SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Serdar Sivasspor'a Doğru (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=36371)

SivasSpor.Com 16.07.2013 14:19

Serdar Sivasspor'a Doğru

[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=41050&token=19586[/IMG]

Sanica Boru Elazığspor'un forvet oyuncusu Serdar Gürler'e talip olan Sivaspor'la anlaşmaya yakın olduğu bildirildi.

Daha önce Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor'a üzerinde durduğu öne sürülen Serdar Gürler için Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz ile Elazığspor Başkanı Selçuk Öztürk, transfer için bir araya gelerek anlaşma sağladı.

Arada bazı pürüzler olduğu, bunların giderilmesi halinde Serdar Gürler'in Sivasspor'a imza atacağı belirtildi. Sivaspor'un Serdar, karşılığında Elazığspor'a para ve futbolcu vereceği kaydedildi.

mrhgnr58 16.07.2013 14:25

Cevap: Serdar Sivasspor'a Doğru

Benim bildigim serdar icin hakan arslan + 200.000€ verilcekmis.
Bana göre hakan kalsin ..bu benim görüsüm

Murad_Kelleci58 16.07.2013 14:26

Site Habercisi'de yazdığına göre, transferde önemli mesafe katedilmiş demektir..

58 SiVaSıM 58 16.07.2013 14:27

serdar gürler mutlaka gelmeli hakan arslan verilecekse verilsin o kadar özellikli bi oyuncu değil ama serdar süper topçu çok iyi paraya satabiliriz hakanın yeri dolar

legolass 16.07.2013 14:28

yapilacaksa boyle transfer yapilmali.serdar gurler ligde en begendigim oyunculardan biri.gelirse cok yararli olur. futbolcu arti para denince aklima erman kilic transferi geliyor.cok formda iki oyuncumuz olan tum ve sylla arti para.ustelikte sampiyonlar liginde oynayacagimz yil bircok onemli oyuncumz gibi onlarida kaybetmistik.verilecek oyuncular insallah iyi bir oyuncmz olmaz.navratil piech cerny olablr.Elazigspor ile olan yakinligimzi iyi kullanabilrsek gelme ihtimali cok yuksek bazi arkadaslar imkansiz flan demis gorende serdar barcelona da oynayan yildiz bir oyuncu sanacak bu kadar abartmaya gerek yok.

ozledımeskıyı 16.07.2013 14:33

Yalnız Hakan ı verelim diyoruz ama farkında mısınız takımda orta saha kalmadı aatıf kamil cerny libero da sadece kadir ve adem kalacak ve bu lig böyle geçmez. Yabancıları kiralayalım Elazığ a Takımımızda defansif orta saha ve 10 numara açığı var zaten bu çok net Cerny verip Culio yu alsak

Cerny i vermek hiç içimden gelmiyor ama.

SivasliBurak58 16.07.2013 14:33

[QUOTE=58 SiVaSıM 58;866582]serdar gürler mutlaka gelmeli hakan arslan verilecekse verilsin o kadar özellikli bi oyuncu değil ama serdar süper topçu çok iyi paraya satabiliriz hakanın yeri dolar[/QUOTE]

bizim yöneticiler o isi beceremiyorlar :D oyuncu satmayi..
hakan arslan iyi futbolcu ama, futbolcu vereceklerese cerny felan versin ler.:confused:

58 SiVaSıM 58 16.07.2013 14:35

başkan zaten hakanı vermez büyük ihtimal adem koçak olabilir elazığ hakanı tanımıyordur bile yeterki şu adamı alalım

SivasliBurak58 16.07.2013 14:39

[QUOTE=58 SiVaSıM 58;866586]başkan zaten hakanı vermez büyük ihtimal adem koçak olabilir elazığ hakanı tanımıyordur bile yeterki şu adamı alalım[/QUOTE]

hadi hayirlisi :D

tavatir 16.07.2013 14:43

[B]Ben yine de gerçekleşmesi zor bir transfer olarak görüyorum. Çünkü bu sene bizim gibi çoğu kişinin dikkatini çeken bir oyuncu oldu. Ama alınabilirse çok iyi bir iş olabilir. Geleceği parlak derler ya o tanımlamaya uyuyor. [/B]

sero58 16.07.2013 14:53

bence cerny versinler gitsin yabancı kontejyanıda acılır hem?
gecen sene hiç oynamadan para aldı iyi valla?
cerny nasıl bir oyuncu deseler tarif edemiyorum?

benozgurr 16.07.2013 14:54

Hakan oyunun iki yonunude oynayan elimizdeki en iyi on Libero bence yarim sezonda kadirin 4 sezonda attigi kadar gol atti Adem ise kaleye pek sut ceken biri degil. Serdal gelsin ama grosickinin cicinyo nun burhanin cernynin piechin atif in Yani bu kadar kanatta oynayacaka adam varken hakana karsilik gelmesin

kurtay58 16.07.2013 14:58

Hakan'a karşılık olması mümkün değil, belki Navratil cerny olabilir

58 SiVaSıM 58 16.07.2013 15:01

yollayın navratille cernyi üstüne parada verin kurtulmuş oluruz

ozledımeskıyı 16.07.2013 15:01

Facebook ta Sivasspor sayfasında yorumlara baktı Gakgoşların söylemine göre tweeter dan yalanlamış tweeter adresi olan arkadaşlar bi teyit etsin ben görüşmedim bile demiş.

35gürün58 16.07.2013 15:04

Şu an takımdaki en zayıf halka vasatın altında kalan oyuncu Adem Koçak tır para artı Adem koçak verilirse bizim için iyi olur..

Yusuf Çevik 16.07.2013 15:07

[B]Hakan Sivasspor için önemli bir oyuncu,onu elimizde tutmamız lazım.[/B]

58 SiVaSıM 58 16.07.2013 15:11

[QUOTE=ozledımeskıyı;866596]Facebook ta Sivasspor sayfasında yorumlara baktı Gakgoşların söylemine göre tweeter dan yalanlamış tweeter adresi olan arkadaşlar bi teyit etsin ben görüşmedim bile demiş.[/QUOTE]

yok öyle bişey twitterında bişey yazmıyo sahte hesap o
Gurler serdar (darser67) on Twitter bu adresi

58 SiVaSıM 58 16.07.2013 15:12

[url]https://twitter.com/darser67[/url] bu serdarın twitterı öyle bi yazı yok yalan haber serdar sivasspora gelecek

Murad_Kelleci58 16.07.2013 15:14

[QUOTE=ozledımeskıyı;866596]Facebook ta Sivasspor sayfasında yorumlara baktı Gakgoşların söylemine göre tweeter dan yalanlamış tweeter adresi olan arkadaşlar bi teyit etsin ben görüşmedim bile demiş.[/QUOTE]

Serdar'ın tweeter hesabında yalanlandığı söylenilen transfer ile ilgili ne bir diyalog var, ne de transfer ile ilgili bir çizgi bile yok

Murad_Kelleci58 16.07.2013 15:15

[QUOTE=Murad_Kelleci58;866601]Serdar'ın tweeter hesabında yalanlandığı söylenilen transfer ile ilgili ne bir diyalog var, ne de transfer ile ilgili bir çizgi bile yok[/QUOTE]

en son twete'de 14 temmuz günü atmış..

Sivas' lee 16.07.2013 15:15

HAYIRLISI OLSUN :)

tavatir 16.07.2013 15:22

[B]Evet arkadaşlar yukarıda yazdığım gibi bu haberin gerçekleşme ihtimali olmadığını öğrenmiş bulunmaktayım. [/B]

psychology58 16.07.2013 15:23

Twitter'ı olan arkadaşlar Serdar'a sorsa bu transfer olayını da işin aslını ögrensek çok güzel olur.

psychology58 16.07.2013 15:24

[QUOTE=tavatir;866604][B]Evet arkadaşlar yukarıda yazdığım gibi bu haberin gerçekleşme ihtimali olmadığını öğrenmiş bulunmaktayım. [/B][/QUOTE]

Nerden öğrendin hocam ?

Murad_Kelleci58 16.07.2013 15:27

[QUOTE=tavatir;866604][B]Evet arkadaşlar yukarıda yazdığım gibi bu haberin gerçekleşme ihtimali olmadığını öğrenmiş bulunmaktayım. [/B][/QUOTE]

Bu kısa zaman zarfında böyle bir haberin doğruluk payını öğrendin.. Bari kimleri transfer edeceğiz onlarıda bir çırpıda öğreniversen diyorum.. Hani biliyorsun herkes merakta isim bekliyor zatı ali'nizden (!!!!!!!)

babapiton 16.07.2013 15:30

Elazığspor Genel Menajeri Özgür Öztürk, Serdar Gürler hakkında çıkan Sivasspor ile alakalı haberleri yalanladı.

Kaynak: [URL="https://twitter.com/gakgoselzspor23"]twitter[/URL]

cemahmety 16.07.2013 15:30

[QUOTE=58 SiVaSıM 58;866582]serdar gürler mutlaka gelmeli hakan arslan verilecekse verilsin o kadar özellikli bi oyuncu değil ama serdar süper topçu çok iyi paraya satabiliriz hakanın yeri dolar[/QUOTE]

Hakan Arslan kesinlikle verilmemeli Kadir'in bu sezon oynadığı maçların yarısından daha az maç oynadı ama Kadir 1 gol attı Hakan'ın 4 golü var. Hakan bizim ön liberolarımızdan en gelecek vaadedeni. Eğer bir futbolcu verilecekse Abdülkadir veya Cihan olabilir mesela Çünkü orta saha oyuncu sayımız fazla değil ve forvette bu sezon bu söylediklerim değil Rengifo ve Piech oynayacak

savaş2 16.07.2013 15:31

***serdar gelsin iyi transfer olur. ama hakan kalsın derimm

Murad_Kelleci58 16.07.2013 15:35

[QUOTE=babapiton;866608]Elazığspor Genel Menajeri Özgür Öztürk, Serdar Gürler hakkında çıkan Sivasspor ile alakalı haberleri yalanladı.

Kaynak: [URL="https://twitter.com/gakgoselzspor23"]twitter[/URL][/QUOTE]

Elazığspor'un genel menajeri bizimde yakından tanıdığımız eski futbolcularımızdan Yasir Elmacı.. Bahsettiğin tweeter hesabı fanatik bir Gakkoş tarafından açılmış bir hesaptır.. Bence ateş olmayan yerden duman tütmezmiş..

psychology58 16.07.2013 15:37

[QUOTE=Murad_Kelleci58;866614]Elazığspor'un genel menajeri bizimde yakından tanıdığımız eski futbolcularımızdan Yasir Elmacı.. Bahsettiğin tweeter hesabı fanatik bir Gakkoş tarafından açılmış bir hesaptır.. Bence ateş olmayan yerden duman tütmezmiş..[/QUOTE]

Murad Abi yanlışın var. Yasir Elmacı sportif direktör. Özgür Öztürk de genel menajer

58 SiVaSıM 58 16.07.2013 15:48

bu haber yalansa neden bizim yönetimden biri çıkıp yalanlamıyo bırakın şu yalancıları

tavatir 16.07.2013 16:03

[QUOTE=Murad_Kelleci58;866607]Bu kısa zaman zarfında böyle bir haberin doğruluk payını öğrendin.. Bari kimleri transfer edeceğiz onlarıda bir çırpıda öğreniversen diyorum.. Hani biliyorsun herkes merakta isim bekliyor zatı ali'nizden (!!!!!!!)[/QUOTE]

Elazığ camiasından birisinden öğrendim. Kesinlikle haber doğru değil diyor. Transferler konusunda zaten herkes isim veriyor. Zaten bir 2 transfer daha yaparız herhalde. Ben çok takip etmiyorum. İsimler açıklanınca birlikte öğreniriz zaten :)

balmandol 16.07.2013 16:07

Herkes birilerini alıyor,satıyor,değiş-tokuş bile yapabiliyor.Ne iş bitirici üyelerimiz var..Yani en sonunda da diyorki ben öyle duydum.isimler açıklanınca hep beraber öğreniriz diye birde dalga geçiyorlar..:) Ramazan ve oruç oruç çekilmiyor be arkadaşlar lütfen doğru haber..<lütfennn..

myyiğido58 16.07.2013 16:45

insallah gerceklesır cunku bu transfere ıhtıyacımız var

58 SiVaSıM 58 16.07.2013 16:50

doğru olmamasını çok istiyo galiba tavatir denen asparagasçı senin madem elazığ yöneticisinden arkadaşın vardı neden haber ilk çıktıgında almadın o haberi sen kimi kekliyosun hani başkanımızın adı geçiyor neden yalanlamadı söylesene

mustafa585858 16.07.2013 16:59

Transfer %85 doğru eğer gelirse Mükkemmel olur hem genç hemde yetenekli.

Elbeyliliyiz 16.07.2013 17:03

Hayirli olsun Hakan arslan cok begendigim bir isim kendini daha cok gelistirecegi kanaatindeyim ,kalsa süper olur kadro zenginligi acisindan. serdar Gürlerin gelmesi süperrrrrrrrrrr.:D:D:D:D:D:D

tavatir 16.07.2013 17:20

[QUOTE=58 SiVaSıM 58;866628]doğru olmamasını çok istiyo galiba tavatir denen asparagasçı senin madem elazığ yöneticisinden arkadaşın vardı neden haber ilk çıktıgında almadın o haberi sen kimi kekliyosun hani başkanımızın adı geçiyor neden yalanlamadı söylesene[/QUOTE]

Elazığ yöneticisi falan demedimki. Ben sana özel mesaj atabilirim istersen konuyla ilgili. Bjk'ye daha yakın diyorlar.

hüso58 16.07.2013 17:27

inşallah gelir şöyle transferler yapın arkadaş ya

WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:02.