![]() |
Bir Yıldız Daha mı?
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=41415&token=66144][img]http://resimzade.com/Show.html?i=41415&token=66144[/img][/url]
Yeni sezona Roberto Carlos'u takımın başına getirerek Dünya medyasında büyük yankı uyandıran Sivasspor Cicinho'nun ardından yapacağı yeni transfer ile yeniden adından söz ettireceğe benziyor. Roberto Carlos'un orta alana mutlaka transfer istemesiyle kolları sıvayan yönetim 30 yaşındaki Fildişili yıldız Ndri Koffi Romaric ile anlaşmaya çok yakın. Kariyerine Belçika'nın Beveren takımında başlayan Romaric; Le Mans, Sevilla, Espanyol ve son olarak Real Zaragoza forması giyerken Fildişi Milli Takımında ise 11 maça çıkarken 1 gollük performans sergiledi. Romaric transferinin kısa bir süre içerisinde tamamlanması bekleniyor. [B]Sivasspor.Com Özel Haberi[/B] |
Cevap: Bir Yıldız Daha mı ?
gelirse çok iyi transfer olur
|
Bu adam bir harika sevillanın en iyi oyuncusuydu eğer transfer edersek takıma üst düzey katkı yapacaktır
|
Defansif orta saha olarak hatirliyorum cok iyi bir oyuncu ama kadir hakan adem hatta cerny bile oynayabilir o bolgede. Oysa ermanin yeri dolsa daha iyi olmaz mi
|
Daha ofansif gücü yüksek oyuncu alsak daha iyi olur bence
|
Sivasspor için evvel seneler ütopik bir isim iken şimdi normal karşılayabiliyoruz. Çünkü bizde büyük bir kulübüz. Yıllardır bu ligde mücadele ediyoruz. Tabiki bize yakışmayacak da kime yakışacak. Hem ihtiyacımız olan bir bölge hemde gücümüze güç katacak bir transfer. Hadi çık gel gara oğlan...
|
[QUOTE=58g0kberk58;868638]Defansif orta saha olarak hatirliyorum cok iyi bir oyuncu ama kadir hakan adem hatta cerny bile oynayabilir o bolgede. Oysa ermanin yeri dolsa daha iyi olmaz mi[/QUOTE]
[B]Hocam Orta alanın her bölgesinde oynayabilecek joker bir oyuncu, ön libero, forvet arkası ve hatta her iki kanatta oynayabilir. Çok önemli bir fiyata transfer olduğu Sevilla da çok parlamıştı. Geçtiğimiz sezon Real Zaragoza'da istediği ortamı bulamadı Sivasspor'a transfer olursa tekrar kendini gösterecektir. Eğer transfer gerçekleşirse ligin en iyi orta saha oyuncularından birisi olacaktır.[/B] |
[QUOTE=Besyo_cu;868642][B]Hocam Orta alanın her bölgesinde oynayabilecek joker bir oyuncu, ön libero, forvet arkası ve hatta her iki kanatta oynayabilir. Çok önemli bir fiyata transfer olduğu Sevilla da çok parlamıştı. Geçtiğimiz sezon Real Zaragoza'da istediği ortamı bulamadı Sivasspor'a transfer olursa tekrar kendini gösterecektir. Eğer transfer gerçekleşirse ligin en iyi orta saha oyuncularından birisi olacaktır.[/B][/QUOTE]
Eyvallah hocam valla cok izleme firsatim olmadi kendisini dedigim gibi defansif ortasaha olarak hatirliyodum ama sizin dediginiz gibiyse benim gozumde sivas tarihinin en iyi transferi bile olabilir. Zokorayla birlikte sevillada oynuyolardi sanirim. Fildisi milli takiminin degismez isimlerinden birisi ayni zamanda. Dediginiz gibi joker olarak kullanilabilen bir oyuncuysa ermani aratmiyacagina eminim cok daha faydalida olabilir sonucta kendini ispatlamis bir futbolcu |
[IMG]http://n1307.hizliresim.com/1c/v/qv57g.jpg[/IMG]
Şu anda boşta ve bonservisi elinde bir oyuncu... Futbol hayatında sadece 2009 yılında sakatlanmış ve taş gibi bir oyuncu.. Orta sahanın ortasında ileriye veya geriye dönük oynayabilen bir özelliğe sahip... |
Suan kulüpsüz, ayrica gecen sene sadece 12 lig macina cikmis...
Formsuzdur suan ama biraz takimla calisdiktan sonra eski günlerine tabikide dönebilir.. Ayrica 10 numarada oynayabilecek yetenege sahip... |
İhtiyacımız olan bölge için ideal bir oyuncu. geçmişi çok iyi inşallah transfer gerçekleşir
|
Hani gündelik hayatımızda sık kullandığımız bir söylem vardır "Allah yalanı sevmez" şeklinde.. Romaric bir kaç gun önce aklıma gelmiş ve bir araştırayım su an hangi takımda diye, transfermarkette baktım kulüpsuz olduğunu görünce, içimden keske bizim teknik kadro ve yönetim inşallah bu durumun farkindadirlar da romaric'i alırız diye düşünmüş ve hayal etmiştim.. Şimdi burada isminin geçtiğini görünce heyecanlandim açıkcası..
Bazı arkadaslarımızda fikirlerini beyan etmişler.. Hakikatten ROMARİC orta sahada oyunun iki yönünü oynayabilen bir oyuncu.. İnşallah transferi gerçekleşirse takimizin nerdeyse eksik olan yönlerininin %60-65 oranında kapatmış oluruz.. Geriye alınacak iyi bir golcüye kalıyor hersey.. Hakkımızda hayırlısı olsun.. |
[QUOTE=Murad_Kelleci58;868651]Hani gündelik hayatımızda sık kullandığımız bir söylem vardır "Allah yalanı sevmez" şeklinde.. Romaric bir kaç gun önce aklıma gelmiş ve bir araştırayım su an hangi takımda diye, transfermarkette baktım kulüpsuz olduğunu görünce, içimden keske bizim teknik kadro ve yönetim inşallah bu durumun farkindadirlar da romaric'i alırız diye düşünmüş ve hayal etmiştim.. Şimdi burada isminin geçtiğini görünce heyecanlandim açıkcası..
Bazı arkadaslarımızda fikirlerini beyan etmişler.. Hakikatten ROMARİC orta sahada oyunun iki yönünü oynayabilen bir oyuncu.. İnşallah transferi gerçekleşirse takimizin nerdeyse eksik olan yönlerininin %60-65 oranında kapatmış oluruz.. Geriye alınacak iyi bir golcüye kalıyor hersey.. Hakkımızda hayırlısı olsun..[/QUOTE] O golcüye biz kac yildan beri hasretiz,yönetim forvetede el atabilir se tüm dertlerimizi dindirecek diyebilirim.Forvet sart bunun tartisilmasi bile abesdir. |
Adamın kalitesini anlatmak için haberin fotoğrafı yeterli sanırım :) Umarım gerçekleşir.Hala beğenmeyenler var aklım ermiyor.30 yaşında falan filan.Şunu unutmayalım ki biz bu seneye Carlos devrimiyle girdik.Onunla bu sezon güzel geçerse daha genç oyuncular da gelir.Haa unutmadan 30 yaş Türkiye için bitmişliği,Avrupa için tecrübeyi gösterir.
|
tam aradığımız kan, gelirse çok faydalı olacağı kesin.
|
bu tür haberler cıkıyor daha sonra başka adam geliyor artık inanamıyorum.
|
Kasımpaşa ve Rus lokomotif moskova da istiyormuş ama dış basına göre Sivasspora yakın diyorlar...
|
Tek kelimeyle mükemmel bir oyuncu.Sivasspor tarihini bırak lig tarihine geçecek kalitede bir isim.Nereye koysan oynar hiç sırıtmaz.Sadece orta sahanın bir mevkisinde oynayan oyuncu almaktansa romarici almak daha mantıklı.her iki kanatta oynar defansın önünde oynar on numarada oynar hatta defansta bile sırıtmaz.Eğer gelirse gerçekten harikulade bir isim almış olacağız.
|
Yabancı Basında haberi var [URL="http://www.elperiodicodearagon.com/noticias/deportes/roberto-carlos-cree-en-romaric_871974.html"]TIKLA[/URL]
Bu haberde Lokomotif Moskova,bazı Fransız kulüpler, Kasımpaşa ve Sivasspor'un ilgilendiği yazıyor.Gitme ihtimali en yüksek kulup'ün Sivasspor olduğu söyleniyor... Ayrıca Galatasaray Melo ile imzalamadan önce İspanyol basınında Romaric'in Türk bir kulüple görüştüğü bu mevkiide eksiği olan galatasaray olabileceğinden bahsedilmiş.Demekki bizmişiz |
[B]Attırın şu imzayı yaaa... oldu olacak geldi gelecek olmasın de hade bitirini şu işi [/B];);)
|
[B]Gerçekleşmesi halinde ciddi bir transfere daha imza atılmış olacak..
Emeği geçen herkesi tebrik ediyor, başarılar diliyoruz...[/B] |
Bana göre kasmpasa eskisehir bursa antalya genclerbirligi kayseri ye göre takm olarak biz gerideyiz bizimkiler g.birlignden hursut merici nasl görmez anllamayorm rize süper topçular aldı erciyeste öyle biz oyuncu almadkmı aldk ama bana gòre yetersiz diger takmlarn yapılanmasna göre demem odur ki kim gelicekse gelsin bir an önce fazla zamana ihtiyacmz yok lig baslayacak gelsin ve takima mutlaka faydali olacak kisi gelsin
|
paulinonun ismi geçiyordu hatta
hazırlık maçlarında oynadı büyük ihtimalle paulinho alınır |
alın holmenı tabıkı gelırse
|
En kisa zamanda biter insallag en guzel resime bakarak anlasilior ronaldoyu pesine takmis heheh:D
|
[QUOTE=5sekız;868669]alın holmenı tabıkı gelırse[/QUOTE]
Fenerbahçe'ye transfer olduğunu duymadınız galiba ? |
inşallah gelir bu adama bile burun kıvıranlar var herhalde onlar xavi yi istiyor gerçi o da 32-33 yaşında
|
türkiye şartları açısından çok iyi transfer olacaktır, kaliteli oyuncudur, dikiş tutturursa fayda sağlayacaktır,bir dönem Trabzon ve Bursa da transfer etmek için uğraşmıştı
|
Gelirse super olur.
10 numara mevkisinede şu anda boşta olan Mladen Petric ! |
Insallah gelir ama baslik soru olduguna göre yüzde 90 yalandir
|
keske artik biri alinsa
:D:D:D:D |
sivasta is yapar bu adam
|
yıldız deıl ay lazım bıze
|
yarın birgün carlos veya bi başkası çıkarda bu futbolcuyla ilgilenmiyoruz derse şaşırmam..umarım yanilan ben olurum bu sezon gerçektende çok çekişmeli geçecek bence o yüzden kaliteyi biraz artırmalıyız kim düşmemeye oynar kim ilk 5 e oynar kestirmek gerçekten güç..o yüzden böyle transferlere ihtiyacımız var
|
Olabilir ama olmazsa olmaz değil, bizim için olmazsa olmaz olan şey Erman'ın bu takıma sağladığı katkıları sağlayabilecek birisi. Yabancı olduğunu da düşünürsek bence çok da gerekli değil aslında
|
Halen bu adamı beğenmiyenler var. Yaa bu adamdan iyisimii var Allah aşkına ? 2 sene önceye kadar hayaldi, şimdi beğenmez olduk.. Yönetim daha ne yapsın ? Hatta daha maçları izlemeden Rengifo'ya sallıyanlar var. Töbe töbe. Hakketen yaranılmaz bazılarınaa.
|
[QUOTE=furkancfc;868694]Halen bu adamı beğenmiyenler var. Yaa bu adamdan iyisimii var Allah aşkına ? 2 sene önceye kadar hayaldi, şimdi beğenmez olduk.. Yönetim daha ne yapsın ? Hatta daha maçları izlemeden Rengifo'ya sallıyanlar var. Töbe töbe. Hakketen yaranılmaz bazılarınaa.[/QUOTE]
aynen kardes Roberto Carlos geldi diye insanlar neymar,fred,hulk, oscar, julio cesar filan filan transfer edicemizi saniyior |
Acaba bu Furbolcudanmi bahsediliyor:
Romaric Şu anda Kulüpsüz Şu anda milli oyuncu: Fildişi Sahili Profil sahibi Romaric - Christian Koffi N'Dri Getty Images Vatandaki isim: Christian Koffi N'Dri Doğum tarihi: 04.06.1983 Doğduğu il: Abidjan Yaş: 30 Boyut: 1,87 Uyruk: Fildişi Sahili - Fransa Pozisyon: Orta saha - Orta Saha orta Ayak: cift ayakli Piyasa değeri: 1.000.000 € 2.400.000 TL Oyuncu danışmanı: promoesport bcn Son oynadigi Kulüpler: Sezon Klüp Maclar Gol 2012-2013 Real Zaragoza 12 0 2011-2012 RCD Espanyol 28 3 2010-2011 Sevilla FC 26 1 2009-2010 Sevilla FC 19 1 |
[QUOTE=yorumyapıyombenya;868637]Bu adam bir harika sevillanın en iyi oyuncusuydu eğer transfer edersek takıma üst düzey katkı yapacaktır[/QUOTE]
sevillanın en iyi oyuncusu navas ve negredoydu uçmayalım hemen :) |
Sevilla da oynarken hiç sevmezdim şimdi bizim takım ile haberi var. Bizde iş yapar diye umuyorum hayırlısı olsun. İsme ve oynadığı takıma aldanmayın çok da ahım şahım bir oyuncu değil abartmayalım lütfen.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:54. |