SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   İlk Hedefimiz Lig (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=35719)

SivasSpor.Com 06.03.2013 15:01

İlk Hedefimiz Lig

[url=http://resimzade.com/Show.html?i=39535&token=30968][img]http://resimzade.com/Show.html?i=39535&token=30968[/img][/url]

Sivasspor teknik direktörü Rıza Çalımbay, Antalyaspor maçı için düzenlediği basın toplantısında, "Bizim ilk hedefimiz lig, ondan sonrada kupada final oynamak. İnşallah finalde de kupayı kazanırız, bunu yapacak güçteyiz" dedi.

Rıza Çalımbay, ligin 24'üncü haftasında oynadıkları Bursaspor maçını kendi hatalarından yedikleri bir gol ile mağlup kapattıklarını belirtirken şunları söyledi:

"Oyun olarak baktığınızda yüzde 100 iyi oynamasak bile gol yiyene kadar üstün taraf bizdik, maçı iyi bir şekilde bitirebilirdik. Ama maalesef orada bariz bir golümüzün verilmemesi ve hakemin hatasına rağmen hiç oyundan kopmadık. Ama sonra hiç beklediğimiz bir anda gol yedik. Beşiktaş ve Kasımpaşa maçı da böyle. Ben Sivasspor'a geldiğimden beri ilk defa 3 maçta da gol atmadık. Tabi ki üzgünüz. Bursa maçında çok şey beklediğimiz arkadaşlarımız vardı ama girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik."

[B]"ÇOK İYİ ŞEYLER BAŞARACAĞIZ" [/B]

İyi futbol oynadıklarını ve ligde iyi bir konuma gelmek istediklerini belirten Rıza Çalımbay, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Artık bütün maçlar geride kaldı. Kalan 10 tane maçımız var. Şu an bizim için en büyük final karşılaşması Antalyaspor maçı. Öncelikle ben bu konuda takımıma yürekten inanıyorum. Dün futbolcu arkadaşlarımızla yaklaşık 1 saat süren bir toplantı yaptık. Bu oynadığımız oyun falan beni hiç korkutmuyor. Çünkü iyi oynuyoruz, kötü oynamıyoruz. Şanssız şekilde kaybediyoruz, hakem hatalarına maruz kalıyoruz veya kendi hatalarımızdan gol yiyoruz ama önemli olan gol atmamız. Bizim takımda gol atacak bir takım, mutlaka bu şanssızlığı kıracağız. Ben dün arkadaşlara da söyledim biz çok iyi şeyler başaracağız. Ama önce ligde iyi bir konuma gelmemiz gerekiyor. Antalya maçı ile de buna başlayacağız."

[B]"TARAFTARLA BÜTÜNLEŞMEMİZ GEREK" [/B]

Çok önemli maçlar oynayacaklarını ve bu maçlarda taraftar desteğine ihtiyaç duyduklarını ifade eden Rıza Çalımbay, şöyle dedi:

"Bizim artık 10 tane final maçımız var. ve bu maçları da iyi bir şekilde bitireceğiz. Bu takım daha kötü durumlardan çok çok iyi durumlara geldi. Çünkü biz aldığımızda daha kötü durumdaydı. Biz o takımı aldık çok çok iyi yerlere getirdik. Şu andaki kadroda bu takımı iyi yerlere getirecek bir kadro, kalecisinden tutun forvetine kadar. Herkes bundan sonra kapasitesinin üstüne çıkarsa hiç bir sorun yaşamadan istediğimiz yere geliriz. Buradaki en büyük destek tabii ki taraftar. Özellikle bu maçta taraftara çok büyük ihtiyacımız var. Burada oynayacağımız kalan 5 tane maçımızda taraftarın desteğiyle ligi iyi bir şekilde bitireceğiz. Taraftarımızla bundan sonra çok iyi şekilde bütünleşmemiz gerekiyor."

[B]"KUPAYI KAZANACAK GÜÇTEYİZ" [/B]

Antalyaspor maçıyla birlikte iyi bir çıkış yakalayacaklarını iddia eden Rıza Çalımbay, şöyle devam etti:

"Daha öncede söyledik, 2'inci yarı bütün takımlar için telafisi olmayan maçlar oynanıyor. Bizde telafisi olmayan maçlar oynayacağız. Takım olarak hazırız. Dün ki yaptığımız toplantı beni çok çok ümitlendirdi. Bizim ilk hedefimiz lig, ondan sonrada kupada final oynamak. İnşallah finalde de kupayı kazanırız, bunu yapacak güçteyiz. Önemli olan bu şanssızlığımızı kırarak Antalya maçı ile iyi bir çıkış yapacağız."

[B]Sakat ve cezalı oyuncular hakkında da bilgi veren Rıza Çalımbay, bu konuda şunları söyledi: [/B]

"Uğur cezalı. Bir süredir Pedriel sakattı, Bursa maçında da oynatamadık. Ama inşallah Antalya maçına yetişecek. Aatif ve Grosicki'de sakattı dün antrenmana çıkmadılar ama onlar da maça yetişecek. Murat Akça menüsküs yırtığından dolayı ameliyat oldu, 1 ya da 1.5 ay olmayacak. Ümit bu maçta da Akhisar maçında da oynayamayacak. Cerny zaten en az 2-3 ay yok. Bunların dışında da sakatımız yok."

RoKeT 06.03.2013 15:08

Cevap: İlk Hedefimiz Lig

[url]http://www.youtube.com/watch?v=jFsC-9JDq6U[/url]

BU ŞARKI RIZA ÇALIMBAY GELSİN

SIVAS58FOREVER 06.03.2013 15:17

Takımımız gerçekten iyi oynuyor. Oyuncularıyla, hocasıyla, yonetimiyle, taraftarıyla bu şehir el ele vermeli

58_SEMİH_58 06.03.2013 15:42

Başka bir deyimle 'tutuştuk'.

poyrazer5858 06.03.2013 16:18

artık söz taraftarımızda. taraftar takıma sahip çıkarsa bu netameli dönemi atlatırız.

ihtiyar yiğido 06.03.2013 16:22

İyi günde herkes dost olur önemli olan kötü günde dosluk göstermektir yani takım iyi iken herkes destekler önenemli olan takım kötü durumda olduğundada desteğini esirgememektir işte gerçek yiğidoluk budur elbetde takımın ıyı günleride olacak kötü günleride seven takımına her dürumda sahip çıkar

58sinan58 06.03.2013 16:23

Allah aşkına bi karar verin artık hedef lig mi kupa mı hedef günlük değişiyor :D ama yinede bizim öncelikli hedefimiz lig olmalı hedeften şaşmayalım lütfen :rolleyes::rolleyes:

holigan 06.03.2013 16:25

Bu takım gerçekten iyi oynuyor bu kalan 10 haftada kaybedecek bir cimbom maçı var geri kalan Maçlar sivasin kapasitesinin altında maçlar. Şehirde herkes kenetlenmiş çürük elmalar buradaki çok şükür. Demislerdide inanmamıştı bu site sivasspor başarısını istemeyenlere dolu diye.gerçekten oyleymis. Ben haftalardır burada yirtiniyorum bu takım güzel top oynuyor bu. Bir strateji altta tutmak takımı kayseri gibi ama gel sen burada anlat futbol özürlülere. Herkes kocaman rıza calismadan odyakmazdan fazla biliyor. Meğerse öyle değilmiş yönetime karşı üstü kapalı kampanya imis buradakki düzen anlaşıldı. Bu oyundan haberi olmayanlar şehirde herkes havaya girmiş ambians süper sivas kenetlenmiş bende sivastayım bu hafta maç için geliyorum. Sehr-i SIVAS allah seni korusun kötülerden kötülüklerden. Allah yuceltsin seni yigido.

58sinan58 06.03.2013 16:25

[QUOTE=RoKeT;840393][url]http://www.youtube.com/watch?v=jFsC-9JDq6U[/url]

BU ŞARKI RIZA ÇALIMBAY GELSİN[/QUOTE]

çocukluğumuzda çok popüler bir şarkıydı :D:D:D

58 SiVaSıM 58 06.03.2013 16:30

antalya maçında görecez

58musab58 06.03.2013 16:35

Allah aşkına dalgamı geçiyorsun ya daha geçen hafta tek hedefimiz kupa dedin:mad::mad::mad::mad:

HababamHa 06.03.2013 16:42

[QUOTE=58musab58;840411]Allah aşkına dalgamı geçiyorsun ya daha geçen hafta tek hedefimiz kupa dedin:mad::mad::mad::mad:[/QUOTE]

Başlığa göre yorum yapmışsın haberin tamamını oku anlarsın gardaş.:)

kaptann58 06.03.2013 16:52

taraftar takımına sahip çıkacakta rıza hoca senin saçmalamalrın yüzünde taraftar takımdan uzaklaşıyor

kaptann58 06.03.2013 16:54

grosickinin yerine hayretini alırsan bu takıma arkanda ne tarfatar kalır ne başka biri

Külhan 06.03.2013 17:02

Biz gurbetelde sivas icin kendimizi yirtiyoruz ama malisef sivasli sivasta kilini kipirdatmiyor bu biz sivasliya yakismiyor beyler onliralik bilet doksan dakikalik zamani insan sivasspordan esirgermi cok yanlis ne olur stada gidibde canli canli izleseniz ne kayib edersiniz vallahi sizler sivasinda sivassporunda kiymetini haala anlayamamis siniz dilerim mevla sizide uzak diyarlara düsürsün aha o zaman anlarsiniz ama cooook gec olur.

SIVAS58FOREVER 06.03.2013 17:03

[QUOTE=kaptann58;840423]grosickinin yerine hayretini alırsan bu takıma arkanda ne tarfatar kalır ne başka biri[/QUOTE]

Hoca Grosicki nin yerine Hayrettin i almadı, maçı izlemeden yorum yapıyorsun

Külhan 06.03.2013 17:11

Muhteremler artik su riza hoca ile ugrasmayi bir kenara birakalim sezon sonuna kadar bu konuya hic girmeyelim varmisiniz biliyorsunuz sezondan sonra hersey netlige cikacak su an hocayla ugrasmak bize hic birsey kazandirmaz kimin ne oldugunu yönetim bizden iyi biliyor bu saatden sonra bu islerle ugrasilmaz yeri zamani degil biraz sabredelim bize sabretmek ve sukut etmek düser hepinizin derdini anliyoruz sivasspor icin ama sabreen dervis murada ermis özenle ricam sizden bu.

keko 58 06.03.2013 18:03

[QUOTE=SIVAS58FOREVER;840425]Hoca Grosicki nin yerine Hayrettin i almadı, maçı izlemeden yorum yapıyorsun[/QUOTE]

:confused:

[B]eee peki Grosicki nin yerine kim girdi ozaman???[/B]

SIVAS58FOREVER 06.03.2013 19:10

[QUOTE=keko 58;840431]:confused:

[B]eee peki Grosicki nin yerine kim girdi ozaman???[/B][/QUOTE]

Kamil Grosicki nin yerine Ziya Erdal geçti, Ziya nin yerine de Hayrettin geçti. Yani Kamil in yerine Hayrettin sol açık mevkiinde oynamadı, maçı izlemeyenler Kamil in yerine giren Hayrettin in sol açık oynadığını sanıp hocayı eleştiriyorlar, ama yapılabilecek zaruri bir değişiklikti, çünkü Kamil in yerine sol açık oynayacak başkası yoktu kulübede. Kulubedekiler Orta sahanın göbeğinde oynayan Mehmet Nas ve Adem koçak ile santrafor Sercan, Piech ve sakatlıktan yeni çıkan santrafor Pedriel di.
Kim olsa bu değişikliği yapardı, çünkü Ziya iyi oyunuyla Kamil i aratmadı. Sol kanadı otobana çevirdi

anadolu5858 06.03.2013 19:10

uğur cezalıymış suarez antalya maçına yetişecekmiş..bu adam beni hasta ediyor uğurada suarezede lanet gelsin şu takımda ikisinede ihtiyaç yok suarezi kimin yerine koyacak merakla bekliyorum..biz suareze kaldıysak geçmiş olsun bu rıza sizi bilmem ama beni sinirden stresten hasta edicek..

anadolu5858 06.03.2013 19:43

kamil çıkınca kim olsa hayrettini alırmış alır doğru alırda görür sonunu ve gördük değişiklikten sonra takımın ne hale geldiğini görmedinizmi madem sol açık yok maç içinde sürekli yer değiştirerek oynayan atıf sola geçse sağ oynayan biri girse pieh sercan vs.yada erman sola atıf sağa ortaya mehmet adem ikilisinden biri ne bileyim benim aklıma bir sürü seçenek gelirken hoca ne yaptı canlı bomba hayrettini aldı ziyayı perişan etti sol açıkta..maçı izledik o değişiklik yapıldığı anda kaç kişi benim gibi bu maç gitti diye düşündü bunu yoksa sadece benmi düşündüm..

SIVAS58FOREVER 06.03.2013 20:15

[QUOTE=anadolu5858;840451]kamil çıkınca kim olsa hayrettini alırmış alır doğru alırda görür sonunu ve gördük değişiklikten sonra takımın ne hale geldiğini görmedinizmi madem sol açık yok maç içinde sürekli yer değiştirerek oynayan atıf sola geçse sağ oynayan biri girse pieh sercan vs.yada erman sola atıf sağa ortaya mehmet adem ikilisinden biri ne bileyim benim aklıma bir sürü seçenek gelirken hoca ne yaptı canlı bomba hayrettini aldı ziyayı perişan etti sol açıkta..maçı izledik o değişiklik yapıldığı anda kaç kişi benim gibi bu maç gitti diye düşündü bunu yoksa sadece benmi düşündüm..[/QUOTE]

Sadece, sen dusunmussundur, orada tek alternatif vardi, o da santrafor olmasına rağmen kanatlarda da oynayabilen Pedriel olabilirdi ama o da sakatlıktan yeni çıkmıştı. Kupa maçında Ziya orada denenmisti ve tam not almıştı, Ziya Pazar günkü maçta da cok iyi oynadı. Hayrettin, Hakan in attığı riskli pası beklemiyordu ve anlasamadilar. Yoksa hoca taktik anlamında cok başarılıydı, Biz o şanssız golü yiyene kadar Bursa organize atak bile gelistiremedi, bunun sebebi de hocamız Bursa nin açıklarını iyi tespit etmisti, kısa paslarla orta saha üstünlüğü ele geçirilmişti ve defans yargimiz ile forvet hattimiz arasındaki mesafe kısa tutularak Bursa yi sadece bizi seyretmeye mecbur ettik, bi taktikleri begenmedegin hocamız verdi. Hakan ile Hayrettin in hatasının faturasını hocaya kesmek yanlış olur, çünkü o pozisyon da asıl hata o riskli pası veren Hakan indir

sefilix 06.03.2013 20:24

Yiğidolar!
Ey Sivassporlular!
Ey Sivaslılar!
Bu eleştirdiğimiz takımın Türkiye Ziraat Kupasını kazanabilmek için 3 maçı kaldı. Trabzon engelini aştığımızda kupanın bir ucundan tutacağız.
Ligde son 3 hafta puan alamasakta kötü oynamadık.
Sporcuların yönetimin teknik heyetin moralini bozmaya gerek yok.
Zaman eleştirmek yermek zamanı değil..
Şimdi Destek Zamanı...
Şimdi Birlik Zamanı
Daha Önce Başardık Şimdi Neden Olmasın
Unutmayın!
Sivasspor Anadolunun Sessiz Çığlığı
Sivasspor Anadolunun Parlayan Yıldızı
Şimdi önümüzde zorlu bir periyot var...
Sivasspor - M. P. Antalyaspor
Akhisar Belediyespor - Sivasspor
Sivasspor - Orduspor
Eskişehirspor - Sivasspor
Sivasspor - Gençlerbirliği
Kayserispor - Sivasspor
Sivasspor - İstanbul B.B.S.K.
Galatasaray - Sivasspor
Sivasspor - K.D.Ç. Karabükspor
S.B.Elazığspor - Sivasspor
Gördüğünüz gibi çoğu maç 6 puanlık maç. Bu maçları özellikle evimizde oynadığımız maçları alırsak süper olacak.
Bunun için şehrin havaya girmesi lazım.
Ne olursa olsun Tam Destek Hep Destek.
Hem kupa maçları için hem de lig için.
Haydi Sivaslı Takımına Sahip Çık...
ANTALYA maçı Çıkış maçımız olsun....
Yeniden donatalım şehir bayraklarla
Zafer Ancak İnananlarındır
Biz İnandık Sizde İnanın
(Aynen katıldığımız Yorum Hurdoğan Gazetesinden Alınmıştır. Kadim Dost isimli Okuyucunun yorumu)

58MUAMMER58 06.03.2013 21:24

[b]elbetteki bizim için en önemli olan ligde kalmaktır kupayı kazanamazsakda olur önemli olan ligde hayatta kalabilmektir maalesef gerek kadro yanlışlıkları bireysel hatalar ve hakem hatalarıyla istediğimiz noktada değiliz gerçeklerlede yüzleşmek zorundayız şuanda alttaraf karıştı ben mersinle akhisarın kurtulacağına inanmıyorum 3. takım için aday çok bize bişey olmaz demekde hayalcilik olur belki 3.takım 2li 3 lü 4 lü averajla belli olacak alttaki takımların hiçbirine karşı 2 li averaj üstünlüğümüz yok bitek antep ve elazığa üstünüz baraj şuanda 38 39 civarında 40 a yükselebilir öncelikle özellikle karabük ordu ibb karşı averajımızı düzeltmeliyiz hedef maçlar bunlar ben kendi sahamızda alacağımız 3 galibiyet deplasmanda alacağımız 2 galibiyetle çok rahat nefes alacağımıza inanıyorum geride kalan maçlar kolay maçlar olmasada gücümüzün yeteceği maçlar yenemediğimiz maçlardada mutlaka puan almalıyız ben ibb antalya karabük ordu akhisar gençler maçını kazanacağımızı eskişehir ve kayseriyle berabere kalacağımıza gs ve elazığa yenileceğimize inanıyorum [/b]

engin2609 06.03.2013 21:50

[B]ligde oyuncular maç seçmeye devam ederse grafik inişli çıkıslı olur tabiki !! bide öncelik lig diyorsun baska gün kupa bizde anlamadık neyin peşindeyiz? [/B]

migroArmis 06.03.2013 21:55

Rıza Hoca tehlikenin ve işin ciddiyetinin yeni farkına vardı...

ahmet ali 06.03.2013 21:56

Sağaçık Grosicki sakatlanıp çıkınca yerine solbek Hayrewttin'in alan ve takımın yenilgisine neden olan bir teknik direktörü savunan arkadaşlara şunu hatırlatmak isterim bu değişikliği bizzat kendisi Rıza Çalımbay bile savunamadı...
bu büyük hataya rağmen destek verenler de takımın bu duruma gelmesinden az da olsa sorumludurlar......
Bursa maçında tek bir doğrusu yok.....
"İyi oynuyoruz" iddiası ise ne oynadığımızla ilgili... futbolu takımımız iyi oynayamıyor... 3 maçta hiç gol atamayıp gol yiyen takımımız neyi iyi oynuyor..???:confused::confused::confused:

58musab58 06.03.2013 22:03

[QUOTE=ahmet ali;840471]Sağaçık Grosicki sakatlanıp çıkınca yerine solbek Hayrewttin'in alan ve takımın yenilgisine neden olan bir teknik direktörü savunan arkadaşlara şunu hatırlatmak isterim bu değişikliği bizzat kendisi Rıza Çalımbay bile savunamadı...
bu büyük hataya rağmen destek verenler de takımın bu duruma gelmesinden az da olsa sorumludurlar......
Bursa maçında tek bir doğrusu yok.....
"İyi oynuyoruz" iddiası ise ne oynadığımızla ilgili... futbolu takımımız iyi oynayamıyor... 3 maçta hiç gol atamayıp gol yiyen takımımız neyi iyi oynuyor..???:confused::confused::confused:[/QUOTE]

onlar ya kör yada art niyetli gardaş

58musab58 06.03.2013 22:03

hoca gitde şu takımın önünü aç bu ne inattır be :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

ledig 06.03.2013 22:40

Halen Rıza Çalımbay'ı savunabilen insanlar var. Arkadaşlar burası Türkiye'nin süper ligi ve Rıza Çalımbay'ın çalıştırdığı takım Sivasspor. İşini ciddiye alması gerekmez mi, inat ve saplantıları ile Sivasspor'a zarar vermeye hakkı yok.

DOGU_BEY 06.03.2013 22:53

[B]lig sonu geldi hala hedef karmaşası ve belirsizliklerle dolu bir anlayış..Allah sonumuzu hayretsin, kazasız belasız şu sezonu bitiririz inşallah...[/B]

Mete209 06.03.2013 23:01

Lig mi kupa mı derken hedefimiz Bank Asya 1. lig olmasın sakın!:rolleyes:

migroArmis 06.03.2013 23:02

[QUOTE=Mete209;840483]Lig mi kupa mı derken hedefimiz Bank Asya 1. lig olmasın sakın!:rolleyes:[/QUOTE]

Ağzından yel alsın kardeş...

Kasim58 07.03.2013 01:21

[LIST=1]
[B][B][/B][/B][/LIST]"TARAFTARLA BÜTÜNLEŞMEMİZ GEREK"

Çok önemli maçlar oynayacaklarını ve bu maçlarda taraftar desteğine ihtiyaç duyduklarını ifade eden Rıza Çalımbay, şöyle dedi:

"Bizim artık 10 tane final maçımız var. ve bu maçları da iyi bir şekilde bitireceğiz. Bu takım daha kötü durumlardan çok çok iyi durumlara geldi. Çünkü biz aldığımızda daha kötü durumdaydı. Biz o takımı aldık çok çok iyi yerlere getirdik. Şu andaki kadroda bu takımı iyi yerlere getirecek bir kadro, kalecisinden tutun forvetine kadar. Herkes bundan sonra kapasitesinin üstüne çıkarsa hiç bir sorun yaşamadan istediğimiz yere geliriz. Buradaki en büyük destek tabii ki taraftar. Özellikle bu maçta taraftara çok büyük ihtiyacımız var. Burada oynayacağımız kalan 5 tane maçımızda taraftarın desteğiyle ligi iyi bir şekilde bitireceğiz. Taraftarımızla bundan sonra çok iyi şekilde bütünleşmemiz gereki

"TARAFTARLA BÜTÜNLEŞMEMİZ GEREK"

"Bizim artık 10 tane final maçımız var. ve bu maçları da iyi bir şekilde bitireceğiz. Bu takım daha kötü durumlardan çok çok iyi durumlara geldi. Çünkü biz aldığımızda daha kötü durumdaydı. Biz o takımı aldık çok çok iyi yerlere getirdik. Şu andaki kadroda bu takımı iyi yerlere getirecek bir kadro, kalecisinden tutun forvetine kadar. Herkes bundan sonra kapasitesinin üstüne çıkarsa hiç bir sorun yaşamadan istediğimiz yere geliriz. Buradaki en büyük destek tabii ki taraftar. Özellikle bu maçta taraftara çok büyük ihtiyacımız var. Burada oynayacağımız kalan 5 tane maçımızda taraftarın desteğiyle ligi iyi bir şekilde bitireceğiz. Taraftarımızla bundan sonra çok iyi şekilde bütünleşmemiz gerekiyor."

[B]Hocam iyi güzel diyorsunda O futbolcular kapasitesinin üzerine cikmazlarsa ne olacak???
Ayrica bu sezon ne Ankaraspor nede Diyarbakir var ligde.[/B][FONT="Arial Black"][/FONT]

kral yasin 07.03.2013 01:59

[QUOTE=58sinan58;840405]Allah aşkına bi karar verin artık hedef lig mi kupa mı hedef günlük değişiyor :D ama yinede bizim öncelikli hedefimiz lig olmalı hedeften şaşmayalım lütfen :rolleyes::rolleyes:[/QUOTE]

bu ne bicim düsünce ya,tabiiki hedefimiz ikiside olmali,ligde 10 mactan 3 galibiyet 2 beraberlik alirsak düsmeyiz korkmayin,bunuda cok cok basaracak gücteyiz...
kupa dersen en önemli hedefimiz olmali,ya 2 mac kaldi kupada 2..
bu 2 maci alirsak süperligdeki ilk kupamizi almis olacagiz,hedef bu kadar yakinken siz nasil olurda kupayi bi kenara atarsiniz....
türkiye kupasini aldigimizda hic akliniza geliyormu ikinci kupaninda cok yakin oldugu..SÜPER KUPA Sivasimizada yakisir...

izmirliyigido 07.03.2013 07:40

[QUOTE=SIVAS58FOREVER;840444]Kamil Grosicki nin yerine Ziya Erdal geçti, Ziya nin yerine de Hayrettin geçti. Yani Kamil in yerine Hayrettin sol açık mevkiinde oynamadı, maçı izlemeyenler Kamil in yerine giren Hayrettin in sol açık oynadığını sanıp hocayı eleştiriyorlar, ama yapılabilecek zaruri bir değişiklikti, çünkü Kamil in yerine sol açık oynayacak başkası yoktu kulübede. Kulubedekiler Orta sahanın göbeğinde oynayan Mehmet Nas ve Adem koçak ile santrafor Sercan, Piech ve sakatlıktan yeni çıkan santrafor Pedriel di.
Kim olsa bu değişikliği yapardı, çünkü Ziya iyi oyunuyla Kamil i aratmadı. Sol kanadı otobana çevirdi[/QUOTE]

Kardeşim [B]senin[/B] halen [B]Rıza Çalımbay olma şüphelerim[/B]den kurtulamıyorum. Bir insan hata yapar, [B]hatasını[/B] ancak [B]kendisi[/B] savunur. Sen yapılan hatanın nesini böyle [B]şiddetle[/B] savunuyorsun anlamıyorum.

Takım [B]gol[/B] atamadıkça kazanamaz. Bunun içinde takıma 2 tane [B]solbek[/B] lazım değildi. [B]Forvet[/B] olması lazımdı. O zaman ne yapacaktı(n) GROSİCKİ'nin yerine PİECH'i oyuna alıp, ERMAN KILIÇ'ı [B]sol kanata[/B], PİECHİ'i ortanın ilerisine [B]gol bölgesine[/B] koyacaktı(n). (oradaki n'ye dikkat :D)

Bunu [B]yapmak[/B] için akıl dolu olmaya gerek yok. Bak ben bile kıt aklımla düşünebiliyorum. [B]Ziya[/B] sol kanadı otobana çevirdide ne oldu, gol ve vuruş tecrübesi varmı ki?.. 2 pozisyonu da [B]harcadı[/B] gitti.

.

izmirliyigido 07.03.2013 07:54

[B]Yıllar önceydi[/B] :D :D :D ... Sene [B]2009[/B], Ekim'in 4'ü.... [B]Bülent Uygun'lu Sivasspor[/B] o zamanlar kötü gidiyordu. Ve bir [B]Antalyaspor[/B] maçı vardı Sivas'ta. Kalktım taa [B]Sivas'a gittim[/B]. Maçı izleyeyim de belki [B]ayağım uğurlu[/B] gelir diye.

Sivasspor, sezon başı olmasına rağmen [B]7 hafta da[/B] 6 mağlubiyet almış, sadece 1 beraberlikle [B]1 puanda[/B]. Gittim maça. Maçı [B]Kamanan'ın golleriyle[/B] 2-0 kazandık, Sivas'taki kardeşim Yavuz Kınık ve arkadaşlarım nasıl sarılıyorlar bana "[B]ayağın uğurlu[/B]" geldi diye. Esas uğur [B]maç sonunda gelen[/B] haberle anlaşıldı. (Gerçi ben [B]şahsen çok üzülmüştüm[/B]). Bülent Uygun [B]istifa[/B] etmiş ve Sivasspor defterini 2-0'lık Antalyaspor galibiyetiyle kapatmıştı.

[B]Yine kötü[/B] gidişat. Yine bir Antalyaspor maçı. Bak [B]Rıza hoca[/B], [B]maçı izlemeye[/B] taaa Sivas'a gelmeyeyim yine.. :D :D

.

SIVAS58FOREVER 07.03.2013 08:56

[QUOTE=izmirliyigido;840497]Kardeşim [B]senin[/B] halen [B]Rıza Çalımbay olma şüphelerim[/B]den kurtulamıyorum. Bir insan hata yapar, [B]hatasını[/B] ancak [B]kendisi[/B] savunur. Sen yapılan hatanın nesini böyle [B]şiddetle[/B] savunuyorsun anlamıyorum.

Takım [B]gol[/B] atamadıkça kazanamaz. Bunun içinde takıma 2 tane [B]solbek[/B] lazım değildi. [B]Forvet[/B] olması lazımdı. O zaman ne yapacaktı(n) GROSİCKİ'nin yerine PİECH'i oyuna alıp, ERMAN KILIÇ'ı [B]sol kanata[/B], PİECHİ'i ortanın ilerisine [B]gol bölgesine[/B] koyacaktı(n). (oradaki n'ye dikkat :D)

Bunu [B]yapmak[/B] için akıl dolu olmaya gerek yok. Bak ben bile kıt aklımla düşünebiliyorum. [B]Ziya[/B] sol kanadı otobana çevirdide ne oldu, gol ve vuruş tecrübesi varmı ki?.. 2 pozisyonu da [B]harcadı[/B] gitti.

.[/QUOTE]

Ortada bir hata olsa kabul edilir, ancak 2 tane sol bekle oynadık yada Grosiçki çıktı onun yerine onun mevkisine Hayrettin girdi gibi saçma yorum yapanlara itiraz ediyorum, Ziya sol açık oynadı gayet te iyi oynadı, 2 tane pozisyonu kaçırdı ama kaçırdıysa bunun suçunu hocaya atmak doğru mu?

Bir önceki yorumunda yazmışsın Bülent Uygun takımdan ayrılmasına çok üzülmüştüm diye, hatası olmadığı halde Rıza hocaya bu kadar yüklenmenizin sebebi de belli oldu, içinizde hala Bülent Uygun kalmış ve yıllar geçmesine rağmen onun yerine oturan hiçbir hocayı kabullenemiyorsunuz.

Bursa maçında verilmeyen golümüzü neden konuşmuyorsunuz? Hoca hatalıysa nasıl gol attık? Size göre o da ofsayttır ki spor yorumcuları ofsayt değil buz gibi gol diyorlar.

SenSetik 07.03.2013 10:35

[QUOTE=izmirliyigido;840501][B]Yıllar önceydi[/B] :D :D :D ... Sene [B]2009[/B], Ekim'in 4'ü.... [B]Bülent Uygun'lu Sivasspor[/B] o zamanlar kötü gidiyordu. Ve bir [B]Antalyaspor[/B] maçı vardı Sivas'ta. Kalktım taa [B]Sivas'a gittim[/B]. Maçı izleyeyim de belki [B]ayağım uğurlu[/B] gelir diye.

Sivasspor, sezon başı olmasına rağmen [B]7 hafta da[/B] 6 mağlubiyet almış, sadece 1 beraberlikle [B]1 puanda[/B]. Gittim maça. Maçı [B]Kamanan'ın golleriyle[/B] 2-0 kazandık, Sivas'taki kardeşim Yavuz Kınık ve arkadaşlarım nasıl sarılıyorlar bana "[B]ayağın uğurlu[/B]" geldi diye. Esas uğur [B]maç sonunda gelen[/B] haberle anlaşıldı. (Gerçi ben [B]şahsen çok üzülmüştüm[/B]). Bülent Uygun [B]istifa[/B] etmiş ve Sivasspor defterini 2-0'lık Antalyaspor galibiyetiyle kapatmıştı.

[B]Yine kötü[/B] gidişat. Yine bir Antalyaspor maçı. Bak [B]Rıza hoca[/B], [B]maçı izlemeye[/B] taaa Sivas'a gelmeyeyim yine.. :D :D

.[/QUOTE]

gelmende fena olmazmış aslında abi :)

holigan 07.03.2013 12:31

Burada akşamları bir bakayım sivasspor haberlerinde ne var diye ha bu arada girmişken bir yorum yazayim diyenler var birde buranın müdavimleri var sürekli takip eden her açılan konuya yorumunu ve görüşünü ekleyen bunun yanında birilerine gıcık vermek adına her yorumun altına teşekkür yapistiran ama kendi düşünceleri dikkat çekemeyenler veya ölçünün dışına çıkmak istemeyenler var yigido06 gibi ve her nedense bursalı izmirli ankarali lazyigido ıstanbullu yiğidi nasıl oluyorsa bu anlamış değilim böyle olanlarda var. Arkadaşımin birisi ledig midir nedir rıza hocaya nerede olduğunu ve hangi takımı çalıştırdığının haddini anlatmaya çalışmış. Ben bir rizaci olarak sana bildirim o zaman hadsiz. Rıza hoca belkide senin altın bezlenirken bu ligde kaptanlik yapıyordu. Ve sivasspor bu ligde oynamazken. O adam yine bu ligde uefa kupasında harikalar yaratıyordu denizli ile. Yine o adamı bütün sporkamuoyu bahsederken ciddiyetini isminin önüne koyarak bahsediyor. Senin gibi sakrabanlar ona haddini zaten haddini bildiremezde zaten ama deniz bey gibi hakkında çok güzel şeyler duydugum birisi bakın sivaslı demiyorum çünki artık emin değilim o tesekkuru yapistirdigina uzuluyorum.rıza hocaya gelince zaten lig sonunda bırakıyor.bence bu takımi düşme ihtimaline bile olsa koruyalım sahip cikalim. B

WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:46.