![]() |
Geçmiş Olsun
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=40051&token=23664[/IMG]
Teknik Direktörümüz Rıza Çalımbay'ın 69 yaşındaki babası Bektaş Çalımbay operasyon geçirdi. Uzun süredir rahatsızlığı nedeniyle tedavi gören Bektaş Çalımbay'ın her iki bacakları diz üzerinden aşağı ameliyatla alındı. Sitemize özel açıklamalarda bulunan Teknik Direktörümüz Rıza Çalımbay; "Babamın her iki bacağına da operasyon yapılmak zorunda kaldı. Şu an yoğun bakıma alındı. Orada gerekli takip yapılıyor. Bizlerde evlatları olarak elimizden gelenleri yapmaya çalışıyoruz. Diğer kardeşlerim sürekli buradalr ama ben Sivasspordan arta kalan zamanlarımı mümkün olduğu kadar babamın sağlığı ile ilgilenmek zorunda hissediyorum. Bana destek veren tüm hemşehrilerime, yiğidolara çok teşekkür ediyorum. Hiç kimse bu tür rahatszılıkları yaşamasın diliyorum" şeklinde konuştu. Maslak Acıbadem hastanesi yoğun bakım ünitesinde yatan Bektaş Çalımbay ağabeyimize ve Çalımbay ailesine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. [B]Sivasspor.Com özel haberidir.[/B] |
Cevap: Geçmiş Olsun
[B]Geçmiş olsun hocam. Rabbim Bektaş abimize sağlık sizlerede sabırlar versin.[/B]
|
Cok üzücü :mad:
Gecmis olsun, acil sifalar diliyorum. |
Rıza hocamıza geçmiş olsun. Bektaş amca'ya da yüce Allah'tan şifalar diliyorum. Gerçekten zor zamanlar Rıza hocamız için. Ona bu kötü günlerinde destek olmak her yiğidoya vazifedir diye düşünüyorum.
|
Rabbim sifa versin zor durum gercekten
|
[B]Rıza hocam öncelikle babanıza geçmiş olsun diyorum. Rabbim cümle hastalarımıza şifa verir inşallah.
Rıza hocamızın ses tonuna yansıyan bu rahatsızlığın bir an önce sağlıklı bir şekilde yerine gelmesi en büyük dileğimdir. Rıza hoca, profesyonel anlayışla hareket edip, İki kulvarda da bulunmak zorunda. Bedeni Sivas'ta ise aklı Babasında. Bedeni ailesinin yanında ise aklı Sivas'ta diye düşünüyorum. Bu zor süreçte hocamızın sağlıklı günlere kavuşması dileklerimi yineliyorum. [/B] |
Hocam gecmis olsun. Allah'tan acil sifalar diliyorum.
Masallah bu zor sürecte ayakta dimdik durdugunuz icin sizi ayrica tebrik ediyorum. Sivas halkı sizinle gurur duyuyor! |
Bektaş amcamıza gecmiş olsun. İnsallah en kısa sürede saglıgına kavusur.
|
geçmiş olsun diyoruz
Rıza hocamız için zor bir imtihan Bir yandan babasının durumu Bir yandan takımdaki sıkıntılar ile mücadele ediyorsunuz Hocamıza destek olmalıyız Ayrıca bu durumu düşününce ligdeki konumumuzun dahi bir başarı olduğunu düşünmeye başladım Allah acil sifalar versin Bektaş Beye |
Bir [B]evlat[/B] için en acı durumlardan birisini yaşayan [B]Rıza hocamıza[/B] bu zor günlerinde [B]sabır ve güç[/B], sevgili babasına da [B]acil şifalar[/B] diliyorum. Geçmiş olsun Allah şifalar versin. Yapılan operasyon [B]gerçekten[/B] çok acı ve kabullenilebilir bir şey değil.
Allah hocamıza [B]güç[/B] versin. Maçlarda ki [B]psikolojisini[/B] anlayabilmek için bu durumu bilmek gerekirdi. Haberimiz olmadı. Çok [B]zor günler[/B] yaşadığı o dönemde hocamızın ruh halini hiç birimiz [B]anlayamadık[/B], idrak edemedik doğal olarak. O zor günlerinde [B]yalnız[/B] bıraktık hocamızı. Allah yardımcıları olsun inşallah bundan [B]daha beterini yaşamazlar[/B]. Bektaş beye de geçmiş olsun diyor, [B]sabır ve moral[/B] diliyoruz. Sivas sizi seviyor, [B]dualarımız[/B] sizlerle !... . |
Gecmis olsun acil sifalar
|
[B]denilebilecek fazla söz yok, yasayan bilir aciyi
cok üzücü bir durum, aile icin evlat icin asiri zor olur gecmis olsun, nefes alabildigimiz icin sükrediyoruz hocam rabbim sizlere dayanmak icin herseyin üstesinden gelmek icin güc kuvvet versin, rabbim yardimciniz olsun [/B] |
Allah acil şifalar versin hastalığın her türlüsü ayrı dert inşallah tez vakitte sağlıklı olarak hastaneden çıkar
|
geçmiş olsun rıza hoca. Rabbim daha büyük acılar yaşatmasın sizlere.
bektaş amcamız sizinle ne kadar iftihar etse azdır. |
Acil şifalar diliyoruz SİVASIN GURURUNA
|
Allah acil şifa versin.
|
[B]Allah acil şifa ve sabırlar versin ....Biz ne dertteyiz siz ne derttesiniz be hocam Allah size 2 kere sabır versin ......[/B]
|
Çok geçmiş olsun hocam allah acil şifalar versin
|
bektaş amcamıza Allah tan acil şifalar diliyorum
hocamıza da Allah sabır güç kuvvet versin inşallah |
Geçmiş olsun Allah şifasını versin inşallah hocam.
|
Bektaş beye şifalar, Rıza beye sabırlar diliyorum.
Özde Sivaslılar sizinle gurur duyuyor. |
Çalımbay ailesine geçmiş olsun,Allahtan acil şifalar ve sabır dilerim.
|
Bektaş Çalımbay'a geçmiş olsun der Acil şifalar dilerim
|
[b]bektaş amcamıza çok büyük geçmiş olsun,rıza hocamızada sabır diliyorum,kolay değil elden bişey gelmiyor,dua etmekten başka rabbim başka acı vermesin[/b]
|
Büyük geçmiş olsun Rıza hoca Allahdan acil şifalar diliyorum
|
[B]Büyük geçmiş olsun Hocam, Rabbim tez zamanda Bektaş Amca'ya Şifalar nasip eder İnşallah :(
Hoca bu kadar derdin sıkıntının arasında birde bizim ona yaşattığımız sıkıntılar ile uğraşıyor, Şu lig hayırlısıyla bir bitseydi.[/B] |
Rabbim acil şifalar versin.. inşAllah en kısa zamanda sağlığına kavuşur Bektaş Babamız.
|
Çok üzüldüm rabbim daha beterinden korusun dualarımız bektaş amca için
|
Hocam Allah babaniza acil sifalar versin , burada her ne kadar acisiyla tatlisiyla elestirilerimiz oldu ,t ama babiki bu elestirilermiz Sivassporun menfaatleri dogrultusundaydi , her ne kadar sizleri kirici yorumlarimiz olduysa affola, yigidolar her zaman karagün dostuyuzdur , buradan gurbeteki yigidolar adina babaniza buyuk gecmis olsun dileklerini sunuyorum , Allah en kisa zamanda babaniza saglik ve sihhat vermesini temenni ediyoruz sevgilerimizle
|
[B]Allah acil şifalar versin, hocamıza ve ailesine çok geçmiş olsun...[/B]
|
Bu sene insafsızca hocayı eleştiren arkadaşlarımız umarım hocadaki performans düşüşünün sebebini anlamışlardır.
Kolay değil, bir taraftan babanızın iki bacağının kesildiği bir süreç, bir tarafta lig! Allah acil şifalar versin. |
Rıza hocam çok büyük geçmiş olsun.
Allah Bektaş abimize acil şifalar ve sabır versin. Bu zor günlerde profösyönelce davranarak bu büyük sıkıntılara rağmen Sivasspor'da görevinizi sürdürmek gerçekten çok zor bir durum. Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın. Hocam Allah size büyük sabır versin ve daha beter acılardan korusun. |
allah şifa versin hocam...geçmiş olsun...
|
Hocam büyük geçmiş olsun, babanıza Allah'dan acil şifalar dilerim, inşaallah Rabbim hayırlısı ile Çalımbay ailesinin bu büyük musibetten kurtarsın.
|
Bizler, hocanın ne kadar zor günler geçirdiğinin farkına varamadan, takım maç kazansın diye hocayı eleştiriyoruz. Rıza hocamıza kalan iç saha maçlarımızda, taraftarımızın sevgi gösterisinde bulunmasının çok şık bir davranış olacağını düşünüyorum. Bektaş Çalımbay'a Allah'tan acil şifalar dilerim. Rıza hocaya ve sevenlerine de Yüce Allah'tan sabırlar dilerim. .
|
Allah acil şifa versin.İnşallah kısa zamanda sağlığına kavuşur.
|
Rıza Çalımbay'ın babasına Allah'tan acil şifalar diliyorum.
|
Bektaş Amcamıza acil şifalar dilerken, Rıza hocamızada Allah sabır versin.
Ben kendi adıma kendisine yapılanlardan dolayı üzgünüm,hemşehrimiz olmasına ve zor şartlarda işini yapmasına rağmen maalesef bazı arkadaşlar gereken sabırı gösteremeyerek hareket ve sözleriyle kırıcı oldular,destek değil farkında olmadan köstek oldular.Ne diyeyim,zamanla herkes hatasını anlayacaktır ama iş işden geçtikten sonra.. |
Kayseri taraftarinin jestini tebrik ediyorum.. ama spiker olayi mahvetti:riza calimbayin kaybettigi babasina pankart... diye
|
Bektas amcamiza, gecmis olsun acil siafalar dilerim,Rabbim bundan sonra baska acilar vermesin,
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:23. |