![]() |
Nüfus’tan Sivasspor’a 8 milyar
Valilik tarafından başlatılan yardım kampanyası çerçevesinde Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü tarafından 8 milyar lira yardım toplandı.
Nüfus işlemleri için müdürlüğe gelen vatandaşlar gönüllülük esasına dayalı olarak makbuz karşılığında Sivasspor’a yardımda bulundular. Yıl sonuna kadar toplanan yardım miktarının 10 milyarı geçmesi bekleniyor. |
yıllardır kurumlar sivaspora yardım toplar zaten.
bu ilk değil sonda olmayacak. kurumlardan ziyade para babalarının ellerini ceplerine atması lazım |
[COLOR="Black"][B]Ne güzel ya bizler burda tutmadığımız bir takıma yardım etmek zorunda kalıyoruz.
Bundan önce toplanıyordu hakkını verdiler inşallah bundan sonrada toplanacak ve onunda hakkı verecekler ama "drummer" arkadaşımın dediği gibi "BEN HAKİKİ SİVASLIYIM"diyecek bir iş adamının çıkması şart.[/B][/COLOR] |
verenlerden allah razi olsun ama bence 4. büyük olmaya aday bi takim icin yetersiz
|
bize kadir has gibi bir zengin lazım.
yada onun yaptığını yapacak bir babayiğit. 1,5-2 ay önce kayseriye gitti adam kayseri sporuda ziyaret etti,bir kalemde 500.000.000.000 parayı bağışladı. işte memleket aşığı insan budur. zengin olunca memleketini unutmaz. kadir hasın yaptığını yapacak o kadar çok zenginimiz varki. ama nerde. |
PAMUK ELLER CEBE.......
[COLOR=BLUE]ARTIK SÜPER LİGDEYİZ..SİVASSPOR İÇİN MAZERET YOK..DESTEK OLAN HERKESE TŞKLER..[/COLOR]
|
SÜPER LİGİN TOZUNU ATAN BİR TAKIMA BU RAKAM ÇOK AZ
BEN ZENGIN OLSAM YATARKEN RAHAT UYUMAK İÇİNBU TAKIMA ÇOK ŞEYLER VERIRIM..... BU SADECE BIR SPOR DEGIL ARTIK .......... BU TAKIMA SAHIP ÇIKIN YOKSA BUGUNLERI ÇOK ARARIZ |
yıllık geliri 1300 $ olan b memleketimizde SİVASSPOR İÇİN YAPILAN BU YARDIMDAN DOLAYI HERKESİ TEBRİK EDERİM
|
cok güzel bir sey aynisi Yimpas Yozgatspordada yapildi.
Kesilen her trafik cezasindan 4 milyon yozgatspora gitti bu olay birinci ligdeyken idi |
beyler herkes ceza yesin ozaman
|
Beyler herkes bişeyler soyluyoda.kimse bizde ufakta olsa yardım yapalım demıyo.admın abimiz sitenın gırısıne bı hesap numarası koyarsa herkes yardım eder.
|
[b]hepsine çok teşekkeürler ...Sivassporumuzun bugünlere ve daha ileriye taşıyacak olanlar bu şahıslardır bir kez daha teşekkürler nufüus idaresi...[/b]
|
para veren herkezden ALLAH razi olsun ins. kotu gun gormezler ins.cocuklarinin universitelerde okuturlar ins. sevdiklerine kavusurlar ins.haram para evlerine girmez.
AMIN |
Super ligde oynayan bir takim icin 8 milyar sadece futbolcularin bir ogunluk deplasman da yedigi yemegin parasi kardaslar :(
|
[B][COLOR="Red"]evet herkes ceza yesin hehehe :D HER CEZADAN SİVAS A PAY CIKSIN[/COLOR][/B]
|
[b]Yardım edenlerden Allah razı olsun...Sivassporun herzamankinden daha fazla desteğe ihtiyacı var...[/b]
|
[QUOTE=zubiceman28]Super ligde oynayan bir takim icin 8 milyar sadece futbolcularin bir ogunluk deplasman da yedigi yemegin parasi kardaslar :([/QUOTE]
[b]Evet ama gardaş bu parada önemli sayılır...Bir hafta stadyumdan aldığımız hasılat geliride fazla değil ama bu para ufak bir problemi halletse bile kafidir...[/b] |
Çok güzel bir uygulama, Sivasspor için herkesin maddi, manevi birşeyler yapması gerektiğine inanıyorum
|
yardım
Merhaba yiğidalar belki tüm resmi kurumlardan belli para yardımı
yapılıyor daha önemlisi sivasta kiki maclara iştirak edilmesi edilirken BJK.macı gibi 3 bin taraftarbiletli girmiş ama sahada 7 bin 8 bin kişi ğözükü yor birazda bir önlem alınırsa daha rahatlar sivas spor |
[QUOTE=Orhan_Nilay]Çok güzel bir uygulama, Sivasspor için herkesin maddi, manevi birşeyler yapması gerektiğine inanıyorum[/QUOTE]
[b]Bu uygulama çok güzel bir olay...İnşallah diğer kurumlara örnek olur...Herkesin taşın altına elini atması lazım... ŞİMDİ DESTEK ZAMANI....[/b] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:41. |