SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Futbolcular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Hernán Rengifo (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=36315)

ShabbatShalom 05.07.2013 15:29

Hernán Rengifo

[IMG]http://www.libero.pe/sites/default/files/imagecache/Resize_img_full_node/nodo_imagen_principal/rengifo_107.jpg[/IMG]

[B]Tam Adı[/B] : [U]Hernán Rengifo Trigoso[/U]
[B]Doğum Tarihi[/B] : [U]18 / Nisan / 1983[/U]
[B]Uyruk[/B] : [U]Peru[/U]
[B]Mevki[/B] : [U]Santrafor[/U]
[B]Geldiği Kulüp[/B] : [U]Sporting Cristal[/U]

[B][U]KARİYER VERİLERİ [/U][/B]

2002–2003 Universitario 22 Maçta 3 gol
2004 Unión Huaral 41 maçta 16 gol
2005–2007 Univ. San Martín 83 maçta 40 gol
2007–2009 Lech Poznań 56 maçta 24 gol
2010–2012 Omonia Nicosia 33 maçta 7 gol
2012 Sporting Cristal 59 maçta 22 gol

[B][U]MİLLİ TAKIM KARİYERİ[/U][/B]

2008– Peru 22 maçta 6 gol

SivasliMuhammed 05.07.2013 15:31

Cevap: Hernán Rengifo

Hadi hayirlisi :)

schahin 05.07.2013 15:35

maç başı yarım gol istatistiği ile oynuyor inşallah bizde başarılı olur maç başı ikişer gol bekliyoruz

Sivasım5858 05.07.2013 15:35

Hayirli ugurlu olsun....

benozgurr 05.07.2013 15:50

Hayırlı olsun İnşallah başarılı sezonlar geçirir takımımızda

cemahmety 05.07.2013 15:58

Bence bu oyuncu biraz beleşçi golcü dediğimiz Nobre tarzı bi golcü çıkacak gibi geliyor ama şunu da unutmayalım ki Eneramo'nun iyi oynadığı maçları bi kenara bırakırsak çok boş kaleye kaçırmışlığı karşı karşıya iken bizlere saç baş yoldurmuşluğu var. Bu oyuncu bence uyum sorunu yaşamazsa iyi gol skorlarına ulaşabilir en azından Eneramo'yu aratmaz

PETKOVİC 05.07.2013 16:27

rengifo mu renfigo mu? :)

sivasliavizeci 05.07.2013 16:28

kim gelirse gelsin bence sivassporun en iyi transferi giden rıza hoca ugur kavuk ve daha önemlisi hayrettindir bu 3 tarnsfer takımın şimdiye kadar yaptıgı en iyi transferdir artık bu takım düşmez korkusunuda yaşamaz hayrettinle biz 10 rakip 12 kişi oynuyordu kurtulduk allahıma bin şükür artık kombinem
i yeniden alabilecegim maçlara severek isteyerek heyecanla tekrar gidecegim

balmandol 05.07.2013 16:51

[QUOTE=PETKOVİC;864878]rengifo mu renfigo mu? :)[/QUOTE]

Hernan Rengifo..

DoomsDay58 05.07.2013 16:54

Bitiriciliği iyi görünüyor videolarda, takımdaki ofansif orta sahalar(Aatıf, Grosicki) ona iyi orta keseceklerdir. Eneramo geçen yıl ceza sahasında en çok topla buluşan forvetlerden birisiydi ama kaçırıyordu inşallah Rengifo fırsatları değerlendirir işte o zaman aradığımız forveti bulmuş oluruz.

final 05.07.2013 16:55

[QUOTE=cemahmety;864873]Bence bu oyuncu biraz beleşçi golcü dediğimiz Nobre tarzı bi golcü çıkacak gibi geliyor ama şunu da unutmayalım ki Eneramo'nun iyi oynadığı maçları bi kenara bırakırsak çok boş kaleye kaçırmışlığı karşı karşıya iken bizlere saç baş yoldurmuşluğu var. Bu oyuncu bence uyum sorunu yaşamazsa iyi gol skorlarına ulaşabilir en azından Eneramo'yu aratmaz[/QUOTE]

kaliteli hoca ve kaliteli topçular arasında uyum sorunu yaşayacaklarını sanmıyorum hatta kamil bile bu sene çok hırslı olacak

PETKOVİC 05.07.2013 17:15

[QUOTE=balmandol;864884]Hernan Rengifo..[/QUOTE]

ligtv de renfigo diyo. gelince kendisine soralım o zaman :)

onur0634 05.07.2013 19:11

[QUOTE=sivasliavizeci;864880]kim gelirse gelsin bence sivassporun en iyi transferi giden rıza hoca ugur kavuk ve daha önemlisi hayrettindir bu 3 tarnsfer takımın şimdiye kadar yaptıgı en iyi transferdir artık bu takım düşmez korkusunuda yaşamaz hayrettinle biz 10 rakip 12 kişi oynuyordu kurtulduk allahıma bin şükür artık kombinem
i yeniden alabilecegim maçlara severek isteyerek heyecanla tekrar gidecegim[/QUOTE]

Aynn katılıyorum arkadaşım rıca hoca ve hayrettin yüzünden stada gitmeye tövbe etmiştim lig tv yi de kapattırmıştım gelişmeler ve transferler bu yönde devam ederse yeni bi heyecan yeni bi başlangıç olacak bizim içinde....

babapiton 05.07.2013 19:45

[URL="http://www.youtube.com/watch?v=hIp-7sXSGXk"]Hernan Rengifo | Sivasspor Tv [HD]
[/URL]

58CeZa58 05.07.2013 20:10

Nicosiada cok basarisiz olmus tek para pesinde biri diye yazmis biri youtube da
Golleri cok sade
Atigi golerin asisti bile gol degerinde atigi goler
Eneramodan bi farki olcagni sanmiyorum
Takimin en önemlisi gol atan forvedir oda son senelerde sIkInti yarati
Simdide rengifo diye biri geldi adam 25 yasinda olsaydi bile bu transferi elestirirdim ama 33 yasinda. Ins. Beni yaniltirda sende ligde 15 golden fazla gol atar

58CeZa58 05.07.2013 20:12

[QUOTE=PETKOVİC;864889]ligtv de renfigo diyo. gelince kendisine soralım o zaman :)[/QUOTE]

Adamin oynadigi takimdaki sirtinda yazanan ismine bak ozmn emin degilsen
Rengifo 11

cemahmety 05.07.2013 20:14

[QUOTE=final;864886]kaliteli hoca ve kaliteli topçular arasında uyum sorunu yaşayacaklarını sanmıyorum hatta kamil bile bu sene çok hırslı olacak[/QUOTE]

Zaten Kamil'in aklı varsa hırslı ve başarılı olmak zorunda. Öncelikli olarak bütün dünyanın gözü Carlos'un ilk teknik direktörlük macerasının nasıl sonuçlanacağına odaklanacaktır. Olası bir büyük başarıda bu kadar genç yaşta milli olan bir futbolcunun büyük katkısı olması demek onun Sivasspor'da sıçramasını yapması demektir. Ve zaten son 2 senedir bariz hakem hatalarıyla kaybetmelerimiz olmasa ligi çok farklı yerlerde bitirebilirdik bunda en çok katkısı olan oyuncu Erman 30 yaşında olmasına rağmen GS'ye gitti. Kamil daha genç ve daha iyi olabilir

B.DUMANLI 05.07.2013 20:24

Carlos Rengifo transferinde neden kendisini ve gelecegini atese atsinki.Kendi ülkesinde o kadar forvet oyuncusu varken o Peru´ya yöneldi.Mutlaka bir bildigi vardir.Ön yargili olmak yerine bekleyip görmek en güzeli.
Rengifo´nun Eneramo´dan kötü olduguna inanmiyorum.Varsayalimki kötü o zaman Carlos´un kariyeri sarsilir,buda ona zarar verir.Forvetsiz mac kazanmak zor,demekki Carlos ona güveniyorki onu aldirtti.

mishka 05.07.2013 21:56

Tam aradığımız forvet.

Külhan 05.07.2013 22:30

Bize gelen yabancilar Cabuk uyum sagliyor insallah yeni transferlerimizde Cabuk uyum saglarlar zira hocamizda yabanci bu da bir avantajlari yabancilar acisindan hic bir sorun olmaz hepsine basarilar diliyoruz.

ahhguzum 06.07.2013 00:03

kafa vuruşlari sağlam bilinçli vuruyor o konuda eneramodan üstün. ..sag ayak sol ayak bilmem sin vuruşlari iyi oksun yeter

benozgurr 06.07.2013 00:06

bizim takimda son vuruslari iyi olan bi oyuncu cok gol atar biz 2 yildir bunun eksikligini cektik kalenin dibine kaddar getirip topu auta attik

59yigido58 06.07.2013 07:00

umarım bu sene de korkulu rüya görmeden ligi iyi bir yerde bitiririz yeni sezon tüm takımlara hayırlı olsun

adres58 06.07.2013 09:06

Eneramo belki geçen yıllarda takımımızın en fazla gol atan oyuncusu idi. Lakin gollerin yanında bazı istatistiklerinede bakmak lazım. Örneğin bildiğim kadarı ile en fazla ofsayta düşen oyunculardan olması, en fazla faul yapan ileri uç oyuncu olması ve gelen yaklaşık 10 pozisyonda sıfıra yakın gol ortalama ile oynaması kayda değer. Diyoruzki 10 pozisyondan birisi gol olsun yeter, aslında çok şey istiyoruz, totala vurduğumuzda 34 gol olurki direk gol kralı oluyorsun Süper Ligde. Ama şöyle baktığımızda Özellikle Anadolu takımlarında bizden başkada bu denli gol kaçıran bir takım yok. Çok nadir... Rengifo bu çıtayı bir TIK daha yükseltse bize yetiyor. Gördüğüm kadarı ile Lech Poznan da oynadığı yıllarda herfiçioğlu leblebi gibi goller atmış. Bunda takımında payı yadsınamaz, resmen Rengifoya çalışan bir ekip var. Neden olmasın diyorum. Eneramo fiziği kuvvetli top tutan ama çok cılız vuruşları olan bir özelliğe sahipdi. Artık geldi geçti emekleri için teşekkür ederiz ama Rengifonun onu aratmayacağı düşüncesindeyim...

DoomsDay58 06.07.2013 09:25

[QUOTE=adres58;864968]Eneramo belki geçen yıllarda takımımızın en fazla gol atan oyuncusu idi. Lakin gollerin yanında bazı istatistiklerinede bakmak lazım. Örneğin bildiğim kadarı ile en fazla ofsayta düşen oyunculardan olması, en fazla faul yapan ileri uç oyuncu olması ve gelen yaklaşık 10 pozisyonda sıfıra yakın gol ortalama ile oynaması kayda değer. Diyoruzki 10 pozisyondan birisi gol olsun yeter, aslında çok şey istiyoruz, totala vurduğumuzda 34 gol olurki direk gol kralı oluyorsun Süper Ligde. Ama şöyle baktığımızda Özellikle Anadolu takımlarında bizden başkada bu denli gol kaçıran bir takım yok. Çok nadir... Rengifo bu çıtayı bir TIK daha yükseltse bize yetiyor. Gördüğüm kadarı ile Lech Poznan da oynadığı yıllarda herfiçioğlu leblebi gibi goller atmış. Bunda takımında payı yadsınamaz, resmen Rengifoya çalışan bir ekip var. Neden olmasın diyorum. Eneramo fiziği kuvvetli top tutan ama çok cılız vuruşları olan bir özelliğe sahipdi. Artık geldi geçti emekleri için teşekkür ederiz ama Rengifonun onu aratmayacağı düşüncesindeyim...[/QUOTE]

Kesinlikle katılıyorum Eneramo'da bitiricilik eksikliği var ayrıca takımda sadece Rengifo yok Abdülkadiri, Piechi kimse göz önünde bulundurmuyor sanki sadece Rengifo oynayacakmış gibi düşünülüyor biraz da diğer forvetlere bakmak lazım sonuçta hiç forvetimiz yok değil

adres58 06.07.2013 09:30

[QUOTE=DoomsDay58;864971]Kesinlikle katılıyorum Eneramo'da bitiricilik eksikliği var ayrıca takımda sadece Rengifo yok Abdülkadiri, Piechi kimse göz önünde bulundurmuyor sanki sadece Rengifo oynayacakmış gibi düşünülüyor biraz da diğer forvetlere bakmak lazım sonuçta hiç forvetimiz yok değil[/QUOTE]

Tabiki... Benim sadece karşılaştırmam 2 futbolcu yönündeydi. Bu oyunculara ben Cihanıda düşünüyorum. Ne kadar güçsüz olsada bilekleri ve şut yeteneklerinide sayarsak Eneramodan daha iyi. Ama güçsüz. Dediğim gibi Pivot Santrafor özelliği bakımından iki futbolcuyu aynı kefeye koymak istedim. Ama seyretmeden bir karar vermek istemediğimden sadece düşüncemi ortaya koydum.

hanz 06.07.2013 10:28

Adam yaslI degilmi?

keko 58 06.07.2013 10:43

[QUOTE=hanz;864974]Adam yaslI degilmi?[/QUOTE]

:rolleyes::rolleyes:

[B]ya kardesim Adam önce bi Maca ciksin ki ona göre Yorum yapilir kimse tanimiyo ki bunu......

yeni basladi burda Yasli masli falan filan....

[/B]

GokhanTurna 06.07.2013 16:48

Bazıları Rengifo'ya beleşci demiş. Eneramo beleş golleri atamıyordu, demek ki Rengifo bizde gol kralı olur beleşleri atarsa ;)

ayazoğlu 06.07.2013 18:24

Çok iyi golcü bundan iyisi bulunmaz [http://www.youtube.com/watch?v=Qebhov_vGoY"]

MaXiMuM 23.07.2013 19:01

Hernan Rengifo'nun eski takımı Sporing Cristal'de forma giyen 18 yaşındaki genç futbolcu sahada hayatını kaybetmiş.

[url]http://iddaalihaber.com/videodetay.asp?id=232[/url]

ozledımeskıyı 23.07.2013 20:41

Tek kelimeyle [B]boş[I][/I][/B]

myyiğido58 23.07.2013 23:00

sivasımıza bırseyler katar ıns :)

karamik 23.07.2013 23:03

forvet sart takıma bu adama guvenlrsek cok sac bas yolarız

A.Turan Korkmaz 23.07.2013 23:23

Hernan Rengifo kendini ispatlamış bir santrfor. Bütün mesele yeni takımına alışmasında. Bu uyum süreci birkaç ayı bulabilir. Sabırlı olmalı, destek olmalıyız.

5sekız 23.07.2013 23:45

yav daha lıg başlamadan atıp tutuyorsunuz çok ılgınçç

Playaz58 24.07.2013 01:08

NEC Nijmegen macinda izleme sansi buldum. Inanin bana Pedriel bundan bile daha iyiydi. Bos bir forvet. Nereye kosacagini bilmiyorum, 2li mucadelerde cok zayif, kafa toplarini dagitamiyor pas olarak. Maalesef! bos bir transfer.

Umarim beni yaniltir! Insallah!

58svs58 24.07.2013 07:58

istatistik zayıf 3 maç bir gol az

münihli_58 11.08.2013 00:20

Hazirlik döneminde en büyük hayal kirikligi yaratan oyuncumuz insallah kendini toplar yoksa Taider, Aubey veya Kamenar'in oldugu en kötü yabancilar listesine girebilir

infial§ 11.08.2013 00:23

Çamaşır makinası aldık herhalde

WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:26.