SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Futbolcular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Burhan EŞER (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=36192)

58akif34 05.06.2013 17:20

Burhan EŞER

[IMG]http://cdn.medyaspor.com/news/large/2013/06/burhan-eser-sivasspor-da-8245.jpg[/IMG]

Vatandaki isim: Burhan Eşer
Doğum tarihi: 01.01.1985
Doğduğu il: Diyarbakir
Boyut: 1,80
Uyruk: Türkiye
Pozisyon: Orta saha - Orta saha sağ
Ayak: sağ ayak
Piyasa değeri: 1.300.000 €

Turan 59 05.06.2013 17:47

Cevap: Burhan EŞER

Ben bu şahsı hiç sevmedim.

Murad_Kelleci58 05.06.2013 17:51

[QUOTE=Turan 59;860076]Ben bu şahsı hiç sevmedim.[/QUOTE]

Duran Emmi eyi düşün eyi olssun.. :D

u2sivasspor 05.06.2013 17:59

inşallah bizim için hayırlı olur

58sinan58 05.06.2013 18:00

[QUOTE=Murad_Kelleci58;860077]Duran Emmi eyi düşün eyi olssun.. :D[/QUOTE]

bence de duran emmi sen yine de iyi düşün iyi olsun boşver

hoş bizde gara gaşına gara gözüne kirli sakalına :D vurulmadık

adam gibi çıksın topunu oynasın işini yapsın bize yeter

58fatihcan 05.06.2013 18:05

Insallah takima faydali olacaktir. Benimm izledigim maclarda iyi oynuyordu

RoKeT 05.06.2013 18:11

Bu adamı ara transferde istedik para için gelmedi Paranın topçusu Hangisi değilki diyeceksiniz Bize mehmet Yıldız'ı getir başkan Oynamasada Olur Burda olsun yeter

ROMANTİK KATİL 05.06.2013 18:28

Hos gelmişsin YİGİDO BURHAN senden cok seyler bekliyoruz. İnsallah bizlerin güvenini bosa cıkartmazsın.

mucahit5884 05.06.2013 18:53

vidéo varmi?:confused::confused::confused:

infial§ 05.06.2013 19:18

Ligin iyi sağ kanat oyuncularından iyi transfer yaptık

ertuğrull 05.06.2013 20:04

[B]yerli transfer olarak yerinde olduğu düşüncesindeyim inşallah hayırlı olur...[/B]

Besyo_cu 03.03.2014 14:16

[B] Keyfi gördüğü kart yüzünden Kasımpaşa maçında cezalı duruma düşüp takımı yalnız bırakması bu haftaki Elazığ maçında attığı gol harici hayalet gibi sahada dolaşıp çok pas hata yapması kendisine yakışmıyor. Sivasspor onun için son şans artık genç değil bunun farkına varıp daha verimli olması gerek...[/B]

tekdoktirin 03.03.2014 18:14

BEYLER MİLLET AYAÇIKI YOR BİZ HALA HO HO YA İNSAN LARIN MELMEKETİNE GÖRE KON UŞMAYIN BEN HE DİYARBAKIRLILARI SEVİ YORUM HEMDE BURHA NI

savaş2 03.03.2014 19:59

***oynadığı üstün oyunla ,formasını her zaman terleten tek oyuncumuzdur.

ROMANTİK KATİL 03.03.2014 20:58

Her mac ya gol atıyor yada asist yapıyor, ama yinede yaranamıyor. Burhanım sen yoluna devam et.

keko 58 04.03.2014 11:52

[QUOTE=ROMANTİK KATİL;901277]Her mac ya gol atıyor yada asist yapıyor, ama yinede yaranamıyor. Burhanım sen yoluna devam et.[/QUOTE]

[B]emmi Burhani ben de seviyorum cünkü sahada bencil oynama deyil adam futbol oyniyo.....
amaaaaaa gecen haftaki maci yine gördüm Burhan 90dk oyuncu deyil son 30 dk hep zorlaniyo carlos niye görmiyo bunu :mad:

Yolunu devam Burhancim :)

[/B]

ROMANTİK KATİL 04.03.2014 17:52

[QUOTE=keko 58;901400][B]emmi Burhani ben de seviyorum cünkü sahada bencil oynama deyil adam futbol oyniyo.....
amaaaaaa gecen haftaki maci yine gördüm Burhan 90dk oyuncu deyil son 30 dk hep zorlaniyo carlos niye görmiyo bunu :mad:

Yolunu devam Burhancim :)

[/B][/QUOTE]

Keko dayı sen notunu verdiysen tamamdır :)

yorumyapıyombenya 26.10.2014 09:34

Bu sezon berbat bir futbol oynuyor ne isabetli ortası var nede savunmaya katkısı alternatifim yok nasıl olsa forma bende düşüncesi onu köreltiyor

B.DUMANLI 26.10.2014 09:45

Burhan suandaki haliyle bir zamanlar Erman Kilic´in defolup gitmeden önceki futbolunu animsatiyor.

Yani eski sermayeden yiyen futbol sitili.Suya sabuna dokunmadan 90 dakikayi bitirip,takimin ligde nerede oldugu onu ilgilendirmeden macdan sonra tesislerin yolunu tutan tipik sorumluluk duygusu tasimayan,kisiliksiz futboluyla ayakta durdugunu zanneden oysaki suanda taraftarlarin siddetli tepkisini alan ve bir kac mac sonra basarisizliklarda onu hedef tahtasi alacak olan taraftarlardan habersiz gününü gün eden Burhan.

Böyle oynamaya devam et bakalim kim zararli cikacak sonunda....Gol bulamamamizdaki bas mimar Burhan Eser ,her gecen gün sempatisi azalan,takimi adeta sahada eksik birakanlardan bir kac kisiden biri.

DIYARBAKIR´li Burhan Eser.

Pardon;diger bir deyisle SERMAYEDEN YIYEN Burhan Eser.Takim arkadaslarinin alin terine deger vermeyen,sahadaki taraftari uyutan futbol sitiline sahip olan Burhan Eser.

Kendine gel yoksa bu taraftar seni kendine getirir...Senin oynadigin futbol bize zevk vermiyor bunu bil...Senin keyfini beklemeye bu taraftarin sabri gercekten kalmadi sen ve senin gibiler bir sehrin kaderiyle oynayamaz senin keyfini hic kimse beklemez.

Senin sorumlilugun var aldigin parayi hak etmeden vicdanin o paraya el sürmeyi nasil kabul ediyor?.Vicdanen rahatmisin?.Sayet cevabin evet ise sana zaten baska birsey söylemeye gerek yok...

cemahmety 26.10.2014 11:52

Arkadaşlar bence burhana çok yüklenmenin hiç bir anlamı yok takım genel olarak adeta basireti bağlanmış gibi bir oyun oynuyor zaten. burhanın kişisel olarak bir düşüşü geçen seneye göre var ama geçen seneki burhan zaten Burhanın bütün kariyerindeki oyunların toplamından bile daha iyi istatistiklere sahipti her zaman öyle oynayabilse zaten avrupa çapında bir oyuncu bile olabilirdi. Burhana yüklenmenin hiç bir anlamı yok bence

eyuphulagu 26.10.2014 21:22

Burhan ı zorlayacak aynı mevkide oynayan başka bir oyuncumuz olsaydı Burhan bu kadar rahat olmazdı herhalde..Keşke Eskişehir'e giden Serdar Özkan takımda kalsaydı rekabet ortamı daha iyi olur ve de Burhan formayı çantada keklik görmezdi...Burhan kardeşimiz Eskişehir sporda da buna benzer bir olay geçmişte yaşamıştı..İlk geldiği yıl Eskişehir de iyi bir sezon geçirip ilk 11 de oynayan Burhan sonraki yıllarda düşüşe geçmiş ve takımdan gönderilmişti...O yıl bizi tercih etmeyip M.İdmanyurduna gitmişti..Şimdi Burhan sanki aynı olayı yaşıyor;umarım bundan sonraki maçlarda eski Burhan ı sahada görürüz..Göremezsek sezon sonu nerede olacağını kimse bilemez...Burhan artık golü bırakıp asistleriyle gündeme gelmeli;iyi oynarsa zaten gol kendiliğinden gelir...

sebasteia 27.10.2014 07:45

sevgili burhan;

eğer kendini iyi hissetmiyorsan ve sivasspor'a katkıda bulunamayacaksan boş yere kadroyu işgal etme. hoca ile konuş, hazır olmadığını ve takıma katkıda bulunamayacağını söyle.

oynamayıver aslanım. oynamak zorunda değilsin. çıldırtma bizi!

gogohan 27.10.2014 08:00

Eski Eşerin yerinde yeller eser

shang 27.10.2014 11:18

bir insan üst üste 7 maç formsuz olamaz hele sivassporda hiç kimsenin bu kadar kredisi lüksü olamaz ama yerine oynayacak futbolcumuz yok burhanın bir an önce düzelmesini umut etmekten başka çaremiz yok.

Kizilirmak58 27.10.2014 11:24

sadece burhan değil tüm forvet oyanayan oyuncularımızda formsuz , sanrım bi kaç hafta sonra arzu ettiğimiz golleri atacağız karamsar olmayın takım herşeye rağmen iyi oyunuyor sadece gol bölgesinde birazda şanssızlıkatn sıkıntı yaşıyoruz destek olalım yiğidoalrımıza

sebasteia 27.10.2014 12:17

[QUOTE=shang;922550]bir insan üst üste 7 maç formsuz olamaz hele sivassporda hiç kimsenin bu kadar kredisi lüksü olamaz ama yerine oynayacak futbolcumuz yok burhanın bir an önce düzelmesini umut etmekten başka çaremiz yok.[/QUOTE]

bu takım bu kadar çaresiz değil. en azından berbat bir futbolcuya 7 hafta sabredecek kadar çaresiz değil. burhan'ın yerine ben çıksam en fazla o kadar kötü oynarım.

o halde elindeki profesyonel futbolculardan birisini koyarsın olur biter. futbol lisansı bulunan korcan çelikay bile burhan'ın mevkisinde ondan daha iyi oynayabilir. dedim ya, adamın varlığı ile yokluğu belli değil. korcan bile en fazla burhan kadar kötü oynar!

WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:21.