SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Futbolcular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Manuel da Costa (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=36376)

Abdullah DuMaN 17.07.2013 07:49

Manuel da Costa

[IMG]http://www.sivasspor.org.tr/tr/images/futbolcular/ff3e5b422d343ab.jpg[/IMG]

[B]İsmi:[/B] Manuel Marouan da Costa Trindade Senouss
[B]Doğum tarihi:[/B] 06.05.1986
[B]Doğduğu il:[/B] Saint-Max (Fransa)
[B]Yaş:[/B] 27
[B]Boy: [/B]1.92
[B]Uyruk:[/B] Portekiz, Fas
[B]Pozisyon:[/B] Defams-Stoper
[B]Ayak:[/B] Sağ
[B]Piyasa Değeri:[/B] 3.000.000 €(7.100.000 TL)
[B]Sözleşme Bitiş:[/B] 30.07.2016

[url=http://resimzade.com/Show.html?i=41052&token=41729][img]http://resimzade.com/Show.html?i=41052&token=41729[/img][/url]

yiğido şahin 17.07.2013 08:11

Cevap: Manuel da Costa

uzun boylu olması güzel ancak umarım biraz hızlı koşuyordur :)

58akif34 17.07.2013 08:14

Sivassporuma hayırlı uğurlu olsun

PETKOVİC 17.07.2013 08:29

oynadığı maç sayılarına bak çay demle. bişey beklemeyin derim

sivasfutbol 17.07.2013 09:39

sürekli yedek kalmış her halde

OzkanBaskan 17.07.2013 09:53

[B]Yönetim nasıl transfer yaparsa yapsın bu sitedeki bazı arkadaşlar kadar futboldan anlamıyor..Dünya yıldızı geliyor yaşlı deniliyor sıkıntı bölgelere alternatif isimler alınıyor aynı mevkide bu ne kadar adam deniliyor geçen sene en çok aksayan bölge olan savunmanın göbeğine yeni bir transfer yapılıyor bu da beğenilmiyor..Yani daha ne yapılması gerekiyor inanın çok merak ediyorum.[/B]

[B]Takımımıza yeni gelen Costa ya başarılar diler bizi bu sene çok heyecanlandıracak bir takım oluşturan Başkanımıza Teşekkür ederim.[/B]

PETKOVİC 17.07.2013 10:02

[QUOTE=OzkanBaskan;866782][B]Yönetim nasıl transfer yaparsa yapsın bu sitedeki bazı arkadaşlar kadar futboldan anlamıyor..Dünya yıldızı geliyor yaşlı deniliyor sıkıntı bölgelere alternatif isimler alınıyor aynı mevkide bu ne kadar adam deniliyor geçen sene en çok aksayan bölge olan savunmanın göbeğine yeni bir transfer yapılıyor bu da beğenilmiyor..Yani daha ne yapılması gerekiyor inanın çok merak ediyorum.[/B]

[B]Takımımıza yeni gelen Costa ya başarılar diler bizi bu sene çok heyecanlandıracak bir takım oluşturan Başkanımıza Teşekkür ederim.[/B][/QUOTE]

senin mantığına göre biz deneme tahtasıyız. adam gittiği takımlarda bişey oynamamış ve kiraya verilmiş. bize geleceği kulüpte devamlı oynayan istikrarlı adamlar lazım. cicinho tamam ismi var 3 senede 30 maça çıkmış ne kadar başarılı olacak kestirebiliyor musun? rengifo aynı şekilde istikrar yakalayamamış bir oyuncu.. ha bakarsın dikiş tuttururlar çok iyi yerlere gelebiliriz. ama eleştirmezsen de başarı elde edemezsin...

pover58 17.07.2013 10:12

yönetim imkanları dahilinde en güzel transferleri yapıyor bize desteklemek düşer.unutmayın biz ne fb nede gs degiliz gücümüz ancak bu kadar.bu nsezon endişesiz korkusuz bir sivasspor izliyecegimizden eminim.başarılar yigidom başarılar sivasspor um.

OzkanBaskan 17.07.2013 10:18

[QUOTE=PETKOVİC;866784]senin mantığına göre biz deneme tahtasıyız. adam gittiği takımlarda bişey oynamamış ve kiraya verilmiş. bize geleceği kulüpte devamlı oynayan istikrarlı adamlar lazım. cicinho tamam ismi var 3 senede 30 maça çıkmış ne kadar başarılı olacak kestirebiliyor musun? rengifo aynı şekilde istikrar yakalayamamış bir oyuncu.. ha bakarsın dikiş tuttururlar çok iyi yerlere gelebiliriz. ama eleştirmezsen de başarı elde edemezsin...[/QUOTE]
[B]
Biz deneme tahtasıyız ya Grosocki ya da Aatıf alındığında nasıl bir bilgiye sahiptik söyler misin? Adamın oynadığı takımlara bakacak olursan kadro kalitesi olarak çok üst düzey takımlar kariyerinde o takımlar da dahi olması transfer edilmesi önemli olarak görüyorum..Ayrıca hangi transferin ne kadar faydalı olabileceğini sen kestirebiliyorsan paylaş bizimle de biz de öğrenelim..Ayrıca burada senin benim ya da birçoğumuzun eleştiri yapması başarıyı getirecekse sabahtan akşama kadar yazalım da gelsin başarı..[/B]

PETKOVİC 17.07.2013 10:48

[QUOTE=OzkanBaskan;866787][B]
Biz deneme tahtasıyız ya Grosocki ya da Aatıf alındığında nasıl bir bilgiye sahiptik söyler misin? Adamın oynadığı takımlara bakacak olursan kadro kalitesi olarak çok üst düzey takımlar kariyerinde o takımlar da dahi olması transfer edilmesi önemli olarak görüyorum..Ayrıca hangi transferin ne kadar faydalı olabileceğini sen kestirebiliyorsan paylaş bizimle de biz de öğrenelim..Ayrıca burada senin benim ya da birçoğumuzun eleştiri yapması başarıyı getirecekse sabahtan akşama kadar yazalım da gelsin başarı..[/B][/QUOTE]

aatif ve grosicki geldikleri takımlarında banko oyunculardı işte anlamadığın nokta orda arkadaşım

PETKOVİC 17.07.2013 10:50

[QUOTE=OzkanBaskan;866787][B]
Biz deneme tahtasıyız ya Grosocki ya da Aatıf alındığında nasıl bir bilgiye sahiptik söyler misin? Adamın oynadığı takımlara bakacak olursan kadro kalitesi olarak çok üst düzey takımlar kariyerinde o takımlar da dahi olması transfer edilmesi önemli olarak görüyorum..Ayrıca hangi transferin ne kadar faydalı olabileceğini sen kestirebiliyorsan paylaş bizimle de biz de öğrenelim..Ayrıca burada senin benim ya da birçoğumuzun eleştiri yapması başarıyı getirecekse sabahtan akşama kadar yazalım da gelsin başarı..[/B][/QUOTE]

transfer komitesine alındım da benim mi haberim yok. bu işi iyi bilenler var ben scoot ekibinden miyim hangi oyuncuyu alalım söyle diyosun.. hayatında izlemediğin adamlar hakkında bilgi sahibi olduğuna göre bu işi sen daha iyi biliyosun

OzkanBaskan 17.07.2013 11:05

[QUOTE=PETKOVİC;866791]transfer komitesine alındım da benim mi haberim yok. bu işi iyi bilenler var ben scoot ekibinden miyim hangi oyuncuyu alalım söyle diyosun.. hayatında izlemediğin adamlar hakkında bilgi sahibi olduğuna göre bu işi sen daha iyi biliyosun[/QUOTE]
[B]
Sen benim yazdıklarımı iyi oku ya da iyi bir şekilde anlamaya çalış..Bak ağzınla diyorsun bu işi iyi bilenler var diye demek ki senin üzerine vazife değil..Gelen Transferler için başarı dile teşekkür et.. Ayrıca benim kimi izleyip kimi izlemediğime sen bu kadar emin olma!! Daha fazla uzatmayalım beğenip beğenmemek senin problemin.[/B]

06batu58 17.07.2013 11:39

umarım navratille iyi anlaşır oyuncu kaliteli bi oyunco orhan şamda gelirse defans ziya navratil costa orhan ile çin seddi gibi olur :D

Ahwettt 17.07.2013 12:06

Bu yıla kadar italya liğinde oynamış bir futbolcuyu transfer edeceğiz deselerdi rüyandamı görüyorsun derlerdi.Şimdi Avrupanın adı duyulmuş çeşitli takımlarda oynamış bir futbolcuyu transfer ediyor yönetim gelmeden kaşına gözüne bakarak yok yarmaz diyoruz. Şurda eleştirenlere bakarsan belkide onbinlerce taraftar var yarın 2000 tane kombineyi tüketemeyiz sonra mangalda kül bırakmayız. Bu yönetim dünyanın en ünlü futbolcusunuda getirse bu taraftar eleştirecek birşey bulur. Çünkü Sivasspor taraftarı taraftarlığı eleştirmek zannediyor taraftarlık kombineni yada biletini alacaksın canlı gözle izleyeceksin sonra fikrini söylemektir.

cemahmety 17.07.2013 12:40

Bu futbolcu çok istikrarsız ve bir türlü takımlarında ilk 11 de oynayamamış eğer gerçekten futbola istekliyse ve sorumluluk sahibiyse bizde bulacağı forma şansını iyi değerlendirerek kariyerini toparlamak zorunda ama bu saydığım özellikler yoksa 2.Bednar vakası olabilir

58 SiVaSıM 58 17.07.2013 13:30

kayserililer düşünsün artık :D

hüso58 17.07.2013 14:33

baykuşlar yine ötmeye başladı 20 yaşında westham unıted da 34 maç oynayan bi adam göstersene bana westham unıted psv gibi takımlarla sivasspordaki stperi bir tutamssın tam yerinde transfer lütfen sizin gibi baykuşlarda artık sussun adece sivassporu zedeliyorsunuz faydanız yok

infial§ 17.07.2013 15:34

geçtiğimiz sezonu west ham united' de geçirmiş portekizli stoper ve sol bek

oguzhan_1616 17.07.2013 17:07

Oyuncuyu daha önce takip etmedim ama kaliteli bir oyuncu olmasa 27 yaşında olmasına rağmen küçümsenmeyecek takımlarda oynamış hayırlı olsun.

hatzivrettas 17.07.2013 23:55

Sivassporumuza umarım isteği ve çalışmasıyla katkı sağlar.

ReFRaCToRY 18.07.2013 02:22

Adam İtalya'da İngiltere'de top koşturmuş sonrasında buraya gelmiş. Hala deniliyor ki bu adam oynamamış, kaliteli olsa oynardı vs vs. Fiorentina'da banko oynayan adam buraya gelir mi ya da o adamı verirler mi bize acaba ? Bizim İtalya'dan alacağımız oyuncu ancak bu kadar olabilirdi ve bence yeteri kadar da kaliteli.. Eleştiri yaparken biraz mantıklı bi o kadar da vicdanlı olmayı öğrenmeliyiz artık.. Adamın adı Manuel olduğundan "bunun otomatiği yok mu bu manuelmiş" diye eleştiri yapacak insanlar var aramızda malesef... Sivassporumuza hayırlı olsun bence başarılı bir transfer..

alaattin 5858 18.07.2013 08:51

[QUOTE=ReFRaCToRY;866979]Adam İtalya'da İngiltere'de top koşturmuş sonrasında buraya gelmiş. Hala deniliyor ki bu adam oynamamış, kaliteli olsa oynardı vs vs. Fiorentina'da banko oynayan adam buraya gelir mi ya da o adamı verirler mi bize acaba ? Bizim İtalya'dan alacağımız oyuncu ancak bu kadar olabilirdi ve bence yeteri kadar da kaliteli.. Eleştiri yaparken biraz mantıklı bi o kadar da vicdanlı olmayı öğrenmeliyiz artık.. Adamın adı Manuel olduğundan "bunun otomatiği yok mu bu manuelmiş" diye eleştiri yapacak insanlar var aramızda malesef... Sivassporumuza hayırlı olsun bence başarılı bir transfer..[/QUOTE]
gardaş otomatiği tembel işi ben manuelden yanayım sonuna kadar destek veriyorum.

slasher//z 18.07.2013 10:53

AS Nancy
PSV
Fiorentina
West Ham United
Lokomotiv Moscow
C.D. Nacional

oynadığı takımlar

slasher//z 18.07.2013 11:09

Portekizli bir baba ve Fas annenin çocuğu olarak Fransa'da doğdu.
doğum yeri: 6. Mayıs 1986, Saint-Max, Fransa

Eski kulüpler: Nancy, PSV Eindhoven, ACF Fiorentina, UC Sampdoria, West Ham United

U20, U21 ve U23 düzeyinde Portekiz milli takımı ile 22 kez milli oldu.

2012-13 sezonu ligde 16 maç 2 gol 8 sarı kart 2 kırmızı kart
2011-12 sezonu ligde 15 maç 2 gol (WEST HUM UTD)
2010-11 sezonu ligde 14 maç 1 gol (WEST HUM UTD)
2009-10 sezonu ligde 12 maç 2 gol (WEST HUM UTD)
2008-09 sezonu ligde 0 maç 0 gol (Sampdoria)
2008-09 sezonu ligde 1 maç 0 gol (Fiorentina)
2007-08 sezonu ligde 0 maç 0 gol (PSV)
2006-07 sezonu ligde 14 maç 1 gol (PSV)
2005-06 sezonu ligde 6 maç 0 gol (Nancy)

[url]http://www.whufc.com/javaImages/50/4f/0,,12562~8867664,00.jpg[/url]

benozgurr 21.07.2013 21:03

Bu transferin en buyuk ozelligi transferin resmilesmesini ilk önce ilk defa resmi siteden ogrendik bunun disinda resmi site en son haberi Alan olurdu

GokhanTurna 21.07.2013 21:23

[QUOTE=benozgurr;867580]Bu transferin en buyuk ozelligi transferin resmilesmesini ilk önce ilk defa resmi siteden ogrendik bunun disinda resmi site en son haberi Alan olurdu[/QUOTE]

Erhan bey siteyi tekrar yönetmeye başladı çünkü. Kulüple tekrar anlaşma sağlandı ve site bundan sonra daha canlı olcak.

adres58 21.07.2013 21:30

Kolay gol yeme hastalığımıza ilaç olsun, ben daha bir şey istemiyorum...

benozgurr 22.07.2013 04:48

[QUOTE=GokhanTurna;867584]Erhan bey siteyi tekrar yönetmeye başladı çünkü. Kulüple tekrar anlaşma sağlandı ve site bundan sonra daha canlı olcak.[/QUOTE]

Insallah yakismiyor koskoca superlig takimina

benozgurr 22.07.2013 13:13

500. mesaj olsun bakalim buda

5sekız 22.07.2013 13:31

:D:D:D:D:D:D:D:D?________

MaXiMuM 05.08.2013 21:39

[B]Bu gün antrenmanda 58 numara ondaydı.
İlginç...[/B]

Murad_Kelleci58 05.08.2013 21:41

O da Portekiz'in sivas'ın da doğmuş olmasın :D

MaXiMuM 05.08.2013 21:43

[QUOTE=Murad_Kelleci58;870212]O da Portekiz'in sivas'ın da doğmuş olmasın :D[/QUOTE]

[B]Kolombiyalı olsaydı Chivas'lı olabilir derdim ama[/B] :D

cemahmety 05.08.2013 21:44

Bu futbolcu aynı zamanda kulüp tarihimizin en pahalı transferi olmuş. 2.2 milyon euro ödenmiş İnşallah yüzümüzü kara çıkarmaz ve Bilica'dan beri o arayıpta bulamadığımız stoperimiz olur

adres58 05.08.2013 21:46

[QUOTE=MaXiMuM;870213][B]Kolombiyalı olsaydı Chivas'lı olabilir derdim ama[/B] :D[/QUOTE]

Meksika olmasın abi :D :D

MaXiMuM 05.08.2013 22:00

[QUOTE=adres58;870215]Meksika olmasın abi :D :D[/QUOTE]

[B]Hemende yanlışımı yüzüme vurmasan olmaz değil mi[/B] :D

noname87 05.08.2013 22:35

[QUOTE=cemahmety;870214]Bu futbolcu aynı zamanda kulüp tarihimizin en pahalı transferi olmuş. 2.2 milyon euro ödenmiş İnşallah yüzümüzü kara çıkarmaz ve Bilica'dan beri o arayıpta bulamadığımız stoperimiz olur[/QUOTE]

Çok değilmi adam doğru dürüst hiç bir takımda oynamamış.Lokomotif moskova 1.5 milyon vermiş geçen sene de kiralamış.Bence bonservis vermemişizdir.Bonservis verecek gücümüz olsa Lugano'yu alırdık.

cemahmety 05.08.2013 22:52

[QUOTE=noname87;870222]Çok değilmi adam doğru dürüst hiç bir takımda oynamamış.Lokomotif moskova 1.5 milyon vermiş geçen sene de kiralamış.Bence bonservis vermemişizdir.Bonservis verecek gücümüz olsa Lugano'yu alırdık.[/QUOTE]

Bende bu paranın çok olduğunu düşünüyorum ama hem transfermarkt'da hem de TRT'nin Süper ligdeki transferlerle ilgili bir programında bu fiyatı duydum. Eğer Karşılığını verirse sıkıntı yok da eğer karşılığını alamazsak o zaman zor durumda kalırız işte

GurbetciYigidom 05.08.2013 23:30

videolarinda cok iyi bir futbolcu oldugu görünüyor,uzun boylu ve hizli olmasi cok büyük avantaj umarim ümitle iyi birpartner olurlar

münihli_58 15.09.2013 19:45

''DA COSTAAAAAAAAAAAAAAAAAAA VURUYOR
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLL DA COSTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA''

WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:41.