![]() |
HM-Kasımpaşa 3-0 Sivasspor
[B][IMG]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT6b2S7SQfj940ULSzGAJF14N_jWnyZok8bniLksMl90TgORCqH[/IMG]
Kasımpaşa - Sivasspor Hazırlık Maçı... Tarih:10 Ağustos 2013 (Cumartesi) Stad:Recep Tayyip Erdoğan Saat:20:00 Tv Yayını: Henüz belli değil ama %90 canlı yayınlacak..A Haber, Habertük veya Ciner medya grubu kanallarından biri yayınlayacak...[/B] |
Cevap: Kasımpaşa-Sivasspor
haydı yığidolar gosterın kendınızı..
|
[QUOTE=DOGU_BEY;870250][B][IMG]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT6b2S7SQfj940ULSzGAJF14N_jWnyZok8bniLksMl90TgORCqH[/IMG]
Kasımpaşa - Sivasspor Hazırlık Maçı... Tarih:10 Ağustos 2013 (Cumartesi) Stad:Recep Tayyip Erdoğan Saat:20:00 Tv Yayını: Henüz belli değil ama %90 canlı yayınlacak..A Haber, Habertük veya Ciner medya grubu kanallarından biri yayınlayacak...[/B][/QUOTE] Turgay Ciner Show Tv'yi de satın aldı diye biliyorum yanılmıyorsam. Show Tv'de yayınlayabilir. Habertürk veya Show bence. Güçlü rakibimizin de bizim de ideal 11'le çıkacağını düşündüğüm maçta kazanmanın önemli olduğunu düşünüyorum. Bizleri de yeni sezona dair daha da umutlandırır iyi bir oyunla kazanırsak. |
Takımın ne olduğunu 1 ay boyunca ne yaptıklarını görebileceğimiz ve lige ne kadar hazır olduklarını analiz etmemiz açısından çok iyi bir maç.
|
........ korcan ....
cicinho ... da costa ... ümit ... ziya kadir burhan .. mehdi .. aatıff .. rengifo (ahmet) ... utaka kasımpaşa macına böyle bir 11 kurardım.. Yedeklerden müdahale olarak gole gerek oldugunda mehdi - timur değişikliği yapardım ve açılacak yabancı sayısıyla da burhan - grosıckı değişikliği olurdu ideal .. |
Cumartesi orada olucam insallah. keske sezon oncesi her yil istanbulda hazirlik maci oynasak :D
|
Her zamanki gibi yerimizi alacagiz insallah
|
tüh be maç günü sivas da olacagım olmadı şimdi ne yapalım saglık olsun bizde ligdeki maçları bekliyecegiz artık,başarılar sivassporum
|
Beta test'i macimiz:)
|
sivas sporumuz istanbula nezaman geliyor kasımpaşa maçından önce istanbulda nerde nezaman antrenman yapacak bilgisi olan varmı bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
|
bu lig öncesi en iyi test her iki takım açısından da iyi oyayan kazansın
utaka ve mehtiyi ilk kez izleyeceğiz bakalım takıma nasıl bir katkı verecekler |
basar geçeriz paşaya
|
Çok güzel olmuş bu maçın ayarlanması, hele bir de TV'de yayınlanırsa tadından yenmez
|
sezon öncesi takımın uyumu açısından güzel olucak her iki takımada sakatsızlık bir maç dilerim
|
O zamana kadar bizim utaka hazir olurda yeneriz su istanbul takimini insallah yendekde yenilsekde en ciddi hazirlikmaci olacak bence kasimpsada bizim gibi ust siralari isteyen bi takim.
|
İki takım da as kadrolarıyla çıkarsa çok güzel bir hazırlık maçı olur. Bizim gibi hedefi üst sıralar olan güçlü bir takım Kasımpaşa. Umarım canlı yayın olur da takımın son durumunu görürüz.
|
yigidolar geliyor başka söze ne hacet
|
Kasımpaşa güçlü bir kadro kurdu iyi bir maç olacağına eminim
|
Hala nasil bir 11 kuracagini bilmiyorum.. ama sundan eminimki eger Kadir ve Burhan oynarsa rakip ortasahanin cigerini soker.. ikiside cok kosan futbolcular..
|
korcan
cicinho ümit costa ziya hakan mehdi burhan aatıf grosicki utaka bence kasımpaşa maçına bu 11le çıkmalıyız |
haydi yigidolar maça paşa seyirci görsün
|
Yayin olacakmi yayin konusunda gelismeleri merakla bekliyorum..
|
Mactan 2 gun once yola cikiyorum sivass gitmek icin sansa bag keske mac sivasda olsa
|
[B][I]Neden istanbulda oynaniyor suanda sivas tiklim tiklim doluyken mac neden sivasta oynanmiyorda istanbulda oynaniyor anlamsız [/I][/B]
|
Kanal belli oldumu arkadaslar? Insallah sorunsuz izleyebilecegimiz bir Kanal olur.
|
Halkın parasını sömüren yalaka takımı yeneceğimizi düşünüyorum. Şişirme takıma karşı galip geleceğimizi düşünüyorum. Yazıklar olsun 3. lig takımı olan bir takım bu kadar nasıl zenginleşiyor diye soran yok. Şike arıyorlarsa usulsüzlük arıyorlarsa bunca sene de zenginleşemeyen takım nasıl olurda ülke futbolunda son 7 yılda damgasını vuruyor araştırsınlar.
|
[B]Mac Yayini olacak mi , ???[/B]
|
[QUOTE=dede58;870510]Halkın parasını sömüren yalaka takımı yeneceğimizi düşünüyorum. Şişirme takıma karşı galip geleceğimizi düşünüyorum. Yazıklar olsun 3. lig takımı olan bir takım bu kadar nasıl zenginleşiyor diye soran yok. Şike arıyorlarsa usulsüzlük arıyorlarsa bunca sene de zenginleşemeyen takım nasıl olurda ülke futbolunda son 7 yılda damgasını vuruyor araştırsınlar.[/QUOTE]
Kardeşim olay basit. Turgay Ciner başbakana yalakalık yapmak için kulübü satın aldı. |
[QUOTE=oguzhan_1616;870579]Kardeşim olay basit. Turgay Ciner başbakana yalakalık yapmak için kulübü satın aldı.[/QUOTE]
Avrupanın en zengin yönetim kurulu Kasımpaşada.... İsteyen istediği tarafa yontabilir. Ama şu bir gerçekki, siyaset zayıflamadığı sürece bu takımda zayıflamaz. Olay ve anlatım bu kadar basit. |
Görünen o ki yayın olmuyacak.sezon öncesi takımı görmek çok isterdik inşallah yayın yapılır...
|
[QUOTE=adres58;870580]Avrupanın en zengin yönetim kurulu Kasımpaşada.... İsteyen istediği tarafa yontabilir. Ama şu bir gerçekki, siyaset zayıflamadığı sürece bu takımda zayıflamaz. Olay ve anlatım bu kadar basit.[/QUOTE]
Arkadaş şike falan demiş ama kulübe paranın nerden geldiğini ve kulübün neden bu kadar geliştiğini açıklamak istedim. Yönetimi çok zengin. Bir de Erdoğan faktörü var.. Aynen iktidar değişmedikçe bu takım yükselecektir. |
Allah izin verirse orada olmayı düşünüyorum 2 takımda kaliteli ve lig öncesi son maçları olan bu maça as kadroları ile çıkacaktır. Bence kalitesi çok yüksek bir maç olur
|
Haber Türk yazmış ama Tv bilgisi vermemişler ; [url]http://spor.haberturk.com/futbol/haber/867531-pasa-sivasi-agirlayacak[/url]
Maç ücretsiz olacakmış. |
Benim bu maçta merak ettiğim sadece bir futbolcu... RENGIFO.............. bu maçta da oynamazsa, kadroda olmazsa adam hakkında kayıp ihbari yapacağım....Nasıl futbolcu olduğundan vazgeçtim sadece adam burada mı merak ediyorum..
|
[QUOTE=ahmet ali;870617]Benim bu maçta merak ettiğim sadece bir futbolcu... RENGIFO.............. bu maçta da oynamazsa, kadroda olmazsa adam hakkında kayıp ihbari yapacağım....Nasıl futbolcu olduğundan vazgeçtim sadece adam burada mı merak ediyorum..[/QUOTE]
Yarın görürsek haber veririz abi :D |
[B]Ryan Babel'li,Kalu Uche'li,Andreas Isaksson'lu Kasımpaşa,Cicinho'lu,Utaka'lı,Aatıf'lı,Grosicki'li Sivasspor'a karşı.Bu muhteşem maç Cumartesi akşamı saat 20:00'da naklen ve Full HD olarak ekranlarınızda.
-Hiçbir Kanal[/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:51. |