![]() |
Timur Özgöz Sivasspor'da
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=41525&token=52625[/IMG]
Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına devam eden Sivasspor geçtiğimiz sezon Ankaragücü forması giyen Timur Özgöz'ü renklerine bağladı. Acıbadem Fulya Hastanesi Sporcu Sağlığı Merkezi'nde sağlık kontrollerinden geçen 26 yaşındaki sporcumuz kendisini 2 yıl Sivasspor'a bağlayan sözleşmeye imzayı attı. Timur Özgöz, geçen sezon PTT 1. Ligi'nde 31 maçta forma giydi ve 10 gol attı. Öte yandan, yeni transfer John Chukwudi Utaka ve prensipte anlaşılan Faslı oyuncu Mehdi Taouil, İstanbul Acıbadem Fulya Hastanesi Sporcu Sağlığı Merkezi'nde sağlık kontrolünden geçirildi. |
Cevap: Timur Özgöz Sivasspor'da
Hadi hayirlisi,bu sene ilk onbirde yer almak icin tum oyuncularin kalitelerini gostermek zorunda yani takima kalite gelecek.
|
Bi konu açmak vardı hep aklımda, işten güçten yetiştiremedim. Bu Eneramo'nun sakatlığı konusu. Bu adamı beşiktaş sakata çıkardı şimdi Tff rutin kontroller şartıyla top oynamasına izin verdi de... Peki bu adam bizdeyken sakat sakatmı oynadı?
|
Hayirli Ugurlu olsun
sadece 2 yillik sözlesme imzalanmasi az gibime geldi alt ligden Yildiz adayi diye Adam aliyorsan 5 yillik sözlesme yapacaksin.1 sene oynar ondan sonra ugras onunla basina dert. Eneramo ve Erman gözümüzün ününde yarin Grosickide |
Umarım Ümit gibi iyi bir futbolcu çıkar, hayırlı olsun.
|
hani mehdi begenilmedi diyolardi demekki atif faktoru var :) paulinyo da iyiydi ya o oyuncu gelecekte yildiz olucakk simarik degilse tabii
|
Paulinho'yu ben canli izledim artist calimlar güzel , ama cok gücsüz bir oyuncu.
|
Takımın yerli kalitesini arttırmak adına iyi bir transfer. Belki hemen takıma giremeyebilir bilir ama mutlaka faydalı olacağını düşündüğüm bir oyuncu. Transfer de emeği geçenleri tebrik etmek lazım.
|
Mehdi konusunda terredutlerim var
|
hayırlı uğurlu olsun kardeşim inşallah allah utandırmaz iyi yerlere gelirsin
|
İstitatistiği fena değilmiş.Umarım takıma kolay uyum sağlar.
|
yasi okadarda genc degilmis ama yinede hayirli olsun umarim takima hizli adapta olur
|
hakan gibi güzel futbolcu olacak temennisindeyim
|
[B]yabancı kuralından sonra yerli oyuncuların kıymete bindiği şu dönemde timur gibi kumaşı iyi olan bir oyuncu bize oldukça yararlı olacaktır...hem kadro derinliği hem de alternatif olarak bu transfer iyi oldu...[/B]
|
hayırlı olsun ınsallah ıyı ısler yapar
|
Timur geçen yılki Ankaragücü takımı içinde Ümit,Gökhan,Sinan,Kaan ile birlikte en beğendiğim oyunculardan birisiydi..Patenti Almanya olan genç oyuncumuz eğer takımda sürekli oynatılırsa Mehdi den daha fazla katkı yapacağını düşünüyorum..Timur büyük kaptan Muhammed Ali gibi 10 numara oynayıp attığı gollerle takımı ateşleyen orta sahada forvete dönük oynayan bir oyuncu..Keşke sözleşmesi 3+1,4+1 şeklinde yapılabilseydi daha iyi olurdu..Bazı yönleriyle de Timur, Cihan stilinde bir oyuncu...Geçen yıl PTT 1. ligi sürekli izleyen birisi olarak tekrar söylüyorum eğer üzerinde ısrar edilirse takıma skor anlamında da çok iyi katkı yapacağını düşünüyorum...Bize Timur gibi geleceğe dönük oyuncular lazım;ununu eleyip eleğini esmış kaşarları almaktansa ,Timur gibi kaliteli gençler bu takıma büyük katkı sağlayacaktır..Timur'a Hoş Geldin Diyorum!Umarım Sivasspor M. Ali ve Erman'dan sonra iyi bir oyuncu kazanacaktır diyorum..
|
inşallah başarılı olur demeyi çok isterdim ama zannetmiyorum... Ankaragücü spor kulübünün şu zor durumunda kendisine yıllık 400 milyar para teklif edilmiştir yöneticilerden ziyade taraftar uğraşmıştır adam tenezzül edip teşekkür dahi etmedi kendisine verilen emekleri unuttu yapılanları unuttu.. kendisine söylendi dendiki bi sezon daha sabret yaşın 26, 25 sene sabrettin ankaragücünün o kötü durumu olmasa ölene kadar a2 takımlarında sağda solda sürünürdün 1 sezon tekrar bi üst lige çıkalım seni omuzlarda istediğin takıma yollayalım adam tenezzül edip cevap vermedi... ümit kurtta sivasa gitti kimse tek kelime kelam etmedi hakkıdır dendi 2 sene bi kuruş para almadan oynadı ankaragücünde...
timur kalitelimi 2.lig ayarında evet sivasın aradığı kan olurmu olabilir, bizde adından söz ettirip bizim nezdimizde yıldız görülen furbolcular nedense bizden ayrıldıktan sonra aynı reaksiyonu gösteremiyolar.. sizin adınıza umarım hayırlı olur.. ayrıyetn timurun panik atak hastalığı var |
hayırlı uğurlu olsun faydalı olur inşallah
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:55. |