![]() |
Fenerbahçe 5-2 Sivasspor
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=41833&token=63924[/IMG]
Sivasspor ile Fenerbahçe bu akşam Süper Lig'de 17. kez karşı karşıya gelecek. Geride kalan 16 maçta Sivasspor 3, Fenerbahçe 10 galibiyet aldı. 3 karşılaşma ise beraberlikle sona erdi. Bu maçlarda kırmızı-beyazlılar, Fenerbahçe filelerini 20 kez havalandırırken kalesinde ise 37 gol gördü. İstanbul'da 9. Karşılaşma İstanbul'daki maçlarda Sivasspor ile Fenerbahçe, Süper Lig'de İstanbul'da 9. kez karşılaşacak. İki takım arasında Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yapılan 8 maçtan 6'sını Fenerbahçe, 1'ini ise Sivasspor kazandı. 1 maç da berabere bitti. İstanbul'da oynanan son karşılaşmayı kırmızı beyazlı ekip 2-1 kazanmıştı. [B]Bu önemli maçın öncesi ve sonrası tüm gelişmelerini bu başlık altında bulabilirsiniz.[/B] [B]Fenerbahçe - Sivasspor Takımların Muhtemel 11'Leri[/B] [B]FENERBAHÇE:[/B] Volkan, Gökhan, Alves, Egemen, Caner, Kuyt, Holmen, Meireles, Selçuk, Emenike, Webo [B]SİVASSPOR:[/B] Borjan, Cicinho, Da Costa, Ümit, Ziya, Burhan, Adem, Kadir, Aatif, Mehdi, Utaka [B]STAT:[/B] Şükrü Saracoğlu [B]SAAT:[/B] 21.45 [B]YAYIN:[/B] Lig TV [B]HAKEM:[/B] Özgür Yankaya |
Cevap: Fenerbahçe - Sivasspor
fenerbahçenin içinde bulunduğu kaostan dolayı bu maçı almamız lazım bu maçı alacağımıza inanıyorm
|
Hayırlısıyla şu deplasmandan kaybetmeden puan yada puanlarla ayrılsak çok iyi olacak
|
yeneceğimiz kanaatindeyim inşallah
|
Sanlı tarihimize bir zafer daha ekleme zamanıdır. Gün SİVASSPOR Günü olsun. Vurdugun gol olsun.
|
[B]Akıllı oynamalıyız en az 1 puan almamız gerekiyor, Bu haftadan sonra ligin en dişli 2 takımıyla oynuycaz kasımpaşa ve eskişehirle çok dikkatli olmamız gereken 3 hafta içindeyiz.[/B]
|
ben en kötü ihtimalle 1 puan alırız diyorum eğer baskılı oynarsak 3 puan rahat bizim
|
Şimdi tarih yazma feneri ve dağıtma zamanı .Gösterin yiğidolarım bugün bizim günümüz olacak inşallah.Allahın izni ile alacağız bu maçı.
|
Tarihi bir firsat fenevi bir daha bu halde bulamayiz 3-0,4-0 bi skorla donsek burdan bu sene kimse tutamaz bizi gelecek icin cok onemli ama kaybetsekte onemi degil yeterki iki haftadir oynadigimiz guzel futbola devam edelim
|
[B]Arkadaşlar sanki Feneri küçümsüyoruz gibi,her ne kadar zor zamanlarda yaşasalar,karşımızda Fenerbahçe var.Öyle baskılı oyna felan,bunlar kolay değil.Önlem almazsak fark bile yeriz,2 haftalık oyun bizleri aldatmasın.
Onun için her zaman temkinli olmakda yarar vardır diye düşünüyorum...[/B] |
Fenerbahçeyi Küçümseek Ayıp olur ONlar büyük takım ama biz oynarsak alırız
|
Rakibi ne gözünde büyüteceksin nede küçük göreceksin çikıp aslanlar gibi mucadele edip elinden geleni yapacaksin çünkü eskisi gibi takımlar arasinda dengesizlik yok her takım her takımı yenebilir mücalele eden ve takım uyunu oynayan kazanir İNŞALLAH kazanan biz oluruz
|
kaleye bır kere de korcan geçse çünkü borjan dan cok eksık yanı yok yuregıyle oynuyor , oyuncularmızdan yabancı kontenjanı 1 kısı artsa hıc olmazsa rengıfo ıkıncı yarı da olsa oyuna gırse , bızde bır görsek ne olur acaba ? Çok mu sey ıstıyoruz :)
|
fener bahçeyi bir daha böyle yakalıyamayız taraftarı bile siyasete bulaşmış durumda ikiye bölündüler bizimle işleri olacağını zannetmiyorum yabancı oyuncular avrupadan men edilince ayrılmak istiyor bu bizim için bir avantaj kadro olarak fenerden farkımız zaten yoktu carlos takımı bu hafta iyi hazırladıysa fark dahi atabiliriz her zamanki gibi türbündeki yerimi alacağım fakat yiğidolarımızı biraz bu maça ilgisiz görüyorum keşke geçen hafta sivas taki taraftarımızın gösterdiği ilgiyi istanbuldaki taraftarımızda gösterse
|
rakıp fark etmez ıyı takım olucaksan yenıp gelıceksın
|
İçime doğuyor kazanacaz hatta skor iddaa oynattım arkadaşa 3-1 diye
|
Maci yendigimiz takdirde her halukarda bugünlük 2. oluyoruz. 4 gol fark ile yendigimizde ise lider oluyoruz :D
|
rüyamda 90. dakikada attığımız golle 2-1 alıyorduk maçı :) haydi hayırlısı ...
|
[QUOTE=mustafa585858;874085]Fenerbahçeyi Küçümseek Ayıp olur ONlar büyük takım ama biz oynarsak alırız[/QUOTE]
büyük şikeci. onlardan daha büyük şikeci yok. K..acağız başka yolu yok. sow kadro dışı bırakılmış. |
inşallah sivas'a puanla döneriz 1 yada 3 puan tek puan olsunda...
bugun için en önemli isim hakem olacaktır... |
[B]Sow ve Meireles yokmuş galiba.Bizim icin daha iyi[/B]
|
[QUOTE=SenSetik;874101]rüyamda 90. dakikada attığımız golle 2-1 alıyorduk maçı :) haydi hayırlısı ...[/QUOTE]
Ben de rüyamda takımı gördüm. Çok iyi oynuyorduk, özelliklede Utaka. Fakat sonucu göremedim :( |
benım gordum ruyaları yazsam vallahı her sene sampıyon oluruz
|
Yanarim yanarim stadda izleyemedigime yanarim. Insallah esk macini izleyecegim
|
Gakkos kardeslerimiz kayseriyi Kadir has stadinda 3-0 yeniyor :D :D :D
|
Borjan cicinho ümit da costa ziya kadir adem mehdi burhan atıf utaka
volkan gökhan egemen alves caner selçuk meireles kuyt webo holmen emenike |
[IMG]http://n1308.hizliresim.com/1d/z/s4dd3.jpg[/IMG]
|
Kadrolara baktığımızda yedek kadro derinliğimiz hemen hemen sıfır... Orda dişe dokunur bir Hakan ve Ahmet Aras bulunuyor...
Hayırlısı bakalım... |
Bu maçta asla tedbiri elden bırakmamalıyız.Fenerin başına gelenler malum.ne var ne yok saldıracaklar.oldukça hücumcu bir kadroyla çıkıyorlar maça.holmen ilk maçını oynayacak.ibb deki holmen webo ikilisi bize çok çektiriyordu.Atıf burhan utakayla hızlı hücuma çıkıp gol aramalıyız. 2 haftadır son vuruşlarda çok etkisizdik.umarım bu maçta öyle olmaz.bulduğumuzu atmalıyız hem de böyle bir rakip karşısında.atamayana anında cezayı keser bu takımlarçsen istediğin kadar oyna adamlar bir gelir atarlar maç biter.o yüzden olabildiğince az ama öz sakin bir şekilde hücuma çıkılmalı.takım halinde savunma yapılmalı.bizim fenere hiç şansımız tutmuyor ayrıca böyle zor durumdaki takımlar her zman bize çelme taktılar
|
yedeklerın hıç bırı sakatlık olmadıkça oynuyamaz bu takımda .oylesıne .kulubede oturmak icn yedek işte.dk.4.yada.14.de. gol yerız yada atarız
|
*** 0-1 olsun bizim olsun. holmen ve gökhan gönül e dikkat etmemiz
gerekir. |
ben de rüyamda Utaka nın gol attığını gördüm. Ceza sahası içine verilen ara pasında kalecinin sağından yerden bir plase ile atıyordu. Maç bitmeden uyandım ama :) Fener iyi durumda değil yenilmeyeceğimizi düşünüyorum.
|
sivassporumuz kazanacak inşallah saat 21-30 bekliyoruz
|
Cevap: Fenerbahçe 0-0 Sivasspor
istekli oynayan bir kamil feneri söndürürdü ne oldu oynamıyor anlamak mümkün degil
|
Cevap: Fenerbahçe 3-0 Sivas
iyi başlamadı Sivas..
|
Cevap: Fenerbahçe 3-0 Sivas
Şiştik yine bi soda lazım
|
Cevap: Fenerbahçe 3-0 Sivasspor
Hayal dunyasında yaşayan ,çok konuşup az iş yapan sorumlular için bir ders maçı .............. ama acı bir ders olacak....
|
Mümkünse kimse rüya görmesin :/
|
Cevap: Fenerbahçe 0-0 Sivasspor
[QUOTE=kamışlı58;874123]istekli oynayan bir kamil feneri söndürürdü ne oldu oynamıyor anlamak mümkün degil[/QUOTE]
Takımda en yararlı oluncu olduğu için,bir avrupa ulkesinin milli futbolcusu olduğu için oynatmıyorlar sayın arkadaşım..... |
az bile yedik hiç kimse hiç bişey yapmadı bu saatten sora yapsada bi halt olmaz zaten önümüzdeki maçlara bakacaz...
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:52. |