SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Abay'a Sivas-GB maçı verildi (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=35868)

SivasSpor.Com 10.04.2013 16:15

Abay'a Sivas-GB maçı verildi

[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=39923&token=13568[/IMG]

Spor Toto Süper Lig 29. hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı. Galatasaray-Mersin İdmanyurdu maçında yönetimi nedeniyle eleştirilen Süleyman Abay'a Sivasspor-Gençlerbirliği maçı verildi.

Spor Toto Süper Lig’de 29. hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı.

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu’ndan yapılan açıklamaya göre, Süper Lig’de 29. hafta karşılaşmalarında görevli hakemler şunlar:

[B]12 Nisan Cuma: 20.00 Sivasspor-Gençlerbirliği: Süleyman Abay
20.00 Trabzonspor-Orduspor: Kuddusi Müftüoğlu[/B]

13 Nisan Cumartesi: 16.00 Mersin İdman Yurdu-Bursaspor: Serkan Çınar 19.00 Kardemir Karabükspor-Galatasaray: Mustafa Kamil Abitoğlu

14 Nisan Pazar: 13.30 Kasımpaşa-Akhisar Belediyespor: Tolga Özkalfa 16.00 Gaziantepspor-Kayserispor: Cüneyt Çakır 19.00 Fenerbahçe-Eskişehirspor: Bülent Yıldırım 19.00 Sanica Boru Elazığspor-İstanbul Büyükşehir Belediyespor: Fırat Aydınus

15 Nisan Pazartesi: 20.00 Beşiktaş-Medical Park Antalyaspor: Mete Kalkavan

yorumyapıyombenya 10.04.2013 16:17

Cevap: Abay'a Sivas-GB maçı verildi

Bir haftadır sürekli eleştirilip yerden yere vurulan bu hakem neden sivasspor maçına verilir ?????

58_SEMİH_58 10.04.2013 16:22

Kuddusi ve Trabzon'u kurtarma çabaları. Vol 132489456

Salim58 10.04.2013 16:25

[B]MHK'ya helal olsun güzel ve adaletli atamalar yapmış.
Abay'ın bizim maçta Kuddusü'nün Trabzon maçında ne işi var.? demekki memlekette hakem kalmadı.[/B]

Salim58 10.04.2013 16:27

[QUOTE=58_SEMİH_58;846815] Vol 132489456[/QUOTE]

[B]Semih Bu Guddusünün yaka numarasımı.? :)[/B]

58_SEMİH_58 10.04.2013 16:43

[QUOTE=Salim58;846817][B]Semih Bu Guddusünün yaka numarasımı.? :)[/B][/QUOTE]

Yok abi bu Türkiye'de ki oynanan oyun sayısı,en yenisi de Cuma Trabzon'da.

yiğido58sinan 10.04.2013 17:14

Bizim maçlara atanmasını en çok istediğim hakemdir. Sivasın maçlarını gayet düzgün yönetiyor. Bu sezon bursayı da trabzonu da 2-0 yendik o düdük çaldı. Inş bu maçta da öyle olacak

Metal Gear 10.04.2013 17:18

Abay,GS-Mersin maçında çok iyi maç yönetti bence..Bence sorun yok

yigido yakup 10.04.2013 17:47

Son zamanlarda bize karsi az hata yapan hakemlerden ama ben bile sasiyorum Süleyman Abay bile sempatik gelmeye basladiya varin gerisini siz düsünün.

Sivasspor un 2. lig den beri bizi en cok dograyan hakemlerin basinda Abay gelirdi

Ya Rabbim ne günlere kaldik.

mishka 10.04.2013 17:55

Süleyman ABAY iyi bir hakem düzgün bir insan. Hakkaniyetli maç yöneteceğini düşünüyorum

cemahmety 10.04.2013 19:00

Abay GS maçını da düzgün yönemişti zaten maçı zorlaştıran GS^nin çirkeflikleriydi, bu kadar puan kaybetmişken artık puan kaybına tahammülümüz yokkken hakem hatasını kesinlikle kaldıramayız

legolass 10.04.2013 19:09

sivasi dusurme trabzonu kurtarma calismalari hiz kesmeden devam ediyor. trabzon bolgesi hakemi deglmiydi bu guddusi

antik58 10.04.2013 19:22

mhk da aynı rıza hoca gibi belli bir şablon var sadece aralarında değişiyor yenilere fırsat verilmiyor 2 hafta olmasa 3. hafta yine aynı hakem bu adamın zararı bize cok umarım bu macıda baltalamaz...

sefilix 10.04.2013 19:35

12 Nisan Cuma günü Sivas 4 Eylül Stadyumunda Saat 20:00 da oynanacak olan Sivasspor - Gençlerbirliği maçını İstanbul Bölgesinden hakem Süleyman Abay yönetecek. Yardımcılıklarını ise Kemal Yılmaz, Alpaslan Dedeş ve Volkan Bayaslan yapacak.

Sivasspor'un Türk Telekom Ligi A Katagorisi, Süper Final Avrupa Ligi Maçı ve Ziraat Türkiye Kupası Maçlarında 1'er, Süper Ligde ise toplam 13 maçını yöneten Süleyman Abay ile ile Sivasspor Süper Ligde 6 galibiyet, 3 mağlubiyet almış ve 4 karşılaşma da beraberlikle sonuçlanmıştı. Abay'ın yönettiği maçlarda Sivasspor Süper Ligde rakip filelere 25 gol atarken kalesinde 20 gol gördü.

Süleyman Abay, yönettiği maçlarda Sivasspor'a 32 sarı kart, 6 kırmızı kart verirken rakiplerine 34 sarı 2 kırmızı kart gösterdi.

Süleyman Abay, Sivasspor - Gençlerbirliği arasında oynanan maçlarda 4 defa ile en fazla düdük çalan hakem olarak göze çarpıyor. Bu maçlarda Gençlerbirliği 1 defa gelip gelirken Sivasspor hiç galip gelemedi ve 3 karşılaşmada ise taraflara birbirlerine üstünlük sağlayamadı.

Abay, Sivasspor ile Trabzonspor arasında bu sezon Sivas'ta oynanan ve 2-0 Sivasspor'un galibiyeti ile sonuçlanan maçı yönetmişti.

12 Nisan Cuma günü 4 Eylül Stadı’nda oynanacak olan Sivasspor - Gençlerbirliği maçı Saat 20.00'da başlayacak.

savaş2 10.04.2013 20:04

***gs macında olayları flim gibi izleşmişti bu hakem. bizim bi önceki macta hatasız mac yönetmişti,beni asıl düşündüren rıza hocanın gene ne yapacağı,oyuncu deşikliğinde gene ayakta uyuyup rakip teknik adamın ne yapacağını izleyecektir büyük ölcüde,oda şu demek atı alan üsküdarı gecmiş olacak.

Kokomo 10.04.2013 20:45

Süleyman Abay en iyi hakemlerimizden birisidir ve G.Saray - Mersin İY maçını da son derece iyi yönetmiştir.

BU hakemin tartışma konusu olmasının sebebi, GS & BİZANS camiasının çirkefliği ve Fatih Terim'in iğrenç derecedeki seviyesiz hareketleridir.

Bizim maçta da son derece hakkaniyetli olacaktır, göreceksiniz ...

58MUAMMER58 10.04.2013 21:06

[b]sivasspor öyle bir maç oynamalıki hakem makem bahane olmasın ,biz birçok maçta hakem hatalarını ağzımıza bile almadık,çünkü çok kötü oynamıştık ,kötü oyunumuz hakem hatalarını gölgede bırakmıştı,bu maç farklı kimsenin hata yapma lüxsü yok,özelliklede orta hakemin ,alpaslan dedeş mimli yardımcı hakemlerden umarım iyi maç yönetirler[/b]

Kasim58 10.04.2013 21:27

Asıl beni endişe ile düşündüren hakemlerden daha Çok
Mr Rıza'nin ne yapacagı herif saatlı bomba gibi nerede ne yapacagı hiç ama hiç belli değil.
Hakem hataları ile Rıza hatalarını bir teraziye koysak hangisi daha ağır basar acaba?
Hakem hatalarına bağırıp,çağırıyoruz, şikayet ediyoruz,imail atıp,telefonacıp bir sekilde şikayetlerimizi dile getiriyoruz.(Kaide'ye alan olmasada)
Rızay'ı kime şikayet edeceğiz???Orduspor maçından sonraki harakatını malum herkes gördü buna rağmen Başkan sahip çıktı Rıza beye.

Geçmiş sezonlarda lig biterken inanın üzülüyordum Sivasımın maclarini izliyemiyorum diye tek teselli Avurpaya kampa gelince ziyaretlerine gitmekle yetiniyordum vakit buldukça.
Şimdi ise Allahtanki son 6 hafta kaldı Rıza Efendi'nin gitmesine diye ligin bitmesini iple çekiyorum.

ROMANTİK KATİL 10.04.2013 22:10

Gördügünü calsın baska birsey istemiyoruz.

gogohan 10.04.2013 23:04

Abay ile kaybedeceğimiz düşünmüyorum. Aleyhimize bariz hata yapmaz diye düşünüyorum. Yeterki bizim adamlarımız adam gibi oynasın.

u2sivasspor 10.04.2013 23:33

maçlarımızı katlettiğini nerdeyse hiç hatırlamam biz o atandığında genelde tepki gösteririz ama iyi yönetiyor inşallah yine öyle olur

cılgınsivas58 10.04.2013 23:37

iyi hakem dir abay

sivaslıadem 10.04.2013 23:48

bu hakem bizim süper lig maçlarında uğurlu gelmiştir
Sevindiğimi açıkça söyleyebilirim
Dilerim cuma günü de yine sevinirim

58fatihcan 11.04.2013 05:40

Sivas maclarini gayet iyi yonetmisti. Insallah bu macta da sikinti yapmayacaktir.
Kuddusiye gelince baska bisey demiyorum. Sadece Ss-Ts maci ve kuddusi diyorum

Kizilirmak58 11.04.2013 07:54

süper ligde yiğidoalrın maçını yönetcek en iyisi bu hakem . sivas maçlarında adil düdük çalmıştır bizmde istedğimiz bu zaten.

ccey 11.04.2013 09:07

O zaman size yurtdışından hakem getirelim hangi hakem olsa bir itiraz, bu kadar olmaz bence abay iyi bir hakem

Ferhat06 11.04.2013 09:15

[QUOTE=ccey;846912]O zaman size yurtdışından hakem getirelim hangi hakem olsa bir itiraz, bu kadar olmaz bence abay iyi bir hakem[/QUOTE]

Abay gerçekten iyi bir hakem.Zaten en son GS maçında bunu çok iyi gösterdi.

HAŞİM5858 11.04.2013 09:19

Abay ın Siması düzgün bir kişiliği olduğu hissini uyandırıyor. Galatasaray maçınıda gayet iyi yönetti. Abay a güveniyorum....

Külhan 11.04.2013 12:15

Süleyman abay in daha önceki maclarini cok begendim gecen haftada adam güzel kararlar verdi siz terimin efelenmesine bakmayin bence kararlari yerinde ve dogru idi bizim üc büyükler islerine gelmedimmi bahaneleri cok oluyor terimin o yaptigi hareket avrupada görevine sonverilme hareketi olarak mahkemelik hemde cok büyük tazminat öderdi ama bizde öyle olmuyor simdi hakem elestiriliyor günah kecisi abay oldu.

PETKOVİC 11.04.2013 12:36

kusura bakmayın da süleyman abay gs maçında 10 numara 5 yıldız maç yönetti. kimse çıkıp hakeme b.k atmasın. verdiği kararları kedicikler hazmedemedi kötü oyunlarının bedelini hakeme ödettiler

nightmare58 11.04.2013 13:30

[QUOTE=yiğido58sinan;846824]Bizim maçlara atanmasını en çok istediğim hakemdir. Sivasın maçlarını gayet düzgün yönetiyor. Bu sezon bursayı da trabzonu da 2-0 yendik o düdük çaldı. Inş bu maçta da öyle olacak[/QUOTE]

Sanırım Manisaspor'u 4-2 yendiğimiz maçın hakemi de Süleyman Abay'dı. Adil yöneteceğine inanıyorum. Grosicki'nin ilk oynadığı ve hat-trick yaptığı maç :)

58_babacan_58 11.04.2013 15:32

Abayı seviyorum ben içerdeki oynadığımız maçların bildiğim kadarıyla çoğunu kazandık abayla.

58_SEMİH_58 11.04.2013 17:25

[QUOTE=nightmare58;846961]Sanırım Manisaspor'u 4-2 yendiğimiz maçın hakemi de Süleyman Abay'dı. Adil yöneteceğine inanıyorum. Grosicki'nin ilk oynadığı ve hat-trick yaptığı maç :)[/QUOTE]

Hatırlarsanız yine bir Gençlerbirliği maçı yönetmişti 1-1 bitmişti.Tribünler baya gerilmişti o maçta çok saçma kararları vardı.

A.Turan Korkmaz 11.04.2013 18:44

Maç içinde bazı dengesiz ve hatalı kararlarıyla taraftara ' yok artık ' dedirten sakarlıklarını saymazsak maç sonlarında genelde yüzümüzün güldüğü müsabakalarımızı yönetmiştir. Beterin beteri var,buna da şükür diyelim artık.

ihtiyar yiğido 11.04.2013 21:54

hakemlere işi birakmadan bu maçi almalıyız aksini düşunmek bile kötü kendi sahamızda seyircimize büyük iş düşüyor haydi yiğido kardeşlerim stadı doldurup vazifemizi yapalım gerisi ALLAH'ın izniyle gelir

GurbetciYigidom 12.04.2013 00:03

bencede süleyman abayin atanmasi fena olmamis onun yönettigi maclari simdiye kadar hic kaybetmedik .bize cok ugurlu geliyor

67_dernek_YUSUF 12.04.2013 09:46

yerli hakem istemiyoruz

infial§ 12.04.2013 10:00

Gs-miy maçındaki yönetiminden 8.6 puan almış,o düdüğünü münasip bir yere asması gereken hakemdir

58fatihcan 12.04.2013 10:06

taraftarin etkisinde kalabilir bence taraftarimiz zorlasin buraz

Salim58 12.04.2013 20:20

[B]Bu hakeme iyi diyenleri alkışlamak istiyorum...[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:22.