SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçı Değerlendirelim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=36812)

SivasSpor.Com 19.08.2013 20:57

Maçı Değerlendirelim

[url=http://resimzade.com/Show.html?i=41750&token=56676][img]http://resimzade.com/Show.html?i=41750&token=56676[/img][/url]

Spor Toto Süper Lig'in 1. haftasında Kayserispor'a 1-0 kaybettiğimiz maçı değerlendirelim.

Maçta göze çarpanlar : ?

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?

Maçın en iyisi kimdi : ?

Maçın en kötüsü kimdi : ?

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?

Roberto Carlos'un oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : ?

mühendisburak58 19.08.2013 21:02

Cevap: Maçı Değerlendirelim

forvet hattımız yetersiz. bu oyunla yenildiğimize üzüldüm. kayseri ve trabzona yenilmeyin arkadaş ya.

SivasliMuhammed 19.08.2013 21:04

burhan eser 10.da costa 10 cicinho 10 gerisi beter oynadi.hic keyfli degildi mac :mad:

kasva 19.08.2013 21:04

Ya şu Atıf'ı anlayamıyorum.Topu çok iyi ileri taşıyor ancak olmadık yerlerde pas atmaya çalışıyor.Kaleye şut atmıyor.

Bu maç şansızlık olmasaydı en az 3 gol atardık.

superglam 19.08.2013 21:05

Tek kale mac oynadik ama golu bulamadik. Kayseri kalemize 1 kere geldi oda gol oldu.. cicinyo mukemmel utaka hazir degil grosicki ayni tas ayni hamam. Atif mukemmel..

hunter5858 19.08.2013 21:05

Takım iyi oynadı bazende top sevecek arkadaş hak etmediğimiz bir yenilgi aldık...

ahmet ali 19.08.2013 21:07

Maglubiyetle başladık.ancak takım gecen seneden daha iyi oynuyor..
Uzaktan gereksiz şutlar atmak gol için yeterli değil ve olmadı zaten...
Utaka Eneramo'dan çok daha iyi ve faydalı olacak görüğlüyor..
orta sahada pas dağıtabilecek bir futbolcu acilen gerekir...
Mağlubiyetlere alışmamalıyız.Konya maçı mutlaka kazqanilmalı..
Carlos'un sorunu artık çözülmeli... Bu kadar zamandır beklenmesi buyuk hata...

sivaslıadem 19.08.2013 21:07

şanssız şekilde yenildik yine
Atıfın direkten dönen topu
Kadirin ahmete çarptığı için ağlara gitmeyen şutu
Atıfın önünden kalecinin son anda topu alması aklımda kalanlar oldu
Oyun içimize su serpmeye devam etti
Böyle oynamaya devam etsinler takım birbirine alıştığı zaman çok can yakar
Tek üzüldüğümüz şey derbiden puansız ayrılmaktı

Soyözen 19.08.2013 21:07

Bence çok güzel bir maçtı, sonuçta kadromuz yeni, teknik ekibimiz yeni, deplasmandayız, gayet iyi oynadık, yenebilirdik ya da berabere bitebilirdi.

Belki çok klişe olacak ama bu sefer gerçekten diyorum, bu maçtan sonra olumsuz şeyler söyleyenler gerçekten boş konuşmuş olur.

İnşallah güzel günler göreceğiz bu sezon.

58sinan58 19.08.2013 21:08

Oyun olarakta pozisyon olarakta üstün olduğumuz bir maçı kaybettik

aysglyvz58 19.08.2013 21:08

Takımımız genel olarak mükemmel fakat gözlemlediğim kadarıyla ileride tek forvet olarak utaka vardı burhan arada destek versede genel olarak tekti ama bunları aşacağız eminim ömüzdeki maçlar çok daha zevkli olacak en azından geçen seneki gibi sahasına kapanan sivasspor yok daima baskılı bir takımımız vardı sahada.

noname87 19.08.2013 21:09

Takım kötü oynamadı.
Gözlemlerim:
Utaka iyi futbolcu zamana ihtiyacı var.
Grosicki bu takımda fazlalık.
Burhan gerçekten iyi oynadı ama orta sahada Erman gibi bir oyuncuyu arıyoruz. Carlos bence beklediğimden iyi hazırlamış takımı Costa ile defanstan bam güm çıkmıyoruz ayağa oynuyoruz iyi sinyaller var ama hemen başarı gelmesini beklemeyin

58sinan58 19.08.2013 21:10

Ben Burhan ve cicinhoyu çok beğendim

34orhan58 19.08.2013 21:10

yenildiysek bu veya şu bahane söylememek lazım iyi oynadık evet ama çok panik oynadık bu kadara panik oynayacak ne var anlamadım deplasmanda oyanayn bizi daha sakin oynasak çok rahat alacağımız bir maçtı . bize mehmet yıldız eneramo tipi yani topu aldığı zaman ilerde tutup saklayacak ve o arada takım kendine gelip daha akıllı atak yapacak bu şekilde deli dana gibi top oynuyoruz iyi oynadık evet ama bu panik ne onu anlamadım inşallah düzeliriz ve takım daha iyiye gider ayrıca bu takımın ortasahasına bir tane yerli iyi bir oyuncu şart yabancı kontenjanı yüzünden sıkıntı yaşayabiliriz

silverli 19.08.2013 21:12

Takım çok pas yaptı..iyiydi..ceza sahasının önüne kadar geldik ama son vuruslari yapamadık..
Bi 10 numara lazım takıma.bide yedek yok resmen.1 kişi değişti şaka gibi.
Aatif artık çok fazla top tutma lütfen.
Burhan beklediğimden gayet iyiydi.
Utakada iyiydi.dahada iyi olcak.

35gürün58 19.08.2013 21:13

Atıf Şeşu bugün saç baş yoldurdu en kötü oynayan futbolcumuzdu.. geçen seneki Atıf'ın yerinden yeller esiyor, bir an evvel eski formunu yakalamalı..

sawyer5892 19.08.2013 21:13

ilk yari iyiydik da costa ve burhani cok begendim utaka henuz hazir degil defansif olarak cicinho yu zorlayamadilar topu ileri iyi tasidi grosicki ve kadir de degisen hic bir sey yok adem ve kadir o mevki icin yetersiz atif bal yapmayan ariydi borjana hic is dusmedi olmayacak bir gol yedi forvetler form tutmazsa sikinti yasariz on liberoda da rotasyon sart kaleye korcan alinip mehdi oynatilabilr veya hakan oynayabilir borjan ve korcan arasinda cok fark yok ilerleyen haftalarda bu 11 den 1-2 veya 3 kisi degisebilir umutsuz degilim ama evimizdeki konya macindan 3 puan sart ilk haftalar zor fiksturumuz var konyadan sonra fb ve eskisehirle oynayacagiz

infial§ 19.08.2013 21:13

Şu grosicki yi oynatmayın,takımın sırtında kambur,Burhan eşer bu gun çok iii oynadı,forvet hattı yetersiz Utaka nın hazır olmasını bekleyeceksek vay halimize,İiii oynadık gayseri nin şansı golü attılar kapandılar

BSMM 1964 19.08.2013 21:14

kardeşim gol atamıyoruz yav. utaka ile kalaye gidiyoruz fos, grosicki ile kaleye gidiyoruz fos, aatıf ile kalaye gidiyoruz fos, kayseri sefa ile kalaye geliyor bizim süper defansları geçiyor atıyor golünü seyrederken sinir ediyorlar yav bu kadar beceriksizlik olurmu
neymiş şampiyonluğa oynayacakmışız, kardeşim sen busene küme düşme bize yeter yönetim iki tane gol elemanını göndermişsin gol elemanın eksik al gekası istanbulBB al dokayı madem ucuz golcü istiyorsun utaka sakatlandı diyelim kimle atacaksın gölleri üff, le püfle oynayan grosicki ilemi!!! golcü şart kardeşim okadar...

EneS ElmaS 19.08.2013 21:14

Cok bariz bir kaleci hatasindan sonra yenildigimiz maca hic kimsenin deginmemesi cok enteresan..!

Ferhat06 19.08.2013 21:14

Bu maç bana 1982 Dünya Kupasındaki Zicolu,Sokratesli müthiş top oynayan Brezilyanın İtalyaya 3-2 yenildiği maçı hatırlattı.Top ayağına yakışan, topa istediği gibi hükmeden Breziyilvari oyuna bu sonuç uymadı.Takım müthiş keyif veriyor.
Golde Ziya bölgesini boşaltarak büyük hata yapdı ama sonra %100 bir golü kurtararak kendini affettirdi.

58megayigido 19.08.2013 21:14

Takımımız çok iyi oynadı . Takımımızın kayseri den daha iyi futbol oynadığı çok bariz ortada
ben şunu diyebilirim birazda borjan nın hatası çıkartacağı bir topu içeri aldı diyebilirim.

Sonuç olarak takımımız bize güven veriyor umut veriyor diye rahat söyleyebilirim . Ben ilerleyen günlerde daha iyi sivasspor izleyeceğimizden çok ümitliyim..

sawyer5892 19.08.2013 21:16

carlos sadece 1 oyuncu degistirdi kadir yerine hakan ikinci yari oyuna alinabilirdi ama yerli oyuncu kalitemiz dusuk oldugu icin yedeklerde oyunu degistirebilecek kimse yoktu

hüso58 19.08.2013 21:16

[QUOTE=SivasliMuhammed;872143]burhan eser 10.da costa 10 cicinho 10 gerisi beter oynadi.hic keyfli degildi mac :mad:[/QUOTE]

kardeş sende göz varmı sivas mükemmel oynadı mükemmel kayseri bi kere geldi gol oldu be

Respect58 19.08.2013 21:17

[B]Takımı beğendim.Bu oyun anlayışını geliştirirsek içeri dışarı fark etmez galip geliriz.Kadir veya Adem'in yerine Mehdi geçtiğinde daha iyi olacağını düşünüyorum.Mehdi topları daha iyi kullanacaktır.[/B]

KaanK 19.08.2013 21:17

Yıllardan sonra ilk defa adamakıllı hop oturup hop kalkmadan bir sağ bek izledik

58sinan58 19.08.2013 21:19

Bazende şanş olacak arkadaş girmeyince girmiyor direkten dönüyor kaleye giden şut bizim adama çarpıyor adam bir kere kaleye onu da atıyor

Morten58 19.08.2013 21:21

[B][I][U]Yenileceksen de böyle oyna.. Senin canın sağolsun Yiğido..
[/U][/I][/B]

[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=41749&token=101562[/IMG]

sivastatlıbelam 19.08.2013 21:21

şanssızlık çok şanssızdık bugün...bu şekilde oynamaya devam etmeliyiz,sadece ilerde utaka çok etkisiz kaldı,çift forvet oynamalıyız,....

bence iyi takım olmuşuz,yenildik ama takım çok iyi umut veriyor gelecek adına.

B.DUMANLI 19.08.2013 21:21

Ilk yari güzel oynadik ,fakat topu nedense Utaka ile bulusturamadik.Gerek Grosicki ve gerekse Aatif Utaka´ya pas vermemek icin yemin etmisler adeta.Utaka ceza alani icerisinde pas bekliyor ,her iki oyuncumuzda pas yerine isabetsiz ve ciliz sutlari tercih ettiler.Böylelikle göze hos gelmeyen egoist bir futbol sonrasi kötü oynayan Kayserispor´a yenildik.Ne Ahmet´i nede Utaka´yitopla bulusturamayan bir Sivasspor gördüm ben sahada.Gol KISIRLIGI böylesine bencil futbol sonrasi gayet normal.Grosicki tamamiyle sahsi oynuyor,Aatifta ondan kalir yani yok.Cicinho bile yaptigi ortalarla Utaka´yi topla bulusturamadi.
Sivasspor futbolculari takim oyunu oynarlarsa yenemiyecekleri takim yok,sahsi oynarlarsa bundan zararli cikacak Sivasspor futbol takimi olur.
Kaybedilen puana gercekten üzüldüm.Biz bu yenilgiyi hakettikmi hayir.Fakat biz yanlisliklar icerisindeyiz.Sahsi futbolu birakmamiz lazim ,aksi taktirde bu sartlarda biz daha cok puan kaybederiz.

ahmet ali 19.08.2013 21:22

Borjan'ın yerine Korcan çözüm olmaz.. Ya çok iyi bir kaleci alınır ya da Borjan veya korcan hangisi oynarsa oynasın bu tur hatalı goller yemeye devam ederiz...
Gol atamadığımız bir maç için .ustelik yenildiğimiz bir maçtan sonra "çok iyiydik" demek abartı olur....
Tek gerçek geçen seneden daha olumlu oynadığımız... Fazla bir şey yok...

Rallim58 19.08.2013 21:22

[B]Takımımız iyi oynadı... Şanssızlıklar neticeyi değiştirdi diyebiliriz...

Konya karşılaşmasında 4 Eylül stadyumu tıklım tıklım olmalıdır. Bu takıma sahip çıkmak zorundayız... [/B]

SivasliMuhammed 19.08.2013 21:24

[QUOTE=hüso58;872166]kardeş sende göz varmı sivas mükemmel oynadı mükemmel kayseri bi kere geldi gol oldu be[/QUOTE]

bütün oyuncular güzel oynarsa keyifli mac olur ama tek cicinho burhan ve da costa 10 oynadi .kadir ziya adem ümit aatif herzamaki gibi oynadilar (birisi her zamanki gibi mükemmel öbürü bekledigimiz gibi oynadi) kamil beter oynadi.utaka dan daha iyisini bekleyemezdik biraz zaman lazim.bir ermanin yerine oyuncu lazim (mehdi) .

AmiRaLL 19.08.2013 21:25

Arkadaslar kaysri toplam 15 dk top oynadi gerisi sivasimizin di ama olmayinca olmuyor inanirmisiniz gecen sene 34 macdada bu kadarrahat mac izlemedim gecen sene her macda korku vardi heran goll olcak diye nedense bu sene tam tersi cok baski pasli top oynadik ama golu onlar atti napaim yigidolarin canlari saolsun bide Carlos iyi kondusyon yuklemis 90 dk hic tukenmedik helalll..guzel gunler gelio insallah..benden bu kadar .

adres58 19.08.2013 21:27

Kısa kısa aktarmak gerekirse...

Eğer üst sıralarda yer almak istiyorsak sabretmemiz ve yanında bazı noktalara dikkat etmemiz lazım. En başta Ziya yerini çok boş bırakıyor. Ve çok önemli husus ise Aatıf ile Kamile özellikle asist yapmaları gerektiği öğretilmeli. Çok şahsi ve kollektif oyundan uzaklar. Özellikle Grosicki çok aşırı derecede şahsi oynuyor. Kahraman olmak için istatistik yapmak için illa lüzumsuz yerlerden şut çekip gol atmak değil asist yapmakda gerekiyor. Burhan Da Costa Cicinho bu takıma cuk oturmuş 3 lü oldular. Ayrıca Utakanın bir iki hafta içinde form tutması ile çok ses getirecektir. Kumaşı top saklaması ve sürmesi çok iyi. Lakin beslenmesi gerekiyor. Kim yapacak bunları Burhan Kamil ve Aatıf yapacak. Grosickinin yerine bu hafta Mehdi değerlendirmesi ile onuda deneyecektir Roberto Carlos. Tabi Kamilin 2 seneden beri devam eden bu alşıkanlığı devam ederse kadroda zor oynar gibime geliyor. Bizim için Kayseri ve Trabzon maçları çok önemli. Özellikle Kayseriye gelen bu kadar seyirciye üzüldüm açıkcası. Neyse ilk maç ilk sınav fena değildi takım ama benim bu şahsi oyun üzerinde oldukça büyük sıkıntılarım var. Hayırlısı...

BSMM 1964 19.08.2013 21:27

utakanın yanına eneramo krosickinin yerindede erman
olsaydı sen busene sivası göreydin..

silverli 19.08.2013 21:30

Ziyana boş birakti..hep aynı hatayı yapıyor..içeri kaçıyor.kendi alanı boş kalıyor.
Takım iyiydi..ancak bi 10 numara lazım.son vuruşlarda dikkkatli olmak lazım..
Aatif top tutma artık vur gitsin yaa..kadir iyi pas attı.atıf yine sacmaladi.

KaanK 19.08.2013 21:30

Takımın mantalitesi oyun felsefesi baştan aşağı değişmiş. Sürekli ayağa pas kısa paslar küçük üçgenler organize ataklar yapmaya çalışıyoruz ki bu süper lige çıktığımızdan bu yana olan anlayışın değişmesi demek.
Bu kadar kısa zamanda bu anlayış gayet iyi yerleşmiş belkide tarihimizde en çok pas yaptığımız maç oldu

Maça gelecek olursak maçı özellikle ilk yarıda domine ettik bariz üstünlük kurduk

Cicinho ve da costa iyi oturmuşlar takıma. Ümit de iyi ayak uydurdu. Kadir ve Adem vasat bir oyun sergiledi hatta Adem ilk golde ofsaytı bozan isimdi

Atıf iyiydi ama yanlış pas tercihleri ve egoistliği olumsuz etkiledi. Burhan arada etkili oldu ama sürekliliği yok

Bu takımın en zayıf halkası kesinlikle Kamil. Anlamsız şutları yanlış pas tercihleri ve savunma zaafı had safhada. Kendine çeki düzen vermezse formayı zor görür

Utaka bu takıma çok şey verecek. Hazır olmamasına rağmen özellikle ilk yarıda çok etkiliydi klas farkı diyelim. Eneramodan daha iyi bir forvet orası kesin. Utaka varken rengifo son dakikalarda forma belki giyer

Stoper sorunumuz da costa üstüne biraz daha koyarsa çözülmüş gibi. Tabi Uğur kavuktan sonra sağ bek sorunumuz da kalmadı cicinho çok kaliteli adaptasyon arttıkça daha iyi olur derim

Maçın özeti tamamen ŞANSLA kazanılmış bir maç. Biraz daha ileride etkili olursak bu takım çok can yakar Konya maçında görün

Sivas iyi yolda

58Sivaslilar 19.08.2013 21:33

yeni kadro mükemmel olmus tek noksan gool

mksivas 19.08.2013 21:35

sız arkadaslar kendınızı bosa harcıyorsunuz bunlardan bır cacık olmaz top oynamadan maksat yenmektır yenılmek ıcın sahya cıkıyorsan o macı kaybettın butun arkadasların yorumlarını okudum butun sansızlıklar her zaman bızı bulıyor yıne ayını tas aynı hamam bu takımın gol atamama sıkıntısı acıl cozulmesı gerekır yoksa kumedeyız herkese ıyı geceler

WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:40.