![]() |
Kaptan ve Nas ile Yollar Ayrıldı
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=40884&token=27994[/IMG]
Yeni sezon transfer çalışmalarını devam ettiren Sivasspor'da takım kaptanı Uğur Kavuk'tan sonra Mehmet Nas ve Hayrettin Yerlikaya ile de yollar ayrıldı. Teknik direktör Roberto Carlos'un raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Sivasspor geçtiğimiz günlerde takım kaptanı Uğur Kavuk ile yollarını ayırmıştı. Dün yapılan yönetim kurulu toplantısı sonunda ise Mehmet Nas ve Hayrettin Yerlikaya ile de yollar ayrıldı. Başkan Mecnun Otyakmaz ayrılan futbolculara bugüne kadar Sivasspor'a verdiği emeklerden dolayı teşekkür etti. Mecnun Otyakmaz, "Profesyonel futbolun doğasında olan şeyler böyle ayrılıklar. Ben takımdan ayrılan arkadaşlarımıza bu güne kadar Sivasspor'a verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Takım olarak transfer çalışmalarımızda sona geldik. Yeni transferlerimizi yakında açıklayacağız." dedi. Haberler.com |
Cevap: Kaptan ve Nas ile YollarAyırdı
herseyin hayirlisi olsun.bugune kadad cok sey verdiler.yaslari biraz ilerlemisti.elbet bir gun ayrilacaklardi
|
Takımın 3 mütevazi futbolcusu ile yollar ayrıldı demek başka bir yönden bakılırsa Uğur tamam ama Mehmet ve Hayrettin en az 1 sene daha kalmalıydı Mehmet Nas forvet arkası, sağ açık, orta saha göbek, sağ bek ve libero konumlarında oynayabilen bir futbolcu gitmelerine üzüldüm açıkçası
|
M.nas joker oyuncu gibiydi. Ben futbolunu beğeniyordum ama hayırlısı. Hayrettin'e de başka bir görev verilsin Sivasspor'dan ayrı kalmasın. İnşallah yerlerine iyi oyuncular bulurlar kampa kadar
|
[COLOR="Black"]ben ugur dışında takımdan ayrılan olacagını sanmıyorum.mehmet nasıl 1 yıl daha sözleşmesi var,hayrettin ise dün tv58 de söyledi bir iki güne kadar durmumum belli olacak dedi.
m.nas bu takımda oynar. bu haber inandırıcı gelmedi...[/COLOR] |
Giden gidiyor ama bazı aslan parçası taraftara göre Kadir kaldı ve Kadir takımın her bölgesinde oynayıp,çok verimli olup tek başına takımı şampiyon yapacakmış..Bunun için Mehmet Nas gitmiş,Randhoff gitmiş o gitmiş bu gitmiş hiç önemi yok..KADİR var....Yeterde artar ....
|
Hayrettin dün Tv 58'in açılış dolayısıyla canlı yayına telefon ile bağlandı tebrikler vb.geçildikten sonra sivassporda kalıp kalınmayacağı sorulunca inşallah kalacağım bi kaç güne netleşecek dedi.
|
M.Nas kesinlikle kalmalıydı ! Yanlış olmuş.
Ön liberoda uzun sezonda 4 futbolcu gerekir. Şimdi kim kaldı ? Kadir - Adem - ? - ? |
[QUOTE=Kokomo;864026]M.Nas kesinlikle kalmalıydı ! Yanlış olmuş.
Ön liberoda uzun sezonda 4 futbolcu gerekir. Şimdi kim kaldı ? Kadir - Adem - ? - ?[/QUOTE] Hakan arslan ve belki yeni transfer:D |
içimizde burukluk oluşturmuyor değil. ancak duygusallıktan ziyade profesyonel kararlar alınması gerekiyordu. hizmetlerinden ötürü teşekkür edilip gereken uğurlamanın yapılması daha uygun olacaktır.
uğur,mehmet ve hayrettine yıllık verilen ücreti düşündüğümüzde yapılacak transferler konusunda, yönetimin transfer seçeneklerinde daha iyi oyunculara yönelmesine yardımcı olacaktır. inşallah takımımız adına en iyisi olsun. |
ikisi de gerçekten adam gibi adam dı gitmelerine üzüldüm açıkçası ama takdir yönetimin
Allah yolunuzu açık etsin sivasporumuza verdiğiniz emekleriniz için teşekkür ediyorum |
Bana göre kulüpler efsaneleriyle büyük olurlar... Sivasspor'da efsane olabilecek evsafta kim varsa budandı. Hayrettin'in oynadığı futbolu kimse savunmuyor burda...
[B]Onun yedek kulübesindeki abi tavrı, Sivaslı duruşu bize yeterdi... Bunu bize çok görenleri kınıyorum...[/B] |
[QUOTE=ahmet ali;864022]Giden gidiyor ama bazı aslan parçası taraftara göre Kadir kaldı ve Kadir takımın her bölgesinde oynayıp,çok verimli olup tek başına takımı şampiyon yapacakmış..Bunun için Mehmet Nas gitmiş,Randhoff gitmiş o gitmiş bu gitmiş hiç önemi yok..KADİR var....Yeterde artar ....[/QUOTE]
[B]agzina saglik kardesim, keske Kadirin yerine M.Nas kalsaydi ama biliyorsun BIZIM gibi düsüneler Futbol dan anlamiyorus ( anliyan ) [/B] |
Keko Emmi seni görünce de aklıma Grosicki geliyor. Sözleşme yenilemeyecekse 1'e 2'ye satsınlar sunu diyom ağam. Ne den?
|
[QUOTE=Serdar63972;864044]Keko Emmi seni görünce de aklıma Grosicki geliyor. Sözleşme yenilemeyecekse 1'e 2'ye satsınlar sunu diyom ağam. Ne den?[/QUOTE]
[B]:D:D Dayiiiii nerdesin sen yaaaa :) Roberto Carlos isine bilir meraketme bundan sonra Kamil bi yere gitmez ;)!!! [/B] |
Ben neredeyim... Aynı yerdeyim [url]http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=36186[/url]
|
her ikiside çok efendi mütevazi oyunculardı. Hayrettinle yolların ayrılmaması lazım, takımın abisi olarak bir yıl daha kalmalı.
|
Arkadaşlar öncelikle herkese selam olsun ben acizane bişeyler dicem biz sivas halkı olarak gerçekten ne kadar sert mizaçlı derlerse desinler bir o kadarda tabi rica etse yufka yürekliyiz hayrettin uğur Mehmet nas bunlar iyi insanlar olabilir ama futbolda duygusallığa yer yok bence roberto Carlos gerçekten bu işi biliyor cicinho ya yaşı büyük diyolar ya 33 yaş neki farkındamısınız youtube cicinho yazın adamı kimlerle kıyaslamışlar oyunlarında r.carlos iyi analiz etmiş eksik bölgeleri belirlemiş adam boş değil geçen yıl saç baş yolduk dimi rıza hoca iyi bir insandı ama taraftarın içinde bile rızadan daha iyi gören kaç kişi vardı adamın adam alıp değiştirmesi sıfır anlamsız grosicki tam ısınmış adamı alıyor ya varmı böyle bişey ve rıza hoca mizaç olarak soğuk en önemli şey soyunma odasında verilen açıkçası gaz diyeyim hareketler bunlar çok önemli roberto Carlos bunu başarabilirse bu takım ilk 5 te oynar ve baskı yapmalı takımda eksik olan bu roberto Carlos en önemli mevkilere tecrübeli oyuncuları alıyorki şansa bırakmıyor işi elbetteki gençlerin önü açılmalı ama bir ziya için en büyük şans roberto Carlos kimbilir neler öğrenecek ondan. taraftar olarak kombineden vazgeçtik rica ediyorum ilk 5 maçta tıka basa dolduralım çok önemli takımın havaya girmesi adına çok önemli ve duygusal olmayalım takımda artık gereksiz insanlar gitti sadece erman durabilirdi ama o adamda Galatasaray eminimki herkesin hedefi vardır oda haklı ama zaten belli bir bütçemiz varken yok hayrettine görev verilmeli falan bunlar bedavadan olmuyor bırakın müdahil olmayalım sadece izleyin ben bu sene umutluyum kalanlara başarılar gidenlere yolunuz açık olsun.......
|
Eğer bu yapılanlar profesyonellikse ben profesyonel olmayı istemiyorum arkadaş amatör kafa da devam etmek istiyorum. Hayrettin bu takıma yıllarca emek vermiş kendi içimizden çıkartıp milli takıma kadar yükselmiş beyefendi bir kişilik. Elbette bir gün o da ayrılacak ama o gün bugün olmamalı ve bu şekilde gönderilmemeli. Kesinlikle bir sene daha takımda kalmalı takıma abilik yapmalı sezon sonu da güzel bir jubile ile futbol hayatına veda edip daha farklı şekilde kulüp içinde Sivasspora hizmet etmeye devam etmeli.
Mehmet Nas da tam bir profesyonel. Yedek kalır ses çıkarmaz ne zaman görev verilse çıkar elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışır. Sözleşmesi devam ediyorken bu ayrılık niye ? Carlos'un gözüne bata bata sadece bu iki isim mi battı ? Alınacak oyuncular hakkında tereddütlerimiz olmasına rağmen ses çıkartmıyoruz erken eleştiri yapmıyoruz ama iki önemli değerimizi bu takımdan alırlarsa bu konuyu ilk eleştiren ben olurum. |
en doğru karar. sivassporun selameti ve güzel gelecek için atılan adımları desteklemek lazım. kimse sivasspordan büyük değildir. futbolda duygusallığa yer yoktur.
|
Emeklerinize sağlık başarılar
|
yolunuz açık olsun inş.emeginize saglık
|
[QUOTE=mustafa_kavak58;864029]Hakan arslan ve belki yeni transfer:D[/QUOTE]
Haklısın, Hakan'ı unutmuşum ama fazla birşey değişmiyor. Adem de Hakan da bana göre ilk 11 oyuncusu değiller. Dolayısı ile M.Nas gitmemeliydi. Yerine direkt 11'de oynayacak bir ön libero lazım şimdi ! |
Cevap: Kaptan ve Nas ile Yollar Ayrıldı
[FONT="Arial"][B]Mehmet Nas yaşına rağmen mücadele gücü yüksekti. Yapacak bişey yok. Sivasspor'da yeni dönem başlıyor...[/B][/FONT]
|
[B]hayrettin neysede mehmet nas kalmalıydı[/B]
|
Mehmet Nas: Bizlere Kadir Has'da ''ıı-h ııh kayseri'' dedirttinya hala video yu izledikçe çok gülüyorum. Zor zamanların zor adamıydın. Hakkını helal et. Seni adamlığınla sevdik. Türkiye Profesyonel Liginde en fazla forma giyen ''Sivassporlu Mehmet Nas'' olarak tarihe geçtin. Güle güle ehtiyar...
Hayrettin Yerlikaya: Dile kolay tam 14 sene, 14 senedir bu formayı terletiyorsun. Gün geldi kızdık sana, gün geldi üzdün bizi ''Keitanın yaptığı hareket yüzünden'', gün geldi yerdeki topa kafa attın, ama seni en çok 58 formanla sevdik. Futbol böyle bir meslek işte. Nankör nankör... ''Gitme kal bu şehirde'' diyeceğiz ama maalesef bu nankör meslekte kendine güvendiğin sürece ekmek paranın peşinde koşacaksın. Malum yeni düğün yaptın borç harç.. :D :D Güle güle Hayro yolun açık olsun... |
Allah yolunuzu acik etsin ikiniz de gercek yigidosunuz verdiginiz emeklere tesekkür ederim
|
Mehmet nas bu takimin agabeyi ve kaptan olmayi en çok hakkedendi nasil olur hangi akil mantiga sigar onu gondermek !
|
[QUOTE=adres58;864172]Mehmet Nas: Bizlere Kadir Has'da ''ıı-h ııh kayseri'' dedirttinya hala video yu izledikçe çok gülüyorum. Zor zamanların zor adamıydın. Hakkını helal et. Seni adamlığınla sevdik. Türkiye Profesyonel Liginde en fazla forma giyen ''Sivassporlu Mehmet Nas'' olarak tarihe geçtin. Güle güle ehtiyar...
Hayrettin Yerlikaya: Dile kolay tam 14 sene, 14 senedir bu formayı terletiyorsun. Gün geldi kızdık sana, gün geldi üzdün bizi ''Keitanın yaptığı hareket yüzünden'', gün geldi yerdeki topa kafa attın, ama seni en çok 58 formanla sevdik. Futbol böyle bir meslek işte. Nankör nankör... ''Gitme kal bu şehirde'' diyeceğiz ama maalesef bu nankör meslekte kendine güvendiğin sürece ekmek paranın peşinde koşacaksın. Malum yeni düğün yaptın borç harç.. :D :D Güle güle Hayro yolun açık olsun...[/QUOTE] [B]Harika bir özet.[/B] |
***m.nas kalmalıydı,örnek bir oyuncumuzdu.
|
[B]Doğrusu yazmak bile içimden gelmiyor..
Her iki futbolcuda birbirinden kaliteli (Hatta Uğur Kavuk dahil) futbolcuları gönderip benzer yaşlarda aynı mevkiiye futbolcu almanın mantığı anlaşılır gibi değil. Mehmet Nas'ı, Ulaş'ta forma dağıtımı esnasında yakından tanıma fırsatım oldu. Sivaslı olan kızımız (eşi de) yanında idi. Sivas'ta futbolu bırakmak düşüncesindeyim demişti. Ama Mevlam nasip etmedi. Böylesinin kendisi ve çocukları için daha hayırlı olmasını diliyorum. Yolunuz da, bahtınız da, şansınız da açık olsun. Rabbim yar ve yardımcınız olsun. NOT: Mehmet Nas'ın "Sivasspordan ayrıldık ve Sivas'tan gideceğiz" dediğinde çocuğunun gözünden akan yaşlarına duygulanmadım desem yalan olur. [/B] |
birisi şu haberin yalan olduğunu söylese hemen inanacagim
Malum medya öyle bir hale geldi ki reyting doğru habercilik anlayışının önüne geçti |
[B]Futbol işte böyle nankör bir oyun ne yazık ki.
İyi olduğunuz sürece varsınız. Her ne kadar futbol da duygusallığın yeri olmamasına rağmen Hayrettin ve M. nas'ın takımdan ayrılıyor olması üzüyor insanı. Yolları açık olsun...[/B] |
kamil efendi gibi yapsalardı mehmet nasta kaptan hayrettinde takımda kalırdı.
maç seçmedikleri yedek kaldıklarında sorun cıkarmadıklar,90 dk 10 dakikasında oyunda olup gerisinde yatmadılar ondan gittiler. cok yazık bu takımda gidecek bir adam varsa kamil,cerny gitsin gecen sene bunlar ne yaptı bir söylesin bana? |
[QUOTE=sero58;864311]kamil efendi gibi yapsalardı mehmet nasta kaptan hayrettinde takımda kalırdı.
maç seçmedikleri yedek kaldıklarında sorun cıkarmadıklar,90 dk 10 dakikasında oyunda olup gerisinde yatmadılar ondan gittiler. cok yazık bu takımda gidecek bir adam varsa kamil,cerny gitsin gecen sene bunlar ne yaptı bir söylesin bana?[/QUOTE] :mad::mad: [B]Arkadasim, kusura bakma ama senin Futbol bilgi hayranim........ Haydi M.Nas bisey demiyorum da o gercekten kalabilirdi ama Hayrettinin gitmesi zamani geldi!! BIZ SÜPER LIG DE OYNIYORUS KARDESIM!! Böyle Oyncu yüzünden TV önde az kalsaydi Kalp Krizi geciriyordum...:) Cerny saten sakat ne yapsin ki bunu bana söyle?? Kamil gitsin mi?? bunu gibi Futbolcu zor bulursun ( bana göre ) ama oynatmaya BILMIYORLAR okadar basit!! Roberto Carlos yada Baskan Kamil neden göndermedi?? sana söyleyim..... kötü Futbolcu oldu icin göndermedi :D ( anliyan ) [/B] |
[B][I]Hem Mehmet'i hemde hayrettin'i yakından tanıma fırsatım oldu kişilikleri ve saygıları karşısındaki insanla diyalokları mükemmeldi. Futbol böyle birşey bir bakarsın el üstünde tutulmuşsun birde bakarsınki aniden yollar ayrılmış ayrılık olabilir ama bununda bir yolu yöntemi olur olmalı.
Her iki futbolcumuza Sivasspor'a verdikleri hizmetlerinden dolayı teşekkür ederim.[/I][/B] |
Ya ben bizim insanlari anlamiyorum Ugur Hayrettin M Nas..uc sezondur ne verdi bize biraz duygusalligi birakalim biz Sivaslilarda ozellikle duygusallik fazlasiyle var kusurabakmayin ama bu konuda hic gerek yok futbol bu kardesim yeri geldimi gelecek yeri gedimi gidecek bu kadar basit.Iyi o gitmesin bu gitmesin kimse gitmesin kardesim o zam kim gidecek????Herkes transfer istio nerde kaldi diyor eger kimse gitmeyecekse 100 kisilik kdroylami oynayacagiz???lutfen iyi dusunelim.. Bize ne duser hepsine verdikleri emeklerine tesekkur etmek duser :)sizlere tesekkurler bundan sonraki hayatinizda basarilar..
|
hayrettine sivas sporda yer verilmeli
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:26. |