![]() |
Feneri Şaşırtmaya Gideceğiz
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=41818&token=27906[/IMG]
Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos, Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında Fenerbahçe'ye karşı zorlu bir maça çıkacaklarını belirterek, " Fenerbahçe'yi evinde şaşırtabilmemiz için elimizde her şey var. Bunun için de çalışıyoruz. Hafta sonu Fenerbahçe'yi evinde şaşırtmaya gideceğiz" dedi. Bir günlük iznin ardından Fenerbahçe maçı hazırlıklarına başlayan Sivasspor'da, teknik direktör Carlos, antrenman sonrası basın mensuplarına yaptığı açıklamada, 2-0 kazandıkları Torku Konyaspor karşılaşmasının ilk dakikalarında aceleci davrandıklarını ve pas hataları yaptıklarını söyledi. Daha sonra toparlanıp iyi oyun sergilediklerini dile getiren Carlos, "Gol attıktan sonra takımın mesafesini biraz açtık. Bu, yapmamamız gereken şeylerden bir tanesi, bunu düzeltmemiz gerekiyor ama iyi bir maç oynadık ve kazandık. Güzel olan, puan sıralamasında da daha yukarılara çıkmış olmamız" diye konuştu. Transfer konusunda yönetimle dün bir görüşme yaptıklarını belirten Carlos, 23 kişilik kadroyu daha da güçlendirmek ve kaliteli hale getirmek için çalıştıklarını söyledi. Ligin 3. haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile yapacakları maçla ilgili değerlendirmelerde bulunan Carlos, şöyle konuştu: "Her büyük takıma karşı oynanan maçlar zordur. Bu maç da onlardan biri olacak. Zorlu bir karşılaşmaya çıkacağız. Fenerbahçe'yi evinde şaşırtabilmemiz için elimizde her şey var. Bunun için de çalışıyoruz. Hafta sonu Fenerbahçe'yi evinde şaşırtmaya gideceğiz." Lisans sorunu nedeniyle Torku Konyaspor maçına "yönetici" sıfatıyla çıkan Carlos, bu durumdan mutlu olmadığını ve rahatsızlık duyduğunu ifade etti. Kulübede bir teknik direktörün bütün vasıflarına sahip olduğunu belirten Carlos, pro-lisans almak için gereken kursları ve her şeyi tamamlayıp teknik direktör olarak sahaya döneceğini söyledi. Yabancı öğrenciler, antrenmanı izledi Carlos, kulüp tesislerinde gerçekleşen idman öncesi sahada futbolcularıyla kısa süre konuştu. Daha sonra, Torku Konyaspor maçında ilk 11'de görev alan futbolcular ile bu karşılaşmada yedek kalan Hakan Arslan yenileme çalışması yaptı. Diğer futbolcular ise kondisyon ve pas çalışmasının ardından çift kale maçla antrenmanı tamamladı. Maçta, Carlos da yer aldı. İdmana, sakatlığı süren Abdulkadir Özgen katılmadı, arka adalesinde çekme olan Adem Koçak ise salonda çalıştı. Bu arada, Sivas YİBO Spor Kulübünün yürüttüğü "Oyun Oynamak Bir Spordur" adlı Avrupa Birliği projesi kapsamında Azerbaycan, Ermenistan, Gürcistan, Portekiz ve Makedonya'dan kente gelen öğrenciler, antrenmanı izledi. Öğrenciler, tezahüratlarla sevgi gösterisinde bulundukları Carlos ile idmanın ardından hatıra fotoğrafı çektirdi |
Cevap: Feneri Şaşırtmaya Gideceğiz
fenerbahçeli oyunculara konya maçının ikinci yarısında oynadığımız oyun izlettirilirse şaşıracaklarına eminim:)))
|
[B]Gerçekten kaliteli bir hocayla çalışıyoruz.Fenerbahçe maçından her sonuç çıkabilir.Muhtemelen Fenerbahçe bugün`de Arsenal`a yenilecek.Onlar bizim maça moralsiz çıkacaklardır.
Bakalım Carlos,nasıl bir deplasman taktiği uygulayacak Fenerbahçe`ye.[/B] |
Carlos nerede eksiğimiz olduğunu biliyor.Hiç kimsenin tahmin etmediği kadar takıma hakim :D
Yapılacak transferleri heyecanla bekliyoruz.:D |
inşallah dediğin gibi olur carlos :)
|
Her sonuca acik bir mac. Insallah gulen taraf biz oluruz gecen seneki gibi
|
Kolay degil ama munkun yeterki istek olsun
|
Sivas sporum haydi sana yakışanı yap sü feneneri de yen yiğidolara sevinç yaşat
da Anadolu aslanlarının kim oldugunu görsünler |
[B]Fenerbahçe'nin Eskişehir ile oynadığı maçı izledim.Hep uzun topla çıkıyorlar bizim gibi ayağa pas yapamıyorlar.Eskişehir aynen bizim oynadıgımız oyunu oynuyor ve başarılı da oldular fakat Necati'nin yüzünden puansız olarak ayrıldılar.
Kesinlikle Utaka'nın bu maça çok hazır olması gerekiyor.Gol atarız diyorum ve hep hücumu düşünmemiz lazım.Biz defans yapmayı bilmiyoruz.Fenerbahçe'nin Arsenal maglubiyetiyle morali düşecektir -ben yenileceğini düşünüyorum- inşallah iyi bir sonucla döneriz..[/B] |
İddalı olmuş...Beraberlik iyi olur gerçekçi olursak...Fener Arsenale bugünde yenilecek sonra her kanalda yine veryansın falan....haftasonu acayip asılacaklar maça bence.Bu durum bizim için iyi olmaz diyorum.en güzel ihtimal bereberlik koparırsak bence çok iyi!!!
|
Beraberlikle döneceğimizi düşünüyorum. Potansiyel olarak yenecek güçteyiz ancak büyük takım düşüncesine kapınabileceğini düşünüyorum futbolcularımızın. Basit gol yemek mümkün gibi gözüküyor. İyi motive olurlarsa kesinlikle galip geliriz
|
ben yurdışında kalıyorum hafta sonunu iple çekiyoruz sadece sivassporumuzu maçını izlemek galip geldikten sonrada o haftayı morel olarak tavan yapmış bi şekilde geçirmek bizler burada birilerine hale anlatamadık sivasspor hiç bir takımın ne ne alt yapısı nede yalakası olmadığını ama anlatamıyoruz kimseye ne olur sivasım yen şu feneri gerkli cevabı ancak sen verirsin bizler kimseyi inandıramıyoruz allah yar ve yardımcınız her vurduğunuz gol olsun
|
İnşallah maça gidicem ve inşallah kazanan taraf biz oluruz.
|
***burada eğer hakem baskı altında kalmasa feneri rahat geçeriz. takımız zaman gectikce daha iyiye gidiyor ,tabi ki son vuruşlarda başarılı olursak .sadece maclara cok baskılı ve bir an önce gol bulmanın düşüncesindeyiz.rakiplerimizi orta sağa cekip kontrataklarla daha kolay gol bulabiliriz.oyuncu değişikliğini daha erken yapsak takımızın direncini ayakta tutabiliriz,yedek oyuncumuzlarda ahmet,apo ,cihan ve kaleci korcanada borjanın yerine hazır bulundurmamız gerekir.
|
[b]fb ne kadar kötü futbol oynuyor olursa olsun kadıköyde 50 bin taraftarıyla herzeman hertakıma karşı favoridir ,büyük ihtimalle arsenal fb yi eleyecek fb bu maçta tümenerjisini haRcayacaktır,ersun yanalında sivasspor maçı kaderini belirleyecektir,fb sivas naçını nefes alma maçı olarak görecektir,izlediğim fb yi yenebilecek kapasitede takım olduğumuza inanıyorum,dak 60 dan sonra fb nin pili tükeniyor,eğer sivasspor gücünü idareli kullanırsa dak 70 den sonra çok pozisyon bulabilir r carlos içinde iyibir reklam olacaktır,kadıköyde beraberlikde iyi sonuç fakat ben yeneceğimizi sanıyorum mehdi yerine groseçki oynamalı galibiyetin anahtarı çok az hata yapmak,yardımlaşmalı egoist olmadan oynamak,yakalanan pozisyonların gol olması gerekiyor ,maçın sonucunu borjan ve utakanın oyunu belirler,tek korkum hakemlerin seyirci baskısına dayanamayıp ali cengiz oyunlarıyla sivassporu etkisiz hale getirmesi [/b]
|
Iste bu,inanmak basarinin yarisidir.Yoneticinin basariya inanmasi oyuncunun kendine guvenmesini saglar.Taraftar olarak dua ve desteklerimiz sizinle.
|
Avrupa'dan istediğini alamayan [B]İT [/B](İstanbul Takımı) hafta sonu bizimle yapacağı karşılaşmaya moralsiz çıkacaktır.
Bu moralsizliğin üzerine çok isteyen ve eski takımına karşı teknik kadronun başında çıkacak olan Carlos'un galibiyetle dönmesi olası bir durumdur. Daha çok kim ister ise onun kazanacağı bir karşılaşma olarak görüyorum. Puan veya puanların hanemize yazılması dileklerimle başarılar diliyorum. |
Bu maçı yenersek Ersun Yanal kesinlikle gider. Zaten Fenerbahçe'nin oynadığı oyunu hiç kimse beğenmiyor. Fenerbahçe çok kötü futbol oynuyor. Son zamanlarda bir tek eskişehir maçını kazandılar onda da Mert penaltı kurtardı. Eskişehirin atamadıkları vardı. Bu maçta da Da Costa ve Ümit defansi kapatırsa Burhan ve Cicinho Caner'in Aatıf ve Ziya formsuz olan Gökhan'ın kanatlarını otoban yapar.
|
sow ve emenike nin arasi bozuk dün ki maç onu gösterdi,fenev ii oynamıyor fırsatı değerlendirmeliyiz
|
Feneri bence yeneceğiz hemde 1-2 yeneceğiz..Bide bizden darbe yesinler :)
|
[B]Fenerbahçe Hem Yükselişte Hemde Düşüşte Bir Takım Yanal'ın İlk 11 e Süreceği Takım Önemli Bizim İçin.. Herşey O İlk 11'e Bağlı Gibi .. Ama Tabiki Sivasspor'umuz Zoru Seven Bir Takım Haline Geldi Ve Başaracak İnanıyoruz..[/B]
|
[B] ilk sasirmayi su dakıkalarda yasiyor haftasonu bir sokta biz yapalım bunlara[/B]
|
Allah'ın izniyle puan alacağım hocammm
|
Carlos yeni olmasına rağmen hiç şüphesiz bu isi çok iyi bildigi kesin artık ne fener ne cincon ne bjk bize viz gelir tiris gider
|
Sivasım haydi işini bilirsin sen.
Şikeci i...lere evlerinde çakıp dönelim. |
takım çok güzel, hocamız güzel, yönetimimiz güzel ama bir güzel olmayan taraf ise forvet hattı çok kötü hemde çok kötü acil olarak iyi bir forvet oyuncu alınması lazım hemde hiç vakit kaybetmeden
|
Fener'i sasirtmaya gerek kalmadi. 5-0'lik Arsenal hezimeti ve bugünkü CAS'tan aldiklari 2 yil men onlari zaten saskin tavuga döndürdü.
|
Hem iyi oyun hem de iyi sonuçla fenerbahçe yi şaşırtalım.
|
kanırtmaya geliyoruz feneeer
|
2 forvetle çıkmak lazım
|
Carlos herkesi şaşırtan bir sivasspor kurdun seni tebrik ediyorum helal olsun sana. Ilk defa hayalini kurduğum bir takım seyrettim iki maç üst üstte teşekkürler. Iyi pas yapan ilerde basan kimin gol atacağı belli olmayan tıpkı barça gibi fenere yenilsek bile ezilmeyecegiz ona eminim tabi hakem müsade ederse sonuç ne olursa olsun yanındayız
|
hiçte önemli degil sadece bir maç olacak inanıyorumki karlosun sivassporu kadıköyde futbolun nasıl oynanacagını herkese gösterecektir
roberto karlosa güveniyoruz başarılı olması için dua ediyorum |
Sivasspor´un karsisinda Avrupa kupalarindan MEN edilen bir Fenerbahce var.Bu sartlarda moralmen cökmüs ve yildizlarinin takimdan kopma noktasina gelmis bir takimi sasirtmasi güc olmasa gerek.Bu konumda Sivasspor camiasi olarak Fenerbahce´ye yenilmemiz sürpiriz olur.
Sivasspor gerekeni yapacaktir.Alninin akiyla Kadiköy´den ayrilacaktir. |
abiler sivasspor çok güzel oynuyor eğer konya maçı gibi oynarsak ve hermaçdada böyle oynarsak bence ilk 5garanti galatasaraylıyım ama berabat sivasspor daha güzel hem takımm hemde oynayıştan diğerleri vasat beşiktaş biraz iyi oynuyor yani abiler TRİBÜNLERİ DOLDURALIMM ONLARDA YENSİNLER hemdestek maçlar bu sezon çok güzel ve zevk verici benim bir aatıf dan şikayetim var takım oyunu denen bişey yok ? anlamıorum abi tamam güzel ama biraz daha şut yerine takımı düşünse tehlike aatıf :D utaka bence enaramo yu aratmaz güzel bence do costa desen duvar gibi ler abi ümit :D cicinho desen adam oynuyor abi.NEYSE HAYDİ TRİBÜNE !!!1!! ESKİŞEHİR MAÇINDA İNŞALLAH STAD DOLU OLUR ESKİŞEHİRİDE YENER YOLUMUZA DEVAM EDERİZ bAŞARILAR YİĞİDOLAR <3
|
maci izliyemiyorum ama inaninki fenerbahceyi gercekten cok sasirtmisizdir, bu Kadar kötü bir sivasspor beklemiyorlardir.
|
bu skorla feneri çok şaşırttık
Bizim sayemizde yine küllerinden doğdular Sıkıntılı döneminde hep bizle maç yapıyorlar Ve heriflere ilaç gibi geliyoruz Bu kadar da olmaz :-( |
Hakikaten cok sasirdik cok.
|
okadar şaşırdılar ki böyle kolay olacağını beklemiyorlardı!
|
Carlos Fenerbahce´yi sasirtmaya gidecegiz dedi ama sasiran Sivasspor taraftari oldu nedense.:mad:
|
carlos un yüzünü gösterdiklerinde gözleri dikkatimi çekti ağlıyacaktı nerdeyse. sen bu yürekle devam et hocam inanıyorum ki beklediğimiz Sivas kısa zamanda ortaya çıkacak.
hakemler sagolsun bu mac içinde.. hakem asist yaptı hakem ıkıncı asıstıde yapıodu son anda engelledık hakem yıne topa dokundu bıde ustune bıze sarı kart verdi çizgi hakemi bi metre cıkmıs topa devam dedi hakem bruno ya cıft sarıdan kırmızı kartı vermesı gerekırken macı tek sarı kartla bitirdi. nerde duracagını bılmeyen bu hakem amatör kümeye bile yakısmaz. hakem 5- SİVASSPORUM 2 |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:48. |