SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Burhan Eşer Sivasspor'da (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=36188)

SivasSpor.Com 04.06.2013 16:31

Burhan Eşer Sivasspor'da

[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=40684&token=63571[/IMG]

Sivassporumuzda, gole dönük orta saha oyuncusu Burhan Eşer ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan Sivasspor Kulübü Başkanvekili Erdal Sarılar, Eşer'in transferinden dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, "İnşallah, güvenimizi boşa çıkarmaz" dedi. Çiçeği burnunda yiğido BurhanEşer ise yeni sezonda Sivasspor forması giyeceği için çok mutlu olduğunu dile getirerek, "Sivasspor'a transferim daha önceki yıllarda da gündeme geldi. 3-4 kez Sivassporun kapısından döndük. Nasip bugüneymiş" diyen Eşer, teknik direktör Roberto Carlos ile çalışmaktan mutluluk duyacağını belirtti. Sivasspor'un önemli bir kulüp olduğunu belirten Eşer, "Böyle büyük bir camiaya geldiğim için çok mutluyum" diye konuştu.

İmza töreninde Sivasspor Yönetim Kurulundan Başkan Vekili Erdal Sarıların yanısıra, Uğur Akkuş, Ekrem Munar, M.Ali Topal ve Faruk Taşseten'de hazır bulundu.

Sivassporumuza 2 yıllık imzayı atan Burhan Eşer'e hoşgeldiniz diyor, başarılar diliyoruz.

[B]Sivasspor.com özel haberi[/B]

58_SEMİH_58 04.06.2013 16:32

Cevap: Burhan Eşer Sivasspor'da

Hayırlı olsun.Devre arası Mersin'e gittikten sonra 2-3 maç elinden geleni yapmıştı,sonrasında takım dağılınca kendiside bıraktı.

bahbaba58 04.06.2013 16:35

Geçen sene fazla para uğruna kariyerini mahveden bir oyuncuyla tekrar teklifte bulunmak yanlış bence
Murat erdoğan isteyebilir ona saygı duyarım ama ben bu transfere karşıyım geçen sene gelecektin yanlış yaptın burhan fazla paracı olma ;)

asabibaba 04.06.2013 16:36

[B]Aha şimdi Burhan Eşer mesajı yayınlamıştım.. :) Süper transfer çok fayadalı olacağına inanıyorum.Vede VARAN 2 diyorum...Malumunuz VARAN 1 Carlosumuz[/B]:D:D

Murad_Kelleci58 04.06.2013 16:36

Hayırlı olsun.. Yabancı kontenjanının daralması nedeniyle kalite yerli oyuncularında Roberto Carlos etkeni ile imza ve anlaşma noktasında transferlerin daha kolay olacağını düşünüyorum..

yerliturkuaz 04.06.2013 16:37

[B]Kaliteli bir futbolcu fakat ben futbolcuya karşıyım devre arası yaptığın çalımı unutmadık daha...[/B]

asabibaba 04.06.2013 16:38

2014 e kadar Eskişehirde idi Eskişehir le de anlaşıldı o zaman

DoomsDay58 04.06.2013 16:38

Hayırlı olsun inşallah faydalı olur izleyip görücez 6 ay önce bizi tercih etmemişti ama olsun alındıysa bize arka çıkmak düşer.

u2sivasspor 04.06.2013 16:38

hızlı çevik bir oyuncu kamil ve aatıfı kesemez ama yedekte büyük güç

B.DUMANLI 04.06.2013 16:41

[QUOTE=Salim58;859549][B]Burhan Eşer'le her konuda anlaşma sağlayan Sivasspor yönetimi bu akşam saat 18.30 da Sivasspor tesislerin'de resmi imza töreni yapılacaktır.[/B][/QUOTE]

Sivasspor´umuza hayirli ugurlu olsun.VARAN 1 diyelim ve transferleri bekliyelim.
Bu yil hersey cok daha güzel olacak.Biz bunu hakediyoruz.
Sivas ve Sivasspor herseyin en iyisine layiktir...
Tek gercek Sivasspor gerisi,teferruatdir.

Abdullah DuMaN 04.06.2013 16:41

Cok ıstmemıze rağmen mersıne gıtmıstı bu bende kendısıne karsı antıpatı olusturdu umarım basarılı olur hayırlı olsun

bahbaba58 04.06.2013 16:43

[QUOTE=bahbaba58;859552]Geçen sene fazla para uğruna kariyerini mahveden bir oyuncuyla tekrar teklifte bulunmak yanlış bence
Murat erdoğan isteyebilir ona saygı duyarım ama ben bu transfere karşıyım ne geçen sene gelecektin yanlış yaptın burhan fazla paracı olma ;)[/QUOTE]

Yinede SİVASSPORUMA hayırlı olsun inşallah takımımıza katkı sağlar

asabibaba 04.06.2013 16:43

[B]Devrearası geçti gittii profesyonelce bir düşünce belkide bilinmez ... Takıma gelen her oyuncu YİĞİDO dur hoş gelmiş sefa gelmiş ...[/B]

58MySouL 04.06.2013 16:46

[B]Birde stadı tam doldurup çekirdek yemeden takımı ateslemeyi öğrensek.:confused:[/B]

mustafa_kavak58 04.06.2013 16:46

insallah dogrudur basarili olacagini zannediyorum :D

Morten58 04.06.2013 16:49

Eski Hocamiz RIZA CALIMBAY simid demesin mi , bende istemistim Sivasspor'a gelmedi , ama Carlos gelinci aha simdi geldi diye: D

Takimimiza hayirli ugurlu olsun , fena oyuncu degil , ayrica bu oyuncu Diyarbakirli , bir dönemde Batmanli oyuncumuz vardi Devran Ayhan diye gercekten oda iyi bir Orta saha oyuncusuydu.

Benim tek gicik oldugum husus , daha cok para veren Mersin'e gitmesiydi ,ve Mersin kümeye düsünce eskiden istedimgiz oyunun gelmesi. Ama biraz profesyonel düsünmek gerekir. Insanin kafasinda birseyler oluyor.

[B]Uzun lafin özü: [/B]HAYIRLI UGURLU OLSUN Sivasspor'umuzun 2013/2014 Sezonunun ilk Transferi :)

58_babacan_58 04.06.2013 16:53

[B]Güzel , sağlam bir kadroyla bu sene kasımpaşanın yaptığını bizimde yapmamız lazım. Zirveye aday olacak bir kadro kurmalıyız.[/B]

58_babacan_58 04.06.2013 16:54

Resmi sitedede açıklandı haber doğru beyler.

Morten58 04.06.2013 16:54

Burhan Eşer Sivasspor'umuz'da

[B]Sivasspor’umuz, Mersin İdman Yurdu forması giyen Burhan Eşer’i transfer etti.[/B]

Sivasspor’umuz, Mersin İdman Yurdu forması giyen Burhan Eşer’i transfer etti. Burhan Eşer, saat 18.30’da kulüp tesislerimizde düzenlenecek törenle [B]2 yıllık[/B] sözleşmeye imza atacak.

[I][B][U]Sivasspor.org.tr[/U][/B][/I]

mustafa_kavak58 04.06.2013 16:56

[B]C.Rizespor
SON AŞAMADA
Yeşil-Mavililer’in kadrosuna dahil etmek istediği bir diğer isim ise Burhan. Teknik Direktör Rıza Çalımbay’ın mutlaka kadroya dahil edilmesi yönünde yönetime rapor verirken transfer komitesi harekete geçmiş durumda.

Burhan’ın da gönlünün Rizespor’dan yana olduğu transfer görüşmelerinin son aşamaya geldiği bilgisine ulaşıldı..[/B]

[B]Yine Riza calimbay alamadi Burhani :)[/B]

[url]http://www.rizesporlular.com/gosso_sicak_bakiyor-haberi.html[/url]

ddolphiner 04.06.2013 17:19

Allah utandırmasın. Her iki tarafada hayırlı olsun. Tahminimce Grosicki yolcu.:rolleyes:

PETKOVİC 04.06.2013 17:30

Lucho gonzalezle görüşüyorlarmış ne kadar doğru bilmiyorum

buneyav 04.06.2013 17:40

[COLOR="Red"]Editörün Notu : Büyük harfle yazılan yorumlar silinmektedir. Lütfen küçük harfler kullanınız[/COLOR]

B.DUMANLI 04.06.2013 17:42

[QUOTE=yerliturkuaz;859556][B]Kaliteli bir futbolcu fakat ben futbolcuya karşıyım devre arası yaptığın çalımı unutmadık daha...[/B][/QUOTE]

Affet agabeyisi büyüklük sende kalsin.:D

Turan 59 04.06.2013 17:44

Burhan EŞER denen şahıs,geçen sene Sivasspor'u reddetmişti.

Morten58 04.06.2013 17:45

[QUOTE=Turan 59;859587]Burhan EŞER denen şahıs,geçen sene Sivasspor'u reddetmişti.[/QUOTE]

Game over ! :confused:

58sinan58 04.06.2013 17:50

Sivasspor umuza hayırlı uğurlu olsun Allah utandırmasın

PETKOVİC 04.06.2013 17:51

Lafım tepki gösterenlere; bu adam profesyonel illa sivasta oynayacak diye bi kaide mi vardı? kezban tripleri atıyosunuz burda

asabibaba 04.06.2013 17:55

[B]Yav sana ne bu sene gelmemde önümüzdeki seneye gelirim hayret bişii başladılar vıdı vıdıya tarihi günler yaşıyoruz burnumuzdan getirmesinler mi kaprisli tazeler [/B]

Turan 59 04.06.2013 17:57

asabibaba;Yav sana ne bu sene gelmemde önümüzdeki seneye gelirim hayret bişii başladılar vıdı vıdıya tarihi günler yaşıyoruz burnumuzdan getirmesinler mi kaprisli tazeler

-Sen benimle nasıl konuşuyorsun.Beraber rakımı içtik.Seni seviyeli konuşmaya davet ediyorum.Bayat.

B.DUMANLI 04.06.2013 18:03

Riza hoca´yi istemeyiz diye bu siteye yaza yaza adamin görevine son verdirdin.:D
Bundada basarili oldun,yeni bir hocayla yeni yüzlerle bir sezona basliyacagiz ,birakta bu önümüzdeki sezonu doyasiya yasayalim.
Biraz hosgörü icin kendimizi zorlasak ne dersin ha arkadasim Turan 59.
Sana tas atana zeytin dali uzatsak nasil olur,birde gecmise takili kalmasak.
Selamlar...

mert yiğido 04.06.2013 18:03

hayırlı olsun ... bize çok faydası olacaktır bu kesin....

Turan 59 04.06.2013 18:05

Sayın DUMANLI,bizi satan adamı nasıl unuturuz.

bahbaba58 04.06.2013 18:06

[QUOTE=asabibaba;859595][B]Yav sana ne bu sene gelmemde önümüzdeki seneye gelirim hayret bişii başladılar vıdı vıdıya tarihi günler yaşıyoruz burnumuzdan getirmesinler mi kaprisli tazeler [/B][/QUOTE]

Bende eleştirdim benim yorumlarımı bilen bilir kolay kolay eleştiri yapmam
Ama SİVASSPOR büyük bir camiadır kişiler gelip geçici benim gayem SİVASSPORU en iyi yerlerde görmektir...
Yararlı olur takımımıza ben transfere sitem etmiyorum burhana sitem ediyorum gelse belki geçen sene kupada final oynardık Uefaya giderdik ondan sitemim var yoksa yararlı olacaksa buyursun gelsin ;)

poyrazer5858 04.06.2013 18:06

[QUOTE=Turan 59;859594]Burhan efendi,Sen artık benim kara listeme girdin.[/QUOTE]
affet abisi, büyüklük sen de kalsın bu sefer.:)

Turan 59 04.06.2013 18:07

Hiç bir şekilde bu adamı Sivasspor'da görmek,beni son derece rencide eder.Bu adam zamanında bizi satmıştı.Bilginize.

asabibaba 04.06.2013 18:07

[B]Turan59 seni takip ettiğimden beri çıkıntılık yapıyorsun.... İstediğimi yazarım istediğime de itiraz ederim ... daha ilk transferde eleştiriler başladı bu ne ya bir sene boyunca eleştiri okumaktan olumsuz şeyler okumaktan bıktım ya bide AMİN diyiverin ağzınız eğilmez.[/B]

SivasliMuhammed 04.06.2013 18:08

Genc oyuncu alinacak mi? Bilgileriniz var mi?

Turan 59 04.06.2013 18:10

-Asabibaba,biz her zaman doğrulara AMİN deriz.Ne olursa olsun her şartta doğruları söylemekten kaçınmayız.

Turan 59 04.06.2013 18:11

-Asabibaba madem beni takip ediyorsun,şunu söylemenide beklerim.Her söylediğin doğru çıkıyor desene.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:19.