![]() |
Yeni Transferler Sağlık Kontrolünden Geçti
Sivasspor'un iki yeni transferi John Chukwudi Utaka ve Medhi Taouil'in sağlık kontrollerinden geçti.
Roberto Carlos'un teknik direktörlük görevini üstlenmesinin ardından transfer çalışmalarına ağırlık veren Sivasspor'un yeni transferleri John Utaka ve Medhi Taouil sağlık kontrolleri için bugün Acıbadem Fulya Hastanesi Sporcu Sağlığı Merkezi’de bir dizi testen geçti. [url=http://bit.ly/c25MCx][img]http://m1308.hizliresim.com/1d/5/r57k2.jpg[/img][/url] [url=http://bit.ly/c25MCx][img]http://m1308.hizliresim.com/1d/5/r57kx.jpg[/img][/url] |
Cevap: Yeni Transferler Sağlık Kontrolünden Geçti
[url=http://bit.ly/c25MCx][img]http://n1308.hizliresim.com/1d/5/r57mm.jpg[/img][/url]
|
Mehdiyi hangi ara aldik. Sadece deneniyordu. Hazirlik maclarinda mehdiyi izleme sansi bulanlar izlenimlerini anlatsin bir zahmet.
Onun disinda hayirli olsun umarim fayda saglarlar |
Medhi Taouil ve Sivassporumuz için hayırlısı olsun. Bu transferle transferi kapattık büyük ölçüde. Topu çok iyi dağıtan bir oyuncu.
|
o zaman poulinhodan vaz mı geçildi???
|
mehdi cok atik(harektli) bir oyuncu yerinde duramiyior top oynamiyi seviyior ve futboldan anliyior
bence iyi transfer Mehdinin videosu [url]http://www.youtube.com/watch?v=W1SqHuBXjm4[/url] |
Mehdi'nin çok iyi topçu olduğunu düşünmüyorum. İstatistikleri iyi değil. Ayrıca 30 yaşına gelmiş bir adam iyiyse denenmeyi kabul etmez. Mehdi'yi hiç mi kimse istemedi de çıktı bize denenmek için kampa geldi. Umarım yanılırım. Hayırlı olsun.
|
Medhi Taouil alınmış madem böyle bir karar alınmış bize desteklemek düşer bu oyuncu ile ilgili şimdiye kadarki gözlenimlerim Yeterince kaliteli olmadığı bu arada takımımızdaki yabancı sayısı 11'e çıktı: Borjan-Cicinho-Manuel Costa-Navratil-Kamil-Aatıf-Mehdi-Utaka-Cerny-Piech-Navratil.. 5 tanesi dışarıda bekleyecek. Bana göre Cerny-Piech-Navratil kesin dışarıda olacak olanlar Mehdi-Kamil-Rengifo 3lüsünden de herhangi ikisi kesinlikle dışarıda olmak zorunda olacak.
|
videosundan anlaşılan topu çok hızlı ve isabetli kullanan oyuna yön veren bireysel oynamayıp asisiste daha fazla yönelen bi oyuncu gibi gözüküyor.ermanın yerinede rahatlıkla oynar yada orta sahanın ortasına da çekilebilir.
|
[QUOTE=cemahmety;870111]Medhi Taouil alınmış madem böyle bir karar alınmış bize desteklemek düşer bu oyuncu ile ilgili şimdiye kadarki gözlenimlerim Yeterince kaliteli olmadığı bu arada takımımızdaki yabancı sayısı 11'e çıktı: Borjan-Cicinho-Manuel Costa-Navratil-Kamil-Aatıf-Mehdi-Utaka-Cerny-Piech-Navratil.. 5 tanesi dışarıda bekleyecek. Bana göre Cerny-Piech-Navratil kesin dışarıda olacak olanlar Mehdi-Kamil-Rengifo 3lüsünden de herhangi ikisi kesinlikle dışarıda olmak zorunda olacak.[/QUOTE]
navratil ve cerny gonderilicek diye duyduydum |
[QUOTE=cemahmety;870111]Medhi Taouil alınmış madem böyle bir karar alınmış bize desteklemek düşer bu oyuncu ile ilgili şimdiye kadarki gözlenimlerim Yeterince kaliteli olmadığı bu arada takımımızdaki yabancı sayısı 11'e çıktı: Borjan-Cicinho-Manuel Costa-Navratil-Kamil-Aatıf-Mehdi-Utaka-Cerny-Piech-Navratil.. 5 tanesi dışarıda bekleyecek. Bana göre Cerny-Piech-Navratil kesin dışarıda olacak olanlar Mehdi-Kamil-Rengifo 3lüsünden de herhangi ikisi kesinlikle dışarıda olmak zorunda olacak.[/QUOTE]
navratili iki kere yazmissin :) |
Utakayı anlatmama gerek yok herkes nasıl iyi bir transfer olduğunu biliyor
Mehdiyi beğenmeyenler istatistiklerine bakıp yorum yapmasınlar Mehdi Orta sahanın her yerine oynayan birisi Bence çok mükemmel transfer nedeni Orta sahamızda böyle Atıf özellikli birisi yoktu Mehdi geldi şimdi dahada iyi oldu ilerleyen dönemde bana hak vereceksiniz :) Paulinho transferi yatmış bende ve çoğu kişide zayıf ve süper ligi kaldıramıyacağını söyledi Agbetu Jebrin gibi adamlarda zayıf bakın onlar süper ligte oynayabiliyorlar mı iyikide almadık APONO transferide gerçekleşirse Süper ligin en bomba kadrosu bana göre bizde olacak Ayrıca Cernye'de yol vermenin vakti geldi |
Mehdi kotu futbolcu degil lakin daha iyilerini alabilirdik.. hayirli ugurlu olsun..
|
Mehdi transfer edildigine göre artik yabanci transferi olmaz. Apone haberide böylelikle yalan oldu.
Mehti su an Holmen pozisyonuna düstü takimdaki 11. yabanci. Fener Holmen'e linsans cikartamiyor. Mehtiye lisans alabilmek icin mutlaka bir futbolcunun sözlesmesi fesih olmasi gerekiyor. |
Timur Özgözde sağlık kontrolünden geçti.
Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına devam eden futbol a takımımız geçtiğimiz sezon Ankaragücü forması giyen Timur Özgöz'ü renklerine bağladı. Sağlık kontrollerinden geçen 26 yaşındaki sporcumuz kendisini 2 yıl Sivasspor'a bağlayan sözleşmeye imzayı attı. Timur Özgöz, geçen sezon PTT 1. Ligi'nde 31 maçta forma giydi ve 10 gol attı. Öte yandan Nijeryalı forvet oyuncumuz John Chukwudi Utaka bugün Acıbadem Fulya Hastanesi Sporcu Sağlığı Merkezi'de sağlık kontrollerinden geçti. |
Böyle süper transfer yaptik insallah bu sezon cok iyi yerlere gelecegiz hic kimsenin kuskusu olmasin ilk besi zorlayacagiz ondan sonra ver elini avrupa transfer parasini cikaririz elestiriler yersiz bakmayin otuzlu yaslar futbolun olgunluk ve tecrübe kazandigi seviyedir saten yaslarina göre mukavele sureleri var göreceksiniz bu yari sezonda yeni transferlerimizi istemeyen takim kalmayacak insallah herkes kendi bedelini cikaracak güzel oynay
|
Hayırlı olsun Mehdi 'ye ilk başta karşı çıktım ama videolarını izlediğinde futbol bildiği ve savunmadan top çıkarmayı iyi başardığı bir gerçek.Transfermarkt'te değeri 5 milyon euro olsa millet alalım tek bunu yeter falan derdi.Transfermarkt'e göre iyi transfer kötü transfer demiyelim yaşı biraz genç olsa iyimi olurdu evet olurdu ama zaten maximum 2-3 sene oynuyor oyuncular zaten bizde o süreç içinde faydalı olur diye düşünüyorum.Hayırlı Olsun...
Utaka ve Timur transferleri tartışılmaz faydalı olur Timur bence Burhanla birlikte 12. 13. adamlarımız olacaktır geride olduğumuz her maçta sonradan oyuna girip oyunu değiştirebilirler hatta birisi 11'e bile girebilir... |
[B]yabancı transfer edilecekse mehdi gereksiz bir transfer benim şahsi fikrim.
[/B] |
[B]Mehdi'nin videosunu izlerken Erman geldi aklıma... İnşallah faydalı olacaktır...
Hiç bir yönetici "kötü transfer yapayım" diye transfer yapmaz, hiç bir futbolcu da "kötü oynamak istiyorum" diye futbol oynamaz... Emeği geçenleri tebrik ediyoruz...[/B] |
Resmi sitede ki haberde şöyle diyor
"Nijeryalı forvet oyuncumuz John Chukwudi Utaka bugün Acıbadem Fulya Hastanesi Sporcu Sağlığı Merkezi'de sağlık kontrollerinden geçti." Medhi Taouil yazılmamış bu işte terslik var bence. [url]http://www.sivasspor.org.tr/tr/haber/timur-ozgoz-sivasspor-da#.Uf-h65L0EyE[/url] |
[B]Bu sene transferlerden bir tek rengifo soru işareti.alınan diğer oyuncular ise tecrübeli ve kaliteli isimler.mehdinin videosunu izlemedim ama bazı arkadaşlar yorumlarda belirtmiş iyi oyuncu olduğunu.utakayı söylemeye gerek yok.timur ilk 11i zorlayacak kaliteye sahip.yabancı kontenjanı elimizi kolumuzu bağlasa da timur ve ahmet aras gibi oyuncuları Türk futboluna armağan etme şansına sahibiz.Kalecilerimiz bazı maçları tek başlarına alıyorlar yaptıkları kurtarışlarla bazı maçlarda ise resmen hediye ediyorlar.ben borjanın oynamasından yanayım ama yabancı kontenjanından dolayı korcana teslim edilecek galiba.
Bu yıl geçen yıllara göre bol alternatifli bir kadro kuruldu.Oyuna sonradan girip skora doğrudan etki edecek oyunculara sahibiz artık. Bu yıla. çok iddialı ve yeni bir heyecanla başladık.Başta Roberto carlos olmak üzere dünya basınında adı geçen bir takım olduk.ardından cicinho ve utaka transferleri bal kaymak oldu.Hazırlık maçlarında pek iyi görüntü vermese de, takımımız inşallah ilk 5 e girecektir buna canı gönülden inanıyoruz. Diğer takımlar şu oyuncuyu almış bu oyuncuyu almışı bırakalım.emin olun diğer takımların taraftarları da bize aynı gözle bakıyorlar.Şu anda takımımızın havası çok iyi.Transferlerin çok güzel.Herkes çok hırslı ve istekli.Eğer bu olumlu havayı lige de yansıtırsak bizi kimse tutamaz vesselam.Oyunculara olduğu kadar Sivas halkına da çok büyük iş düşüyor.Her maçı tıklım tıklım doldurup 2. ligdeki 3.ligdeki gibi mükemmel desteklememiz gerekiyor. Benim kadro tahminlerim: Korcan Apo(uğur)----Da costa----ümit(murat)----ziya(eren) kadir---hakan(adem) cicinho(burhan)----mehdi(timur)----atıf(grosicki) utaka (rengifo,ahmet aras)[/B] |
[IMG]http://n1308.hizliresim.com/1d/5/r5bcj.jpg[/IMG]
Eski yabancilardan sadece Borjana 2013/2014 sezonu icin vize alinmamis. Ya gönderilecek yada daha vizesi alinacaktir. Yeni transferlerden simdilik sadece Ahmet Arasin lisansi cikmis. Ekledigim foto bugününe ait. TFF sitesine girip bakabilirsiniz [url]http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=28&kulupID=74[/url] |
Mehdi tam takım oyucusu.Tek top, tık tık.İskoç ve kuzey ligleri hep böyle.Tugay da Glasgowda oynarken böyle tek top oynuyordu.
|
Mehdi'nin videosunu izledim çok iyi top dağıtıyor (videodaki kadarıyla Kadirden daha iyi) ayrıca dar alandan iyi top çıkarıyor. bu sene Aatıf ve Timur'un yokluğunda ya da performansına bağlı olarak ilk 11'de görebiliriz. Hayırlı olsun.
|
Mehdi bize çok yararlı olacak.Takımda Atıf ile çok iyi ikili olurlar.Ronaldinho tarzı var adamda :D
[URL="http://www.youtube.com/watch?v=r2UYM0R6Qp0"]http://www.youtube.com/watch?v=r2UYM0R6Qp0[/URL] |
mehdi gecen sezon premıer lıg gıbı bır lıgde 31 maç oynamış hala yaslı dıye laf yapanlar var; Erman bile gs ye 30 yasında gıtmıs oldu onlar bılmıyormu yaslı demeyı ? Futbol olgunların oyunudur ayagına gelıp heyecandan nereye atıcagını sasıran genc oyuncuların değil..CARLOS da ılk sezonunda yaş tahtaya basmak ıstemedıgı ıcın kadroyu olgunlardan kurmus oldu umarız basarılı olur..
|
[QUOTE=emrecan17;870136]mehdi gecen sezon premıer lıg gıbı bır lıgde 31 maç oynamış hala yaslı dıye laf yapanlar var; Erman bile gs ye 30 yasında gıtmıs oldu onlar bılmıyormu yaslı demeyı ? Futbol olgunların oyunudur ayagına gelıp heyecandan nereye atıcagını sasıran genc oyuncuların değil..CARLOS da ılk sezonunda yaş tahtaya basmak ıstemedıgı ıcın kadroyu olgunlardan kurmus oldu umarız basarılı olur..[/QUOTE]
Ingiltere degil, Iskocya premier ligi Iskocyada zaten iki takim vardi kalbur üstü biri Glasgow Rangers (borclari yüzünden ücüncü lige düstü) digeri Celtic. Diger takimlar PTT 1. ligi ayarinda takimlar. Figuran takimlar. |
[IMG]http://d.haberciniz.biz/other/sivassporun-yeni-transferleri-saglik-kontrolunden-gecti-IHA-20130805AW000607-1-t.jpg[/IMG]
[IMG]http://d.haberciniz.biz/other/sivassporun-yeni-transferleri-saglik-kontrolunden-gecti-IHA-20130805AW000607-3-t.jpg[/IMG] |
[QUOTE=Sivasli010;870113]navratil ve cerny gonderilicek diye duyduydum[/QUOTE]
Normal olan da o zaten madem TFF bir karar aldı ve uygulayacak bizim de boşu boşuna oynatmayacağımız adamları takımda tutarak boşuna harcama yapmamamız gererkir. Sorarsan ben takımda kalmalarını ister miyim isterim ama Takımımızın zaten kısıtlı olan maddi imkanlarının boşuna gitmesi söz konusu bu yüzden verdikleri emek için teşekkür edip başarılarının devamını dilemeliyiz |
Oynadığı takımı, yaşını, istatistiklerini bir kenara bırakırsak Mehdi için videolardan göründüğü kadarıyla söylenebilecek en önemli şey; iyi bir pasör olarak göründüğüdür. Paslarındaki isabet oranı yüksek. Ve ülkemizde eksik olan bir özelliği de görünüyor. O özellik de top gelmeden önce atacağı yeri belirlemesi. Videolar umut veriyor. İnşallah faydası olur takıma. Ama şu yabancı kontenjanı meselesi düşünülmesi gerekiyor ciddi ciddi.
|
[B]Youtube da 5-10 dakikalik videoyu izleyip futbolcu degerlendirenleri görünce aklima hep Shota geliyor[/B] :D
Shota ne demisti bir hatirlayalim isterseniz [CODE]-Türkiye'de sabır eksikliği var. Bu bir gerçek. Avrupa'dan tek fark budur. Herkes ilk senesinde şampiyon olmak istiyor. Bu yüzden de sürekli baskı var. Örneğin Arsenal kulübü Ajax'tan Belçikalı bir stoperi 4 sene takip etti. Böyle bir sabır olabilir mi? Arsenal kulübü inanın bizim takımlarımızdan daha büyük değil. Ama o oyuncuyu 4 yıl takip ettikten sonra 12 milyon avro verip aldı. Ben biliyorum ki ülkemizde Youtube'dan transfer yapan kulüpler var. Bu çok acı birşey. Düşünün bir de Youtube kapalı. Kapalı olmasaydı kim bilir neler olacaktı?[/CODE] |
[QUOTE=50sekiz;870159][B]Youtube da 5-10 dakikalik videoyu izleyip futbolcu degerlendirenleri görünce aklima hep Shota geliyor[/B] :D
Shota ne demisti bir hatirlayalim isterseniz [CODE]-Türkiye'de sabır eksikliği var. Bu bir gerçek. Avrupa'dan tek fark budur. Herkes ilk senesinde şampiyon olmak istiyor. Bu yüzden de sürekli baskı var. Örneğin Arsenal kulübü Ajax'tan Belçikalı bir stoperi 4 sene takip etti. Böyle bir sabır olabilir mi? Arsenal kulübü inanın bizim takımlarımızdan daha büyük değil. Ama o oyuncuyu 4 yıl takip ettikten sonra 12 milyon avro verip aldı. Ben biliyorum ki ülkemizde Youtube'dan transfer yapan kulüpler var. Bu çok acı birşey. Düşünün bir de Youtube kapalı. Kapalı olmasaydı kim bilir neler olacaktı?[/CODE][/QUOTE] Sivasspor profesyonel bir külüp oldugu icin , profesyonel futbolcu ile genc oyuncuyu deniyor ve kararini ona göre veriyor. Mesela ben 19 yasindaki Paulinho'yu YOUTUBE'den izledim ve hemen begendim , birde Hollanda kampinda izledim , orada calimlarini begendim ama Sivasspor'a fayda saglayagi sinyalini almadim. Tabiki Youtube'den izlerek oyuncu almamak gerek , ama su unutulmasin , bu Futbolcu 1 Ligde oynuyorsa ,ve Youtube'da veya baska Video paylasim sitelerinde , bir sevilen Futbolcu'nun görüntüsü konulunuyorsa bu oyuncu Youtube'dan izleyerek de alabilirsin , tabi Hangi sezonki görüntüler oldugu da cok önemli. Ama simdi bazi kisiler söyle yorum yapiyor youtube'dan izliyor demen de hata ,hepimiz bir futbolcu icin Stadyum , Stadyum gezelim mi ? Bu oyunuc alinidysa insanlarimiz , youtube'dan bakar ondan önce nasil bir oyuncuyudu diye bu gayet dogal. |
[QUOTE=Morten58;870172]Sivasspor profesyonel bir külüp oldugu icin , profesyonel futbolcu ile genc oyuncuyu deniyor ve kararini ona göre veriyor.
Mesela ben 19 yasindaki Paulinho'yu YOUTUBE'den izledim ve hemen begendim , birde Hollanda kampinda izledim , orada calimlarini begendim ama Sivasspor'a fayda saglayagi sinyalini almadim. Tabiki Youtube'den izlerek oyuncu almamak gerek , ama su unutulmasin , bu Futbolcu 1 Ligde oynuyorsa ,ve Youtube'da veya baska Video paylasim sitelerinde , bir sevilen Futbolcu'nun görüntüsü konulunuyorsa bu oyuncu Youtube'dan izleyerek de alabilirsin , tabi Hangi sezonki görüntüler oldugu da cok önemli. Ama simdi bazi kisiler söyle yorum yapiyor youtube'dan izliyor demen de hata ,hepimiz bir futbolcu icin Stadyum , Stadyum gezelim mi ? Bu oyunuc alinidysa insanlarimiz , youtube'dan bakar ondan önce nasil bir oyuncuyudu diye bu gayet dogal.[/QUOTE] Benim elestirim Sivasspor ya da denenen futbolcularla alkali degil. Tanimadigin, 90 dakika macini bile izlemedigin bir futbolcu hakkinda ahkam kesenlere. Ben sana Hayrettin'in hatalarindan olusan bir Video yaparim youtube korum dersin lan bu adam bes para etmez. Ben sana Hayrettin'in attigi gollerden, nefis kurtarislardan falan bir Video yaparim of ne oyuncu dersin. Uzun lafin kisasi, tanimadigin bir futbolcu hakkinda ya Youtube a bakip ahkam kesmeyeceksin ya da Teknik heyete güveneceksin. Sonucta onlar herhalde Youtube bakip almiyorlardir. Ya canli izletiyordur ya da Mehti ve Paulinho'da oldugu gibi deneyip aliyordur. 2 hafta sonra neyin ne oldugunu zaten hepimiz görecegiz. Iyi dedigin kötü, kötü degidin iyi cikabilir. Futbolda her zaman 2+2=4 etmiyor |
[QUOTE=50sekiz;870174]Benim elestirim Sivasspor ya da denenen futbolcularla alkali degil.
Tanimadigin, 90 dakika macini bile izlemedigin bir futbolcu hakkinda ahkam kesenlere. Ben sana Hayrettin'in hatalarindan olusan bir Video yaparim youtube korum dersin lan bu adam bes para etmez. Ben sana Hayrettin'in attigi gollerden, nefis kurtarislardan falan bir Video yaparim of ne oyuncu dersin. Uzun lafin kisasi, tanimadigin bir futbolcu hakkinda ya Youtube a bakip ahkam kesmeyeceksin ya da Teknik heyete güveneceksin. Sonucta onlar herhalde Youtube bakip almiyorlardir. Ya canli izletiyordur ya da Mehti ve Paulinho'da oldugu gibi deneyip aliyordur. 2 hafta sonra neyin ne oldugunu zaten hepimiz görecegiz. Iyi dedigin kötü, kötü degidin iyi cikabilir. Futbolda her zaman 2+2=4 etmiyor[/QUOTE] Aynen haklisin abi , taninmis oyuncular icin tamam yanilma olmaz Messi , Ronaldo , Ilkay Gündogan , M.Özil herkes iyi biliyor bu oyunuclari. Ama tanimadigin bir oyuncuyu izlersin vaybee dersin , sana 1 asist disinda 0 katki saglar . Yüzde yüz haklisin. Mesela Sivasspor'un eski teknik direktörü MUHSIN ERTUGRAL 'i futbolcuyu izleyen birisi türk futbolunu iyi bilseydi baya basarili dönem gecirebilirdi , kendisine Bayern Münih gibi dünya külüpleri futbolcu icin akil fikir aliyorlar. Youtube'bu dan izleyecegine , adam gönderirsin veya adamin olur öyle transfer edersin. Yani kisaca haklisin. |
tam bir bomba bu adam kapalı bir kutu ya elimizde patlar yada rakip kalede işn rakip kalede patlarda faydalı olur
|
madem mehti alındı diğer aponu fos habermiydi?
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:57. |