SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Kılıç'tan Yalanlama (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=36089)

SivasSpor.Com 17.05.2013 16:27

Kılıç'tan Yalanlama

[url=http://resimzade.com/Show.html?i=40463&token=23064][img]http://resimzade.com/Show.html?i=40463&token=23064[/img][/url]

Sivasspor'un orta saha oyuncusu Erman Kılıç, Beşiktaş kulübü ile anlaştığı iddialarının doğru olmadığını söyledi.

2010-2011 sezonundan bu yana Sivasspor'da başarılı bir grafik çizen Erman Kılıç'la ilgili çeşitli basın organlarında Beşiktaş'a transfer edildiği yönünde haberler çıktı. 1 milyon 150 bin TL'ye Beşiktaş'a transfer olacağı söylentisinin asılsız olduğunu belirten 29 yaşındaki Erman Kılıç, şöyle dedi:

"Benim Beşiktaş kulübüyle herhangi bir görüşmem veya anlaşmam olmadı. Çıkan bu haberlerin tamamı asılsızdır. Şu anda Sivasspor'un futbolcuyum ve sadece Sivasspor'u düşünüyorum."

Salim58 17.05.2013 16:32

Cevap: Kılıç'tan Yalanlama

[B]Yalan yanlış haber yapıp taraftarla futbolcunun arasına giren yalaka medyaya bu açıklama kapak olsun.:)

Her futbolcu Sivasspora gelebilirde gidebilirde bu normal ama asparagas haber yapmak yanlış..[/B]

58_SEMİH_58 17.05.2013 16:33

Herkes biliyor ki Erman Beşiktaş'a gitmese bile Sivas'ta kalmayacak.Erman Sivas'ta kazandığı parayı başka yerde de kazanırım diyor galiba.Kimse 2.2 Milyon vermez heralde Erman'a.

onurcngr 17.05.2013 16:37

yazılan her habere inanıp futbolcusuna nerdeyse söven insanlara ne desek boş herkes herşeyi okadar çok biliyor ki.

4eylül 17.05.2013 17:09

erman kılıc sivassporda mu tlu olduğunu sanırım paralarını zamanında veren huzur açısından en iyi külüp diyebileceğimiz bi r yersen ayrılmaz

kiNgSiZe58 17.05.2013 17:19

Duydugum kadariyla Sivasspor Takiminda en cok maas alan oyuncu Erman Kilic! Ekmek elden su gölden... Baska takimda okadar para alamaz tabiki sivasda kalicak. Ben haala erman ugruna verdigimiz oyunculara yaniyorum bee.

karamik 17.05.2013 17:38

Erman üzerinden çok beklenti olan camialarda başarılı olması çok zor sivasa ilk geldiği zamanı hatırlayın ilk 2 yıl dökülüyordu tam yıldızlık sıfatını yitirdi küllerinden doğdu tekrar ya akıllı ol erman otur oturduğun yerde al parası sivasta geleceğine yatır harcanma istanbulda

58fast58 17.05.2013 18:03

kesin beşiktaşa gidiyor göreceksiniz rizada haberdardır bu işden diye düşünüyorum

PETKOVİC 17.05.2013 18:07

ama iki gün sonra anlaşıp gideceksin bu kadar açık ve net

ROMANTİK KATİL 17.05.2013 18:19

Layik oldugum yerlerde oynamak istiyorum diyordun Erman Efendi. Laik oldugun cöplüklere gidebilirsin.

Ozan5858585858 17.05.2013 18:28

Ne diye kızılıyor arkadaş. Profesyonel futbolcu parasına ve kariyerine bakar.

34yigido34 17.05.2013 18:43

erman ayıp ediyon bu taraftar seni o kadar seviyo ama sen 2 kuruş için gidiyon

adres58 17.05.2013 19:25

Ermanın ve Kadir'in misyonu Sivassporda bitmiştir. Bunu hem Yönetim biliyor hemde futbolcular ve taraftarımız. Zorla güzellikte olmayacağına göre bu sene bu transfer olayında Yönetimimiz ve özellikle Sayın başkanımız Mecnun Odyakmaz çok büyük bir sınav verecek. Yanlış anımsamıyorsam bu sene kadar daha geniş kapsamlı bir viraj dönmemişti. Bu daha lig bitmeden oluşan tablo, eğer lig biterse transfer ve ayrılmak isteyenlerin sayısı dahada artacaktır diye düşünüyorum. Hayrettin, Uğur Kavuk, Stephan Senecky, Kadir Bekmezci, Erman Kılıç, Jan Rajnoch, Kamil Grosicki, Michael Eneramo, Mehmet Nas, Ziya Erdal, Adem Koçak aklıma gelen isimlerdir. Hemen hemen şöyle uzaktan baktığımızda kemik kadronun adeta yokoluşu ve erimesi hasıl oluyor. Yeni takım oluşturmamız için bayağı külfetli bir para harcanmasıda söz konusu olacak. İşte bu yüzden bu sınavı nasıl atlatacak yönetim soru işareti..

Erman Kılıç'a gelince artık istediği kadar inkar etsin, lig bitmeden konuşmaması profesyonelliği gereği olduğu için bu davranışı normal karşılanabilir. Lakin artık onun işi bitti. Gitmek istemesi ise bizim ne kadar profesyonel olduğumuzu kanıtlayacak durumda. Kabullenmeyi bilmeliyiz ve sağduyulu davranmalıyız. Teşekkür etmesini bilmeli, bize yakışan şekilde uğurlamalıyız.

poolat58 17.05.2013 19:52

Ben önceki haberi okuduğumda sessiz kalmayı tercih ettim. bir çapanğolu olduğunu biliyordum çünkü.aslı çıkar dedim. ayırca gitse bile elimizden birşey gelir mi. siz sivassporda oynasanız. her ne kadar da sevmesek İT takımları isteyinece transfer olmak istemezmisiniz.

Respect58 17.05.2013 20:01

[QUOTE=adres58;855235]Ermanın ve Kadir'in misyonu Sivassporda bitmiştir. Bunu hem Yönetim biliyor hemde futbolcular ve taraftarımız. Zorla güzellikte olmayacağına göre bu sene bu transfer olayında Yönetimimiz ve özellikle Sayın başkanımız Mecnun Odyakmaz çok büyük bir sınav verecek. Yanlış anımsamıyorsam bu sene kadar daha geniş kapsamlı bir viraj dönmemişti. Bu daha lig bitmeden oluşan tablo, eğer lig biterse transfer ve ayrılmak isteyenlerin sayısı dahada artacaktır diye düşünüyorum. Hayrettin, Uğur Kavuk, Stephan Senecky, Kadir Bekmezci, Erman Kılıç, Jan Rajnoch, Kamil Grosicki, Michael Eneramo, Mehmet Nas, Ziya Erdal, Adem Koçak aklıma gelen isimlerdir. Hemen hemen şöyle uzaktan baktığımızda kemik kadronun adeta yokoluşu ve erimesi hasıl oluyor. Yeni takım oluşturmamız için bayağı külfetli bir para harcanmasıda söz konusu olacak. İşte bu yüzden bu sınavı nasıl atlatacak yönetim soru işareti..

Erman Kılıç'a gelince artık istediği kadar inkar etsin, lig bitmeden konuşmaması profesyonelliği gereği olduğu için bu davranışı normal karşılanabilir. Lakin artık onun işi bitti. Gitmek istemesi ise bizim ne kadar profesyonel olduğumuzu kanıtlayacak durumda. Kabullenmeyi bilmeliyiz ve sağduyulu davranmalıyız. Teşekkür etmesini bilmeli, bize yakışan şekilde uğurlamalıyız.[/QUOTE]

[B]Takımdan bir çok oyuncunun gideceği belli.Ben yönetimin bu sınavda başarılı olacağını düşünmüyorum.Sanki kendi paralarını harcıyorlarmış gibi zorla bir iki oyuncu alan adamlar bu kadar adamın boşluğunu nasıl dolduracak ? Doldurmak isteseler bile yerli oyuncu bulmak kolay değil.Ben kesinlik yeni gelen hocanın taktik,teknik bilgisinin iyi olduğu kadar alt ligdeki oyuncular hakkında bilgisi olmasının da önemli olduğunu düşünüyorum.
[/B]

onurcngr 17.05.2013 20:02

[QUOTE=adres58;855235]Ermanın ve Kadir'in misyonu Sivassporda bitmiştir. Bunu hem Yönetim biliyor hemde futbolcular ve taraftarımız. Zorla güzellikte olmayacağına göre bu sene bu transfer olayında Yönetimimiz ve özellikle Sayın başkanımız Mecnun Odyakmaz çok büyük bir sınav verecek. Yanlış anımsamıyorsam bu sene kadar daha geniş kapsamlı bir viraj dönmemişti. Bu daha lig bitmeden oluşan tablo, eğer lig biterse transfer ve ayrılmak isteyenlerin sayısı dahada artacaktır diye düşünüyorum. Hayrettin, Uğur Kavuk, Stephan Senecky, Kadir Bekmezci, Erman Kılıç, Jan Rajnoch, Kamil Grosicki, Michael Eneramo, Mehmet Nas, Ziya Erdal, Adem Koçak aklıma gelen isimlerdir. Hemen hemen şöyle uzaktan baktığımızda kemik kadronun adeta yokoluşu ve erimesi hasıl oluyor. Yeni takım oluşturmamız için bayağı külfetli bir para harcanmasıda söz konusu olacak. İşte bu yüzden bu sınavı nasıl atlatacak yönetim soru işareti..

Erman Kılıç'a gelince artık istediği kadar inkar etsin, lig bitmeden konuşmaması profesyonelliği gereği olduğu için bu davranışı normal karşılanabilir. Lakin artık onun işi bitti. Gitmek istemesi ise bizim ne kadar profesyonel olduğumuzu kanıtlayacak durumda. Kabullenmeyi bilmeliyiz ve sağduyulu davranmalıyız. Teşekkür etmesini bilmeli, bize yakışan şekilde uğurlamalıyız.[/QUOTE]

aynen katılıyorum bukadar köklü değişim ilk defa başımıza geliyor (hoca + futbolcular) umarım en az zararla bu kan değişimini atlatırız. aksi halde şuan ki durumdan daha vahim bir yerde buluruz kendimizi

ELLİSEKİZ 17.05.2013 20:56

Sonuçta bu adam profesyonel abartmamak lazım.

Kalana övgü, gidene sövgü olmaz .Emeğine sağlık denilip teşekkürle uğurlanmalı...

infial§ 17.05.2013 20:57

Para kazandıracaksa gitsin şahsen ben haberi gazetede okuyunca hayırlı olsun dedim

58MUAMMER58 17.05.2013 21:02

[b]ateş olmayan yerden duman tütmez,zamanında mehmet yıldızada aynısını gs yaptı çocuk bitti resmen o haberler şampiyonluğu gs ye kaptırmamıza neden oldu,erman gidersede yolu açık olsun ,kalırsada başımız gözümüz üstünde yeri var,takımın iskeleti bayağı dağılacak gibi görünüyor,buna teknik direktör sorunuda eklendi,yönetimin şimdiye kadarki enfazla mesaisini yapması gerekecek sivasspor tarihindeki en önemli sınavını verecek,umarım bu sınavı layıkıyla geçeriz[/b]

ressam58 17.05.2013 21:15

Lütfen Erman bizi bırakma.....bu kadar net söylüyorum...

Poyrazcan 17.05.2013 21:36

Kaptan Erman'a yakışan 5 yıl daha burada oynayıp, burada muhteşem bir jübile ile noktayı koymak.
Bu tarz oyuncular 29 undan sonra daha da bir olgunlaşıyor.

tavatir 17.05.2013 23:19

Kadronun bir anda büyük oranda değişmesi iyi olmayabilir. O nedenle Kadir, Erman ve Ziya iskelet kadroda mutlaka kalmalı.

fark58 17.05.2013 23:33

Erman Sivasspordaki performansını Beşiktaş'ta gösterse milli takıma çağrılırdı, haklı olarak o da daha göz önünde olabileceği bir kulübe gitmek istiyor. Ama ne yapıp edip Erman takımda tutulmalı, Sivas'ın orta sahası mümkünse bozulmamalı.

Çılgın Türk 18.05.2013 01:27

[B]Erman Sivasspor’u kafasında bitirmiş![/B]

Sivasspor’da 4 sezon forma giyen 30 yaşındaki Erman Kılıç,Sivasspor’da oynamak istemediğini kesin dille söyledi. Ancak hiçbir takımla anlaşmadığının da altını çizdi.
Sivasspor’a 4 sezon önce İstanbul Büyükşehir Belediyespor’dan gelen ve kırmızı-beyaz formasıyla ligde 26,kupada ise 6 olmak üzere toplam 32 gole imza atan Erman Kılıç bu sezon 4’ü kupada 9 gol kaydetti.Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan başarılı futbolcu,Hürdoğan’a yaptığı özel açıklamada “Artık Sivasspor’da kalmak istemiyorum. Burada sanki biraz yüzümüz eskidi,onun içinde değişikliğin iki taraf içinde iyi olacağını düşünüyorum,ama yeni sezonda kesin olarak Sivasspor’da olmayacağım” dedi.Erman, Beşiktaş’la anlaştığı konusunda çıkan haberler üzerine ise,henüz hiçbir takımla anlaşmasının olmadığını,ancak görüştüğü takımların olduğunuda sözlerine ekledi.

Hürdogan

Caner POLAT 18.05.2013 10:31

Kulüp bulamayıp geri dönüyorlar sonrada.Hangi takıma gideceğini merakla bekliyoruz.

58g0kberk58 18.05.2013 10:45

Her sene gitmesi konusuluyor, bence sivasspor icin ortalamanin ustunde fark yaratan bir futbolcu. Takimda tutulmasi taraftariyim ama gitmek isterse izin verilmeli.

B.DUMANLI 18.05.2013 12:07

Giden gitsin sayet bu isi kafasinda bitirmisse israra gerek yok.Yönetim mutlaka teklifini yapmistir.
O halde teklif,var israr yok.

hüso58 18.05.2013 12:13

ya arkadş ben siasspora yetenekli futbolcu değil artık karekterli futbolcu gelmesini istiyorummm

PETKOVİC 18.05.2013 14:45

ermanın burda beşiktaşlı olduğunu zannedenler büyük bir yanılgı içine düşer. erman hasta galatasaraylıdır ufak bir bilgi vereyim istedim ;)

58sinan58 18.05.2013 16:39

erman sanki burada yüzümüz eskidi demiş

takımda kalırsan kolayı var yüz nakli yaptırırız polat alemdar gibi dolanırsın

ha yok illa da ben ayrılacağım diyorsan o zaman Allah yolunu açık etsin

Çılgın Türk 19.05.2013 03:57

[B]Sivaslı Erman önerildi[/B]

Yabancı kontenjanının kademeli olarak düşecek olmasının ardından yerli transferine daha çok ağırlık veren Galatasaray'a, Sivasspor'la sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Erman Kılıç, menajerler tarafından önerildi.

Orta sahada forma giyen 29 yaşındaki futbolcuyla ilgili olarak teknik direktör Fatih Terim’e bilgi verildiği, tecrübeli hocadan gelecek yanıta göre de harekete geçileceği ifade edildi. Başka yerli isimlerle de temaslarını sürdüren Cim Bom’un listesine ‘aday’ sıfatıyla giren Erman’ın Aslan olması, orta alandaki oyuncuların durumuna göre netlik kazanacak.

PETKOVİC 19.05.2013 10:30

[QUOTE=58sinan58;855472]erman sanki burada yüzümüz eskidi demiş

takımda kalırsan kolayı var yüz nakli yaptırırız polat alemdar gibi dolanırsın

ha yok illa da ben ayrılacağım diyorsan o zaman Allah yolunu açık etsin[/QUOTE]

koltuğu kime devredecek acaba :D

hmufkvs 19.05.2013 12:53

Eğer iyi bir teklif gelirse gitmesi normal. Teşekkür eder yollarımızı ayırırız.

calipso 19.05.2013 13:02

belli menejerlerin oyunu bunlar.. son sözü erman ve sivasspor söyler.. roberto carlos imzayı atarsa bu takımdan hiçkimse bir yere gitmek istemez. .:D...

B.DUMANLI 19.05.2013 19:39

[QUOTE=calipso;855831]belli menejerlerin oyunu bunlar.. son sözü erman ve sivasspor söyler.. roberto carlos imzayı atarsa bu takımdan hiçkimse bir yere gitmek istemez. .:D...[/QUOTE]

Türkiye´de Sivasspor tesisleri gibi tesis nerede varda ,Erman kulüp degistiriyor?

fark58 19.05.2013 21:15

[QUOTE=Çılgın Türk;855743][B]Sivaslı Erman önerildi[/B]

Yabancı kontenjanının kademeli olarak düşecek olmasının ardından yerli transferine daha çok ağırlık veren Galatasaray'a, Sivasspor'la sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Erman Kılıç, menajerler tarafından önerildi.

Orta sahada forma giyen 29 yaşındaki futbolcuyla ilgili olarak teknik direktör Fatih Terim’e bilgi verildiği, tecrübeli hocadan gelecek yanıta göre de harekete geçileceği ifade edildi. Başka yerli isimlerle de temaslarını sürdüren Cim Bom’un listesine ‘aday’ sıfatıyla giren Erman’ın Aslan olması, orta alandaki oyuncuların durumuna göre netlik kazanacak.[/QUOTE]

hikayeden başka birşey değil...

ezelşener 20.05.2013 13:57

erman akıllı ol sivastan gidenlerin hali ortada.çok ararsın yoksa buraları.herkes seni seviyor ve değer veriyor.karar vermeden önce istersen atilla koca ile görüş ve fikrini al atilla koca ne dedi 3 gün önce : eğer 3 büyük kulüpte oynamıyorsan kesinlikle sivassporda oynamalısın.hem her türlü konfor var.eniyi kulüplerden biri ve en önemliside maaşın bir gün aksamaz bizimde evimiz çocuğumuz var ve benim evim hala burda ve sürekli gidip geliyorum dedi.ayrıca sivaspordan ayrılan arkadaşlarımız sivassporun kıymetini daha iyi anlar dedi. ermanım sana tavsiyem kendini harcama ve devam et.yada ATİLLA KOCA ile bir görüş ve karraını ondan sonra ver.yinede emeklerin için teşekkürler

poolat58 22.05.2013 05:10

İlk Tercihim Sivasspor

Erman Kılıç'tan mesaj...

Sivasspor'la sözleşmesi sona erecek olan Erman Kılıç'tan mesaj var...

İsmi birçok kulüple anılan yıldız futbolcu, “Bugüne kadar kimseyle görüşmediğini belirterek, “İlk tercihim tabii ki, kaptanlık pazubandını taktığım Sivasspor... Yönetimle görüşmeden farklı bir karar almayı düşünmüyorum” dedi.

KAYNAK: FANATİK (???)

Arkadaşlar ne dersiniz, Erman Corlos'u görünce kararını mı değiştirdi... :)

58_SEMİH_58 22.05.2013 06:48

Cevap: İlk Tercihim Sivasspor

Bence altında farklı bir şey aramaya gerek yok.Erman doğru olanı söylemiş ama ben hala gideceğini düşünüyorum.

4eylül 22.05.2013 07:09

Cevap: İlk Tercihim Sivasspor

erman kılıç sivasspor gibi paralarını zamanında ödeyen hiç bir sorunu olmayan türkiye liglerinin en rahat takımında oynuyorsun böyle ortamı hangi takımda bulacaksın tabiki işk tercihin sivasspor olacak

WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:34.