![]() |
Sivasspor kümede nasil kalir?
[IMG]http://fotocdncube.fanatik.com.tr/news/AnketImage/2013/5/7/fft37mm2291731.jpg[/IMG]
[B]Düsme korkusu yasayan 5 takimdan 4'ünün (Akhisar haric) ligde kalmasi kendi elinde. Bunlardan en avantajlilarindan bir tanesi de Sivasspor. Sivasspor hangi sartlarda ligde kalir bir onun hesaplarini yapalim.. 1- Sivasspor 2 macindan 1 tanesini bile kazanirsa kesin ligde kaliyor. 2- IBB ve Akhisar'dan biri 1 macini kaybederse Sivasspor 2 macini kaybetme durumunda bile ligde kaliyor. 3- Sivasspor iki beraberlikte garanti ligde kaliyor. Kisaca Sivasspor'un kümede kalma ihtimali bence %90 - 95 Sivasspor'un küme düsmesi icin hem rakiplerinin bütün maclarini kazanmasi lazim hemde Sivasspor Karabük ve Elazig macinda Trabzonspor macindaki berbat futbolu sergilemesi gerekir bu da imkansiz gibi..[/B] |
Cevap: Sivasspor kümede nasil kalir?
bizim futbolcularımız yorgun diyer takımlar yatıp geliyo biz ondan yeniliyoruz hocaya göre
|
IBB berabere kalması durumunda da ikili averajla ligde kalıyoruz
|
[QUOTE=kngal yiğido;852967]bizim futbolcularımız yorgun diyer takımlar yatıp geliyo biz ondan yeniliyoruz hocaya göre[/QUOTE]
Lig biter Calimbay'in bahaneleri bitmez... Tek sucsuz var o da kendisi.. adam sütten cikmis ak kasik gibi :) |
[QUOTE=Çılgın Türk;852963][IMG]http://fotocdncube.fanatik.com.tr/news/AnketImage/2013/5/7/fft37mm2291731.jpg[/IMG]
[B]Düsme korkusu yasayan 5 takimdan 4'ünün (Akhisar haric) ligde kalmasi kendi elinde. Bunlardan en avantajlilarindan bir tanesi de Sivasspor. Sivasspor hangi sartlarda ligde kalir bir onun hesaplarini yapalim.. 1- Sivasspor 2 macindan 1 tanesini bile kazanirsa kesin ligde kaliyor. 2- IBB ve Akhisar'dan biri 1 macini kaybederse Sivasspor 2 macini kaybetme durumunda bile ligde kaliyor. 3- Sivasspor iki beraberlikte garanti ligde kaliyor. Kisaca Sivasspor'un kümede kalma ihtimali bence %90 - 95 Sivasspor'un küme düsmesi icin hem rakiplerinin bütün maclarini kazanmasi lazim hemde Sivasspor Karabük ve Elazig macinda Trabzonspor macindaki berbat futbolu sergilemesi gerekir bu da imkansiz gibi..[/B][/QUOTE] Bu orana katılmıyorum. Bence son derece tehlikedeyiz ! Karabük ve Elazığ'a yenilirsek kesinlikle küme düşeriz. Çünkü diğer takımların tamamı maçlarını kazanacaktır, göreceksiniz. |
Trabzon bu hafta belediyeye maçı verir biz düşelim diye. bunlarıda hesap edin.
|
[QUOTE=astaravisa;852985]Trabzon bu hafta belediyeye maçı verir biz düşelim diye. bunlarıda hesap edin.[/QUOTE]
Trabzon Fb'ye vermedi maçı da Bursaspor şampiyon oldu bunu unutma yazarken.. Ayrıca bence başlığı kapattın ne düşmesi öyle bir durum yok. |
karabük maçını almamız lazım yoksa çok sıkıntı
|
[QUOTE=yiğidokazım58;852996]Trabzon Fb'ye vermedi maçı da Bursaspor şampiyon oldu bunu unutma yazarken..
Ayrıca bence başlığı kapattın ne düşmesi öyle bir durum yok.[/QUOTE] fb den nefret ediyorlar. bile bile onlara maç verirler mi sence ? |
[QUOTE=astaravisa;852998]fb den nefret ediyorlar. bile bile onlara maç verirler mi sence ?[/QUOTE]
İBB'ye niye maç verecekler? Bizden nefret ettikleri için mi? |
evet. ben öyle düşünüyorum. ligde bi hedefleri kalmadı zaten. 1 sıra yukarı çıksan ne çıkmasan ne.
o maçı herkes dikkatli izlesin. bizi düşürmek için ibb ye karşı bakın nasıl oynayacaklar |
Kalma durumumuz yüksek ama işi şansa bırakmamalı. Bu hafta noktayı koymalı.
|
bu duruma göre işte tam olayımız
[IMG]http://a1210.hizliresim.com/12/k/f0m3t.jpg[/IMG] |
allahtan aatıf varda ligde kaldık onun sayesinde allahtan pedriel 93.dakikada o golü attıda orduyu yendik allahtan taraftarımız ibb maçında deli gibi destek verdide ibbyi yendik o 3 golü atan kanı bozuk herif (eneramo) artık gol atınca sevinirsem en adi insanım.bu konuda bence bosuna açılmış düşecek takım belli kim tabiki karabükspor.ibbyi istanbul takımları fb ve paşa ligde bırakacaklar düşen karabük olacak açıkçası karabüğün düşmesine daha çok sevinirim çünkü artık 4-1lik maçtan sonra ibbden 6 puan garanti ve karadeniz takımlarıda eksilir ama bu maçın hemen arrdında rıza efendide İSTİFA HABERİNİ bekliyorum geçen yaptığı gibi maçın hemen ardından etsin ama beklemesin
|
2 maçtan 6 puan alsınlar zaten yeterince sinir ettiler bizi bari son iki hafta da galip gelinde sevinelim
|
Sezona ilk 5 parolasıyla başlayıp,sezon ortasında bu hedefi ilk 10'a çeken zihniyetin yüzünden ligin bitimine 2 hafta kala acaba küme düşermiyiz hesapları yapıyoruz!
|
Bence bizim ligde kalma ihtimalimiz %99,9. Ama tabi Rıza Efendi %0,1'lik ihtimali gerçekleştirmek için elinden geleni yapmazsa.
|
Galatasaray ve Trabzon maçında arkaya atılan her top gol oldu. Hadi Galatasaray çok üst düzey bir takım ama Ya Trabzonspor 2 hafta önceye kadar ligde kalmak için çırpınıyorlardı dün o takımdan 6 yedik. Tüm Türkiye' ye rezil olduk. Artık kaç sene konuşulacak skor. Belki de Yarı finalde 6-0 yenilen Dünyada tek takımız. Bize Bu Tarihi Başarıyı yaşattıkları İçin Yönetime, Takıma ve Hocaya Çok Teşekkür ederiz.
|
[B]hesap yapmaya gerek yok kendi göbegimizi kendimiz kesecegiz karabüge yapmadan olmaz[/B]
|
hem karabuku hemde elazigi yeneriz hele elazigi rahat geceriz ligdede kaliriz baska maclara bakmaya gerek bile yok yen ligde kal bu kadar basit
|
Bu sadece bir tahmin ve dönen dolapların fantastik tahmini...
1-İBB kesinlikle kurtulacak. Nedenini uzun uzadıya yazmak istemiyorum. Bir kere Trabzonun gazı bizi yenerek kaçtı ve bu maçta olası bir sakatlıklardan kaçınarak yedek kadro ile mücadele ederle, ayrıca pili bitmiş bir İstanbul takımı (Kasımpaşa) ile oynayacaklar. 2-Bizim durumumuzu netleştirecek yegane takım ise Fenerbahçe olacaktır. Derbi maçta puan kaybederlerse arkadan gelen BJK ve Bursasporu iştahlandıracaklar ve Şampiyonlar ligine katılmak için olanca gücünü Karabük deplsamanında sarfedeceklerdir. Buda biz Karabüke yenilsek bile son maçta olası Karabük mağlubiyetinin yüzdesinin yüksek olması demek. 3-Karabük maçını alıp etliye sütlüye karışmadan tatile çıkmak demek... |
Su halimize bakin kumede kalmak icin kimin ne yaptigini hesap ediyoruz vural hoca geldiginde elazig kumede diyorduk simdi neredeyse son macda adamlara yalvaracagiz.yazik yazik Riza hoca sanada oyuncular sizede dediklerim inanin icim kan agliyor bu kadar ruhsuz olunmaz yaa bu ne vurdum duymazlikk off off
|
34. hafta sonrasi en fazla iki takim 36 puanda olabilir (Akhisar ve IBB) --> Akhisar düser
34. hafta sonrasi en fazla iki takim 37 puanda olabilir (Akhisar ve IBB) --> Akhisar düser 34. hafta sonrasi en fazla üc takim 38 puanda olabilir (Akhisar, IBB ve Karabük) --> IBB düser 34. hafta sonrasi en fazla üc takim 39 puanda olabilir (Akhisar, IBB ve Karabük) --> IBB düser 34. hafta sonrasi en fazla dört takim 40 puanda olabilir (Akhisar, IBB, Karabük ve Sivasspor) --> Sivasspor düser 34. hafta sonrasi en fazla iki takim 41 puanda olabilir (Karabük ve Sivasspor) --> Sivasspor düser 34. hafta sonrasi en fazla dört takim 42 puanda olabilir (Akhisar, Elazig, Sivasspor ve IBB) --> Karabük düser! hesaplamada hata bulursaniz sizin olsun :D |
Bir tane hata ben buldum :)
34. hafta sonrasi en fazla üc takim 37 puanda olabilir (Akhisar, Karabük ve IBB) --> IBB düser |
Bu ihtimal de var :D
34. hafta sonrasi en fazla iki takim 41 puanda olabilir (Karabük ve Elazigspor) --> Karabükspor düser Baska ihtimal kalmadi hepsi bu kadar :) |
Onu geçin de dün lazları yenseydik bu başlık açılmazdı büyük ihtimal. Trabzondan yenilince sanki ligde puan kaybetmişiz gibi bir durum oluştu, moralimizi o kadar bozmayalım bence.
|
Bu Takim daki oyuncuklara Tek cagrim var formanizin Hakkinin verin Trabzona karsi hic korkak futbol oynanirmi, hic acimadan attilar Hemde pespese. Yüreginizi koyun yenin yenin yenin.,
|
bu başlığı da açtırdınızya, malum kişiye diyecek birşey bulamıyorum.
|
[QUOTE=adres58;853124]Bu sadece bir tahmin ve dönen dolapların fantastik tahmini...
1-İBB kesinlikle kurtulacak. Nedenini uzun uzadıya yazmak istemiyorum. Bir kere Trabzonun gazı bizi yenerek kaçtı ve bu maçta olası bir sakatlıklardan kaçınarak yedek kadro ile mücadele ederle, ayrıca pili bitmiş bir İstanbul takımı (Kasımpaşa) ile oynayacaklar. 2-Bizim durumumuzu netleştirecek yegane takım ise Fenerbahçe olacaktır. Derbi maçta puan kaybederlerse arkadan gelen BJK ve Bursasporu iştahlandıracaklar ve Şampiyonlar ligine katılmak için olanca gücünü Karabük deplsamanında sarfedeceklerdir. Buda biz Karabüke yenilsek bile son maçta olası Karabük mağlubiyetinin yüzdesinin yüksek olması demek. 3-Karabük maçını alıp etliye sütlüye karışmadan tatile çıkmak demek...[/QUOTE] [B]Karabük takımına yenilmemiz Karabük'ün puan eşitliği durumunda ikili averajla üstümüzde yer alması demektir. Üstelik Karabük'e yenilirsek son maçta Elazığ'da tedirgin olup bize karşı tüm gücüyle oynayacaktır. O açıdan bu maç işi bitirmek gerekir. Hiç yapamazsak bile en azından berabere kalmalıyız.[/B] |
karabüten bir puan alırsak elazıgda bu hafta antebi yenerse elazıgdan da 3 puan alırız otomatikmen ligde kalırız ama karabükten puan almak lazım
|
bu maçta taraftara iş düşüyor tüm takımlara kümeye tezahüratı yaptık mare karabüke yapmayalım karabükle aramız iyi diye biliyorum
ama rıza ya istifa diyebilirsiniz |
34. hafta sonrasi en fazla dört takim 40 puanda olabilir (Akhisar, IBB, Karabük ve Sivasspor) --> Sivasspor düser
34. hafta sonrasi en fazla iki takim 41 puanda olabilir (Karabük ve Sivasspor) --> Sivasspor düser [B][I]Karabükle maçımız var. Maç oynanmadan ikili averajda Karabük nasıl bizden iyi oluyor ?[/I][/B] |
[QUOTE=MaXiMuM;853185]34. hafta sonrasi en fazla dört takim 40 puanda olabilir (Akhisar, IBB, Karabük ve Sivasspor) --> Sivasspor düser
34. hafta sonrasi en fazla iki takim 41 puanda olabilir (Karabük ve Sivasspor) --> Sivasspor düser [B][I]Karabükle maçımız var. Maç oynanmadan ikili averajda Karabük nasıl bizden iyi oluyor ?[/I][/B][/QUOTE] Ihtimalleri hesap ettim. Karabük ve Sivasspor'un 41 puana ulasmasi icin ne olmasi gerekiyor? 1- Karabük, Sivasspor'u yenip Fb ile berabere oynamasi gerekiyor 2- Karabük, Sivasspor ile berabere oynayip Fener'i yenmesi gerekiyor. Ilk macta Karabük kahandigi icin 1 ve 2 SIK sonucu ikili avarajta Karabük önde oluyor. Ayni sey 40 puan icin de gecerli. Sivasspor'un 40 puanda kalabilmesi icin iki macida kaybetmis olmasi gerekiyor . Karabük'ün ise Sivas'i yenip Fener'e kaybetmis olmasi gerekiyor. |
1 ve 2 SIKKI icin tabii Sivasspor'un Elazigspor ile berabere oynama sarti olusuyor onu yazmadim anlasilir diye
|
Arkadaşlar içinizi ferah tutun yeter ki sizler ve tüm Sivas'lılar!!!!!! maça gelin taraftar olarak bu maçı alalım, 3 puanı hanemize yazalım hiç bir hesap yapmaya gerek kalmasın.
Ben inanıyorum, futbolcularımız ve Rıza hoca Karabük maçında kendilerini affettirecekler maçı 3 - 1 kazanarak 3 puanı alacağız ve hesap işlerini diğer takımlara bırakacağız. :D |
Kendi göbeğimizi kendimiz kesmemiz lazım
|
[QUOTE=tykinik58;853204]Arkadaşlar içinizi ferah tutun yeter ki sizler ve tüm Sivas'lılar!!!!!! maça gelin taraftar olarak bu maçı alalım, 3 puanı hanemize yazalım hiç bir hesap yapmaya gerek kalmasın.
Ben inanıyorum, futbolcularımız ve Rıza hoca Karabük maçında kendilerini affettirecekler maçı 3 - 1 kazanarak 3 puanı alacağız ve hesap işlerini diğer takımlara bırakacağız. :D[/QUOTE] [B]Aynı düşüncelere sahibim. Hiç bir hesabımda yok, endişemde yok (İnandığım için). Ligde öyle ya da böyle kalırız da, "yiğidolarımız süper ligde kalacak mı?" onu merak ediyorum. Stadyumda her zamanki gibi, sen-ben mi oluruz. Kişisel düşüncem, bu hafta stadyumu tıklım tıklım doldurup, Sivassporumuza destekle 3 puanı hanemize yazdırmaya destek vermektir. Haftaya da taraftarlarımızla "Elazığ gezisi" yapıp, 15.000 kişilik Atatürk stadyumunda, Gakgoş'larla birlikte, yanyana izlenmesidir.[/B] |
Sivasspor kazzik cakti bu lige kimse sokemez sokmek isteyenede o kazzigin parcasi yeter yeterki biz sahip cikalim :D
|
Durum öyle ilginç bir hal aldı ki , ligin dibine demir atmış Elazığ'ın insafına kalabiliriz.
|
Bizim son maçımız Gakgoş kardeşlerimizle olduğundan ligden düşme imkanımız yok bu kadar açık ve net
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:25. |