SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Mağlubiyeti Hakettik (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=35759)

SivasSpor.Com 17.03.2013 17:56

Mağlubiyeti Hakettik

[IMG]http://www.bugun.com.tr/files/ajans/2013_03_17/haber/974629.jpg[/IMG]

Akhisar Belediyespor'a 2-1 yenilen Sivasspor'da Teknik Direktör Rıza Çalımbay, hak ettikleri bir mağlubiyet aldıklarını söyledi.

Maç sonu düzenlenen basın toplantısında konuşan Çalımbay, maçı ilk yarı ve ikinci yarı olarak iki şekilde değerlendirilmesi gerektiğini kaydetti. Başarılı hoca, "11 kişi iken her şey bizim lehimizeydi. İkinci yarı daha da iyi oynayacağımızı düşünüyorduk. 10 kişi kalmamız bizi zor duruma düşürdü. Ne olursa olsun bu kadar geriye yaslanmamamız gerekiyordu. İleride çok fazla top tutamadık. Halbuki bazı maçlarda 10 kişi oynamak iyi bir avantajdır ama biz bunu kullanamadık. Defansımız çok fazla açıklar verdi. Sağ ve sol beklerden çok etkili geldiler. Yapacak bir şey yok. 10 kişi oynadığımız bölüm bize hiç yakışmadı. Hak ettiğimiz bir mağlubiyet aldık. Akhisar takımını da tebrik ediyorum. Çok iyi mücadele ettiler." dedi.

Mağlup oldukları için üzgün olduklarını belirten Sivassporlu Kadir Bekmezci, "Maç istediğimiz gibi gidiyordu. İlk yarı 1-0 öne geçmiştik. Galibiyet için gelmiştik. 10 kişi kaldıktan sonra çok zorlandık ve rakibimize çok pozisyon verdik. Gollerin geleceği belliydi. Akhisar Belediyespor'u tebrik ediyoruz." diye konuştu.

Sivasspor'un golcü oyuncusu Eneramo da şunları söyledi: "Zorlu bir karşılaşmaydı. Yenebilirdik veya beraber kalabilirdik. Kırmızı kart pozisyonu takımımızı geriye düşürdü. Şanssızlığımız da vardı. Milli takım arasından sonra önemi bir maça çıkacağız. Oradan galibiyet alarak yolumuza devam etmek istiyoruz."

58musab58 17.03.2013 18:04

Cevap: Mağlubiyeti Hakettik

bu sezon senin senin yüzünden en az 15 puan kaybettik hoca bu kadar pişkinlik olmaz artık git yeter....atıfı, kamili, piechi, ademi tırpanlayan bir hoca istemiyoruz takıma küstürmediğin adam kalmadı ne yapmaya çalışıyorsun yeter artık..bjk ye mersine can suyu verdin bugünde akhisara yeter artık yeteeeerrr....:mad::mad::mad::mad::mad:

58MUAMMER58 17.03.2013 18:05

[b]artık böyle boş laflardan bıktık gınaa geldi:mad: oynadığınız takım realmadrid değil barcelona değil neredeyse düşmeyi garantilemiş akhisar bu kadar korkak ruhsuz oynamıya oynatmıya hakkınız yoktu. rıza hoca artık inatların kaprislerin yaptığın abuk sabuk oyuncu değişiklikleri sivasspora pahalıya patlıyor ibişeydemiyorum hayırlısıyla şu takımı ligde tutunda, maçı kazansanız ligde kalmayı neredeyse garantileyecektik aklınızı başınıza alın sivasda oynanan maçlarla deplasmanda oynanan maçlar arasında gece ile gündüz kadar fark var [/b]

KaanK 17.03.2013 18:06

[B]Hocamızdan yine mükemmel tespit ve analizler !!!!![/B]

58_SEMİH_58 17.03.2013 18:09

Basın toplantısına gerek yoktu hoca.Zaten biz biliyorduk bunu diyeceğini.

ozledımeskıyı 17.03.2013 18:09

Uğur ve Hsyrettin neden ilk11 değildi ki şimdi onları oynatıp maçı kurtarabilecekken neden macera aradı asıl tartışılması gereken bu (?)

adres58 17.03.2013 18:15

Klişe....
Klasik......

Alıştığımız bir durum bu sayın Rıza Hocamız... Aklıma Sivasspora geldiğiniz gün ajansspordaki bazı Eskişehirsporlu futbolu iyi bilen taraftarların söylemleri geldi de şu an gülümsüyorum... Belki taraftarlarımız tahmin etmişlerdir ama ben söylemeyeceğim.

İddaalı konuşmayı sevmem ama şu an ligin sonundaki takımın futbolu bile çok göz alıcı geliyor nedense. Yoksa benim futbol göz zevkimmi kaçtı. İyi futbol oynamıyoruz. Bench iyi idare edilmiyor. Takım iyi yönetilmiyor. Ne olacak halimiz böyle bilemiyorum. Bir çiçekle baharı yazı meyveleri getiriyoruz. Ama hiç iyi futbol oynamadığımızı göremiyoruz. Söyleyemiyoruz...

32 puanımız var, önümüzde 8 maç kaldı.. Ne yapıp edip o yangından kurtulmamız lazım. Lakin şu Akhisarın oynadığı futbolu görünce göğnüm bulanıyor kalbim sıkışıyor ayakların titriyor. Bir sıcak kan, bir taze beyin yada sert bir BAŞKAN küsmüğü lazım... Hani bir zamanlar yapıldığı gibi.

Gizemli58 17.03.2013 18:15

özledim eskiyi sen futbolu izleyen bir taraftamısın gerçektn yksa biyerleridenmi çıkarıyorsun bu scma sapan fikirleri ugur ve hayretin sayesinde küme düşüyoruz 1milyon kişiye sorsan 1tek kişi onlar oynar der oda sennigibi futbolla alakası hiçte olmayan sıradan herhangi boş bir insan

tasuna 17.03.2013 18:18

Bu ruhsuzlara yazıklar olsun hayrettin sen sporu bırak dügün salonuna git çalış hoca senin niye rizeden,eskişehirden istenmediğin belli oldu yazıklar olsun bu ruhsuzlara eneramo acilen gitmesi lazım yönetim sizinde çok sucunuz var yapmak istemiyorsanız bırakın gidin kimsenin karı olmasa orada kalmaz bu takım zoraki adamı üç büyükleri tutmaya zorluyor.Ama biz sonuna kadar sivas lıyız gideçekler başkaları sinirimden ne yazacağımı bilmiyorum yazıklar olsun bu ruhsuzlara

ROMANTİK KATİL 17.03.2013 18:18

ALLAH cezanızı versin baska bişey demiyorum. Sizlerin hiç onuru gururu haysiyeti yokmu. Takım yenilirde ederde. Tabiki puan kayıpları yasanır. Ama sezon basından beri bu kadarmı ezik futbol oynanır. Hiçmi utanmanız arlanmanız olmaz. Düsmüş gözüyle bakılan Mersin Akhisar kadardamı olamıyonuz. Gerci ben bunu neden soruyorumki bu takımlar kadar olamadıgınız acıkca meydanda. Yıldız oyuncuları kadroya alma capulcularla mac kazanmaya calıs. ALLAH seni davul ede Rıza Calımbye.

Gizemli58 17.03.2013 18:19

rıza hocam basın toplantısındaki klasik lafların hep aynı herhafta aynı lig sonu küme düştügümüzde üzgünüm tamamen benim hatamla küme düştük diyip akşam ucagına binim istanbulun ylounu tutacaksın geride kalan binlerce insanın vebalını günahınıda yanında götürerek ayıp cok ayıp hayrettini illaki oynat diye biri seni tehtit ediyorsa erkekgibi çık söle taraftar arkanda dursun yoksa futbol bilgim kapasitem bukadar diyorsan buda erdemli bir davranıştır

sivasfutbol 17.03.2013 18:27

[B]Hala daha bu adama iyi teknik adam ya da başarılı teknik adam diyenin vay haline! [/B]

[COLOR="Black"][B]20-25 dakika boyunca orta sahasız oynayan bir takımın gol yemesi kaçınılmazdı! Yaptığı değişikliklerde mantık arasanız asırlarca bulamazsınız![/B][/COLOR] :mad:

Çılgın Türk 17.03.2013 18:28

[B]Takimin deplesman karnesi[/B]

12 mac, 8 maglubiyet, 1 beraberli, 3 galibiyet, 10 puan

not: 3 galiyetin ikisi Bjk ve Fb'ye karsi ... saka gibi istatistik :rolleyes:

calipso 17.03.2013 18:34

bu takmdan acilen gitmesi gereken üç isim açıklama yapmş

Gizemli58 17.03.2013 18:37

nerde bu taraftarlar yigido gençlik 1967 liler bedava biletciler siz taraftar deyilsainiz beleşçi futbol izleyicilerisiniz stadyuma gelip maç izlemekle bitmiyor bu işler cıkın orgaanize olun bir araya gelin bizde destek olalım yürüyüş yapalım istasyonda buluşalım tesislere yürüyelim protesto edelim hukuk cervevsinde bu hakkımız bireşyler duyuralım birilerine

Turan 59 17.03.2013 18:38

Bırak bana masal anlatmayı.Senin gittiğin yoldan bu taraftar geliyor.Ben hayatımda senin gibi pişkin adam görmedim.

Dua 17.03.2013 18:42

Takim bagira bagira gidiyor !!

serkan_ozcan58 17.03.2013 18:42

aynı açıklamalar ilerde top tutamadık diyorsun rıza hoca topu tutan aatif v ermanı cıkardın adamlar hayrettin orda yuklendi sadece izledin rahat bir mac izleyemiyecekmiyız taraftar olarak ilk golu at ysalan geriye adamlar hıc yılmadan mucadele ettı helal olsun...

Turan 59 17.03.2013 18:42

Bırak bu ayakları,bu ayaklar çoktan koktu.Sen bana somut bir şeyler söyle ne zaman istifa edecekdin.

iborotti58 17.03.2013 18:44

aşağıdaki takımlara yenilme hastalığı çaresiz birşey sivassporda.orduda aşağıda küme düşme potasında.umutsuz maç bugünkü ezik oyunla hemde hiç.

58 SiVaSıM 58 17.03.2013 18:46

tffye başvuruna ziyanın cezası ertelensin bari bunu yapın beceriksizler

58sinan58 17.03.2013 18:50

Kopyala yapıştır hocam hep aynı klişeleşmiş klasik açıklamalar inşallah kalan bu sekiz haftada bunlardan birkaç tane daha duymayız yoksa işimiz çok zor hocam

tasuna 17.03.2013 18:51

yarinki yalaka basını merak ediyorum gine rıza hocaya yalakalık yaparlar hele sipas taki program sunucusu bu ruhsuzlara ne diyecekler. Bu memlekete hiyanetlik edenin allah belasını verir inşallah
:mad::mad::mad::mad:

Dua 17.03.2013 18:54

Formayi hakedene vermezsen biz daha cok yeniliriz Hoca.
Bu sezon oynadigimiz en iyi Mac Enaramonun olmadigi Trabzon maciydi.
Futbolcular önde Enaramo yok diye Pas yapiyorlardi simdi eline Topu geciren vuruyor öne dogru.

Bir macada Piech ve Sercanla basla Pedriel ve Eneramonun yerine ne kaybedersin.

Bir Sarki vardi bilmem hatirlayan varmi

" Ayni Nakarat hep ayni ayni "
" Yarisi bayat hep ayni ayni "

Turan 59 17.03.2013 19:12

Rıza ben seni hiç mi hiç ciddiye almıyorum.Sen kendin çalıp-kendin oynuyorsun.Yine milleti caklarla,cuklarla kandırmaya çalışıyorsun.Ama bazı taraftarlar geçte olsa seni anladılar HEMEN İSTİFA ETMELİSİN.BAŞKA SEÇENEĞİN YOKTUR.

GokhanTurna 17.03.2013 19:13

Mağlubiyeti hak ettik ne demek hoca şaka mısın ben mi farklı maç izledim. 10 kişi olmamıza rağmen yinede iyi oynuyorduk ta ki sen sahanın en iyisi Aatif'ı ve daha sonrasın da Erman'ı çıkarana kadar. Ondan sonra oyun sistemi çöktü ve takım dağıldı. Mağlubiyeti sen aldırdın.

Turan 59 17.03.2013 19:23

Vallahami diyor İriza ciddi olamazsın.Ben seni zaten ciddiye almıyorum.Sen takımın başında ha varsın ha yoksun hiç fark etmez.Yokluğun, varlığından daha hayırlı.

Turan 59 17.03.2013 19:26

Seni Eskişehirspor'dan kovduklarında,bir hemşerim olarak üzülmüştüm.Şimdi düşünüyorum da; adamlar yerden göge kadar haklıymışlar.Ayrıca Süleyman YOULA'ya hak veriyorum.Adam haklıymış.

kolukisa 17.03.2013 19:31

[B]Söylenecek tek sey var sayin Riza hoca ,tek sorumlu sen ve teknik heyettir...
[/B]
Çünki takim kaç kezdir 10 kisi kaliyor neden,takim dökülmeye dasladigini neden erken görüpte müdahale etmiyorsun, her yenilgini arkasinda bir bahane aramak kolay,bu macta alinacak 1 puan bence 3 puandan daha kiymetliydi. takimi ona göre motife etmen gerekiyor du.

Insallah Ordu macinda bir hüsran yasatipta küme düsme sinirina tamamen yapistirmazsiniz.:mad:

58fatihcan 17.03.2013 19:33

Ve riza hocadan cok aciklayici ifadeler(yine)(!)

Kasim58 17.03.2013 19:43

[B]Rıza hocam sayende[/B] ligin [B]merdiven takımı[/B] olma ünvanın bizde kaldı sagolasin

Kimi yukarı çıkmak için kimide ligde kalmak için bizim merdiveni kullanıyor.

[B]Yazık [/B]İnan çok yazık [B]bu şehre bu takıma bu taraftara yazık[/B]

[B]Bu ise artık birileri el koyması gere[/B]k geç bile kalındı [B]zararın neresinden dönersen kardır.[/B]

Casanova Rasit 17.03.2013 19:48

[B][COLOR="Red"]Allah sizi bildigi gibi etsin....

Akhisari bile yenemeyen bir takim oldunuz!

küme düseceyiz ne yazik...[/COLOR][/B]

[COLOR="Magenta"].......[/COLOR]

etlidöktürek 17.03.2013 19:52

kenetlendiğimizde,inanarak çıktığımızda, haydi yiğidolar 4 eylüle dediğimiz maçlarda genelde galip geldik ya da mağlup olmadık...bu şehrin tek markası vardır o da SİVASSPOR... Şunu söylemek istiyorum arkadaşlar bu adam bizim tüm heyecanımızı aldı götürdü!!!

Antalya maçında taraftar olarak gerçekten çok iyiydik ve maçı zorlansak da biz aldık takımın başında benim gözümde TD olarak hiç kimse yoktur..

İçerdeki maçlarımızı kazanacağımız düşünüyorum ama kenetlendiğimiz zaman , çünkü biz bu işi gerçekten iyi yapıyoruz..

Takımdaki futbolculara tam destek zamanıdır diyorum şu lig bir bitsin zaten gidecek olanlar kendi gidectir ONLAR KENDİNİ ÇOK İYİ BİLİYOR lar...

rıza çalımbay da kendi bırakıp gidecektir bu kadar eleştiriden sonra,umarım lig bitince gider ve yine umarım ligde kalırız(inşaallah)...

[CODE][/CODE] 3-5 kişiydik istifa dedik, bu adam bizi ipe götürür dedik...sonra irlandalı olduk.. sonra bilmem ne li.. ama hiçbirzaman sivasspordan vazgeçmedik..
bu takım rıza çalımbayın eline bırakılacak kadar ucuz değildir...

Ensar 17.03.2013 19:55

Akhisar Belediyespor'a 2-1 yenilen Sivasspor'da Teknik Direktör Rıza Çalımbay, hak ettikleri bir mağlubiyet aldıklarını söyledi.

Maç sonu düzenlenen basın toplantısında konuşan Çalımbay, maçı ilk yarı ve ikinci yarı olarak iki şekilde değerlendirilmesi gerektiğini kaydetti. Başarılı hoca, "11 kişi iken her şey bizim lehimizeydi. İkinci yarı daha da iyi oynayacağımızı düşünüyorduk. 10 kişi kalmamız bizi zor duruma düşürdü. Ne olursa olsun bu kadar geriye yaslanmamamız gerekiyordu. İleride çok fazla top tutamadık. Halbuki bazı maçlarda 10 kişi oynamak iyi bir avantajdır ama biz bunu kullanamadık. Defansımız çok fazla açıklar verdi. Sağ ve sol beklerden çok etkili geldiler. Yapacak bir şey yok. 10 kişi oynadığımız bölüm bize hiç yakışmadı. Hak ettiğimiz bir mağlubiyet aldık. Akhisar takımını da tebrik ediyorum. Çok iyi mücadele ettiler." dedi.

Mağlup oldukları için üzgün olduklarını belirten Sivassporlu Kadir Bekmezci, "Maç istediğimiz gibi gidiyordu. İlk yarı 1-0 öne geçmiştik. Galibiyet için gelmiştik. 10 kişi kaldıktan sonra çok zorlandık ve rakibimize çok pozisyon verdik. Gollerin geleceği belliydi. Akhisar Belediyespor'u tebrik ediyoruz." diye konuştu.

Sivasspor'un golcü oyuncusu Eneramo da şunları söyledi: "Zorlu bir karşılaşmaydı. Yenebilirdik veya beraber kalabilirdik. Kırmızı kart pozisyonu takımımızı geriye düşürdü. Şanssızlığımız da vardı. Milli takım arasından sonra önemi bir maça çıkacağız. Oradan galibiyet alarak yolumuza devam etmek istiyoruz."

Hoca Konusuyorsunda anliyormusun acaba diye kafama takiliyor kacinci hafta bunu sen ya bilmiyorsun ? yada futbol degil cebini düsünüyorsun takim nerden nereye geldi senin bosbogazliligin ve duymazligin takimi nerden nereye getirdi biliyormusun yanlis yere adam oynatirsan olacagi buydu .Galib takimsin Deplasmanda oynuyorsun tamam fark yaptik olsun dersin ama ikinci santroforun orda isi neydi, orta sahaya desdek verseydin takim cökmezdi.neden orda Mehmet nasi degilde Sercani aldin anlamis degilim yada Eneromayi cikarip sercani alaydin bunu büyük takimlarda yapmiyor FB Tek santroforla oynuyor biz onlardan dahami iyiyiz bunu anlamis degilsin. böyle giderse bu Hoca bizi PTT 1.Lige hazirliyor umarim yönetim Hocaya uyarida bulunur yoksa gec kalinmis olunur.

67_dernek_YUSUF 17.03.2013 20:09

1-0 lik macin ustune yatip defans yaparsan +kirmizi kart 2-1yenilirsin eline saglik riza hoca

A.Turan Korkmaz 17.03.2013 20:09

Ve lâ havle velâ kuvvete illâ billâhilaliyyilazîm.

58sinan58 17.03.2013 20:16

[QUOTE=gdodeğilyiğido;842454]Ve lâ havle velâ kuvvete illâ billâhilaliyyilazîm.[/QUOTE]

Ya sabır ya sabır

KaRiZmA YiĞiDo 17.03.2013 20:16

Ya Sen Hoca Olduğunumu Zannediyorsun Hadi Gayret Küme Düşmemize Az Kaldı Bide Çıkıp Böyle Demeçler Veriyorsun.Terbiyem Müsade Etmiyor Bir Sözüm Vardıya

savaş2 17.03.2013 20:17

***rıza hoca sen süpersin

*enaramo,hayrettin,kamil ,uğur ve sercanı oyuncu diye oynattığın ve bunlara sabrettiğin için. bu günkü macta sahanın en iyileri erman,şeşo,ve petrieli alarak ortasağı boşaltıp üstünlüğü rakibe verdiğin için ,9 kişiyle mah. takımı gibi defans yaptırdığın için ,geldiğin ilk günden beri hic bir oyunu okuyamadığın için.takıma hic bir genc oyuncu kazandırmadiğin için ,ve en önemlisi inatcı olduğun için kısacası sen bu takımı düşürmeden gitmeyeceksin durum böyle gözüküyor,eskişehir zor kurtuldular sende bize Allah yardım etsin diyorum,bu kadar olumsuzluklarına rağmen sende halen beklentisi olan taraftar ve yönetim vardır. bende buna şaşırıyorm.

poolat58 17.03.2013 20:47

[QUOTE=Gizemli58;842402]özledim eskiyi sen futbolu izleyen bir taraftamısın gerçektn yksa biyerleridenmi çıkarıyorsun bu scma sapan fikirleri ugur ve hayretin sayesinde küme düşüyoruz 1milyon kişiye sorsan 1tek kişi onlar oynar der oda sennigibi futbolla alakası hiçte olmayan sıradan herhangi boş bir insan[/QUOTE]
kardeş sen yanlış anlamışsın adamda rızaya aatıfta bulunuyor dalga geçiyor yani çaktın ;)

WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:54.