SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Hacıosmanoğlu'ndan flaş açıklamalar (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=36285)

SivasSpor.Com 30.06.2013 13:04

Hacıosmanoğlu'ndan flaş açıklamalar

[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=40867&token=41512[/IMG]

Kanaltürk'te yayımlanan bir televizyon programının konuğu olan Trabzonspor başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu UEFA kararı ertesinde yaşanan süreç, Sivasspor ve Mecnun Odyakmaz hakkında flaş açıklamalarda bulundu.

Hacıosmanoğlu'nun açıklamalarından alıntıladığımız bazı önemli kısımlar şu şekilde:

"(Aziz Yıldırım) Kulüpler Birliği toplantısına atıfta bulunuyor, Sivasspor Başkanı'nın söylediklerini, 'Hacıosmanoğlu açıklasın, yoksa ben bir basın toplantısı düzenleyip açıklayacağım' diyor. Demek ki çok önemli bir şey var. Zaten konuşmasının içerisinde açıklamak istediği ama açıklayamadığı bir sürü şey var. Çok konuştu ama kimse bir şey anlamadı. Kulüpler Birliği toplantısında yıllardır söylediklerimizin hepsini söyledim. Hatta Kulüpler Birliği Başkanı'na da şunu söyledim, bu toplantıları yapmanın bir manası yok."

"Diyor ki 'Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz'ın orada söylediklerini açıklasın'. Açıklayacağım ben de ama bizim orda söylediğimiz bütün ağır sözlerde Fenerbahçe'yi temsilen genel sekreterleri ordaydı. Temiz Türk futbolu, emek hırsızları adına, Türk futbolunu kirleten, kendi çıkarı için kullananlar adına söylenmesi gereken her şeyi layıkıyla söyledik. Bu ağır sözlere, temiz Türk futbolu adına söylediğimiz, adalet istediğimiz konuda sarf ettiğimiz sözlere genel sekreter niye cevap vermedi. [B]Bizim konuşmalarımız üzerine Mecnun Başkan da şunu söyledi, 'biz zan altında kalıyoruz bu konuşmalarla, biz günahsızız'. 'Maç satan ailesini satar' diye bir cümle var, o lafı sürekli kullanıyor.[/B] 'Ben Sadri Başkan ile oturuyordum. Sadri Başkan'a dedim ki, bizim kulağımıza dedikodular geliyor, Trabzonspor’dan oyuncularımıza para gönderileceğiyle ilgili, bunu sordum o da dedi ki benim bu konulardan haberim yok'. Söylediği bu kadar. Bunu mu merak ediyor? Bunu mu basın toplantısı yapıp açıklayacaktı? Söylenen sözler bunlar. Kendisine sorarsınız, orda 15-16 kişi var, onlar da aynı cevabı söyler."

"Şu anda Fenerbahçe Kulübü Başkanı da değil. Sanki orada Sivasspor Başkanı farklı bir şey kullanmış, biz onun cevabını verememişiz. [B]Çıksın Mecnun Başkan bir şey söylesin, biz ona cevap verelim. Türkiye'de gider ayak nifak tohumları sokmaya çalışıyor. Mecnun Başkan benim de dostumdur, arkadaşımdır. Sivas'a gittiğimde beni konuk etmiştir, annesinin elini öpmüşüm, yemeğini yemişimdir. Sivas, yiğido şehridir. Muhsin Yazıcıoğlu gibi önemli değerler çıkarmıştır. Bizim dost, kardeş şehrimizdir. Biz ne kadar kirli işlerle mücadele ediyorsak onlar da aynı şekilde mücadele eden bir arkadaşımızdır. Bu sürecin içinde kirliliğe de bulaşmayan arkadaşımızdır. Kendimden nasıl eminsem onlardan da eminim. Sivas şehri ile Trabzon şehrini karşı karşıya getirmek Aziz Yıldırım'ın haddi değildir.[/B]"

yorumyapıyombenya 30.06.2013 13:25

Cevap: Hacıosmanoğlu'ndan flaş açıklamalar

Denecek tek şey adammış helal olsun.

PETKOVİC 30.06.2013 13:26

Trabzonludan dost olmaz bunu trabzonda yaşayan biri olarak söylüyorum

burak58as553 30.06.2013 13:40

[B]Hemen geri vitese takmış..Bunlardan dost olmaz bize.Aziz Yıldırım'dan da bu adamdan da uzak durmak gerekir..[/B]

karşıyakalı 30.06.2013 13:45

en azından sadri şener gibi herkesi zan altında bırakmayacak şelikde konuşmış.

sivaslıadem 30.06.2013 13:53

ben iki kulüp arasındaki husumetin bitmesinden yanayım
Olayın gerçek yüzünü herkes gibi ben de bilmiyorum
Ama bi istanbul büyütülmüşünden ise samimi bir trabzonspor ile dostluğun ilerlemesinden yanayım
Trabzonluların bize yaptıklarını da biliyorum
Hepsi 3-5 densizin gazlaması ile olmuş şeyler
Ben trabzonsporu tutan bir arkadaşımla aynı odada huzur içinde yaşayabiliyorsam bu sorunun trabzonlu olmadan değil insanlıkla alakalı olduğunu gösterir
Bir iki insanın ayıbını tüm şehre camiaya mal etmek doğru olmaz
Sadrinin yaptığı ş...i hacıosmanoğlu düzeltmeye çalışıyor
Bize zeytin dalı uzatanı reddetmeyiz

Turan 59 30.06.2013 14:31

Bu adam kim,bunu ciddiye almamak gerek.Trabzon'da başka adam kalmamışta,bunu başkan seçmişler.

üçyıldız58 30.06.2013 15:10

trabzonun dostluğunu istanbul kuluplerinin dostluğuna değişeceğim.yüzlerce sebep sayabilirim.
trabzonun sivasa düşman olmasının tek sebepi sadri şener ş.......dir.

34yigido34 30.06.2013 15:21

hacıosmanoglu bu açıklamalarından dolayı ts taraftarları baya tepkiliymiş

PETKOVİC 30.06.2013 15:30

[QUOTE=34yigido34;863616]hacıosmanoglu bu açıklamalarından dolayı ts taraftarları baya tepkiliymiş[/QUOTE]

çok da fify ya tepkili olsa nolacak

mustafa585858 30.06.2013 15:51

helal olsun sadri şener gibi değilya

eyupk 30.06.2013 15:59

helal olsun İbrahim Hacıosmanoğlu'na, işte gerçek trabzonsporluluk budur.

Caner POLAT 30.06.2013 16:36

Trabzonla dostluk gibi birşey mümkün değil , olamaz da.
Yalnız bu adam trabzon şehri için pek dürüst, yakışmıyor oralara.

Kokomo 30.06.2013 19:25

Kendileri ile nasıl çelişiyorlar gördünüz mü arkadaşlar ?

MADEM Mecnun başkanımızdan en ufak bir şüpheleri yok,

NEDEN Sivas-FB maçında şike yapıldı diye ortalıkta dolaşıyorlar ?

Samimiyetsiz açıklamalar, inanmıyoruz ...

Mete209 30.06.2013 19:37

öyle görünüyor ki Trabzonspor başkanı ortamı yumuşatmaya çalışıyor. Bu saatten sonra ortamı germek bize yakışmaz. Hiçbir fayda da getirmez. Dolayısıyla ben, açıklamalarından dolayı başkanı tebrik ediyorum ve bizim taraftarımızı da itidale davet ediyorum.

Düşmanlık kimseye fayda getirmez! Hazır fırsat bulmuşken dostluğumuzu pekiştirelim.

etlidöktürek 30.06.2013 21:05

lazlar ne yapacağını şaşırıyor ve sürekli frekans değiştiriyorlar yine hüsran yine hüsran:) sadri çok antipatikti bu adam öle değil, en azından bize karşı..

A.Turan Korkmaz 01.07.2013 00:05

Trabzonspor, Türkiye Lig tarihinde üç büyütülmüşler hegemonyasını yıkan ilk Anadolu takımıdır. 1974-75 yılında ilk kez yükseldiği şimdiki süper ligde, alt ligden getirdiği kadrosunu bozmayıp takviye ederek hemen ertesi sene başlayacak ve 1985'e dek sürecek 10 sezonda 6 kez şampiyonluk ve kalan yıllarda da ikincilikler ve diğer kupalarla efsane bir kadroyla, istikrarla İstanbul takımlarını tutmak istemeyen geniş kitlelere umut ve heyecan getirmiş, bu dönemde Türkiye'nin her yerinden taraftar edinmişlerdir. Öte yandan, sonraki yıllarda çözümü günübirlik transferlerde arayan, altyapıya önem vermeyen yönetimleri de olmuştur. Pahalı yabancı transferlere bel bağlanan bu dönemler TS için hep hüsran olmuştur. Ne zaman kadro istikrarını esas alan ve takımın omurgasını Türk oyunculardan kurdukları seriler, jenerasyonlar yakalamışlarsa o zaman başarı gelmiştir. Bu anlayışın en önemli örneklerini vermişlerdir.
Sivassporumuzun 2004-2005'lerden başlayan ve dört sezon süren fırtınalar estiren yılları da üç büyütülmüşler dışında takım arayan insanlara son dönemde umut olmuş,istikrarlı kadroyla oynanıp yanlış arayış ve kötü takviyelerle güzel gidişat son bulmuştur.
Buradan bakınca 'Anadolu'nun Yıllar süren sessizliği'nin çığlığı' olmak gibi bir derdi olanlar, gerçekten misyonunun farkında olan bir Trabzonspor ya da Bursaspor taraftarı ile Sivasspor taraftarı arasında bırakın problem olmasını, aksine birbirine saygı ve dostluk beklerler. Bu dostluğu bozan İstanbul Takımı gibi olmaya özenen omurgasız yönetimler ve kibirli yöneticiler olmuştur. Taraftarı kışkırtarak aslında aynı tarafta olan kesimler arasında nifak çıkartmaya çabalamışlardır.
Yeni TS başkanının son açıklamaları bana bunları düşündürttü. Adil,tarafsız,temiz bir futbol özlemini yıllardır haykıran Sivasspor camiası, aynı söylemde olan başka camialardan öncelikle samimiyet bekleyecektir. Bunda da haklıdır. 'Şike' davası sürecinden beri o zamanki TS yönetiminin bütün yanlış yapmalarına rağmen başkanımız Mecnun Odyakmaz, ikili ilişkilerde hep yumuşak ve dikkatli davranmıştır. 'At denize,balık bilmezse halık bilir' anlayışıyla yapılan doğru işler, bugün yeni başkanlarını olması gereken çizgiye getirmiş, iki camia arasında iyi ilişkiler kurulabilmesinin yolu açılmıştır.
Ancak,başkanımızın dediği gibi 'Top hala TS'lilerdedir', zira samimi olduklarını göstermek için daha fazlasını yapmalı ve 'şikeci' diye suçlayıp tezahürat yaptıkları Sivasspor camiasının özür beklentisini icraatlarıyla karşılamalıdırlar.

HALIL 01.07.2013 00:08

[QUOTE=Mete209;863651]öyle görünüyor ki Trabzonspor başkanı ortamı yumuşatmaya çalışıyor. Bu saatten sonra ortamı germek bize yakışmaz. Hiçbir fayda da getirmez. Dolayısıyla ben, açıklamalarından dolayı başkanı tebrik ediyorum ve bizim taraftarımızı da itidale davet ediyorum.

Düşmanlık kimseye fayda getirmez! Hazır fırsat bulmuşken dostluğumuzu pekiştirelim.[/QUOTE]

sana katilmamak elde degil malesef bizim insanlarda anlamiyor dostluk her zaman iyidir savas ve dusmanlik ne zaman kime ney kazandirdi !

HALIL 01.07.2013 00:09

ama malesef artik isler sarpa sardi eskisi gibi olmayacaktir çocuklarimiz hep nefret ile buyuyor

etzel1967 01.07.2013 00:41

[QUOTE=üçyıldız58;863614]trabzonun dostluğunu istanbul kuluplerinin dostluğuna değişeceğim.yüzlerce sebep sayabilirim.
trabzonun sivasa düşman olmasının tek sebepi sadri şener ş.......dir.[/QUOTE]

arkadaşım sivasspor maçlarını 1-2 senedir seyrediyorsun galiba...trabzonun sivasa düşmanlığı sadriden önceye dayanır...2007-2008 sezonunun ilk maçında bu zatı muhteremler sahaya dalıp futbolcularımıza saldırmış, sahayı savaş alanına çevirmişlerdi, federasyonun da haklı olarak ceza vermesi üzerine bu defa bize düşman kesilmişlerdi ve bu kinleri hiç bitmedi...sadri o zaman başkan değildi...

FoRzA SiVaS58 01.07.2013 00:42

Sivasla saja olmicagini anlamis laz usagu

DOGU_BEY 01.07.2013 01:00

[B][QUOTE=Caner POLAT;863642]Trabzonla dostluk gibi birşey mümkün değil , olamaz da.
Yalnız bu adam trabzon şehri için pek dürüst, yakışmıyor oralara.[/QUOTE]

bu açıklamalar şayet o ts başkanı olacak şahsa aitse aklıma direkt ''ETEKLERİ TUTUŞMAK'' deyimi geldi! Neden birden böyle U dönüşü yapıp kıvırtmaya başaldınız?

Madem böyle şeyler vardı neden zamanında çıkıp da DELİKANLICA bunları diyemediniz??? Arayı bozan zaten sizlerdiniz.Balili olayıyla başlayan ve bizim şampiyonluğa oynadığımız yıllarda devam eden hazımsızlığınız ve son olaylarda o sadri denen dengesizle beraber başkana ve Sivasspor camiasına karşı topyekun saldırınız bu gösterme sözlerle kapanacak öyle mi?? Sadriyle beraber sen de görev yaptın madem bu kadar dürüst ve delikanlıydın en azından o zaman çıkıp kendi şahsi görüşün olarak Mecnun başkan bunları yapmaz desedin ya!..Mecnun başkan hakikaten sana haddini bildirmiş ki şimdi böyle bozuk arabanın ön tekeri gibi kıvırmaya başladın!

-Bizler başından beri başkanın bu işlerle alakası olmadığını söylerken sizler anca sıkışınca veya tırsınca birşeyleri saklar veya kıvırırsınz![/B]

Elbeyliliyiz 01.07.2013 01:02

Sadri bey den bin kat daha iyi Helal sana

etzel1967 01.07.2013 01:47

bu iki eski dost şehri bir birine düşman eden, o zamanki Trabzon başkanı ve yönetimidir...kendi beceriksizliklerini, başarısızlıklarını kolay dolduruşa gelen taraftarlarına bu şekilde unutturmak istediler...düşmanlığı, kini ve kavgayı başlatan onlardır...sivasın ve Sivaslının zerre kadar suçu yoktur...eğer bu olumsuz havayı dağıtmak için bir adım atılacaksa, ilk hareket onlardan gelmelidir...suçlu ve haksız onlardır...bizim alttan almamızı gerektirecek bir durum yoktur...4-3 lük fener maçında da sivasspor hiç bir iddiasının olmamasına rağmen maça as kadrosuyla çıkmış ve aslan gibi mücadele etmişlerdir...eğer manipülasyonlu, şaibeli skorlar arıyorlarsa kendi tarihlerine bir baksınlar...200-2001 sezonu sırf fener şampiyon olmasın diye, son hafta gs ye 4-0 yenilen onlar değil miydi? ne gariptir ki fenerin puan kaybı halinde gs nin işine yarayan skor 4-0 ve üzeri skordur...mazisinin temiz olduğunu söyleyen ahlaksızlar, kendi evlerinin içindeki pislikleri temizlesin önce...

kngal yiğido 01.07.2013 08:39

Hacıosman olu kendi bi§iysanan kurusıkı azına dolamı§ temiz spormuş temiz futbol sahada olur türbünde olur ama ben trabzonda görmedim kupa maçında

adres58 01.07.2013 15:12

Timsah gözyaşları bunlar... Trabzonludan futbol camiası olarak hiç kimseden dost most olmaz... Hem şişi yakıyor hemde kebabı. Hem şöyle böyle Mecnun hemde inceden inceden elbiseyi giydiriyor...
Bak sen şu III. Sınıf mafya yaa....

ayazoğlu 01.07.2013 17:33

Belgeli bir şey gördünki kıvırdın

Djamoka 01.07.2013 20:32

[FONT="Arial"][B]Sadece bu demeci degil daha önceki birkaç demecine de denk geldim. İçini bilemeyiz ama zannım o dur ki bu adamın kumaşı ile sadrinin kumaşı arasında dağlar kadar fark var.[/B][/FONT]

4eylül 02.07.2013 00:46

hacıosmanoğlunun açıklamaları beni bağlamaz ben bir sivasspor sevdalısı olarak trabzona düşman kin nefret duyuyorum

ahhguzum 02.07.2013 09:23

büyük başkan sonuna kadar arkandayiz baskanim...

Eroltutus58 05.07.2013 11:47

ayıdan pos trabzondan dost olmazzzzzzzzz

sefilix 05.07.2013 12:14

spor sevgi barış kardeşliktir. düşmanlığı kini nefreti körüklemenin alemi yoktur. size zeytin dalı uzatana sizde kucak açın. doğrusu budur.

58sinan58 05.07.2013 12:26

[QUOTE=sefilix;864784]spor sevgi barış kardeşliktir. düşmanlığı kini nefreti körüklemenin alemi yoktur. size zeytin dalı uzatana sizde kucak açın. doğrusu budur.[/QUOTE]

gardaşım çok doğru söylüyorsun spor sevgi barış dostluk kardeşliktir

lakin bu saydığın sıfatların hiç biri bu hamsilerle örtüşmüyor bırak zeytin dalını zeytin ağacını kökünden söküp uzatsalar bunlardan bize dost olmaz

fikrine saygı duyuyorum keşke dediğin gibi olsa

cılgınsivas58 11.07.2013 00:22

sivas yiğido şehridir bu lafı herşeyi açıklkıyor hacıosmanoglunun

myyiğido58 11.07.2013 03:20

adam dogru söylüyor futbol yüzunden bırbırımıze dusmemız cok sacma

tfd5858 11.07.2013 03:45

Adam kardeşlikten bahsediyor hala trabzondan hamsiden dost olmaz falan filan neye üzülüyorum biliyormusunuz şu güzelim memlekette kardeşliği öğrenememe bu ülkeye bir şey olsa hepimiz acı çekiyoruz görende trabzonlu kardeşlerimiz israilin bir vilayeti sanacak biz aynı gemideyiz allah şahidimdir tüm kayserilerde trabzonlularda benim kardeşimdir bu toprakları hem birlikte kurtardık bunu nasıl unutursunuz istanbul takımlarına it denecek kadar cahiller var bir başkasının görüşüne saygı duymayacak kadar kötü insanlar mı olduk bu söylediklerimi sadece bu forumda yazıldığı için değil genel olarak millet olarak yanlış yoldayız basit bir futbol için bile bir birimizi öldürecek kadar yabancı bir millet olduk ''Yaratılanı sevdik Yaratandan dolayı''

WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:09.