SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sercan'a 50 bin euro ceza (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=35848)

SivasSpor.Com 06.04.2013 08:06

Sercan'a 50 bin euro ceza

[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=39896&token=31816[/IMG]

Sivasspor'a ara transferde Galatasaray'dan gelen, ancak şu ana kadar bekleneni veremeyen Sercan Yıldırım'a 50 bin Euro para cezası verildi.

Orduspor maçından sonra bir gün izin alan, ancak Sivas'a ikinci günün ardından dönen Sercan Yıldırım'a teknik heyetin raporu doğrultusunda yönetim 50 bin euro para cezası verdi. Eskişehir maçının kafilesine alınmayan Sercan'ın kart cezalı Aatif'la birlikte Sivas'ta antrenman yapacağı öğrenildi. Öte yandan Sercan'ın kız arkadaşının hasta olduğu ve bu yüzden geciktiği belirtiliyor.

Sivasspor Başkanvekili Erdal Sarılar, disiplin konusunda kesinlikle tavizlerinin olmadığını, talimatlara ve kurallara uymayanın adı ne olursa olsun gerekli cezayı alacağının bilinmesini istedi.

Hürdoğan

gürünlüyiğido58 06.04.2013 08:32

Cevap: Sercan'a 50 bin euro ceza

50 bin Euro da biraz fazla mı olmuş sanki :D

Serdar63972 06.04.2013 09:14

Peki Teknik Direktörünüzün yanında iki tane futbolcu var;
[U]Sercan[/U]
1. Bir defa bizim futbolcumuz değil
2. 2 yıldır doğru düzgün futbol oynamamış, en önemli özelliği sprinterliği olması fakat adamın yolda yürüyecek hali yok
3. Yukardaki haberdede belirtildiği disiplinsiz.
4. TÜRKÇE BİLİYOR
5. Rıza Hocanın onayıyla alınmış...

[U]Piech[/U]
1. Sivassporun oyuncusu, seneye de burda
2. Son iki sene içinde geldiği ligde 1 defa yılın futbolusu seçilmiş ve hazır olarak takıma gelmiş
3. Forma hakkı olmasına rağmen formayı alamıyor ama son 5 dakikalarda 10 dakikalarda girmesine rağmen sorun etmiyor, canavar gibi koşuyor. Forma adaletsizliğine daha çok çalışacağım diye cevap veriyor.
4. TÜRKÇE BİLMİYOR:
5. Rıza Hocadan habersiz alınmış.

BU maddeler altında Piech yerine Sercan'ı seçen Rıza ÇALIMBAY'a da Sercan verilen kadar ceza verilmelidir.

B.DUMANLI 06.04.2013 10:58

Yillar önce Galatasaray Sercan´i transfer yaparken col hataliydi,cünki Sercan o vakitler,futbolu degil, uckurunu düsünür olmustu.
Oradada Galatasaray seyircisi tepkisini koymustu.Sercan´dan ne ,köy olur ne kasaba.
Adam kafasinda futbolu bitirmis.Bu adam degil Sivas´da hic bir kulüpde basarili olamaz.Sivasspor´dann sonra gidecegi takimlar PTT ligi takimlari olabilir ancak.
Bu kisinin Sivas´a gelmesine okey veren kisi zaten hatali.

58fatihcan 06.04.2013 10:59

[QUOTE=Serdar63972;846005]Peki Teknik Direktörünüzün yanında iki tane futbolcu var;
[U]Sercan[/U]
2. 2 yıldır doğru düzgün futbol oynamamış, en önemli özelliği sprinterliği olması fakat adamın yolda yürüyecek hali yok
4. TÜRKÇE BİLİYOR

[U]Piech[/U]
2. Son iki sene içinde geldiği ligde 1 defa yılın futbolusu seçilmiş ve hazır olarak takıma gelmiş
3. Forma hakkı olmasına rağmen formayı alamıyor ama son 5 dakikalarda 10 dakikalarda girmesine rağmen sorun etmiyor, canavar gibi koşuyor. Forma adaletsizliğine daha çok çalışacağım diye cevap veriyor.
4. TÜRKÇE BİLMİYOR:

BU maddeler altında Piech yerine Sercan'ı seçen Rıza ÇALIMBAY'a da Sercan verilen kadar ceza verilmelidir.[/QUOTE]

Gayet guzel bur aciklamaydi

sivasfutbol 06.04.2013 11:18

Rıza hocanın onayladığı forvet oyuncusundan da ancak bu kadar olur.

Besyo_cu 06.04.2013 11:42

[B]Sercan oynasın oynamasın parasını Galatasaray'dan yıllık 700 Bin Euro olarak almakta. Sercan'ı biz Galatasaraydan 150 Bin euroya kiraladık, Sercan böyle 2 kere daha yapsa parası çıkacak !

Sivasspor'da oynamaya başlamışken yaşadığı sakatlık Sercan'ı daha da geriye götürdü. Rıza Hoca'da sağolsun takımdaki başta Piech ve Sercan olmak üzere forvetlere hiç şans vermiyor, Sercan'ın davranışını hoş karşılayacak kimse yok ama biraz da anlayış lazım disiplin cezaları oyuncuları takımdan soğutmak için değil geri kazanmak için yapılmalı...[/B]

kadirakin58 06.04.2013 12:26

Rıza Çalımbay'ın aslında mahalle takımı antrenörü kalitesinde bir adam oldugunu cok net gostermissin. Adam teknik direktör olarak iyi gozukse de en azından karakter olarak iyi gibi mi gozukuyor, o da pek yok aslında, kapris'in kendini begenmisligin en onde gideni var Rıza Calimbay'da. Kendi getirdigi oyunculari oynatir, yonetimin aldigi oyunculari ezer. Bir kere hatayı kendisinde bulmaz. Hayatayı kendisinde bulacaksa bile galibiyetten sonra istifa edip şov yapar, taraftarı da şovu yedi sanır.

Şenol Güneş ne yapıyor ki şimdi, lig bitiminde gelir mi acaba Sivas'a.

[QUOTE=Serdar63972;846005]Peki Teknik Direktörünüzün yanında iki tane futbolcu var;
[U]Sercan[/U]
4. TÜRKÇE BİLİYOR

[U]Piech[/U]
4. TÜRKÇE BİLMİYOR:

BU maddeler altında Piech yerine Sercan'ı seçen Rıza ÇALIMBAY'a da Sercan verilen kadar ceza verilmelidir.[/QUOTE]

Serdar63972 06.04.2013 12:51

[QUOTE=kadirakin58;846018]Rıza Çalımbay'ın aslında mahalle takımı antrenörü kalitesinde bir adam oldugunu cok net gostermissin. Adam teknik direktör olarak iyi gozukse de en azından karakter olarak iyi gibi mi gozukuyor, o da pek yok aslında, kapris'in kendini begenmisligin en onde gideni var Rıza Calimbay'da. Kendi getirdigi oyunculari oynatir, yonetimin aldigi oyunculari ezer. Bir kere hatayı kendisinde bulmaz. Hayatayı kendisinde bulacaksa bile galibiyetten sonra istifa edip şov yapar, taraftarı da şovu yedi sanır.

Şenol Güneş ne yapıyor ki şimdi, lig bitiminde gelir mi acaba Sivas'a.[/QUOTE]

[B]Hatayı kendisinde bulacaksa bile galibiyetten sonra istifa edip şov yapar, taraftarı da şovu yedi sanır.[/B] buda son bir kaç haftanın özeti olmuş, eline sağlık. Sivasspora hoca yok değil. Ama S,vasspor yönetimi hiçbir zaman küme düşme potasının üstünde teknik direktör değiştirmedi. Yani yönetimin ufku Sivassporun küme düşmemesi ile sınırlı.

Ben sana olabilecek bir teknik direktör daha söyleyeyim;

[B][U]Metin Diyadin[/U][/B]. Ordu'yu 2.Ligden çıkardı Kasımpaşa da da başarılıydı. Yönetime baş kaldırdığı için kovuldu. Sivasspora yönetime baş kaldırabilecek idealleri olan bir Teknik Direktör istiyoruz.

poolat58 06.04.2013 13:16

sen leblebi gibi gol atan abdulkadirini samsuna gönderirsen, yerine de yatışta olan sercanı alırsan böyle olur işte...çok yanlışlar yapılıyor çok...

punisher58 06.04.2013 13:30

yanlıs hatırlamıyorsam soyadı oflaz olan yöneticimiz daha ligin başında nail beyin programında hedefimiz ligden düşmeyelim yeter gibi bir laf etmişti

Morten58 06.04.2013 13:49

Sivasspor Yönetim Kurulunun da isine geldi , 10 000 tl para Cezasini Sercan'dan alacaklari parayla öderler. Borc filan yapmaya gerek yok. Artan parayi , yatirim mi yaparlar orasinida Allah bilir.

Yusuf Çevik 06.04.2013 13:55

Piech Sivasspor`da kalmalı diye düşünüyorum,bu sene Rıza hoca için son diye düşünüyorum bu seneden sonra büyük ihtimal yollar ayrılacak.

PETKOVİC 06.04.2013 14:31

adama verdiğiniz bütün parayı almışsınız zaten yazık günah o kadar ağır olmamalıydı

ROMANTİK KATİL 06.04.2013 14:51

Ben cezanın alınacagına pek ihtimal vermiyorum. İçin içinde baska seylerde olabilir. Ama su varki İT takımlarında oynayan Sercan vb futbolcular iyi olsalar bize veya baska Anadolu kuluplerine vermzler. Nerde işi bitmiş adam var Rıza hoca getiriyor basımıza sonrada inatla forma veriyor. Abdulkadir ve Piechin yedegi bile olamaz Sercan. Sezon sonu yönetimde gelecek olan yeni teknik heyetimizde transferlerde ince eleyip sık dokuyarak kariyerli futbolcular kovalamak yerine SİVASSPORUMUZA katkı yapacak basarıya ac oyuncuları kazandırmayı basarabilirler insallah.

favori58 06.04.2013 15:06

Asıl ceza Rıza çalımbaya verilmeliydi,

Mete209 06.04.2013 16:08

Ceza çok ağır olmuş. Muadilleriyle karşılaştırıldı mı acaba? Futbolcu gidecek diye istediğiniz gibi cezalandırmak olmaz! Etik değil! Hem de geçerli bir nedeni varken.

58MUAMMER58 06.04.2013 19:37

[b]öncelikle sivasspora alınması yanlıştı,servetin yaptığı geri dönüşü yapmadı yapacak gibide görünmüyor ,elbetteki sivasspor, dingonun ahırı değil canı isteyen kulübe gidip antrenman yapacak ,canı istemeyen ense yapacak ,oyundan alınınca hava yapacak ,bu takımın formasını yere atacak ,canı sıkılınca şehri terkedecek ,yok böyle bir futbolculuk anladığım kadarıyla kız arkadaşı rahatsızlanmış hocası yoksa yardımcıları vardı,yöneticiler vardı ,onlardan izin alabilirdi vermiyeceklerini sanmıyorum,geçerli binedeni olabilir verilen cezada çok ağır olmasaydı keşke [/b]

58fatihcan 06.04.2013 22:07

Adam geldiğinden beri isteksiz. Piech ise kendini göstermek için parçalanıyor. Ve o adam yedekte. Bu adam oynuyor. Ağlamak istiyorum

FORZA SİVAS 58 06.04.2013 22:29

erdal sarıları tanıyan varmı ??? bu cezayı kestiğinize açıkçası inanmıyorum sizde o yetenek ve güç yok.bu yönetimin acilen değişmesi gerek sercan gibi adamları nasıl alırız onuda anlamıyorum piech neden yokta bu var??

Külhan 06.04.2013 22:56

Yarinki mac riza acisindan cok önemli hem kendisinin eski takimi hemde gecen haftaki sowunun bir mana edip etmeyecegi mac olacak eger kazanirsak ne ala yok kaybedersek insallah bir sowdaha yapmaz .

migroArmis 06.04.2013 23:38

Ukalalık olmasın Sercanı benim bildiğim tanıdığım kadarını hiç kimse bilemez...Bu zaat-ı muhteremin Sivassporda kalacağı 1 dakika bile Sivasspora zarardır...İlk günüde söylemiştim yine söylüyorum...

yigido yakup 07.04.2013 00:13

........ teyyare selam söyle o yare

cok sacma bi vede rakam aciklanmasini tamamen uydurmadan ibaret
Sercan Yildirim bizim oyuncumuz degilki bu bir tükenistir kendi adina üzücü bir durum.

eroldeger 07.04.2013 09:09

hiç sevmedim bu kamili ne bursa ga ne gs da nede sivasta azbile ceza vermişler yolversinle veya satsınlar ondan hayır gelmez ben öküz olacak danayı tanırım ondan cacıkolmaz ancak diyer oyuncuların moralini bozar

Salim58 07.04.2013 09:51

[B][I]Cezayı hakettiyse vereceksin....

İzinsiz antremanlara katılma kafana göre takıl sonrada ben geldim de yok öyle, disiplinin olmadığı yerde başarı olmaz.[/I][/B]

legolass 07.04.2013 10:15

bizde bu yonetin oldugu surece zaten hedefimiz hep ligde kalalim yeter olacaktir.oflaz denen adamjn plazalari var bi de yoneticlk yapiyor.ayni bizm beledye baskani dogan urgupe benziyorlar nerde esnaf vR isten gucten anlamayan o adamlari getrdler cepleri dolsun diye. heralde ligdeki en aciz kendine faydasi olmayn yonetm bizde uyusuk adamlar.Sivas'in kaderi olmus bunlar bu boyle devam eder her gelen sivstan bisey gotrdu sanki uvey evlat bizm Sivas. koskoca topragi var kendi adamlari bile tembllk pesnde hakknin psnden kosmuyr . biraz diger shirlere baksinlard ibret alsinlar

hatzivrettas 07.04.2013 14:33

Gereksiz bir olaydı.durduk yere ceza aldı.

58Sivaslilar 07.04.2013 16:58

kusura bakmasin ama bu haliyle sercani yolda bulan almaz yani iyi futbol oynamasi icin iyice zaman harcanip calismasi islenmesi gerek buna sivsspor antrönörü özel zaman harcayabilirmi o kadar vakti varmi bilmiyorum:confused:

58fatihcan 07.04.2013 17:59

Adam Türkçe biliyor diye kadroda oynuyor birde beğenmiyor. Adam akıllı oynada kadroda kalıcı ol. Bu gidişle daha çok cezalar yolda gözüküyor

resulsivasspor5 07.04.2013 21:50

Az bile defolsun gitsin boşa para ödüyoruz.

DOGU_BEY 08.04.2013 00:28

[B][QUOTE=migroArmis;846069]Ukalalık olmasın Sercanı benim bildiğim tanıdığım kadarını hiç kimse bilemez...Bu zaat-ı muhteremin Sivassporda kalacağı 1 dakika bile Sivasspora zarardır...İlk günüde söylemiştim yine söylüyorum...[/QUOTE]

aynen abi..sırf gs etiketi var diye sırf transfer olsun diye alınan ve 1 yıldır furboldan kopuk bir adamın hem de devre arası gelip takıma katkı yapar desen adama gülerler...e hani izinsiz gitme olayı yoktu, hani sercan 1 ay içinde hazır olup takıma katkı verecekti??? sırf bu düşünceden ve ben almadım yönetim aldı inadına 1 aydan beri top oynayıp hazır gelen Pieche bile bu adama verilen şans neden verilmedi??? Ve bugün de adeta sen takım için gol attın diye cezalandırıldı![/B]

58fatihcan 08.04.2013 11:42

Son anda yapilmak icin yapilan bir transferden alabilecek butun verimi aldik. Bundan sonraki verim mucize olur

Turan 59 09.04.2013 10:32

Bu transfer de,Rıza'nın alamet-i farikalarından birisi.Tam bir fiyasko.

hunter5858 09.04.2013 12:15

Ben bu adam Sivasspor'a transfer olunca yazdım forumdan bu adamdan bir cacık olmaz diye gece hayatı olmayan yerde durmaz sercan yıldırım , volkan aynı kafadan bunlar...

58fatihcan 09.04.2013 12:27

Antremanlara simdi.sorunsuz katiliuor mu acaba

WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:50.