![]() |
Canlı Yayında Ödülü Verildi
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=40564&token=72413[/IMG]
Yiğidoların buluşma adresi olan Sivasspor.com'un plaketi canlı yayında verildi. Sitemiz tarafından periyodik olarak düzenlenerek, gelenekselleştirilen haftalık STY yarışma, forma desteği ve anketlerine bir yenisini daha ekleyerek, "taraftar spor proğramını seçiyor" anketi yaptı. 130 bin kayıtlı üyesi olup, yüzbinlerce de takipcisi olan Sivasspor.com'un taraftarları arasında düzenlenen anket sonucu katılımcıların %55.61 oyunu alan Sipas Vizyon 58'de yayınlanan "Futbol Analiz" proğramının plaketi canlı yayında, moderatör Nail Sertakan beye takdim edildi. Sivasspor.com Sivas il temsilcimiz Bekir Bayrak tarafından verilen plakette, Bayrak "130 bin kayıtlı üyesi bulunan bağımsız taraftar sitesi sivasspor.com sitemiz tarafından düzenlenen ve yiğidoların oy kullanarak belirlediği "taraftar proğramını seçiyor" anketinde Sivas'tan yayın yapan 3 proğram arasından %55.61 oy alarak, sizleri 1. seçmiştir. Bu vesile ile sizlerin nezdinde Vizyon 58 çalışanlarını ve ekibini tebrik ediyor, ödülü sizlere takdim ediyoruz" dedi. Ödülü teslim alan porğramın moderatörü Nail Sertakan ise açıklmasında; "Bizlere bu ödülü layık gören tüm yiğidolara çok teşekkür ediyorum. Yiğidolara layık olmaya çalışıyoruz. Bu çalışmalar ekip işidir. Ekipte bulunan tüm arkadaşlarım adına plaketinizi alıyor, ben de yiğidoların buluşma adresi olan, Sivassporun en sıcak ve taze haberlerini takip ettiği Sivasspor.com site yöneticilerine çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. Proğram konukları Gençlik ve Spor il Müdürü Salim Kılıç ve proğram yorumcusu gazeteci Kaan Karaguş ise Nail Sertakan beyi tebrik ederek, "ilgi ile takip edilen Sivasspor taraftarlarının sitesi tarafından verilen bu ödül, ne kadar takip edildiğinizin bir göstergesidir. Bu plaketin verilmesinde emeği geçen Sivasspor.com site yönetimini tebrik ediyoruz" dediler. Sivasspor sevdalısı taraftarlarının buluşma adresi olan, Sivasspor.com yöneticileri olarak, sitemize ve düzenlenen anketlere ilgi gösteren tüm yiğidolara teşekkür ediyoruz. [B]Sivasspor.com Özel Haberidir[/B] [url=http://resimzade.com/Show.html?i=40574&token=50224][img]http://resimzade.com/Show.html?i=40574&token=50224[/img][/url] |
Cevap: Canlı Yayında Ödülü Verildi
[B]Akşam Tv'den takip ettim... Nail beyi ve ekibini tebrik ediyorum...
Bu ödül kendisine "daha kaliteli proğram yapması" için bir kamçı görevi yapacağına inanıyorum... Yayın masasında Erhan kardeşimize etli ekmek borcumuzu ödeyip bir kurtarsaydık:) bizden iyisi yok...[/B] |
[B][I]Ben dahil birçok yiğido hem geçen haftaki programın yarısını hemde bu programın tamamını internet yayını olmadığı için izleyemedik, Yeni sezonda bunu mutlaka çözüme kavuşturmalarını bekliyor, Nail bey ve ekibini Sivasspor'la ilgili güzel program yapmalarından dolayı kutluyorum.[/I][/B]
|
uzun süre hastaydım siteye giremedim gardaş
vay nail gardaşım hak ettiğin ödülüde almışın ama sana küstüğümü diyebilirim bana borjan canlı yayında söz verdi formasını alıp gönderecektin.hatta senin çok samimi olduğun bu sitede sevdiğimiz bir gardaşım aracılığıyla ama yapmadın inşallah alır verirsin |
sivasspor.com çok değişmiş. herkes gibi, her değişenler gibi... Ekip güzel ŞEY'ler yapıyor.Ekranda olmayan program nasıl İKİNCİ OLMUŞ hayret...SRT ikinci olmalıydı.1. belliydi.keşke katılanlar 2'ciye ödül verseydi.daha mantıklı olurdu.İŞİNİ HAKKIYLA YAPAN HERKESE HELALI HOŞ OLSUN.sİVAS'IN YENİ EKRAN YÜZÜ NAİL BaşGANN OLMALI.
|
ödülü sonuna kadar hakettiğini düşünüyorum başarılarınızın devamını dilerim..
|
Bu odul programin kalitesini de artiracaktir umarim. Tesekkurler sivasspor.com tesekkurler nail bey
|
nail bey işine aşık bir adam. bu ödülü de sonuna kadar hak etti.inşaallah önümüzdeki senelerde çıtayı daha da yükseltir.
bu arada sporaktif programını da zevkle izliyorduk, özellikle abdullah yiğit abimizi. program neden yayından kalktı,devam etmeyecekmi. |
Sporaktif Ve Futbol Analiz hariç yerel kanallarımızda hicbir programı izlemem. Spor programlarında da Sporaktif ile başlayıp Nail Bey ile bitiriyordum.Ancak sporaktif Zaraspor'a daha fazla ağırlık vermeye başlamıştıson haftalarda. Son zamanlarındaki performanslara bakılırsa Nail Bey bu ödülü haketti. Sporaktif neden yayından kaldırıldı merak ettim. Sezonun bitmesi beklenebilirdi. Artık Hürdoğandan takip ederim Abdullah abiyi.
Sivasspor.com yönetimini de tebrik ederim bu çalısmalarından dolayı. |
[B]Nail bey ve ekibini tebrik ederim :) azimle calisan ve hak eden kazandi ve ödülü aldi
Gönül isterdi bir cok Kanal/Programlar Sivasspor`umuz hakkinda yayin yapsin ama malesef cogalacagina gitgide azaliyorlar, bizde bu isi cani gönülden yapip ve devam ettireni ödüllendirdik Bizleri, gurbetdekileri yalniz birakmayip Sivasspor`umuzdan haberdar eden Sipas vizyon tv - Nail bey ve ekibine cok tesekkür ederim ve basarilarinin devamini dilerim. Programa yorumlariyla katkida bulunan Mehmet Cimen ve Kaan beyede tesekkür ederim, farkli düsünceler her zaman renk katar :) Yeni sezon daha güclü ve daha güzel bir yayin olur insallah :) yeni sezonda görüsmek dilegiyle, ödülünüz hayirli olsun[/B] |
bana göre en iyi spor programı spor aktif seçilmeliydi
|
Olması gereken yerlerde oldugu kanaatındeyım bu odulu hakettı
|
programda emegi gecen herkesi tebrik ederim...durmak yok yola devam
|
Nail beyi tebrik eder basarılarının devamını dilerim.
|
Nail beyi tebrik ediyorum. Sivasdaki eksikliği azda olsa gidermeye çalışıyor. İnşallah bu ödül proğramının kalitesini biraz daha artırır.
keşke Nail bey Aptullah yiğit le prğram yapsa. Aptullah abi daha geniş konulara parmak basıyor,sizim sıkıntılarımızı çok net söylüyor. İyki hiç bir şey hak etmeyen,ne yaptıkları bilinmeyen srt ye 2.lik ödülü filn verilmedi.sivasta srt gibi bir tv de bu .......... nların proğram yapmasını anlıyamıyorum |
[B]Nail bey ve ekibini[/B] kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. Şu an için Sivas'ta yerel basın ve medya anlamında tek, [B]rakipsiz[/B] olarak görüyoruz. Bence bu ödülü de [B]başarılı[/B] ve samimi, kendine has [B]uslûbu[/B] ile haketmişti.
Bu ödül inşallah Nail bey için bir kamçılama olur, daha başarılı [B]işlere[/B] imza atar. Her yeni şey, [B]programa[/B] daha çok taraftar çeker. Güzel şeyler yapacağına inanıyoruz. Hatta Nail bey ile bu sene "YILIN FUTBOLCUSU" seçilen [B]Aatıf Chahechouhe[/B]'nin ödül törenini de [B]beraber[/B] yaparız belki? . |
Nail abi ve ekibini tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum, ödülü hayırlı olsun
|
[QUOTE=şampiyon71;857993]sivasspor.com çok değişmiş. herkes gibi, her değişenler gibi... Ekip güzel ŞEY'ler yapıyor.Ekranda olmayan program nasıl İKİNCİ OLMUŞ hayret...SRT ikinci olmalıydı.1. belliydi.keşke katılanlar 2'ciye ödül verseydi.daha mantıklı olurdu.İŞİNİ HAKKIYLA YAPAN HERKESE HELALI HOŞ OLSUN.sİVAS'IN YENİ EKRAN YÜZÜ NAİL BaşGANN OLMALI.[/QUOTE]
[B]Olması gerekenlerin yeni yapılıyor olsa da, faaliyetler sevindirici. Sivassporun takipcilerinin, bir arada olduğu, bir aile gibi havanın estiği bu site de değişimler dikkat çekici olmaya başladı çok haklısınız. Sivasspor Okuluna Geliyor projesine destekle, Ulaş'ta forma dağıtımı, hiç tanışılmadığı, görüşülmediği halde sitemiz üyelerinden "akifesk" kardeşimizin vefatını "seni unutmayacağız akif" pankartını stadyuma astırılması, haftalık STY yarışmasına ödüllerin verilmesi, ayın futbolcusu, yılın futbolcusu, yılın en iyi proğramı vs. vs. gibi sosyal kaynaşmalara neden olan organizasyonlar hepimizin dikkatini çekiyor. Bu organizasyonların yapılmasında emeği geçen mali destekle katkı sunan tüm site yöneticilerini tebrik ediyorum.[/B] |
sivasın ve sivassporun konuşulduğu tek programdı bence hak etiller ödülleri hayırlı uğurlu olsun
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:01. |