SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   İzmirli Yiğidolar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=113)
-   -   Meşaleleri Yakın, Veda Yakın !... (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=35945)

izmirliyigido 22.04.2013 09:41

Meşaleleri Yakın, Veda Yakın !...

[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=40076&token=99127[/IMG]

Bunca yıldır yer aldığı Süper Ligde hep [B]birilerinin maşası[/B], hep birilerinin paralı [B]kiralık[/B] katili, futbolcuların İstanbul'da ki [B]sığınma evi[/B] İSTANBUL BBSK takımı inşallah [B]bizim vuracağımız[/B] darbe ile gerçek yerine 1.Ligin [B]derinliklerine[/B], hatta 2.Lige gidecek.

Allah'a şükürler olsun ki, Allah bize bugünleri [B]gösterdi[/B]. Sırada seneye önce [B]Gaziantepspor[/B], sonra da Trabzonspor var. Eğer biz [B]dürüst[/B] isek Allah bize böyle gösterecektir.

Bize [B]yaptıklarının cezasını[/B] çekecek olan İstanbul BBSK takımına son [B]darbeyi vurmak[/B] tüm Yiğidolar'a inanılmaz keyif verecektir. Belki İstanbul'da ki [B]1,5 milyon[/B] Sivas'lı;

- "Hiç olmazsa buraya maç yapmaya [B]geliyordu[/B], gidip seyrediyorduk" diyecekler.

Ama bende onlara diyorum ki ;

-"Bize her sene [B]darbe vuran[/B] paralı katil, tetikçi, işbirlikçi İBB [B]düşsün de[/B] biz rahatlayalım. Hem siz maça gidiyorsunuz da [B]kaç kişi[/B] gidiyorsunuz. 1,5 milyon kişiden topu topu [B]80 kişi[/B] maça gidecek diye böyle bir musibet [B]daha fazla[/B] çekilemez" diyorum.

[B]İntikam[/B] günü gelmiştir. [B]İntikam meşaleleri[/B] yakılmıştır. 27 Nisan Cumartesi günü hep birlikte İBB'ye [B]veda etmek[/B] için, mendil sallamak için herkesi, ama herkesi [B]tribünlerde görmek[/B] istiyoruz. Hemde [B]maç sonunda[/B] SALLAMAK ÜZERE BEYAZ MENDİLLERLE !... O gün herkes yanına [B]mutlaka[/B] ama mutlaka [COLOR="Red"][B]BEYAZ MENDİL alsın[/B][/COLOR]. Maç sonunda dostumuza (!) veda edeceğiz, [B]mendil sallayacağız !..[/B]

Haydi yiğidolar stadı [B]bu sefer boş[/B] bırakmayın!..

.

yener_sahin 22.04.2013 09:49

Cevap: Meşaleleri Yakın, Veda Yakın !...

Bizi şampiyonluktan eden etkenlerden birisi olan kulube neden acıyayım...İstanbulda bu kadar takım fazla...İnşallah düşerler.

resulsivasspor5 22.04.2013 09:55

Evet çok güzel yazmışsın ibb'nin yeri artık 2. lig.

Ferhat06 22.04.2013 09:57

İbb nin veda gecesinde Sivasta olmak şart.Gideriz nasipse.

Salim58 22.04.2013 10:00

[B]Boz Baykuşların sıcak memleketlere göçetme mevsimi gelmiştir.:)

Bu maçta bizler tv başında taraftarımız'da stad'da bu uçuşa şahit olmaları ne güzel olur.

Futbol bu kimseye acımayacaksın zamanında bize tekme atanları eline düştükçe bir bir tekmeleyerek hak ettikleri lige yollayacaksın.

Bu hafta İBB den başlayalım.[/B]

Ferhat06 22.04.2013 10:06

Beyaz mendil sallamak çok hoş olur.Çok sevgli İBB takımına boynumuz bükük beyaz mendil sallarız,inşallah.Herkes ama herkes bütün Sivasspor delileri orada olmalıyız,4 eylülde.

favori58 22.04.2013 10:07

süper ligde en nefret ettiğim ikinci takım büyükşehirdir. inşallah son darbe sivasspordan olacak.

velibircan 22.04.2013 10:11

tüğlerim diken diken oluyor arkadaş 3 5 7 ne olursa olsun bunlara hayat zindan olsun.Alamazsak bu maçı ilk kez cidden soyluyorum yazıklar olsun

emre

58MUAMMER58 22.04.2013 10:13

[b]değerli abim ibb spor hakkındaki düşüncelerine katılıyorum da sadece 80 kişi gidiyor diye istanbuldaki taraftarların küçük görülmesine katılmıyorum,sivasspor istanbulda 2 3 büyütü
lmüş takım maçı haricinde hiçbir zaman yanlız kalmamıştır , ibb maçlarında 2.lig de dahil 5binden aşşağı taraftar olmamıştır,yeri gelmiş olimpiyatı 20 ,10 15 ,5 bin kişiyle,yeri gelmiş,bayrampaşayı 5 bin kişiyle,alisamiyeni saraçoğlunu 25 bin kişiyle doldurduk 2.lig tarihinde istanbulda inönü stadını 33 bin kişiyle fulleyen tek taraftar sivassporundur,bide diyarbakır doldurmuştur inönüyü onlarada mardin ,antep ,urfa,malatya,elazığ ,şırnak,bingöl,tunceli velhasıl istanbuldaki tüm kürt kökenliler destek olarak ,bu anektodu düştükten sonra İBB nin taa ilk kurulduğu zamanı bilirim istanbul belediyesi RP döneminde döneminde kazanılınca bu kulubün başına nuri albayrak denen trabzonlu hortumcu getirilmiştir,bu şahıs belediye personellerini taşıyan şirketin sahibi ,belediyeye hazır beton satan,camii restore ediyorum diye trilyonlar kazanan ibb nin demirbaş hortumcusudur bu vatandaş bu işlerden kazandığıyla yetinmemiş ibb yide pis çıkarlarına alet etmiştir,bakın düzgün bir zihniyet o günlerdeki hesapları incelese cumhuriyet tarihinin en büyük yolsuzluğu çıkar iskiye neye rahmet okutur:mad:,bu kulupte ağırlıklı olarak trabzonlu ve rizeli teknik heyet ve futbolcular görev yapmıştır,piyasa değeri 40 50 milyar olan çoğu karadenizli olan oyunculara 300 500 milyar transfer verilmiştir,hüsnü özkara ,abdullah avcı,sadi tekelioğlu sadece bunlardan birkaçıdır bu takım 2.ligdeykende süper ligdeykende sivassporumuzun yoluna hertürlü taş koymuştur,2 lligde rizeye ,akçaabata resmen maçı satmış sivassporumuzun şampiyonluğunu engellemiştir,süperligde yine hakeminde yardımıyla başka takımlara karşı başka sivasspora karşı başka oynayarak şampiyonluğumuzu engellemiş, adeta trabzonun 6 puan deposu ,olmuş tetikçi takım olmuştur,böyle taraftarsız,şikeci,gereksiz,başbelası k<araktersiz yönetici ve oyuncuların sığınma limanını bu hafta ALLAH ın izniyle yerle bir etmek sivassporlu oyuncuların boynunun borcu olmalıdır. varsın senede 1 defada olimpiyata gitmeyi veririz sorun olmaz, yeterki bunları düşürelim en büyük hayalim ibb ve antepi kendi ellerimizle yollamaktı, inş bu hafta ilkini yollıyacaz buna inanıyorum, değil hakemler, çin ordusu gelse buna engel olamıyacaklar ,amatöre kadarda yolları var canları cehenneme:mad:[/b]

Rallim58 22.04.2013 10:17

[QUOTE=Ferhat06;849400]İbb nin veda gecesinde Sivasta olmak şart.Gideriz nasipse.[/QUOTE]

[B]Biletiniz alıyorum, bekliyorum...

Maç öncesi de totemimize bekliyorum...:)[/B]

Ferhat06 22.04.2013 10:18

[QUOTE=Rallim58;849412][B]Biletiniz alıyorum, bekliyorum...

Maç öncesi de totemimize bekliyorum...:)[/B][/QUOTE]

Ordayım inşallah.

Salim58 22.04.2013 10:20

[QUOTE=Ferhat06;849414]Ordayım inşallah.[/QUOTE]

[B]Abi ya benide götür ya sende gitme.:)[/B]

Mete209 22.04.2013 10:22

İnşallah dediğiniz gibi olur da İBB'yi yeneriz. Diğer türlüsünü hayal etmek bile istemiyorum!

Haydi Yiğidolar! Destek zamanı şimdi. O stadı hınca hınç doldurmalıyız, İBB'ye o stadı dar etmeliyiz ki istediğimizi alalım.

Kokomo 22.04.2013 10:46

İBB'nin Sivas'a yapmış olduğu tarihi kötülüğü unutmadık.

İBB'nin bu ligde yapmış olduğu şikeleri / kıyakları unutmadık.

İBB'nin ve çalışanlarının Olimpiyat stadındaki Sivaslılara yaptıkları zulümleri unutmadık.

Gün intikam günüdür, eze eze yenmeliyiz ...

acizk 22.04.2013 10:55

SİVASSPOR 'a mükemmmel tarihi bir fırsat, yıllardır içerde dışarda takımımıza ters düşen İsranbul B.B.'yi süper ligden def etmek için istesen ayarlayamayacağın bir fırsat.

bu belediye yüzünde kaliteli bir çok futbolcu belediyeden daha çok para vermelerine rağmen istanbul yaşantısı için anadolu kuluplerini tercih etmiyorlardı.

kaldıki bizi şampiyonluktan eden anteple birlikte iki takımdan biri belediye, onunda ayrı bir rovanşı olacak,

haydi sivasım, al şu maçı hem kendini kurtar hem elazığı hem diğer takımları belediye belasından.

ve kupa maçına sıkıntısız,stressiz,2-1 in avantajıyla finale yani avrupaya koşmak için çık,,

sen sahada ol biz yanında oluruz SİVASSPORUM

sawyer5892 22.04.2013 11:05

1hafta bosluk buldum izmitten geldim desteklemeye biraktim okulu dersi,artik sivas halki da 2saatini ayirir da doldururuz insaallah stadi. macin skoru ne olursa olsun son dakikaya kadar destek olmaliyiz tepki gostereceksek mac sonunu beklemeliyiz.

alboran 22.04.2013 11:28

büyük sivasspor taraftarı bu maç sezonun maçı sezonun !!!

.bu maçı mutlaka kzanmamız lazım yoksa işler iyice kızışıyor.şu maçı alırsak 40 puan ibb 33'te kalcak kalan 3 haftada bu puanın kapanması imkansıza yakın.ama eğer kaybedersek işte o zaman çok kötü.çünkü bizim fikstür de öyle pek kolay değil.galatasaray deplasmanı,içerde karabük ve elazığ deplasmanı.

şu maça akşam 8'de bi zahmet gelin artık.sezonun en kritik maçına çıkıyoruz.haydi sivas !!!

58fatihcan 22.04.2013 12:11

Saygideger abim yazin mantikli evet. Sivasin kazanmasi gerekiyor. Ibb bizi sampiyonluktan etti fakat birkac yerde hata var. Birincisi istanbulda 1.5 sivasli yok. Yarisindan da az. Ikincisi 80 kisi dedim. Abi bu sezon ibb macinda oradaydim. Afesersin ama o taraftarin yaninda 4eylyl haletmis. Biz sivas sevdalisiyiz mac istiyoruz gitmek istiyoruz.

58fatihcan 22.04.2013 12:13

Abi tamam ibb bizi sampiyonluktan etti de bizim elimiz ayagimiz yok muydu. Niye alamadik maci. Niye sampiyon olamadik. Skor 0-0 baslamadi mi. Iki takimda 11 kisi baslamadi mi. Ee haksizlik nerde. Sivas beverikli olacakti abi. Adamlar maclara galibiyet icin cikiyor. Oyle olmasa idiler coktan duserlerdi. Bizi de onun.icin yendiler. Akilli olsaydik da yenilmeseydik. Ama size de hak veriyorum
Yillar gecmesine ragmen ibb ye kizginligim gecmedi

turks 22.04.2013 12:31

:D irite oluyorum bu takıma

GokhanTurna 22.04.2013 12:46

Ligin benim için en önemli maçı, bu maçı ne olursa olsun almalıyız. İnşallah yönetim bunun farkındadır. 1-0 olsun bizim olsun İBB kümeye düşsün artık.

Çılgın Türk 22.04.2013 13:28

Riza hoca her maca final final diyordu bence bu senenin finali IBB maci.
Kazandin mi ligi bitirir kupaya konsantre olursun

Örükcülü 22.04.2013 13:46

Maç sonunda ve her gol attığımızda Beyaz Mendil sallamak çok güzel fikir. Bunu mutlaka yapalım. Hoş bir mesaj ve acı bir intikam olur.

Bu maçta tribünler dolmalı. Yeter artık, şu takıma sahip çıkın. Şu stadı bu önemli maçta tıklım tıklım görelim. Heryer bayrak ve atkılarla, beyaz mendillerle coşmalı.

DOGU_BEY 22.04.2013 14:03

[B]o mendilleri sallamak ve böyle gereksiz bir takımın küme çukuruna doğru gittiğini izlemek için sabırsızlanıyorum... çok şükür içimden geçen senaryo gerçekleşiyor; antep belediyeyi yenerse biz de burada son darbeyi vurur ve yılların hıncını almış oluruz diyordum ve inşallah sıra son aşamada...cumartesi 3 puanı aldığımızda bu lüzumsuz ve bazı büyütülmüşlerin piyon takımını hakettiği yere yollayacağız![/B]

Ferhat06 22.04.2013 14:17

[QUOTE=turks;849435]:D irite oluyorum bu takıma[/QUOTE]

Herkes irrite oluyor.

nightmare58 22.04.2013 14:23

Bu hafta bizle maçı var, biz yenersek büyük ihtimalle İBB göçü başlar, çünkü sonra FB, TS ve Kasımpaşa maçları var, İyi yolculuklar diliyorum.

58sinan58 22.04.2013 14:33

zaten gıcık oluyorum ibb...nelere :D varsın düşsünler bizde bir maç eksik izleriz istanbul da ne yapalım son iki üç sezondur olimpiyat stadından hep başımız önde çıktık düşsünlerde kurtulalım

HababamHa 22.04.2013 14:50

o gün o saatte doldurun stadı meşaleleri yakın beyaz mendilleri sallayın stad üzerinde hiçbir baykuş uçamaz olsun.

izmirliyigido 22.04.2013 14:52

4 Eylül Stadında beyaz mendillerle Boz Baykuş kovalamaya var mısınız arkadaşlar ??

.

HababamHa 22.04.2013 14:55

[QUOTE=izmirliyigido;849477]4 Eylül Stadında beyaz mendillerle Boz Baykuş kovalamaya var mısınız arkadaşlar ??

.[/QUOTE]

kovalamaya gerek yok baykuş savunma sisteni var kuracan gördüğü baykuşu aşağı indirecek.:)

hatzivrettas 22.04.2013 15:43

Umarım kazanırız.Kalbimiz ikinci bi şoku kaldırmaz.

sivaslıadem 22.04.2013 16:33

sürünsünler
sürün amatöre
sırayla zamanı geli,nce 4 eylül ile kısmetse zara da bir darbe vursun

istanbulda takım cok
kasımpaşa da hükümet sayesinde iyi gidiyor
onun maçlarında doldursunuz istanbuldaki yiğidolar

yigidolar06 22.04.2013 16:43

[QUOTE=Rallim58;849412][B]Biletiniz alıyorum, bekliyorum...

Maç öncesi de totemimize bekliyorum...:)[/B][/QUOTE]

[QUOTE=Ferhat06;849414]Ordayım inşallah.[/QUOTE]

[B]Kanıma giriyorsunuz vallahide billahide:D:D[/B]

B.DUMANLI 22.04.2013 17:10

Bir mac oynanmadan ,90 dakika bitmeden o maci kazanmis gibi göstermek ne kadar dogru bilemiyorum.Ist.Belediyespor Sivasspor´a devamli ters gelen bir takim.Bunun gecmiste örnekleri cok.Ist.Belediye´yi PTT ligine göndermeye calisanlara cok dikkatli olmalarini tavsiye ederim.Sahada onlarda mücadele edecekler en az bizim kadar.Bizden alacaklari bir üc puan bizim sonumuzda olabilir.Hicbir rakibi kücük görmeyelim ,yoksa üzülen bir oluruz.Iki hafta sonra Galatasaray ile macimiz var,o macda Galatasaray resmen Bülent Korkmaz icin oynar,birde Ist.Belediyenin Kasimpasa ile maclari var.Kasimpasa satar.Fenerbahce ise ligde bir iddiasi kalmadigindan onlarda ,Belediyeyi destekler ,birde Trabzon ile maclari var Trabzon Sivas küme düssün diye herseyi yaparlar.
Mac bitmeden Sivas´i favori göstermek dereyi görmeden pacalari sivamak gibi birsey.Biz pas yapamiyoruz ve takim oyunu oyniyamiyoruz.En büyük tehlike bu bizim icin .....
Macdan önce pembe bir tablo cizmek ne derece dogru bilemiyorum.

B.DUMANLI 22.04.2013 17:29

Mesaleleri yakmak bizi bu ligde birakacaksa hemen yakalim.Bu mac herhangi bir mac hele ,hele hafife alinacak bir mac asla degil.Cok iddiali bir yazi yazmis arkadasin biri mac oynanmadan Sivasspor´u kümede birakmis,Belediye´yi PTT ligine resmen göndermis.Tabiki gönül Sivasspor´dan ve onun basarisindan yana ,fakat bu macin zorluk derecesi ,Kayserispor macindan cok cok daha yüksek.Cok dikkatli olmaliyiz.41 puan bizi bu ligde birakir,iste bu puanlari alabilmekte bütün sorun.Rakip kücümsenecek bir rakip degil,herkesin dikkatli olmasi gerekli bir rakip....
Isimiz cok zor,bunu ve bu gercegi herkes böyle bile,bu mac icin pembe tablo cizmekle hanemize malesef 3 puan yazilmiyor.

ROMANTİK KATİL 22.04.2013 17:41

İ.B.B Bu lige hem fazla hemde yakısmıyor. Onların düşüşünü izlemek bize inanılmaz mutluluk verir. Bu darbeyi bizden alırlarsa bu dahada anlamı olur.

burak58as553 22.04.2013 18:27

[B]O günler aklıma geldikçe bir garip oluyorum,hani şampiyonluğa giderken hiçbir iddiası yokken bizi yenipte deliler gibi sevindikleri o gün gözümün önünden gitmiyor..

Umarım bu haftada ki maçta gözümün önünden gitmeyecek,İBB'nin düşüşünü görmek,İBB kümeye tezahüratlarını dinlemek..[/B]

infial§ 22.04.2013 19:43

Bütün Türkiye bu maçı bekliyor,herkes sîvas yensin ibb PTT ye gitsin diye dua ediyor

58_babacan_58 22.04.2013 19:54

İnşallah vura vura kıra kıra kazanıcaz inşallah.Beyaz mendil işi güzel fikir :D

58fatihcan 22.04.2013 20:39

Destek zamani evet

WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:17.