![]() |
Hafta İçi Görüşeceğiz
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=40289&token=29989[/IMG]
Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, Rıza Çalımbay'ın açıklamalarına yönelik, "İkna etmek için tabii ki elimizden geleni yaparız" Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, görevinden ayrılacağı sinyali veren teknik direktör Rıza Çalımbay'ın açıklamalarına yönelik, "İkna etmek için tabii ki elimizden geleni yaparız ama bırakmaya kararlı bir insanı ikna etmekten ne gibi bir sonuç alınır, o da tartışılır" dedi. Spor Toto Süper Lig'de Sivasspor'un 2-1 üstünlüğüyle sona eren Kardemir Karabükspor maçının ardından basın mensuplarına açıklama yapan Otyakmaz, karşılaşmayı hak edenin kazandığını belirtti. Bir gazetecinin, Çalımbay'ın "Bundan sonra Sivas camiasına başarılar diliyorum" şeklindeki açıklamasını hatırlatması üzerine, Otyakmaz, "Önümüzdeki dönemde her iki taraf için de iyi olacak şekilde, olgun ve medeni bir karar mutlaka alırız. 'Bırakmak istiyorum' derse bir şey diyemezsiniz. İkna etmek için tabii ki elimizden geleni yaparız ama bırakmaya kararlı bir insanı ikna etmekten ne gibi bir sonuç alınır, o da tartışılır. Önümüzde bir Şenol Güneş örneği var. Israr edildi, kaldı ve verimli olamadı. Neticede hocamız şehrimizin insanı, hemşehrimiz, onun için de bizim için de hayırlısı neyse onu yaparız" diye konuştu. Otyakmaz, Çalımbay ile hafta içi durum değerlendirmesi yapacaklarını sözlerine ekledi. |
Cevap: Hafta İçi Görüşeceğiz
Karar verilmiş anlaşılan Elazığ maçından sonra yönetim biz elimizden geleni yaptık diye açıklamada bulunur
|
Bence Rıza Hoca kalmalı, yaptığı transferler ortada hakem hataları ortada tek başına kalıp savaştı adam, piech yüzünden eleştirecekseniz hiç eleştirmeyin bence ben o oyuncu stadda izledim ilk 20 mücadele etti ondan sonra oyundan düştü koşamıyor önündeki topa dahi vuramıyor, bir de sözüm bülent uyguna yiğidi öldür hakkını ver adam bizi şampiyon yapmaya kıl payı kaçırdı ondan sonra elimizdeki topçuları sattı cebine parayı koydu memleket umrunda değildi. bilica tum bunlar gitti takım düştü. kendince transferler yaptı takımı yaktı gitti. hep kendini düşündü. Yaptığı transferler yüzünden az kalsın ligden düşecektik, gitti bucaya adamların yapmadığı transfer kalmadı. ondan takımı sattı kaçtı arkasına bile bakmadan rıza hocanın arkasında duramadık istediği topçuları alamadık örneğin faslı oyuncu gibi ... rıza kadar memleketini düşünen insan yoktur HOCA olarak bence mecnun başkan rızayı bir şekilde ikna edip önümüzdeki sezon transfer görüşmelerini yapmaları gerekir. Yok anlaşamazsa para düşkünü ve kendini düşünen bülent hoca gelmesin
|
hayırlısı olsun. hem rıza hoca da çok yıprandı. babasının hastalıgı vs. onu işine odaklandıramadı. ara vermek istiyor olabilir. saygıyla karşılamak gerekir. bize de yeni heyecanlar yeni kaliteli futbolcular gerekir.
herkesin hakkında hayırlısı. |
Rıza hoca ısrarını bırakalım başkan, gerçekten yetersiz kaldı.
Fuat Çapa başta olmak üzere birçok seçenek var ! |
Böylesi dar bir kadrosu olan takımın başına hedefleri olan hiçbir teknik adam gelmez.
Dilerim gelen gideni aratmaz. Bugün eleştirenler 5-6 hafta sonra KURTAR BİZİ RIZA HOCA! demesin... |
[B]Bülent Uygun, Sivas'tan sonra neler yaptı, tüm Türkiye gördü.
Buca gibi altyapısı Türkiye şartlarında iyi olan bir kulübe bile dünyanın transferini yaptı, sonuç ortada. Eskişehirdeki konumu için birşey söylemek istemiyorum. Elazığspor'da taktik yine aynı, eski topçuları topla, ondan sonra gitmek zorunda kal. Şampiyonlar ligine kalan Sivasspor'un takım iskeletini tamamen dağıt, dünyanın transferini yap, sonra çek git... Antepte mutluluklar dileriz sana...[/B] |
[QUOTE=kempes;854061][B]Bülent Uygun, Sivas'tan sonra neler yaptı, tüm Türkiye gördü.
Buca gibi altyapısı Türkiye şartlarında iyi olan bir kulübe bile dünyanın transferini yaptı, sonuç ortada. Eskişehirdeki konumu için birşey söylemek istemiyorum. Elazığspor'da taktik yine aynı, eski topçuları topla, ondan sonra gitmek zorunda kal. Şampiyonlar ligine kalan Sivasspor'un takım iskeletini tamamen dağıt, dünyanın transferini yap, sonra çek git... Antepte mutluluklar dileriz sana...[/B][/QUOTE] [B]Yaşı artık geçti, bize faydası olmaz diyerek zorla gönderilen Herve Tum, 3 sene sonra gençleşmiş(!) olacak ki Elazığ'a kurtarıcı olarak transfer etti. Sivas'tan gönderdiği Bilica, Sezer, Sedat... bunları yeniden toplaması bile soru işaretli transferlerdir. Kısaca, Sivasspor'a "Uygun" olmayacağını düşünüyorum.[/B] |
[B]Hocamıza öncelikle emekleri için çok teşekkür ediyoruz. Sağolsun varolsun. İnsanlığı mükemmel, bizzat havaalnında tanışmış biri olarak söylüyorum.
Her fani gibi Onun da artıları var eksileri var.Biz artılarından bahsedip onu güzellikle uğurlayalım.Küme düşmeye aday takımı aldı kümede bıraktı zirveye oynattı.Emeklerini inkar edemeyiz.Ama dedimya onunda hataları oldu.Babasının rahatsızlığı çok etkiledi psikolojisini, İstanbul Sivas mekik dokuyup durdu.Hayırlısı olsun, sonuçta bu işin tadı kaçtı onunla devam edemeyiz.Atalar demişler ya "Gönülsüz yapılan iş ya baş ağrıtır ya da diş". Biz inşallah zaman varken güzel bir Hoca ile yeni sezonu rahatlıkla planlarız.[/B] |
Ben simdiye kadar gözlemledigim MEJNUN BASKAN sivasspora gelen tüm hocalarin arkasinda kale gibi durup destekledigini gördüm fakat baskan olarak sivassporun basaris yada basarisizligdan sorumludur burda duygusalliga yer olmamalidir burda sivasspora yararli faydali olacaklara yönelmelidir buna yönetim kadrosuda dahil cünkü onlarda sorumludur????
|
Riza hoca bu topragin cocgu kazasiz belasiz sivasporu küme düsürmeden yönetime teslim etmesi hayirlidir iki yildir sivasta hocalik yapmaktadir basarili olamamistir kirginlik darginlik olmadan ayrilmasi yerindedir
|
Bülent uygunun tekrar sivasspor takimina gelmesini uygun bulmuyorum cünkü sivasspor takimina attigi kazik 4 sezondur cikmamistir bir daha sivasa gelise kesinlikle sivassporu bitirir bunuda hic bir yigido istemez
|
[QUOTE=kempes;854061][B]Bülent Uygun, Sivas'tan sonra neler yaptı, tüm Türkiye gördü.
Buca gibi altyapısı Türkiye şartlarında iyi olan bir kulübe bile dünyanın transferini yaptı, sonuç ortada. Eskişehirdeki konumu için birşey söylemek istemiyorum. Elazığspor'da taktik yine aynı, eski topçuları topla, ondan sonra gitmek zorunda kal. Şampiyonlar ligine kalan Sivasspor'un takım iskeletini tamamen dağıt, dünyanın transferini yap, sonra çek git... Antepte mutluluklar dileriz sana...[/B][/QUOTE]sonuna kadar katılıyorum dayı duygularıma tercüman olmussun |
Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, görevinden ayrılacağı sinyali veren teknik direktör Rıza Çalımbay'ın açıklamalarına yönelik, "İkna etmek için tabii ki elimizden geleni yaparız ama bırakmaya kararlı bir insanı ikna etmekten ne gibi bir sonuç alınır, o da tartışılır" dedi.
fazla tartışmaya gerek yok başkanım rıza hoca kafasında sivasspor u bitirdiyse burada size düşen hocayı sivas a yakışır bir şekilde emeklerinden dolayı teşekkür edip uğurlamaktır diye düşünüyorum |
Bence de fazla ısrar edilmemeli. Zira Rıza Hoca da çok yıprandı. Artık yeni teknik direktör arayışına girilmeli. Bence bu yeni bir isim olmalı, yani yıpranmamış olmalı. Artık, Mesut Bakkal'la, Ziya Doğan'la, Yılmaz Vural'la vs. Işimiz olmamalı.
|
Kişiliğin çok iyi Rıza Hoca da inatların bizi mahvetti. Kan değişikliği şart, Bülent Uygunla ya da Ertuğrul Sağlamla iyi bir hava yakalanabilir. Çünkü ikiside anadolu takımlarının neler yapabileceğine şahit oldular.
|
Aman başkanım dur Allah aşkına ne iknası hazır gidiyorken tutmayın küçük enişteyi salıverin gitsin :D
|
[QUOTE=fark58;854112]Kişiliğin çok iyi Rıza Hoca da inatların bizi mahvetti. Kan değişikliği şart, Bülent Uygunla ya da Ertuğrul Sağlamla iyi bir hava yakalanabilir. Çünkü ikiside anadolu takımlarının neler yapabileceğine şahit oldular.[/QUOTE]
evet kesinlikle katılıyorum sana bülent uygun gelirse eski güzel günlerimize geri döneriz. çünkü o artık aramızdan biri sivasımızın ekmeğini yedi suyunu içti taraftarlarla bir bütün olup hep beraber başarıyı yakalarız. ertuğrul sağlam çok para ister ama gelmesi biraz zor gözüküyor |
şenol güneş de ısrar edilmeli,eğer bize gelirse şenol güneş çağ atlarız...işi bilen insanlar lazım,rıza hoca da kalrısa iyi transferlerle yeni bir sezon da götürür
|
Başkanda Rıza hocayla devam etme isteği eskisi kadar yok anlaşılan. Ordu maçında beraber gideriz, takımın başında kalacak dedi. Şimdi gitmek isteyeni tutmak zor dedi. Sanki o zaman gitmek istemiyordu. Başkan da hocamızın nezakaten ayrılmasından yana
|
[QUOTE=sivastatlıbelam;854122]şenol güneş de ısrar edilmeli,eğer bize gelirse şenol güneş çağ atlarız...işi bilen insanlar lazım,rıza hoca da kalrısa iyi transferlerle yeni bir sezon da götürür[/QUOTE]
trabzonludan bize hayır gelmez bizim en kötümüz bile trabzonludan daha çok faydalı olur. |
ALLAH rızası için şu memleketten giden bir hemşerimizide kalbini kırmadan gönderelim.
sonra diyoruzki dışardaki sivaslılar sivasa sahip çıkmıyor nasıl sahip çıksınlar sen burda 40 tane kulp taktın gönderdin bu taraftara bülent uygun 5 liralık taraftar beni eleştiremez dedi bunu mideniz kaldırıyor hala bülent uygun gelsin diyorsunuz. memleketin çocuğu rıza hocayı küfür ederek kalbini kırarak gönderiyorsunuz bu bir sivaslıya yakışırsa helal olsun bazıları şimdi beni rıza hocanın yalakası olmakla suçlar peşinen söyleyim ben büyükbirlik partiliyim imam hatip mezunuyum rıza hocayla siyaside.dünya görüşüde birbirine zıt biriyim. yinede rıza hocaya yapılan saygısızlığı içimdeki sivas vede sivaslı aşkımdan dolayı yadırgıyorum |
sivasspor gibi bir takımda çalışacak hoca çok bulunur. kimse ümitsizliğe kapılmasın. bizim yerli hocalardan sivasspora pek fayda sağlanmıyor. dirayetli işini bilen bir hoca olmalı. Bülent uygunki şampiyonluğa giden yolda şampiyonluğumuzu bıraktı Bülent uygun acından ölüyorken sivasspor e.linden tuttu adam etti adam doymadı şampiyonlar ligine giderken takımı bozdu sattı savdı .rıza hoca oyunu okuyup müdahale edemiyor. bir çok futbolcuyu harcadı. her yenilgide futbolcuyu suçladı. her hezimette futbolcuyu suçladı. sistemsiz başarı istemeyen sadece ortalarda kalayım küme düşmeyeyim diye düşünen bir hoca. zaten hocalık kariyerinde başarılar yok. iyisi gelsin yenisi gelsin. rıza ile olmuyor.
|
[QUOTE=üçyıldız58;854150]
bu taraftara bülent uygun 5 liralık taraftar beni eleştiremez dedi bunu mideniz kaldırıyor hala bülent uygun gelsin diyorsunuz. [/QUOTE] [B]O zamanlar 5 Liralık taraftar beni eleştiremez dedi tekrar gelirse gelmesini istemiyorum ama bu kezde 2 Liralık taraftar beni eleştiremez der. Sen kimsinki bu taraftar seni eleştiremesin. Sivasspor'un Bülent hocaya teklif götüreceğini hiç zannetmiyorum.[/B] |
Rıza hocanın geçen sene ki futbol anlayışıyla bu seneki futbol anlayışı tamamen farklı geçen sene öne geçtiğimiz maçları hep sürekli gol yesek bile oyun düşmeden kazanıyorduk bu sene sezon başında kafası beşiktaş il karıştı sonra babasının Rahatsızlığı geldi bir türlü işine konsatre olamadı
Artı bir sürü hakem hatası ve kendisinin oyuncu değişikliğinden dolayı bir sürü maç kaybettik devre arası iyi transferler yapacağız dedi sonuç sıfır Şimdi kalırsa Yine öyle açıklamalar yapacak bence kafası İstanbulda çünkü babasının yanında yaz kampına uyum sağlamayacak hatta transferlerde bile Rıza hoca ben %99 Kasımpaşayla anlaştı Eneramoyla birlikte kimse şaşırmasın !! Bülent uygunun gelmesini isterim çünkü büelnt uygun bence şuan oda anladı ki SİVASSPORDAN başka ona hayır gelen kulüp yok çünkü parasını zamanında akıyor istediği transferleri yapıyor MECNUN BAŞKAN hariç kimseye hesap verme zorunluluğu yok Mecnun Başkandan sonra külübün sahibi o oluyor kısacası Gelse Gelece Sezon yapacağı transferlerle Atıfı ve Kamili İyi kullanır İLK 5 Oynayabiliriz EĞER ŞAMPİYONLUĞADA OYNARSAK kimse şaşırmasın MECNUN BAŞKANDA BÜLENT UYGUN ÇOK HIRSLI OLACAKLARDIR Artı MECNUN BAŞKAN bundan 3 sene önce Tekrar bülent uygunla çalışmak isteriz kapımız ona her zaman açık dediydi Zaten Pazar gününden beri SİVASTA kendisi... |
bence yönetimin Riza hocaya kal diye hic israr dahi etmemesi lazim, Sivassporun acilen yeni bir hocaya ihtiyaci var , bence yönetimin takimin basina Ertugrul Saglami bir an önce baskasina kaptirmadan getirmesi lazim , ama görüyoruzki halen zaman kaybi daha neyi bekliyorsunuz , ligde kaldinmi kaldin ,bir an önce hoca arayislarina baslanmasi lazim , is isten gecmeden uyumayin yönetimm!!
|
Ertuğrul SAĞLAM buraya gelmez..Bütçesi yetmez Sivas'ın..Onun yeri belli Kasımpaşa ile anlaştı..
Gelecek bi adam vardı Metin DİYADİN onuda Gençlerbirliği kaptı..Hayırlısı bakalım.. |
Bence Ertuğrul hoca gelmez daha doğrusu onu bize bırakmazlar hakkı hoca ise biraz daha pişmesi gerek diye düşünüyorum süperligi kaldırabilecek düzeyde değil sanırım Hamza Hamzaoğlu ise Akigoları bırakmaz sanırım Fuat hoca ise gençlerde güzel 2 sezon geçirdi ama k.Erciyese gidebilir bülent hoca bildiğim kadarı ile anteple anlaşması bitiyor ama sivasa gelir mi gelirse tekrar maya tutarmı orası muamma unutmayalım ki başarılar yaşattı bi o kadarda düşme hattına gönderdi ve bir sezonda neredeyse 3 tk çalıştırdı buca eskişehir elazığ ve antep bu tklarda bir başarı gösteremedi top artık başkanda artık bizlerin pek fazla yapacak işi kalmadı sanırım bekleyeceğiz sabırla hakkımızda hayırlısı ne ise o olur inş....
|
bence kalmali , bence kalmali diyerek , kac kisi daha hasta edeceksiniz, arkadaslar.
|
Bu saatten sonra Rıza hocanın kalıcağına ihtimal vermiyorum ama inşallah kalır diyorum, eğer gidiceksede Fuat Çapa'nın gelmesini çok isterim. Şimdiden Rıza hocamıza emeklerinden dolayı teşekkürlerimi borç bilirim, inşallah hedeflediği Beşiktaş veya Avrupa'ya gider.
|
Eğer Rıza Hoca kalmaktan yana gönüllü değilse yollar ayrılmalı, ama kalmak istiyorsa yönetim kalması için elinden geleni yapar.
|
Başkan'ım, takımımızın başına taraftarın inandığı başarı hayallerine inanacak bir teknik direktör getirin. Boynu bükük, azimsiz, hayalsiz teknik direktör değil !
|
[B]yeni teknik direktör aranmaya başlanmıştır bile. doğrusu da bu bence. bundan sonra rıza hocadan verim alınamaz.[/B]
|
Riza hoca´ya Helal olsun bunca olumsuzluga ragmen,kupada yarifinal oynatti ligi orta siralarda bitirdi,buradan Riza Calimbayi basarisiz bulanlara sesleniyorum,Tamam Riza hoca basarisiz o zaman Sivasspor cok iyi bir teknik adamla anlasacak verin bakalim 3-5 kurus madem buradan ahkam kesiyorsunuz maca gitmez adam burada daha mac bitmeden hemen saldirmaya baslarlar,vallahi gercekci olmak gerekiyorsa buradan ahkam kesenler kurus yardim yapmazlar oyle lafla peynir gemisi yurumuyor,sivasspor cuzi bir butce ile yillardir superligde bunun keyfini cikaracagimiza ancak yonetime ve teknik adama yukleniyoruz tabiki Riza calimbayin hatalari olmustur ama cok iyi bir teknik adam kapasitesine sahip de degil napalim yani gidip Alex fergusonu mu getirelim,sivasspor kulubu ayagini yorganina gore uzatiyor ve yonetimi cok basarili buluyorum,varsa aksini soyleyen buyursun
Riza hoca nin yerinde olsam kesinlikle daha kalmam adami cok yiprattilar getirsinler daha iyisini bakalim kac hafta sonra saldiracaksiniz Riza calimbayli gunleri mumla arayacak olmazsiniz insallah, Tebrikler Riza Calimbay tebrikler Mecnun Baskan,Sivasspor icin en hayirlisi ne ise o olsun. Forever Sivasspor |
Başkanım yapma böyle şeyler,sen Sivasspor'un her sene küme ye oynamasını mı istiyorsun,vizyonsuz kapasitesiz sevimsiz td istemiyoruz
|
ya rıza beyin babası rahatsız bu sene kendini veremedi takıma ondan böyle oldu desek sezon basında babasının rahatsızlıgı yokdu ve kendisinin vermiş olduğu demeçlerde yardımcıları menejerler fln dünyanın dört bi yanında futbolcu arıyolarlardı ama bi anda ist takımından gelen teklif herşeyi bi anda dağıttı gereken ilgi alaka göstermedi istanbul işi olmayıncada mecbur kaldı sonrasında vermiş oldugu roportajlardan anladıgımız o gittim gittiydim ucundan döndüm gibi acıklamalar ve sonrasında kadro darlığı gibi bahanelere sığındı hep kendisi
yani kısacası bize aklı istanbulda olmıcak bi td lazım |
ayrılık düştü birkere başkan neyin ikna etme çabası bırakın hemde ardına bile bakmadan gitsin lazım değil bize rıza hoca gibiler
|
[B]Milleti enayi yerine koymayin![/B]
Yollarin ayrilacagi haftalar önceden belli idi. Ordu macindan sonra zaraki evlilik devam etti. Bu saatten sonra yollar kesin ayrilir. Zaten ayrilmayacak olsa mac günü Bülo'nun Sivas'ta ne isi olur? Hocayla calismak istemeyebilirsiniz, hocada calismak istemeyebilir buraya kadar hersey normal ama hoca mac sonu cikiyor Ligtv ye Sivas camiasina seneye basarilar dilerim diyor sonra yerel tv ye cikiyor transferlerle ben ilgilenmiyorum, hedefim baska diyor. Her yerde bir ima var. Nedir bu kardesim ya cikin yollari ayrdik deyin ya da devam ediyoruz deyin. Cadir tiyatrosuna döndürdünüz kulübü. Ayni tiyatro Antep'te de oynaniyor. Bügün Bülo antrenmanlara katilmamis, hafta ici görüseceklermis. Bülent Uygun Antep'te duramaz cünkü Antep'te menajerleri isin icine karistirmadan Kizil kardesler transferleri yapiyor. Uygun ise transferleri kendisi yapmak ister.... Buca'da oldugu gibi, Elazig'da oldugu gibi ... [url]http://haberciniz.biz/g-antep-uygun-ile-gorusecek-2043455h.htm[/url] Genclerbirligi taraftarindan Uygun'a veto [url]http://www.birgun.net/actuels_index.php?news_code=1368434181&year=2013&month=05&day=13[/url] |
Baskan, Riza hoca yoksa bizde yokuz diyordu bu sefer kalmasi icin israr etmiyecegi anlasiliyor.Böylesi dahada iyi.Sivas´li olmasina ragmen Sivas´liyi kucaklayan bir havasida yoktu Riza hocanin.Gidene güle güle ,yeni gelecek hocalara hosgeldin diyelim.Hava degisimi gerekli bunuda hocayla baslatmamiz gerekiyor....
|
istemiyorsa gitmesi daha hayırlı olur.ancak kalacaksa rıza bjk sevdasını unutmalı telafuz dahi etmeli yönetimde istediği transferleri yaparak bahanelerini tüketmeli sezon boyunca sızlanıp durmamalı
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:10. |