SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Bir Umut... (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=35846)

Serdar63972 05.04.2013 13:25

Bir Umut...

Memleketten uzak kalmak zor şeydir, yaşayan bilir bunu. Biz gurbettekilerin memleket hasretinin adıdır Sivasspor. Bizler televizyonda maçı izlerken skorbordun arkasındaki dağlarla, havuz tarafındaki apartmanlarla selamlaşırız.
Son haftalarda sevdamız olan şehiri izlerken televizyonlarda bir buruk bakıyoruz ekrana. Bir buruk bakıyoruz Sivasa... Sözde bizim gibi olan ama özde bize benzemeyen kimseler bizden, başkalarına karşı duydukları saygıyı esirgiyorlar. Sevgi olmasa da olur. İnsan zorla sevemez. Ama ekmek yediği kapıda, hemşerim diye seni bağrına basan insanlara karşı yumruğunu kaldırır, tükürükler saça saça küfürler edip saygısızlıkta edemez. Etmemeli. Hesabı sorulmalı. Baharda Sivas'ta olamayıp yollardan karların eridiğini görüp sokak maçları yapma umudu gibi bir umutla bekliyoruz. Sevdası Sivasspor olacak olan... Kendi işine, çalıştığı şehire karşı saygısını en az kovulduğu klüplere göstediği ölçüde gösterecek olan... Takımın başarısını kendi başarısı, şehrin başarısı, futbolcunun başarısı yönetimin başarısı olarak görecek. Bir başarısızlık halinde ise sağa sola bakmadan, konumumun hakkını verebildim mi acaba? Bu başarısızlık benden mi kaynaklanıyor ? benden değilse bile buranın 1 numaralı sorumlusu benım bu başarızlığa engel olabilirmiydim ? gibi şeyleri düşünebilecek biri şu an SİVASSPOR için umuttur.

sivasfutbol 05.04.2013 15:57

Cevap: Bir Umut...

taraftara karsı yumrugunu sıkıp kaldırıp kufur eden hoca istemiyorum rıza sivastan gidene maçlara gitmeyecegim

Serdar63972 05.04.2013 16:11

[QUOTE=sivasfutbol;845946]taraftara karsı yumrugunu sıkıp kaldırıp kufur eden hoca istemiyorum rıza sivastan gidene maçlara gitmeyecegim[/QUOTE]

Dünyanın her yerinde taraftar İSTİFA diye bağırabilir. Kaldı ki Rıza Hoca Eskişehirdeyken daha maç başlamadan veya galip geldikleri maçtan sonra İSTİFA istiyorlardı. İstiyorlardı da kimse kimseye yumruğunu sıkıp küfredemiyordu. Şimdi çıkarmışlar maç bitmeden İSTİFA diye bağırılmaz diye. Taraftar bir senedir yapması gerekeni geçte olsa yaptı ve küme düşmekten kurtulduk. Taraftar o sıkıyı vermeseydi o maç gitmişti. Hakan ASLAN maç sonu röportajında söyledi, o dakikadan sonra ne değiştiyse değişti diye.

keko 58 05.04.2013 16:19

[QUOTE=Serdar63972;845949]Dünyanın her yerinde taraftar İSTİFA diye bağırabilir. Kaldı ki Rıza Hoca Eskişehirdeyken daha maç başlamadan veya galip geldikleri maçtan sonra İSTİFA istiyorlardı. İstiyorlardı da kimse kimseye yumruğunu sıkıp küfredemiyordu. Şimdi çıkarmışlar maç bitmeden İSTİFA diye bağırılmaz diye. Taraftar bir senedir yapması gerekeni geçte olsa yaptı ve küme düşmekten kurtulduk. Taraftar o sıkıyı vermeseydi o maç gitmişti. Hakan ASLAN maç sonu röportajında söyledi, o dakikadan sonra ne değiştiyse değişti diye.[/QUOTE]

agzina ve ellerine saglik güzel kardesim....

Serdar sen ayne benim ki yorumu yazmisin.....
[QUOTE]keko 58
Taraftar ayaklanmasaydi maci siz nah alirdiniz riza efendi
senin hic hakkin yok taraftara atmaya sen kendine
ceki düzen ver mac kazanmak icin sizleri kamcilamak gerekirmis
ki seyircide bunu yapti gec bile kaldilar hocamisin artik hacimisin
seyirciye saygilar...........[/QUOTE]

myway 05.04.2013 16:31

[QUOTE=Serdar63972;845949]Taraftar bir senedir yapması gerekeni geçte olsa yaptı ve küme düşmekten kurtulduk. Taraftar o sıkıyı vermeseydi o maç gitmişti. [/QUOTE]

bu zihniyetle maçın döndüğünü düşünüyosanız demekki sivas tribününde taraftarlık bilincinin oluşması için daha epey epey vakit var...

taraftar maç boyunca destek verir. maç sonucunda istifa istiyorsa tepkisini o zaman koyar.maçı desteğiyle 3-2 ye getirmeyi başarsa bu tribün efsane olacak ve bugun başkan futbolcu ve teknik direktör işte bizim efsane bir tribünümüz var artık diyecekti.. bir taraftar takıma maç kazandırır ama bu böyle olmaz.. peki siz ne yaptınız? maç içerisinde istifa diye bağırıp yıllarını sivasa vermiş hayrettini ağlata ağlata staddan çıkarıyorsanız, rıza hoca gibi efendi bi adamı delirtmeyi başarıyosanız o yumrugu da hakedersiniz. iyi yaptı eline saglık rıza hocanın.. bugun başkan bunun adı nankörlük, taraftarımız aklını başına almalı daha sakin olmalı gibi açıklamalar yapınca mutlu mu oldunuz aferin mi aldınız?

bizim sahip oldugumuz değerleri kaybettikten sonra anlama gibi bi huyumuz var. yine öyle olacak çok üzülüyorum.. oyuncular takım arkadaşına edilen küfürler ve hocasına yapılan saygısızlık için, bu maçta gururları ve kendı onurları için maçı çevirdiler. ve stadı terkedip gidenleri de görünce öyle mutlu oldum ki..saha içindeki oyuncunun yerine bir koyun bakalım kendinizi o durumda hocanızı ve arkadaşınızı düşünüp mü oynarsınız yoksa size küfürler yağdıran taraftarı mı?

herkes kendi işini yapacak. taraftar 90 dakika destek verecek. taraftarın istifayı ıstemesı de en büyük haktır ama bunu maç bitiminden sonra yapar. maça böyle müdahale ederse bunun adı densizliktir.. oyuncular arkadaşlarının onurunu ve hocaya yapılan saygısızlıgın cevabını vermek yerine maça küsseler bugun düşme potasında ve teknik direktörsüz ve başkansız kalabilirdik.. alt ligde de sahipsiz sivasspor bu altın değerindeki ligi bir daha ne zaman yükselirdi kim bilir. belki bi 30 sene daha ugrasırdık dayılarımız amcalarımızın anlattıgı hikayeleri bizzat yaşardık..

her şeyden kendinize pay çıkarma huyunuzdan ve bu egonuzdan bi kurtulun önce..

başkan hoca ve futbolcular taraftarın bu hareketini unutarak sağduyuyla yaklaştılar da bu olay neyse ki kapandı gibi görünüyor.. 1995 yılından beri bu takımı takip ediyorum ve son olaydaki kadar utandıgımı hiç hatırlamıyorum.

güzel günler görüp şampiyonluk kovalayacaksak eğer yeniden , önce bu kafalardan kurtulmamız gerek.

Serdar63972 05.04.2013 16:44

[QUOTE=myway;845951]bu zihniyetle maçın döndüğünü düşünüyosanız demekki sivas tribününde taraftarlık bilincinin oluşması için daha epey epey vakit var...

taraftar maç boyunca destek verir. maç sonucunda istifa istiyorsa tepkisini o zaman koyar.maçı desteğiyle 3-2 ye getirmeyi başarsa bu tribün efsane olacak ve bugun başkan futbolcu ve teknik direktör işte bizim efsane bir tribünümüz var artık diyecekti.. bir taraftar takıma maç kazandırır ama bu böyle olmaz.. peki siz ne yaptınız? maç içerisinde istifa diye bağırıp yıllarını sivasa vermiş hayrettini ağlata ağlata staddan çıkarıyorsanız, rıza hoca gibi efendi bi adamı delirtmeyi başarıyosanız o yumrugu da hakedersiniz. iyi yaptı eline saglık rıza hocanın..

bizim sahip oldugumuz değerleri kaybettikten sonra anlama gibi bi huyumuz var. yine öyle olacak çok üzülüyorum.. oyuncular takım arkadaşına edilen küfürler ve hocasına yapılan saygısızlık için, bu maçta gururları ve kendı onurları için maçı çevirdiler. ve stadı terkedip gidenleri de görünce öyle mutlu oldum ki..saha içindeki oyuncunun yerine bir koyun bakalım kendinizi o durumda hocanızı ve arkadaşınızı düşünüp mü oynarsınız yoksa size küfürler yağdıran taraftarı mı?

herkes kendi işini yapacak. taraftar 90 dakika destek verecek. taraftarın istifayı ıstemesı de en büyük haktır ama bunu maç bitiminden sonra yapar. maça böyle müdahale ederse bunun adı densizliktir.. oyuncular arkadaşlarının onurunu ve hocaya yapılan saygısızlıgın cevabını vermek yerine maça küsseler bugun düşme potasında ve teknik direktörsüz ve başkansız kalabilirdik.. alt ligde de sahipsiz sivasspor bu altın değerindeki ligi bir daha ne zaman yükselirdi kim bilir. belki bi 30 sene daha ugrasırdık dayılarımız amcalarımızın anlattıgı hikayeleri bizzat yaşardık..

başkan hoca ve futbolcular taraftarın bu hareketini unutarak sağduyuyla yaklaştılar da bu olay neyse ki kapandı gibi görünüyor.. 1995 yılından beri bu takımı takip ediyorum ve son olaydaki kadar utandıgımı hiç hatırlamıyorum.

güzel günler görüp şampiyonluk kovalayacaksak eğer yeniden , önce bu kafalardan kurtulmamız gerek.[/QUOTE]

Herkesin bir doğrusu vardır. Kimse kimseye densiz diyemez... Sana cevap vermiyorum.

58akif34 05.04.2013 16:46

o hareketi küfür olarak sayanları anlamıyorum eger kol sallamak küfür se neden futbolcuları mac baslamadan çağırıp kendinize kol sallatıyorsunuz ve tv ler bu hareketı neden gece 12 den önce yayınlıyor [B]lan[/B] kelimesini bile küfür sayan [B]RTÜK[/B] bu hareketi n neden yapılmasına izin veriyor ayrıca ben her maçta görüyorum top kaptıran topcunun sülalesine söven insanları senı oynatan hocanın...... diyen insanları bu sorum da onlara siz bu kadar küfür ederken size sallanan bir kol [B]neden zorunuza gidiyor???????[/B]

Serdar63972 05.04.2013 16:47

Aşık der incidenden,
incinme incidenden,
Kemâlde noksan imiş ,
İncinen incidenden..

Kaldı ki taraftar sonuna kadar haksız olsa dahi, Hoca'nın yaptığı yenilecek yutulacak bir terbiyesizlik değildir. Hocanın yaptığını savunmanın adına da değil densizlik YALAKALIK bile denmez. Daha aşağı bişeydir onu da ben diyemem bana yakışmaz...

Serdar63972 05.04.2013 16:48

[QUOTE=58akif34;845955]o hareketi küfür olarak sayanları anlamıyorum eger kol sallamak küfür se neden futbolcuları mac baslamadan çağırıp kendinize kol sallatıyorsunuz ve tv ler bu hareketı neden gece 12 den önce yayınlıyor [B]lan[/B] kelimesini bile küfür sayan [B]RTÜK[/B] bu hareketi n neden yapılmasına izin veriyor ayrıca ben her maçta görüyorum top kaptıran topcunun sülalesine söven insanları senı oynatan hocanın...... diyen insanları bu sorum da onlara siz bu kadar küfür ederken size sallanan bir kol [B]neden zorunuza gidiyor???????[/B][/QUOTE]

O sallanan kolla birlikte edilen küfürler ZORUNA GİTMİYORSA oda seninle alakalı bir durum...

58akif34 05.04.2013 16:51

[QUOTE=Serdar63972;845957]O sallanan kolla birlikte edilen küfürler ZORUNA GİTMİYORSA oda seninle alakalı bir durum...[/QUOTE]

yaram yokki gocunuyum

elbeylii 05.04.2013 17:19

[taraftar maç boyunca destek verir. maç sonucunda istifa istiyorsa tepkisini o zaman koyar.maçı desteğiyle 3-2 ye getirmeyi başarsa bu tribün efsane olacak ve bugun başkan futbolcu ve teknik direktör işte bizim efsane bir tribünümüz var artık diyecekti.. bir taraftar takıma maç kazandırır ama bu böyle olmaz.. peki siz ne yaptınız? maç içerisinde istifa diye bağırıp yıllarını sivasa vermiş hayrettini ağlata ağlata staddan çıkarıyorsanız, rıza hoca gibi efendi bi adamı delirtmeyi başarıyosanız o yumrugu da hakedersiniz. iyi yaptı eline saglık rıza hocanın.. bugun başkan bunun adı nankörlük, taraftarımız aklını başına almalı daha sakin olmalı gibi açıklamalar yapınca mutlu mu oldunuz aferin mi aldınız?

biz destegimizi her zaman veririz ama senin gibiler belkide maça gelmez kabüllenirler ama öyle efendiliğe başlatma ve bende o adamın yaptıklarından daha fazlasını iyade ediyorum RIZA HOCA GİDENE KADAR MAÇLARINA GİTMİYORUM VE SİVASSPORUDA ÇOOOK SEVİYORUM avukatlıgı sanamı düştü la

elbeylii 05.04.2013 17:23

[QUOTE=58akif34;845960]yaram yokki gocunuyum[/QUOTE]

tabi maçlara gelmezsiniz ahkam kesersiniz hadi be ordan

58akif34 05.04.2013 18:25

[QUOTE=elbeylii;845968]tabi maçlara gelmezsiniz ahkam kesersiniz hadi be ordan[/QUOTE]

ben birtek eskisehir macını kacırdım onuda sağlik sebeplerinden dolayı kacırdım gecen sezon sezon istanbulda yaşıyordum oradakı macları bıle kacırmnadım + maca her gıtmemdeven az 10 kişinin de biletlerını ben aldım ayrıca kufuru ki ben küfür oldugunu bile düşünmüyorum üzerinize alıp ortaya düşen de sizsiniz acaba benim kadar sizde sivasspor maclarına gittiniz mi yada gidip ne kadar taraftarlık yaptınız ne kadar bu takıma destek oldunuz

Serdar63972 05.04.2013 19:15

[QUOTE=58akif34;845971]ben birtek eskisehir macını kacırdım onuda sağlik sebeplerinden dolayı kacırdım gecen sezon sezon istanbulda yaşıyordum oradakı macları bıle kacırmnadım + maca her gıtmemdeven az 10 kişinin de biletlerını ben aldım ayrıca kufuru ki ben küfür oldugunu bile düşünmüyorum üzerinize alıp ortaya düşen de sizsiniz acaba benim kadar sizde sivasspor maclarına gittiniz mi yada gidip ne kadar taraftarlık yaptınız ne kadar bu takıma destek oldunuz[/QUOTE]

Sen neymişsin be abi... Hem yeryüzündeki en iyi sivassporlusun.. Hemde bu konuda teksin... Senden baskada sivassporlu yok. Helal olsun sana. Rahatsız ediyorsak siteden falan da çıkalım

migroArmis 05.04.2013 19:37

[QUOTE=Serdar63972;845957]O sallanan kolla birlikte edilen küfürler ZORUNA GİTMİYORSA oda seninle alakalı bir durum...[/QUOTE]

Birilerine yalakalık olsun diye yorum yapmadığınız çok açık...İçinizden geleni doğru bildiğinizi yazdığınız gördüm ve teyit ettim...Hatta yorumlarınızın düşüncelerinizin şimdiye dek olan her kelimesi benimkisi ile aynıdır...Farklı konularda aynı şeyleri düşünüyoruz.Açtığınız bu konuda da sizinle aynı fikirdeyim..
Yanlız adeletli olma açısından nacizhane bir fikrimi beyanetmek isterim..Rıza Hocanın hayatı geçmişi insanlığı konusunda tanıdığım bildiğim kadarı ile her daim yanında olurum mümkün olsa dost bile olurum...Harika bir insan..Futbol anlamında bu işi bilmediğini Sivassporu geçiniz süperlig hocası bile olamayacağını her fırsatta dile getirmiş biriyim...Bunda bir çok kardeşimlede hemfikirim..Lakin her ne olursa olsun futbol anlamında tam karşısında bile olsam Rıza Hocanın gösterdiği bu tepkiye bu kadar kızmam nihayetinde etten kemikten bir insandır candır canlıdır...Bizlerin doğru bildiği insanların bile yanlışları oluyorken insan olarak sevdiğimiz Rıza Hocanın bu tasvip etmediğimiz hal ve hareketlerini sineye çekmeyelim ama çokta kızmayalım...Eğerki ciddi anlamda problem var ise profosyonelce düşünmeli ona görede devam edilmelidir...Saygıalar...

Mete209 05.04.2013 19:52

Rıza Hoca, (tıpkı kendisine küfreden -küfredildiği de muamma- seyirciler gibi )kendine yakışanı yaptı beyler. Bu kadar uzatmaya gerek yok! Ayrıca yönetimin Rıza Hoca'nın ipini ne kadar gevşettiği de ortaya çıktı. "Sen istediğin gibi takıl, seyirciye el kol hareketi yap hatta küfür et! Biz senin arkandayız." mesajı.

Ben Rıza Çalımbay'ın içinde Sivasspor sevgisi olduğundan son derece kuşkuluyum. Yönetimin de Rıza ısrarını anlamış değilim. Birlikte gitmek istiyorlarsa güle güle deriz. Sivasspor sahipsiz değildir elbet, lakin Rıza hocayla bu iş yürümeyecek. Kendi hareketlerinden de bu belli. Zira geldiği günden beri ağlıyor. Ben artık dua ediyorum sezon sonu Beşiktaş'ın teknik direktörü gitse de Rıza Hoca çok sevdiği "sevgilisine" kavuşsa!

ROMANTİK KATİL 05.04.2013 20:14

Egerki kendini ruhunu mantıgını sadece SİVASSPORA vermiş biri olabilseydi Rıza Calımbay, Hemserimiz dedigimiz arkasında durmak için can attıgımız her macta sevgi gösterisinde bulundugumuz bir teknik drektör olarak küme düsmeyi bile seref sayardık. Lakin Rıza hocanın taraftarla futbolcularla olan problemleri, kafasının baska takımlarda olması, bu büyük camiayı söz gelimi dingonun ahırına cevirmesi, acayip sekilde anormal hareketler yapıp asırı derecede antipatik olması, bizleri Rıza hocadan yeteri kadar sogutmustur. Ve şu saatten sonrada ondan bişeyler beklemek cok zor. Sezon bitene kadar sabredip yeni teknik heyetimize kavusuna kadar takımımıza destek olmalıyız.

kaptann58 05.04.2013 20:26

taraftar herzamn haklıdır tepkisindede haklıdır bu tepki bir maçlık bir tepki değil bırakalım bu memlekt ayaklarını kimse babasının hayrına oynamıyor bu takımda ne rıza ne hayrettin baaşrısızlık olur fakat ben bilirim ben istediğmimi yaaprım tarfatar umrumda değil dersen tarfatarında gördüğü yanlış durumları hiçe sayarsan işte ozamn ne hemşeri kalır nede başka bişey sivasspor kimsenin babsının çiftliği değildir herkes parasını pulunu son kuruşuna kadar alıyor takım başarısız oldu ben paramın bir kısmını almıyım klübe kalsın diyen hiç bir futbolcu teknik adam varmı soruyorum sizlere hayrettin memlekt çocuğu emeği var rıza hemşerimiz ya biz biz neyiz bu memlektte her yıl kombinemi alıyorum çocuğumun rızkını kesip sizlere soruyorum asıl emeği olan kimler biz taraftarlarmı milyon dolar kazanan paraya para demeyen futbolcularmı tabiki bu futbol oyununda dünyada aynı tepkiler vardır uzağa gitmeyelim bursa trabzon fener cimbom beşiktaş eskişehir bizim tarfatrımız bu tarfatrlardan dahamı sabırsız 5.ci 8 ci haftada istifa diye bağıran klüpler bunlar sivas tarfatarının tepkisi 1 maçlık bir tepki değildir sezon boyunca rıza hocanın gerek taktiksel gerekse oyuncu seçimnde yaptığı yanlışlıkların sonucunun bir eseridir kimse sivas insanına densiz ve vefasız diyemez bizler bu takım 4 yediği zamn bile oldu yine alkışladık grosicki iki kere penaltı atışından topu dışarı attı yine alkışladık destek verdik özür dilemei gereken hiç bir durum yoktur ortada herkes parasını pulunu alıyorsa mücalede etmek zoruındadır terinin son damlasına kadar

elbeylii 05.04.2013 20:29

[QUOTE=ROMANTİK KATİL;845977]Egerki kendini ruhunu mantıgını sadece SİVASSPORA vermiş biri olabilseydi Rıza Calımbay, Hemserimiz dedigimiz arkasında durmak için can attıgımız her macta sevgi gösterisinde bulundugumuz bir teknik drektör olarak küme düsmeyi bile seref sayardık. Lakin Rıza hocanın taraftarla futbolcularla olan problemleri, kafasının baska takımlarda olması, bu büyük camiayı söz gelimi dingonun ahırına cevirmesi, acayip sekilde anormal hareketler yapıp asırı derecede antipatik olması, bizleri Rıza hocadan yeteri kadar sogutmustur. Ve şu saatten sonrada ondan bişeyler beklemek cok zor. Sezon bitene kadar sabredip yeni teknik heyetimize kavusuna kadar takımımıza destek olmalıyız.[/QUOTE]

evet tam ortasından yazmışsın gardas ben rıza hocaya hiç birşey demedim demiyom demicegidim! ama bardagı taşırdı navratil dururken hayrettini oynatınca ona kızdık ama herkez eleştirmeyecekmi küfürmü el kol hareketimi yapmalı? gitmiyorum daha maçına

Ferhat06 05.04.2013 20:41

[QUOTE=myway;845951]bu zihniyetle maçın döndüğünü düşünüyosanız demekki sivas tribününde taraftarlık bilincinin oluşması için daha epey epey vakit var...

taraftar maç boyunca destek verir. maç sonucunda istifa istiyorsa tepkisini o zaman koyar.maçı desteğiyle 3-2 ye getirmeyi başarsa bu tribün efsane olacak ve bugun başkan futbolcu ve teknik direktör işte bizim efsane bir tribünümüz var artık diyecekti.. bir taraftar takıma maç kazandırır ama bu böyle olmaz.. peki siz ne yaptınız? maç içerisinde istifa diye bağırıp yıllarını sivasa vermiş hayrettini ağlata ağlata staddan çıkarıyorsanız, rıza hoca gibi efendi bi adamı delirtmeyi başarıyosanız o yumrugu da hakedersiniz. iyi yaptı eline saglık rıza hocanın.. bugun başkan bunun adı nankörlük, taraftarımız aklını başına almalı daha sakin olmalı gibi açıklamalar yapınca mutlu mu oldunuz aferin mi aldınız?

güzel günler görüp şampiyonluk kovalayacaksak eğer yeniden , önce bu kafalardan kurtulmamız gerek.[/QUOTE]
Kardeşim sen nerelerdeydin,aklınla ve aydınlık şuurunla bin yaşa.Ağlayarak sahayı terkeden Hayrettin bendim;olmadık tarizlere muhatap olan Rıza Çalımbay sendin,bizdik kısaca.
Maçı çevirmişler küfrederek,peh peh.

Casanova Rasit 05.04.2013 20:42

Hayirlisi neyse o olsun...

58fatihcan 06.04.2013 12:10

Arkadaslar eskiyi konusmak zaman kaybidir. Bence herkes cikaracagi dersi cikardi. Daha.birsey olmaz merak etmeyin. Kimsenin daha sovup kufur etmeye cesareti olmaz. Biz cikaracagimjz dersi cikaralim. Onumuze bakalim. Eskiye takilip kalan yeniyi.goremez. eskiden ders cikaran yeniyi.parmaginda oynatir. Biz prmagimizda oynatalim artik baska sivasspor yok

Poyrazcan 06.04.2013 13:10

[QUOTE=sivasfutbol;845946]taraftara karsı yumrugunu sıkıp kaldırıp kufur eden hoca istemiyorum rıza sivastan gidene maçlara gitmeyecegim[/QUOTE]

Bence en iyisini edersin, futbolcular da stresten uzak oynarlar.

Murad_Kelleci58 06.04.2013 13:27

İyiliğe karşı iyilik adalettir..
Kötülüğe karşı, iyilik asalettir..
İyiliğe karşı, kötülük acziyettir..

ledig 06.04.2013 13:36

Bu iş artık Sivasspor'un amaçlarını, menfaatini, saygınlığını, hedeflerini düşünmekten ya da istemekten çıktı. Bana göre Sivasspor taraftarlarının yanısıra bi de Rızaspor taraftarları var. Şu neden anlaşılamıyor; kimsenin Rıza hocaya şahsi bir kini, düşmanlığı yok, en azından benim yok. Ben Rıza Hoca'nın futbolcu seçimlerine, aldığımız tarihi mağlubiyetlere, Rıza Hoca'nın hiç gülmemesine, takıma ve şehre soğuk duruşuna, hiçbir basın toplantısı ya da televizyon programında Sivassporu canı gönülden sahiplenmemesine, hiçbir zaman Sivasspora ilişkin bir hedef bir düşünce olumlu bir yaklaşım sergilememesine kızıyorum ve bunu Sivas'ı ve Sivasspor'u çok sevdiğim için yapıyorum. Bu yöndeki görüşlerimi dile getirdiğim için maalesef hakarete dahi maruz kaldım ve bu çok can sıkıcı bi durum gerçekten. Kendi adıma Rızaspor taraftarları ile ortak bir platformu paylaşmak bana zor geliyor ama söylediğim gibi Sivas'ı ve Sivasspor'u çok seviyorum...

myway 09.04.2013 20:06

[QUOTE=Ferhat06;845985]Kardeşim sen nerelerdeydin,aklınla ve aydınlık şuurunla bin yaşa.Ağlayarak sahayı terkeden Hayrettin bendim;olmadık tarizlere muhatap olan Rıza Çalımbay sendin,bizdik kısaca.
Maçı çevirmişler küfrederek,peh peh.[/QUOTE]

eyvallah abim. biz ölmedik.

B.DUMANLI 09.04.2013 20:45

Sezonun bitmesine 6 mac kala,üstelik kupa maci arifesinde taraftar ikiye bölünürse bütünlügümüzü ve sakinligimizi koruyamazsak,hoca takim icerisinde futbolculariyla sevgi yumagi olusturamazsa,her macda aleyhimize gerceklesen hakem hatalarinida göz önüne alacak olursak biz bu sartlarda ligde tutunabilirmiyiz?
Su anda Sivasspor rakiplerinin puan kaybetmesinden hala avantajli durumda biz önce bununun farkina varalim.Yani icinde bulundugumuz durumu ,rakiplerimizin becerisizliklerine borclu oldugumuzu unutmayalim.
Yoksa Sivasspor dönüsü olmayan bir yolda olurdu.Tehlike henüz gecmemisken olaylara tuz biber olmayalim durum cok vahim.Taraftarin bölünmesi bu takimin cöküsünü hazirlar.
Alinmasi gerekli 18 puan var,bunu her takimda basarabilir,bu bölünmüslük icerisinde isleri yokusa sürmeyelim.Bunun sonuncunda kaybeden biz olabiliriz.28 mac sabrettikde,sezonun bitmesine 6 hafta kalami sabredemiyecegiz....

58fatihcan 10.04.2013 01:26

Tam butunlesme zamani ayrilir bize yakisacak bisry degil. Kupada son dortteyiz destek zamani

WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:15.