![]() |
Haydi Yiğidolar Göreve !...
HAYDİ YİĞİDOLAR GÖREVE !..
[B]Tüm Yiğidoları[/B] Çarşamba akşamı saat [B]19:00'da[/B] 4 Eylül Stadına bekliyoruz. [IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=39959&token=71722[/IMG] Kötü geçen bir sezonun [B]en güzel meyvesini[/B] almak için, Türkiye Kupasını [B]ilk kez[/B] kazanmak için, ayağımıza kadar gelen [B]fırsatı[/B] değerlendirmek için tüm Yiğidoları Stadı doldurmaya bekliyoruz. Tarih:17.Nisan.2013 - Çarşamba Saat: 19:00'da [B]Formanı giy, atkını ve bayrağını alda gel !..[/B] Artık bu fırsatı kaçırmayalım. Görevimizi yerine getirelim. Her gelen yanında 1 kişiyi kandırıp getirse stadı full doldururuz. Haydi sizi görelim. Avantajlı bir skor elde etmek için takımı ateşlememiz lazım. . |
Cevap: Haydi Yiğidolar Göreve !...
3 sene önce balığın büyüğünü kaçırdık şampiyon olmamayla bari küçük balığı yakalayalım bu sene hem müzemizde şanlı tanınmış kupamız olsun hemde avrupada unutulan SİVASSPOR isimini yeniden duyurma fırsatını yakalayalım
BU MAÇTA YOKSAN DAHA HİÇ BİR MAÇA GELME ATV VERİYOR DİYE 5 TL GİBİ SEMBOLİK RAKAMA PAHALI DERSEN YAZIKLAR OLSUN... |
[B]Son antreman hem tüm futbolcular açısından iyi geçmiş hemde teknik heyet ve hocamız açısından iyi geçmiş..Kısaca takım bu maça şimdiden hazır diyebilirim, takım bu maçı alacağına inandığına göre taraftarımızında inanıp stadı doldurmaları gerek.
Bu maçın önemini bilen her yiğido bu maça mutlaka gitmeli diye düşünüyorum inşaallah yanılmam.[/B] |
[B]Sivas'ı seven...
Sivas'lıyım diyen... Herkesin, destek vereceği bir taraftar kitlesi olursa bu kupa Sivas'a gelir...[/B] |
İnşallah yeteri kadar taraftar gelir ve galip ileriz.
|
yazan arkadaşların eline sağlık şimdi birlik zamanı, yenilsek bile aqlkışlama zamanı haydi arkadaşlar
|
gün birlik olma kenetlenme günüdür haydi yiğidolar takımımızı yanlız bırakmayalım
|
birlik olma zamanı bu maç bizim başka yolu yok...
|
[B] BU macta her şeyi bir kenara bırakıp takıma destek olma zamanı [/B]
|
Biletler alındı ama Nurcan'dan yav[B] H I[/B] sırasından 5 6 7 8 VARMI ? satılmadığı için getirmedim talep yok dedi....:mad:
|
[QUOTE=ccey;847727]yazan arkadaşların eline sağlık şimdi birlik zamanı, yenilsek bile aqlkışlama zamanı haydi arkadaşlar[/QUOTE]
Valla eğer yenilirsek ben alkışlamam takımı, çünkü yönetimiyle, teknik heyeti biz taraftarları feci şekilde güvendirdi, eğer bu maçı alamazlarsa yazıklar olsun. |
arkadaşlar konfeti hazırlayın. konfetisiz gelmeyin....
|
[b]hatalarla dolu kötü birsezon geçiriyoruz,sıralamada istediğimiz yerde değiliz ,onlarca takım iiçinden yarı finale kaldık önümüzde avrupa vizesi almak için önemli maç var trabzonu yendik yine yineriz trabzonda elimizden şansa kurtuldu ,yiğidolar fullerse stadı o takımı ezer geçeriz haydi yiğidolar hertürlü hesabı lig sonuna bırakın hem ligde hem kupada 3 maç seyredeceksiniz bu maçlarda desteğinizi esirgemeyin avrupa biletini alırsak eğer, inanın sivasspor transferin kralını yapacaktır buda sivassporun önünü açacaktır [/b]
|
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=39960&token=62495[/IMG]
O gece 4 Eylül bayram yerine dönmeli. Bu fırsatı değerlendirmeliyiz. Finale biz gitmeliyiz. Haydi Yiğidolar, hazırlıklara başlayın. Stadda tek kişilik boş yer kalmamalı. [IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=39961&token=55940[/IMG] Bayrağınızı, formanızı mutlaka alın. Hadi hiç olmadı illa ki atkınız elinizde olsun. Atkı şov mutlaka yapılmalı. Tribünler yıkılmalı, tribünler yakılmalı, tribünler ışıl ışıl olmalı. Yıldızsaçanlar, hiç olmadı cep telefonu ışıkları mutlaka olmalı. . |
''Her gelen yanında 1 kişiyi kandırıp getirse''
Sn.İzmirli Yiğido, Kandırarak getirmek de ne oluyor, şuna ''maçın önemini anlatarak'' veya ''ikna ederek'' desek daha iyi olmazmı ? Sivas'ı desteklemeye bir insanımızı ikna etmek kandırmak değil ki gerçeği söylemektir. Gerçi tahmin ediyorum ki kastı aşan bir kelime ama netice itibariyle benim söylediğim gibi... Sevgi ve Saygılarımla, |
bazı sözde taraftar gruplarına duyrulur ...
|
Arkadaşlar kupa maçlarını düşünmekten üniversite derslerrime bile çalısasım gelmiyor, fena kafayı taktım kupa maçlarına :)
|
[B]Gerçek anlam da bu maçın önemini bilen kişiler ( taraftar demiyorum dikkatinize )
stada gideceğinden hiç şüphem yok. Ben maçın dolu tirbünler önünde oynanacağına inanıyorum maçın hafta içi olması belki dezavantaj ama rakip Trabzonspor o stad full çekecekdir. Taraftar özellikle Trabzonspor maçlarını çok seviyor. Bu maçı özellikle taraftar gücü ile yeneceğimizden hiç şüphem yok...[/B] |
Türkiye'nin kupada ki 4 iyi takımından biri olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Bunu sevince dönüştürüp Final oynamak için bu maçı gol yemeden kazanmamız çok önemli. 1-0 dahi olsa avantaj olacakken, 2-0 ve 3-0 gibi skorlarla turu garantileriz.
Sivas'taki yiğidoların bu maçta Sivasspor'umuzu yalnız bırakmayacağına sonsuz inanıyoruz. Stadı dolduralım, tezahüratlarla çınlatalım. Bize yakışanı yapalım, turu garantileyelim. Belki o zaman bu sene çektiğimiz acıları biraz olsun unuturuz. |
Maça gelemeyeceğim; lakin dualarım Yiğidolar'la.
Sivas'ta olup da maça gitmeyen hemşehrilerime akıl sır erdiremiyorum. Bilet fiyatları 2-5-10 lira. Stat şehrin göbeğinde. Herkes de Sivasspor'u seviyor. O halde 300.000'lik şehirde 15.000 kişilik stat nasıl dolmaz hayret ediyorum! Hiç maçı sevmeyen biri bile iki haftada bir sosyal etkinlik olsun diye maça gitmeli. Elalem 3. ligdeki takımını bile yalnız bırakmıyor! Takımımızın kıymetini bilelim Yiğidolar! Trabzon maçında tribünler tıka basa dolmalı! |
[B]yarın maçtayım inşallah...hele ki bu ts ve hele ki kupa yarı finali ise...SİVASSPOR için ordayız , şehrimiz için ordayız, KİŞİLER için değil![/B]
|
Mukemmel bi gosteri yapinda istanbuldan izlerken yureklerimizi kabartin
|
Vakti müsait olan herkesin stadın tıklım tıklım olmasına yardımcı olmalıdır. Sivasspor sevdalılarının yarın akşam stadda olacağını tahmin ediyorum.
|
[QUOTE=eyupk;847786]Arkadaşlar kupa maçlarını düşünmekten üniversite derslerrime bile çalısasım gelmiyor, fena kafayı taktım kupa maçlarına :)[/QUOTE]
Aynen bende de var o sıkıntı. Futbolculardan bile daha çok düşünür olduk |
Normalden çok çok çok daha fazla destek lazım. Sıradan bir lig maçı değil bu. Haydi desteğe yiğidolar
|
O kupa Sivasspor'umuza çok yakışacak hayırlısıyla. Trabzon'a dar edeceğiz o sahayı hayırlısıyla.
|
Arkadaşlar bugun bilet için gişeye gittim 10 tane bilet aldık yalnız bayagı bir bilet vardı umarım maç saatine kadar tükenir hadi anladık lig maçlarına gelmiyorsunuz bari böyle önemli bir maça gelseler ama nerde umarım yanılırım umarım o biletler biter ve stad full çeker 3-0 alırız inş. güzel ve haklı bir galibiyet sonrası rahat bir şekilde yolumuza devam ederiz...
|
Gurbetten dualarımızı eksik etmeyecegiz. Orda bulunan SİVASLI YİGİDOLARIMIZDA desteklerini eksik etmeyip trübünde yerlerini alsınlar. Hep beraber bir sevinc yasayalım. Armamızda bulunan 3 yıldızdan birini TAKIMIMIZA birini TARAFTARLARIMIZA birinide tüm SİVASLILARA gönderiyoruz.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:46. |