![]() |
Taraftarın Gözdesi Oldu
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=39925&token=49806[/IMG]
Sivasspor yönetiminin ara transfer döneminde Kırmızı-Beyazlı renklere bağladığı Polonyalı Piech, taraftarların yeni gözdesi oldu. Eskişehir karşılaşmasında, attığı golle taraftarların gönlünde taht kuran Piech, formasının da hakkını vermiş oldu. 3 buçuk yıllığına Sivasspor'da oynayacak olan 27 yaşındaki golcü oyuncu Piech'in bundan sonraki karşılaşmalarda da kadroda yer alacağına kesin gözüyle bakılıyor. Taraftarlardan ve teknik yönetimden tam not alan genç golcünün, takımla da uyum sağladığı ve diğer oyuncularla da iyi anlaştığı ifade ediliyor. Sivassporlu taraftarlar, bu haftaki Gençlerbirliği maçında Polonyalı oyuncuyu ilk 11'de görmek istiyor. Hakikat Gazetesi |
Cevap: Taraftarın Gözdesi Oldu
Kesinlikle oynamalı. Rıza bey, şahsi kaprislerine yenilip yine sahanın kenarında bekletirse hem takımın hemde kendisinin sonunu hazırlamış olur. Eneramo oynayacaksa yine oynası o'da. Fakat Piech ile ya ikili forvet olmalı yada Piech forvet arkası oynamalı. Bir zamanlar Mehmet Yıldız'ın arkasında oynayan Balili, Muhamed Ali, Tum gibi. O zamanlar forvet hattımız ne kadar başarılıydı.
Rıza bey inadından vazgeçip oynatmalı ve sistem değiştirmeli. . |
[b]adam boş biri değil zaten polonyada gol krallığına oynamış ,taa geldiğinde zaten hazırdı..
rıza hocanın inanılmaz inadı yüzünden,çocuk bitürlü forma şansı yakalıyamadı, kasımpaşa maçında 10 dak içinde hepimizi mest etti, 90 dak oynasa belki maçı kazanırdık,eskişehir maçındada enfes gol attı ,1 tane kaçırdı, artık rıza hoca bahaneyi bıraksın, yok türkçe bilmiyor, yok hazırdeğil, eneramoyla çok güzel ikili olurlar, balili, mehmet yıldız ikilisi gibi, bakalım ne yapacak göreceğiz ben kendisini çok seviyor başarılar diliyorum en azından oyundan alınınca hava yapmıyor formasını atmıyor yere, ben olsaydım çıkarken hocaya el kol hareketi çekerdim :mad:[/b] |
Başlığı ben açacaktım, ama konu açma yetkim yokmuş. Site yönetimine teşekkürler!
Piech zaten kendini kanıtlamış biri, sadece Rıza Hoca'nın nedeni bilinmez inadı yüzünden oynamıyor. Fakat artık en az bir devre oynayacaktır; çünkü futboluyla bunu haketti. Sene sonunda olur ya teknik direktörümüz değişirse yeni gelen teknik direktörün gözdesi olacağından eminim! |
umarım piech ilk onbirin vazgeçilmezlerinden biri olur artık 90 dk sahada ruh gibi dolanan oyuncuları seyretmekten bıktık usandık
|
piechi biz begendikte heralde riza beyin yine gozune giremedi. riza bey hala eskishrde sercan olsaydi kamil olsaydi eneramo olsaydi diyip duruyor. adam agziyla kus tutsa yine yaranamaz. yazik oluyor boyle bir oyuncuya
|
erman gençler maçında büyük bir ihtimalle oynayamayacak. rıza hoca ermanın yerine piechi monte etmeli.
|
rıza bey pire yi yine yedek bekletir boşa ümitlenmiyelim eskişehir maçı sonrası mecburen oynattık bazı arkadasları dedi ki iki gün önce yine sercan diyordu.
|
piyeh güzel futbolcu ama hocamızla yıldızı bir türlü barışmadı.
|
Valla Rıza hoca bilir. Bu oyuncu rızanın sivastaki yerini sağlamlaştırır. Oynatırsa tabi
|
Rıza bu başlığı görsün kesin oynatmaz! zaten adam mecburiyetten oynatığını itiraf etti,gençler maçında oynayıp 1-2 gol atarsa mahcup olur onun için oynatmaz
|
Riza hoca adama sans tanimadiki topa vuramayanlar rakibe pas oynayanlar kendi kalesine gool atanlar penaltigibi gereksiz faul yapanlar palyonco gibi düsenler hekesi oynatiyor fakat adama sans vermedi ?????????
|
Taraftarın gözdesi olsa ne olacak önemli olan Rıza hocanın gözüne girmesi.
Rıza hoca'nın gözü BJK başka birşey görmediği için biraz zor. |
Ben Rıza Çalımbay olsam derim ki; Grosicki'yi çağırırım yanıma, iyisiyle kötüsüyle birlikte zaman geçirdik, benim de hatalarım oldu, senin de hataların oldu. Hepsini unutalım tertemiz bir sayfa açalım. Erman olmayacak onun yerine Piech'i oynatacağım, Eskişehir maçında formasının hakkını verdi. Aatif de oynayacak zaten. Grosicki'yi sağ kanat ya da sol kanat oynatırım. Çık koçum elinden geleni en iyisini yap derim. Sırtını sıvazlarım kazanırım oyuncumu. Çünkü böyle bir oyuncu formayı hak ediyor. Bakın ondan sonra Grosicki nasıl oynuyor. Ama Rıza Hoca yapar mı? Açıkcası ben pek ümitli değilim. İnşallah yanılan ben olurum.
|
Sercan, Pedriel ve Eneramo'ya verilen şansın yarısı PIECH'e verilseydi,
PIECH bu ligin yıldızı olurdu ! *Şimdi bunu yazdık ya, Rıza buraları okuyunca hiç oynatmaz artık ... |
Olur mu ya Piech Süper lig topçusu değil o attığı golü zaten Eneramo her hafta atıyor ne gerek var oynamasına yedek beklesin daha iyi!!!!
|
uyum sorununu atlatmış gibi. tıpkı atıf gibi sıcak kanlı, neşeli bir oyuncu. kamil gibi soğuk değil en azından.polonya liginde oynarken tribünlerle de arası gayet iyiyimiş.ben inanıyorum ki gerek kişiliği gerekte futboluyla bizim tribünlerinde sevgilisi olacaktır.
|
es es maçında kondisyonu yok diye çıkarıp takımı mağlup etmesine sebep olanlar utansın.
|
Attığı gol kalitesini gösteren usta işi bi goldü. Erman'ın da oynayamayacağı hafta Eneramo'nun arkasında oynamalı. Çünkü ikinci forvet koşularını da iyi yapan bir isim.
|
Defalarca dile getirdik gene getiriyoruz. Piech senin uzun vadali anlasmıs oldugun bir futbolcu onu takıma ne kadar erken adepte edersek o kadar karımız olur. Transfer teklifi gelse bile yüksek bir fiyat verilirse SİVASSPORUMUZUN menfaatleri dogrultusunda baska takıma gecebilir. Sen Sercan denen İT takımının oyuncusuna ben transfer ettim diye uzun süreler ver onu oynat, garibim piechte kulubeye mahkum kalsın. Sözü gene baska yere getirmek istemiyorum ama napim geliyor işte, Rıza Calımbye hocamız neden piechi bu takıma kazandırmamak için caba sarfediyorsun. Sözde sende Sivaslısın hemserimizsin neden yönetimin transfer ettigi oyuncuları harcamaya calırsın. Bu nasıl SİVASLILIK nasıl HEMSERİCİLİK ?
|
Sivas Sporun başarısı demek Rıza hocanın başarısı demek ama Rıza hoca kaprisleri uğuruna başarılı olacak iyi futbolcuların yerine başarısız aynı oyuncularla devam ederek hem Sivas Sporumuzu tehlikeye atıyor hemde kendi kariyerini yanı bindiği dalı kesiyor yeter artık hocam birazda bu taraftarın sesine kulak ver seyirciye rağmen başarı olmaz bu takımın gerçek sahipleri bizleriz başkan ve yönetimde geçici hocada ama biz taraftar buradayız onun için bu seslere kulakver Piech'e şanş verdin şansını ıyı kullandı sen daha hazır değil diye bahaneler uyduruyorsun biz takımımızı daha iyi yerlerde görmek istiyoruz çünkü bü kadro kaliteli yeterki oynatmasını bil
|
Yok arkadaş adam daha Türkçe'yi tam sökemedi ki nasıl oynasın!!!
|
piech atıf kamil önde eneramo arkalarında kadir ve adem herhalde iyi bir performans sağlar,defansa yorum yapamıyorum:)
|
pie kaliteli oyuncu ama
firsat bulamiyor |
helal olsun adama. bu adam daha sivas formaai giymeden gozdemis olmustu? nasil oldu yaa?
|
bu maçta hiç koşmadı tek yaptığı karşı karşıya kaldığı pozisyonda golü atamamak bizim iyi dediğimiz sonraki maçta neden kötü oynuyor anlamış değilim.
|
[B]Belki bu maçta istediğimiz gibi oynayamadı ama şu bir gerçek ki bu adam iyi futbolcu. Bu konuda bütün taraftarların ortak fikri bu zaten. Hem de iyi bir profesyonel. Geldiği günden beri devamlı yedek kulübesinde olmasına rağmen, hiç sesini çıkartmadı. İsyan etmedi.
Geldiği sene Polonya'da yılın futbolcusu seçilen biri , sadece Türkçesi zayıf diyerek oynatılmıyor. Rıza hoca taraftarı resmen aptal yerine koyuyor.Taraftar her şeyi görüyor ve emin ol gayet iyi biliyor hoca. Senin o 40 yıl önceki bırakıp gittiğin Sivas halkı yok karşında. Herkes bilgili ve birikimli. Ama sabrın sonu selamettir, sezon sonu o aptal yerine koyduğun taraftar seni kapının önüne koyacaktır.[/B] |
Bu takimda taraftarin gözdesi oyuncu yok. Aatif biraz kipirdanir gibi oluyor oda saman alevi gibi sönüveriyor.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:49. |