

[QUOTE=izmirliyigido;840362][B]Sivasspor'umuzun[/B], şu son zamanlarda yaşadığı [B]kötü gidişe dur[/B] diyebilmesi için taraftarların da öncelikle Sivas'ta ki [B]Antalyaspor maçında[/B], sonra da 17.Mart.2013 Pazar günü [B]Manisa'daki Akhisar Belediye Spor maçında[/B] kenetlenmesi lazım.

Bizlerde [B]İzmir'de ve Ege'de[/B] yaşayan Yiğidolar'ı [B]bir araya[/B] toplamaya ve getirmeye çalışıyoruz. Ne kadar kalabalık olursak o kadar çok destek oluruz.

Manisa'ya gitmek isteyen arkadaşlarımızın, kardeşlerimizin (ama [B]gerçekten gitmek isteyip[/B], sonradan vazgeçmeyeceklerin) isimlerini buradan yazmalarını rica ediyorum.

Zaman yine [B]destek[/B] zamanı. Zaman [B]kurtuluşa geçmek[/B] için kanatları açmanın zamanı. Zaman [B]kenetlenme[/B] zamanı. İçinde biraz [B]Sivas sevgisi[/B] taşıyan, damarlarında [B]yiğido kanı[/B] taşıyan, [B]kalbi Sivasspor[/B] için atanları Manisa'da Sivasspor'umuza destek verirken görmek istiyoruz.

Bahanesi ve [B]telafisi[/B] olmayan, aylardır beklediğimiz bir maç. Sivasspor'umuzu [B]gerçekten özleyen[/B] gelir. Başka birşey söylemiyorum.

[B]Hareket Tarihi:[/B] 17.Mart.2013-Pazar
[B]Saat:[/B] 11:00
[B]Hareket Yeri:[/B] Karşıyaka İskele
[B]Buluşma Yeri:[/B] Bornova Tepe Kahve

[B]Not:[/B] Talebe göre büyük araç ayarlanacaktır. Aksi takdirde hareket özel araçlarla yapılacaktır.

Geleceklerin listesi;

1- izmirliyigido
2- 35fulya58
3- Davut Öztürk
4- Burak Yıldırım
5-
6-
.
.
.
.

.[/QUOTE]

Bu mac icin herhangi bir organizasyona gerek yok.Yani sözün özü bu mac büyük bir ihtimalle seyircisiz oynanacak.Hevesinizi baska bir bahara saklayin.Bu arada Akhisar küme düser,Manisa süperlige cikamazsa böyle bir baharda olmiyacak EGE icin.....
Bunun icin daha baska baharlar beklenecek.

HababamHa 06.03.2013 16:45

Gidin gardaşlarım bu takımın her yerde taraftarı olduğunu herkese birdaha hatırlatın.

gülkız 06.03.2013 17:46

[QUOTE=B.DUMANLI;840414]Bu mac icin herhangi bir organizasyona gerek yok.Yani sözün özü bu mac büyük bir ihtimalle seyircisiz oynanacak.Hevesinizi baska bir bahara saklayin.Bu arada Akhisar küme düser,Manisa süperlige cikamazsa böyle bir baharda olmiyacak EGE icin.....
Bunun icin daha baska baharlar beklenecek.[/QUOTE]

Akhisarın düşeceğini nerden biliyorsunuz,ligin bitmesine daha 10 hafta var..Ayrıca liderlik yarışında olan Manisaspor ile birlikte play offta Karşıyaka da süper lige çıkabilir..Yani Ege de baharların eksik olacağını sanmam..

GokhanTurna 06.03.2013 18:43

Akhisarın ceza durumuna bakmak lazım Yalçın abi. Ceza alma durumları var bizim maç için. İnşallah ceza almazlar da maçta yer alır taraftarımız.

anilolcay 06.03.2013 19:36

abi ben ceza olsa da gelecegim gerekirse otelden takimi ugurlayacagim yine de gelecegim yaz beni her listeye :)

izmirliyigido 07.03.2013 07:12

"Sokakta oynasa, kaldırımları tribün yaparız" bizde.. :D

Ceza alırsa o çok kötü. Kötü bir haber verdiniz.

.

Salim58 07.03.2013 15:56

[QUOTE=izmirliyigido;840494]"Sokakta oynasa, kaldırımları tribün yaparız" bizde.. :D

Ceza alırsa o çok kötü. Kötü bir haber verdiniz.

.[/QUOTE]

[url]http://www.tff.org/default.aspx?pageID=247&ftxtID=17467[/url]
[B]Abi Tahkim Kurulu'nun bugünki toplantısında böyle bi karar çıkmadı.
Önümüzdeki hafta içi bişey çıkarmı onuda bilemem.

İnşaallah çıkmaz şimdiden maça gidecek tüm yiğidolara hayırlı yolculuklar dilerim.[/B]

58_SEMİH_58 07.03.2013 17:24

[QUOTE=Salim58;840592][url]http://www.tff.org/default.aspx?pageID=247&ftxtID=17467[/url]
[B]Abi Tahkim Kurulu'nun bugünki toplantısında böyle bi karar çıkmadı.
Önümüzdeki hafta içi bişey çıkarmı onuda bilemem.

İnşaallah çıkmaz şimdiden maça gidecek tüm yiğidolara hayırlı yolculuklar dilerim.[/B][/QUOTE]

Abi tahkim kurulu daha önceden cezası verilen ve itiraz edilen cezaların sonuçlarını açıklıyor.Bizi ilgilendiren PFDK kararları.

GokhanTurna 07.03.2013 18:46

[B]Son Dakika:[/B] Akhisar seyircisiz oynama cezası aldı malesef :( Bizde Konya'dan gelcektik yattı.

burak58as553 07.03.2013 18:46

[B]Geçmiş olsun..Ceza aldılar[/B]

B.DUMANLI 07.03.2013 21:19

Akhisar´ín aldigi ceza;

AKHİSAR BLD. GENÇLİK VE SPOR Kulübünün, 02.03.2013 tarihinde oynanan AKHİSAR BLD. GENÇLİK VE SPOR - SANICA BORU ELAZIĞSPOR Spor Toto Süper Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 1 RESMİ MÜSABAKAYI KENDİ SAHASINDA SEYİCİSİZ OYNAMA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada AKHİSAR BLD. GENÇLİK VE SPOR Kulübünün, akreditasyon sorumlusunun eşgüdüm toplantısına katılmamasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle takdiren 5.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada AKHİSAR BLD. GENÇLİK VE SPOR Kulübü teknik sorumlusu HAMZA HAMZAOĞLU'nun müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle takdiren 1 RESMİ MÜSABAKADA SOYUNMA ODASI VE YEDEK KULÜBESİNE GİRİŞ YASAĞI CEZASI ve 10.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Örükcülü 07.03.2013 21:51

İzmir ve Ege'de yaşayan yiğidoların şanssızlığı bu sene de devam ediyor. Hem bütün Ege takımları düştü, hemde sadece 1 tane takım var, onu da seyredemiyorlar. Yazık oldu.

Rallim58 07.03.2013 22:03

[B]Bir sürpriz yapıp İzmir (Manisa:)) çıkarması yapacaktık...

Felek koymadı :)[/B]

izmirliyigido 07.03.2013 22:08

Ne güzel olurdu Rallim58 kardeşim. Sabahtan buluşur Kordon'da dolaşır sonra da Manisa'ya geçerdik. Ah felek zalım felek...

.

Rallim58 07.03.2013 22:12

[QUOTE=izmirliyigido;840666]Ne güzel olurdu Rallim58 kardeşim. Sabahtan buluşur Kordon'da dolaşır sonra da Manisa'ya geçerdik. Ah felek zalım felek...

.[/QUOTE]

[B]Bir gün mutlaka :) Manisa'ya geçeriz... Nasip olursa inşaallah...

Sen anladın :)[/B]

Kokomo 08.03.2013 08:23

Akhisar Bld. Maçımız Seyircisiz !

TFF'den yapılan açıklamada, PFDK'nın toplantısında, Spor Toto Süper Lig'de Sanica Boru Elazığspor ile oynadığı karşılaşmada taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle Akhisar Belediyespor'a bir resmi müsabakayı sahasında seyircisiz oynama cezası verildiği bildirildi.

Akhisar Belediyespor, ligin 26. haftasındaki Sivasspor maçını seyircisiz oynayacak.

(Kaynak: Ajansspor, 08.03.2013)

58fatihcan 08.03.2013 18:55

Nasip değilmiş demekki. İstanbul'dan da gidilecekti bu maça

AYIBOAN 10.03.2013 23:26

bu maç kadınlara ve çocuklara ücretsiz olacak o zaman
ben şahsen annemi ve kız kardeşimi götürmeyi planlıyorum; yanlız bilet işi nasıl olacak bilmiyorum bilen birisi yardımcı olursa sevinirim

AYIBOAN 13.03.2013 02:20

[url]http://www.haberfx.net/akhisar-belediyespor-dan-kadin-ve-cocuklara-davet-haber-790389/[/url]

onlar yapabiliyorsa bizlerde yapabiliriz!

yok mu destek beyler?

yigidolar06 13.03.2013 14:03

[QUOTE=AYIBOAN;841667][url]http://www.haberfx.net/akhisar-belediyespor-dan-kadin-ve-cocuklara-davet-haber-790389/[/url]

yok mu destek beyler?[/QUOTE]
[B]Bayanlara ve çocuklara müjde haydi İzmir takımına sahip çık[/B]

yigidolar06 15.03.2013 20:11

[B][/B][QUOTE=AYIBOAN;841667][url]http://www.haberfx.net/akhisar-belediyespor-dan-kadin-ve-cocuklara-davet-haber-790389/[/url]

yok mu destek beyler?[/QUOTE]
[B]Bu konuya ilgi pek yok ne yapalım kaderimiz[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:50.