SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Mağlubiyeti hak etmedik (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=36814)

SivasSpor.Com 20.08.2013 08:51

Mağlubiyeti hak etmedik

[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=41752&token=68972[/IMG]

Hak etmediğimiz bir mağlubiyet aldık"Lisans sorunu nedeniyle Kayserispor maçını tribünden takip eden ve basın toplantısına da çıkamayan Roberto Carlos'un yerine yardımcısı Cesar Lopez mücadeleyi değerlendirdi.

Sivasspor'un Kayserispor'a 1-0 mağlup olduğu maçın ardından lisans sorunu çözülemeyen Roberto Carlos'un yerine basın toplantısına katılan teknik sorumlu Cesar Lopez, maçın ardından açıklamada bulundu.

Lopez, karşılaşmanın genelinde oyuna kendilerinin hakim olduğunu belirterek, "Açıkçası bir karşılaşmadan mağlup ayrılıp da kafanız dik ve mutlu bir şekilde ayrılmak biraz zordur. Bizim için bu maçta böyle oldu. Futbolcularımızı tek tek tebrik ettik. Gerçekten iyi oynadık. Hak etmediğimiz bir mağlubiyet aldık" değerlendirmesinde bulundu.

Futbolcu Utaka da iyi mücadele ettikleri bir karşılaşmadan şanssızlıklar sonucu mağlup ayrıldıklarını kaydetti.

muspol58 20.08.2013 08:58

Cevap: Mağlubiyeti hak etmedik

Oyun olarakta pozisyon olarakta üstün olduğumuz bir maçı kaybettik sağlık olsun ilerisi için ümit verici bir performans gösterdik çok canlar yakacağız inşallah

karasarlıyiğido 20.08.2013 09:01

[B]Ben yenilgiden gurur duydum...
[/B]
Adamları sahalarına hapsettik ilerde bastık...

[B]Ligtv yorumcularına bile yansıdı maçın üstün tarafı olmamız, yorum yapamadılar, şok oldular. Biri bana Kayseriye yenileceksin ama Sivasınla da gurur duyacaksın dese inanmazdım. Açıkcası böyle bir karşılaşma beklemiyordum. Üzülmeyin böyle tesadüfle kötü bir golle bir iki kere yeniliriz ama bu futbolla devam edelim çok can yakarız. Carlos için, ben tedirgindim ama adam gerçekten boş değilmiş, helal olsun yiğidom Kayseriyi kendi sahasında rezil ettin. Adamlar 70. dakikadan itibaren yatmaya, vakit geçirmeye başladılar...
[/B]
Özellikle de cicinhoya bayıldım. Adam her yerde hatta bir ara Ziya'nın yanında gördüm, Aatıf ilerde çalım yerine biraz ara paslarını düşünse farklı olurdu ama olsun takım süper, Burhan'da Aatıf gibi topu alınca o kanadı sallıyor...

[B]Müthişler inşallah güzel günler bizi bekliyor...
[/B]
"Şimdi destek zamanı.

[B]Sıra taraftarda.............[/B]"

''Samed58'' 20.08.2013 09:02

[B]Biraz zaman lazim, Sivasspor cok can yakacak[/B]

SivasliMuhammed 20.08.2013 09:03

en azindan güzel futbol oynadigimizi biliyoruz ve grosickinin yerine mehdiyi koymayi biliyoruz.

Dua 20.08.2013 09:04

Kötü oynayip Mac kazandigimizda oldu,
böyle oynamaya devam etsinler ilk 5 Garanti.

GAZI 20.08.2013 09:27

ilk yari super oynadik sadece sansizlik bizden yanaydi direkden donen top kil payi ofsayt golumuz ikinci devre cok durgun basladik bir sefer geldiler oda gol oldu zaten futbolun cilvesi bu herseyi yaparsin gol olmaz adamlar birsefer gelir gol atar kisacasi sansizlik bizimleydi saglik olsun takim guzel kadir ve kamili grociskiyi begenmedim frikiklerileri cekecek biri lazim hoca tirubundeydi onunda cok etkisi olsun boyle maglubiyetlere uzulmedik bilakis iyi oynadik kaybettik herzaman yanindayiz yigidom sivasim

infial§ 20.08.2013 09:28

Böyle oynayalım yenilelim canları sağ olsun

sivasliavizeci 20.08.2013 09:33

işte istedigimiz sivasspor bu yenilsede oynadık şanssızdık yenildik deriz korkak degil savaşarak yenilmek güzel işte özledigimiz sivasspor.bu takım ilerisi için çok ümit veriyor dahaçok destek hep destek

anilcan213 20.08.2013 09:35

Uzun zaman sonra deplasmanda [B]Top yapan Sivasspor[/B] izleyebilmek ne hoştu öyle... Tadından yenmedi azizim

emrecan17 20.08.2013 09:45

LİG tv de SİVAS'ımın paketini aldım bu takıma destek olmanın verdiği mutluluğu yaşadım..Uzun bır zaman sonra böyle hücümsal anlamda bir SİVAS izledik her an gol ümidini içimizde yaşadık ama olmadı .. Olması için benım kesın düşünce grosıckının yerıne MEHDİ nin 10 numara pozısyonuna gecmesı ve aatıfın ziya ıle sol kanatta tekrar yer alması..İnşallah onumuzdekı mac uyum ıle beraber taslar daha da yerıne oturur.. TEŞEKKÜRLER SİVAS'ım alnında öpülesi bir futbol yaşattın..

Poyrazcan 20.08.2013 09:48

Maçı radyodan dinledim, çok heyecan verici idi. Yorumcuların hemen hepsi de memnun olduğuna göre; BU TAKIMA KOCAMAN BİR ALKIŞ diyorum!...

58sinan58 20.08.2013 09:54

gerçekten oyun olarak pozisyon olarak rakibe karşı üstünlük kurduğumuz bir maçta hak etmediğimiz bir yenilgi aldık
bazen şansta insanın yanında olacak

Kizilirmak58 20.08.2013 10:17

dünya yıldızı roberto carlosun trübünde oturtulması böyle bir duruma düşürülmesi ayrı bir yönetim zaafiyeti yazık çok yazık carols tribünde olmamalıydı.

58g0kberk58 20.08.2013 10:23

Yeni transferlerin takima cok sey katacagi ortada. Bu sezon basari gelicektir takimin arkasinda duralim iki maglubiyetten sonra agir elestiriler yapmayalim. Hep destek tam destek !

34orhan58 20.08.2013 10:35

bu takıma hakan arslanın konulması lazm kesinlikle hakan sart bence

34orhan58 20.08.2013 10:38

tamam iyi oyynadkda deplasmanda biraz daha sakin ve akıllı oynsayadk rahat kazanrdk deyim yerindeyse paldır kùldür derler ya öyle oynadk bizim ligimiz farklı bir lig.Bu yenilginin hataları arastrlp aynı hatalarn yaplmaması kazm oyuna degil 3puana baklyor iyi oynadk deyip srekli kendimizi ka.drmayalm

Yusuf Çevik 20.08.2013 11:07

[B]Futbol şans oyunu,Kayserispor şanslıydı ve kazanmasını bildi söylenecek başka bir şey yok.[/B]

34MUAMMER58 20.08.2013 11:35

[b]hazırlık maçlarında özelliklede kasımpaşa maçından sonra birçok taraftar öldük bittik yandık düştük edebiyatı yapmaya başladığında ,dedikki korkmayın süper sivasspor geliyor şanssızlık sonucu yenildiğimizi söylemiştim,kayseri maçıda böyle oldu, tamamen şanssızlık birazda dikkatsizlik sonucu yenildik böyle maçlarda ya kalecin devleşecek yada golcün ,borjan nedense geçen yılki performansından çok uzak biran evvel toparlanmalı,eğer ts bu kazma futboluyla şampiyonluğa oynuyorsa sivasspor akşamdan şampiyonluğa oynar tek şartla golcüler en kısa zamanda şehire,ülkeye,takıma adapte olacak [/b]

mnt3 20.08.2013 11:59

Sivassporumuz çok iyi yolda.Forvetlerimiz biraz daha hazır olduğunda bu takımı tutabilmek çok zor olacak

ahmet ali 20.08.2013 12:03

Yenildik ama gördüğüm kadarıyla her yazan arkadaş çok memnun....??
Neredeyse iyi ki yenildik yazacağız.....
Yenilginin güzelliği olmaz...
Yenilgi yenilgidir..
Kazanmak iyidir güzeldir ve geçerlidir...
Geçen seneden daha iyi futbol oynadığımız inkar edilenmez.Bu somut gerçek..
Ancak unutmayalım ki geçen sene Kayseri'ye kayseri'de yenilmemiştik.....
iyi oynadık yenilmek kotu oynayıp yenilmemekten daha iyi deniliyorsa bu düşünceye de saygı duymak gerekir.
Ama ben bu fikre katılmıyorum....

mksivas 20.08.2013 13:37

bıraz zaman lazım dıyen 58sıvas kardesım zaman gıttıkce alehte calısır butun takımların zamana ıhtıyacı var sade sıvasınmı sıvas gol atamıyor bunu cozmesı lazım takınık ekıbın yoksa hak etmedıgımız bır maglubıyet bunlar hep kuru lakırtı ve hep yenılgı sonrası boyle sozler duyarız gecen sende aynı ıdı

Külhan 20.08.2013 15:05

Bravo yigidom seninle gurur duyuyorum ilerisi icin sana bol sanslar diliyorum insallah bize cok güven veren bir futbol oynadiniz adamlar bir defa ellerine firsat gecti onuda gola cevirdiler bu bir sans eseri bizim bircok avantaj yakalamamiza ragmen sansizlikdan gola ceviremedik olur bu futbolun icinde hep var üzülmeyin gercekte cok süper oynadik insallah ileride cok güzel günler nbizi bekledigini görüyorum.

ressam58 20.08.2013 15:29

Olabilir...Yenilmekte var hemde.....EN BÜYÜK SİVASSPOR!!!!!

etlidöktürek 20.08.2013 15:36

takım rayına tam oturduğu zaman güzel bir futbol sergileyeceğiz bundan kimsenin şüphesi olmasın, önümüzde hiç bozulmamış bir 33 hafta var içerdeki maçlarımızda sürpriz yaşamassak ligi çok iyi yerde bitirebiliriz..tabiki bunu söylerken futbolcuların tam anlamıyla adepte olması gerekiyor, bize düşen içerdeki maçları kaçırmamak ve tribündeki yerimizi almak..iyi yoldayız felaket tellallığına gerek yok;)

sivistar 20.08.2013 15:52

buraya yazıyorum 10 cu hafta lideriz.................................unutmayın bu yazımı

kayayatakci 20.08.2013 16:04

[COLOR="Red"]Editörün Notu :

Yorumlarınız, büyük harflerle yazıldığı için silinmiştir.

Lütfen küçük harfler kullanınız...[/COLOR]

58Sivaslilar 20.08.2013 18:02

Dogru söylüyorsun sayin karlos ama bu neyi degistirir önceki hocalarda ayinsini söylüyordu fakat birsey degismedi 3 puan malesef gool atanin hanesine yazildi cözüm bize dogru dürüs topa sut cekebilen tercübeli goolcü gerek yada oyuncularina bunu lütven ögret :confused:

58Sivaslilar 20.08.2013 18:06

Oyunu oynayan biz goolü atan kayseri demekki bunda bir yanlis var yani bir hata var bunun acilen gidrilmesi lagzim

SivasliMuhammed 20.08.2013 18:08

utaka takima alissin ozaman süperligde firtina gibi esen takim sivasspor olacak

üçyıldız58 20.08.2013 18:08

bence bizim takım olduğumuzun.vede takım ile seyircinin bütünleştiğinin en büyük göstergesi.
taraftarlarımız üzgün bir halde maç sonu beklerken seyircinin seslememesine rağmen takımımızın gelip taraftara sevgi göstermesi ve seyirciyi selamlaması en güzel hareketti gecede
gece saat 2.de evde oldum ama en mutlu mağlubiyetle dönülen deplasmanımdı

H_Turan 20.08.2013 18:13

İyi Oynayana Puan Vermiyorlar Akıllı Oynayana veriyorlar Birde Futbolun Adeleti yok Sefa bir geldi Gol attı:mad:

kamışlı58 20.08.2013 19:15

takımımızın 3-5 maçlık kredisi tabiki var ben karlosa güveniyorum takımıza gereken müdahaleyi yapacaktır transferler kendini göstermesi lazım

myyiğido58 20.08.2013 22:32

yensen yenılsen kalbım hep senle hey :)

ROMANTİK KATİL 20.08.2013 23:57

Güzel futbolumuz ve taraftarımızın destegi halen gözümün önünden gitmiyor. Kayseriden galibiyetle yollayamasakta bu sezona bu futbolla damgamızı vuracagız insallah.

BSMM 1964 21.08.2013 07:26

karabük iki adet golcü ile oynuyor lualua ve gökhan ünal (ilhanları saymıyorum) atıyor golleri senin doğru dürüst gol elamanın yok utaka yeni geldi daha ısınma turlarında aatıfta aynı yerden vurdu gol olmadı sefada aynı yerden vurdu gol oldu beceri i,şi bu bir tane daha gol elemanı lazım utaka sakatlandı diyelim kiminle gol atacak bencil oynayan aatıflamı yoksa üfle ,tüfle oynayan grosicki ilemi golgü diye peruluyu aldılar adam piyasada yok helal olsun ne trasfer !!!!

BSMM 1964 21.08.2013 07:39

iyi oynadık kaybettik kardeşim kötü oynayalım kqazanalım ileri tarihlerde hangi takımın galibiyeti daha çok diye araştırıldığında A takımının galibiyeti 21 ,B takımının galibiyeti 9 az galibiyeti olan takım yenilgi aldığı maçlarda çok iyi oynadı diye yazarmı A takımının büyük üstünlüğü var diye yazar iyi oynadın ozaman senin gol atma becerin yok bu nedektir ACİL golcülere ihtiyaç var.

Elbeyliliyiz 21.08.2013 08:04

Özetleri izledim: Eneramo ile UtakA yi kiyaslarsak aralarinda daglar var. Onun yerine Ahmet Aras veya Burhan eser uc noktada oynasin yoksa 90 dakika cok bekleriz. Sonuca bakiliyor oyun acisindan Sivassporumuz süper

karasarlıyiğido 21.08.2013 08:25

ya öyle yorum yazanlar varki kafayı sıyıracam biz yenilsekte mücadele bizi mutlu ettik diyoruz adam yazmış yenilgiden mutlu olanlar var bilmem kendinizi kandırmayın netice önemli diye saçma sapan yorum yazanlar var önce bu kafayı değiştirin destek verin yıkıcı olmanın bu takıma faydası yok yenilsede yensede arkasında durun millet futbolu sizden öğrenecek değil herkes biliyor neticenin önemli olduğunu ama biz şampiyonluğa oynarken bile defansif oynayarak maç kazanırdık böyle rakibi sahasında ezerek değil. lütfen herkes birbirine saygılı olsun ve art niyetli yorumlar yazılmasın önce biz birlik beraberliği sağlamalıyız...

dede58 21.08.2013 09:38

[QUOTE=karasarlıyiğido;872279][B]Ben yenilgiden gurur duydum...
[/B]
Adamları sahalarına hapsettik ilerde bastık...

[B]Ligtv yorumcularına bile yansıdı maçın üstün tarafı olmamız, yorum yapamadılar, şok oldular. Biri bana Kayseriye yenileceksin ama Sivasınla da gurur duyacaksın dese inanmazdım. Açıkcası böyle bir karşılaşma beklemiyordum. Üzülmeyin böyle tesadüfle kötü bir golle bir iki kere yeniliriz ama bu futbolla devam edelim çok can yakarız. Carlos için, ben tedirgindim ama adam gerçekten boş değilmiş, helal olsun yiğidom Kayseriyi kendi sahasında rezil ettin. Adamlar 70. dakikadan itibaren yatmaya, vakit geçirmeye başladılar...
[/B]
Özellikle de cicinhoya bayıldım. Adam her yerde hatta bir ara Ziya'nın yanında gördüm, Aatıf ilerde çalım yerine biraz ara paslarını düşünse farklı olurdu ama olsun takım süper, Burhan'da Aatıf gibi topu alınca o kanadı sallıyor...

[B]Müthişler inşallah güzel günler bizi bekliyor...
[/B]
"Şimdi destek zamanı.

[B]Sıra taraftarda.............[/B]"[/QUOTE]

Kesinlikle katılıyorum çok gururlandım

WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:54.