![]() |
Maçı Değerlendirelim
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=41835&token=88248][img]http://resimzade.com/Show.html?i=41835&token=88248[/img][/url]
Deplasmanda Fenerbahçe'ye 5 - 2 yenildiğimiz bu talihsiz maçı değerlendirelim. Maçta göze çarpanlar : ? Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ? Maçın en iyisi kimdi : ? Maçın en kötüsü kimdi : ? Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ? Roberto Carlos'un oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : ? |
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Maçta göze çarpanlar : borjan her zaman ki gibi boşa çıkıyor. bugün açılmadı ama haftayada açılır gol yeriz. ziya etksizdi. utaka çok kötüydü. cicinho takımın en iyisi 3 haftadır. kadir adem bu takımın oyuncusu olamaz hele adem 90 dk hiç oynamamlıydı.
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : sabaha kadar oynasak maçı çeviremezdik. Maçın en iyisi kimdi : cicinho Maçın en kötüsü kimdi : borjan, utaka, kadir, adem, aatıf, ziya kısacası çoğu çok kötüydü. Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : toplara fazla yaklaşmasın maçı uzaktan izlemesini tavsiye ederim. Roberto Carlos'un oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : hamle mi yaptı. |
yorumsuz...........
|
Carlos çıkarabileceği en iyi 11 çıkardı,eksiklerimiz kanatlardan gelen toplara müdahale edememek,Forvetin yetersizliği,Erman kılıçın yeri dolmamış ermansız Sivasspor amatör takımdan öteye geçemez
|
carlosun dediği deplasman oyunu bu değil
Top rakipteyken pres yapan bir takım olacaktık Ama bir adım bile yürümediler top fenerdeyken 4. Golden sonra o ayağa pas yapan takım döndü iki gol attık Ilk yarıdaki oyunla hiç bir şey yapamayız Bizim oyunumuz kesinlikle bu değil Hakem ???? Ne idüğü belirsiz , kaç paraya satıldığı belirsiz Aziz yıldırımı ersun yanalı kurtardı sivas Sağolun varolun |
Kalemizde Korcan olsaydi büyük ihtimalle bu mactan puan veya puanlarla ayrilirdik. Ilk golde büyük sanssizlik yasadik fakat hakemin yapabilecegi birsey yok. Ziya'ya neler oluyor biri bana bunu acikliyabilirmi?
Takim tüm olumsuzluklara ragmen güzel top oynadi. Sanssiz bir gün yasadik fakat ben yinede sezon sonunda bu takimin ilk 5'de yer alacagina inaniyorum. Ayrica [B]BURHAN[/B]'a müthis mücadelesinden dolayi tesekkür ediyorum. |
herkez çok kötüydü carlosun oyuncu değiştirmemesine hiç anlam veremedim geçen maçtada değişmedi orta sahada hakanı yorulan mehdinin yerine neden düşünmedi hiç aklım almadı.takım olarak çok kopuk ve saçma bi görüntü çizdik mücadelesiz bir maçtı söylenecek olumlu hiç bi şey yok
|
[B]Futbol insanları sakinleştiren, keyiflendiren bir sporken Sivasspor sayesinde bizim için kabustan öteye gitmiyor süper lig tarihimiz boyunca Samsunspor harici hangi takımın puana ihtiyacı varsa ona ümit oluyoruz.
Borjan kadar dengesiz kaleci dünyada yok karşıdan gelen toplarda çok iyi ama yan toplarda amaötr kaleciden farkı yok. Alvesin golunde topu yumruklasa yada hiç çıkmasa gol olmayacak, yandan gelen toplarda top ne zaman tutulur ne zaman yumruklanır ne zaman çıkılır hiç bir bilgisi yok. Bu adam için yabancı kontenjanını dolurmaya gerek yok Korcan bu dengesizden kat ve kat daha iyi mutlak suretle ona forma vermemiz gerek. Rengifo hazırlık döneminde gösterdiki faydalı olmayacak neden hala takımda tutuluyor yada bu oyuncu ile ilgili neden açıklama yapılmıyor anlamıyorum. Utaka ASLA tek forvet oynayacak bir oyuncu değil adam yıllardır kanatta oynamaktan forvet özelliklerini kaybetmiş durumda zaten sürekli de sol kanata kaçıyor. Bize çok acil bir forvet oyuncusu lazım. Ziya lige çok kötü başladı ve böyle de devam ediyor biz onu Milli takıma yakıştırırken o tüm Türkiye'nin izlediği maçta içine Hayrettin kaçmış gibi oynuyor. Orta alanda topu saklayıp takımı dinlendirecek pas alış verişi yapacak oyuncu lazım, Kadir fizik olarak, teknik kapasite olarak hücüma destek verecek sürekli ileriyi düşünecek oyuncu değil Carlos ya taktiği değiştirecek yada Kadir'in yerine oyuncu alacak. Maçtan önce Fenerin şikeden cezasının kesinleşmesi, Arsenal'den iki maçta ta rezil bir oyun oynayıp fark yemesi gibi nedenlerle moralsiz başlayacağını düşünmüştüm ama yanılmışım UTANMASI olmayanlar utanmaz bunu unutmuşum. Fazla ümitsizlenmeye gerek yok transfer dönemi bitmeden iyi bir forvet ve orta sahaya takviye ile çok daha iyi bir takım haline geliriz. Takımda takımı ateşleyecek haydi toparlanın diye takımı uyandıracak kimse yok geçmiş yıllarda bunu Mehmet Yıldız ve Erman çok iyi yapardı şimdiki kadroda bunu yapacak lider bir oyuncumuz yok bence takımdaki en büyük eksikliklerden birisi de bu. Fener maçında elinden geleni yapan sahanın her yerinde olan bence tek adam Mehdiydi, Mehdiye ayak uydurmaya çalışan diğer isim ise Burhan'dı.[/B] |
çok doldum özür diliyorum tekrar
|
[QUOTE=infial§;874193]Carlos çıkarabileceği en iyi 11 çıkardı,eksiklerimiz kanatlardan gelen toplara müdahale edememek,Forvetin yetersizliği,Erman kılıçın yeri dolmamış ermansız Sivasspor amatör takımdan öteye geçemez[/QUOTE]
ermansız sivas amatörden öteye geçemez.. Sen git kumda oyna bence |
Maçın en iyisi kimdi : Cicinho, Burhan
Maçın en kötüsü kimdi : Borjan, Ziya, Manuel Da Costa, Kadir, Adem, Aatif, Utaka |
Maçta göze çarpanlar :
Fener taraftarinin maca degil baska seylere konsanstre olup ona tezahürat yapmasi ve bizim bunu degerlendirememiz Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : cok cok yazik oldu 2013/2014 Sivasspor bu degil ve fenerbahce gibi berbat bir takima yenilmemiz Maçın en iyisi kimdi : Cicinho, Burhan Maçın en kötüsü kimdi : Borjan, Ziya, Manuel Da Costa, Kadir, Adem, Aatif, Utaka Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ayagina carpan topun gol olmasi macin kirilma aniydi bütün moralimizi yerle bir etti Roberto Carlos'un oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : Utaka ilk 11'de baslamasin bir daha resmen 10 kisi oynuyoruz... Hakan Arslan'i oyuna sürmeliydi ve Ahmetide alip cift forvet oynatmaliydi 4-2den sonra.. Riza Calimbay ile yendigimiz fenere simdi Carlosla nasil yenildik bir türlü anlam veremiyorum.. |
Carlos forvette utakadan vazgecmeli artik olmuyor yapamiyor
Borjan a diyecek birsey bulamiyorum herseyden once kaleci transferi yapilmali Borjan yerinde iyi bir kalecimiZ olsaydi zonuc bu kotu futbola ragmen 2 -2 biterdi Mehdi takima uyum sagliyor yavas yavas biz takim olarakta cok kotu oynadik fener bu futbolla ligde baska bir takimi yenemez Ama ben canin sag olsun yigidom diyorum |
cicinho burhan güzel oynadi gerisi berbat.haftaya benim ilk 11im :korcan da costa ümit cicinho eren hakan mehdi kamil aatif burhan rengifo veya ahmet aras
|
grosicki ve hakan takıma monte edilmeli. utaka bir iki maç kanat oynatılmalı baktık olmuyor devre arasında göndermeliyiz. ayrıca çok kalitlei iyi aps yapan göbek lazım. selçuk inan gibi adam lazım bize. kaleci borjnada göndeirlip yeirne yabancı kontenjanı açılabilir. ayrıca rengifo neden alındı hem oynatılmıyor hemde yabancı kontenjanını dolduruyor.
|
Kırılgan yapımız devam ediyor.....
Gol yediğimiz zaman direnç değil, de-moralize olup fark yiyoruz. Bu alışkanlığımız bizde bağışıklık yapmış... Geçen seneki rahatsızlığımız!!!! Ne zaman birilerinin puan yada morale ihtiyacı varsa HIZIR gibi yetişiyoruz... Defans bugün çok kötüydü. Özellikle Ziya ve Ümit çok aksadı.... Cicinho gerçekten mükemmel bir oyuncu tecrübesi ile oynuyor o bile kafi... Mehdi fena değil ama rakip karşısında yapacak ekstra işleri ve boşluğu bulamadı.. Aatıf gol attı ama bir kaç pozisyonu ezdi... Utaka çok fena, kamp programından geçmediği için en az 5-6 hafta daha katlanacağız. Rengifo ise soru işareti... Çok kötü olduğu söyleniyor ama seyretmeden bilemeyiz. Burhan ayakta kalan nadir oyuncularımızdan... Kadir ilk golden sonra morali bozuldu. Borjan sempatik çocuk, bir bakıyorsunuz akıl almaz işler yapıyor, bir bakıyorsunuz akıl almaz goller ve hatalar yapıyor. 2 hata yaptı takımın direnci bozuldu, 2 top çıkardı ama kahramanlığa kafi gelmedi. Korcana şans tanınmalı bir kaç hafta... Manuel Da Costa her maç sarı yiyor her zaman böyle olmaz bakarsın kırmızı ile bizi çok maçta sıkıntıya sokabilir. Hakem çok iyi oynadı. 2 asist yaptı biri gol oldu birisi de az kalsın oluyordu. Roberto Carlos hoca futbolculuğundaki agresifliği hocalığında yok, ama yinede kredisi çok... Yenildik ama benim umudum tabiki var. Bu bir deplasman maçı, lakin bu takıma karşı hem Eskişehir hemde Konya kök söktürdü. Ezilmeden oynadılar. Bizim ise gol sonrası toparlanamama sorununu acil atlatmamız gerekiyor. Yoksa her deplasmanda fark yeriz gibi bir görüntü çiziyoruz. |
en iyi 11 le başladık sayılır..
utaka,adem,ziya çok kötüydüler.. borjanı zaten biliyoruz.. mehdi,cicinho ve burhan iyiydiler şanssızdık bugün... herkes kötü oynayabilir ama şans olacak en azından fark olmazdı, ben karamsar olmak istemiyorum takım iyi olacak.. |
Acilen borjan yedeğe çekilip rengifo ve utaka ile çift forvete dönülmeli ve savunmanın kulağı çekilmeli. rakibe bu kadar boş alan bırakılmaz!
|
Utaka felaket uyum sorunu çekiyor. Renfigo denen adam daha kötü demek ki hiç adı bile geçmiyor. Aatıf geçen seneye göre daha etkisiz. Burhan, Mehdi ve Cicinho iyiler. Ümit, Kadir ve Adem ara sıra hatalar yapıyorlar, özellikle Kadir yükü kaldıramıyor. Ziya iyi ama sol açık gibi oynuyor bazen bölgesini boş bırakıyor. De Costa iyi ama çok sarı kart yiyor. Borjan bugün çok kötüydü, zaten arada bir iyi oynar maç kurtarır, bazen de bir araba gol yer.
Bence Korcan'ı deneyip, bu takıma Adem ya da Kadir'in yerine Kamil'i de monte etmeye çalışarak da şansımızı denemeliyiz. |
kamil grosiçkiyi kaptan yapıp takıma kazandırmaktan gayrısı yalan utaka rengifo bunlardan santrafor degil top toplayıcı bile olmaz
|
Bi de ş..efsiz Özgür Yankaya'nın topla oynama yüzdesi var resmen... O ilk gol takımın moralini acayip bozdu.
|
Göze carpan paslardaki basarisizlik Takim ne ypmak istedigini bilmeyen zevk vermeyen Sivasspor. mesela Ziya gecen yil sol kanadi cok kullanirdi bu sene cok uzak eski performansindan acaba sorun hocadami.
Utaka yetersiz ancak ptt de topcusu yedekler arasinda olabilir Banko oynamaSI büyük haksizlik misal Ahmet Aras a. ona sans verilmiyor? neden? Bizim Takim ikinci yari Toparlandi derken golü bulup yedik... gelecege hic ümitle bakamiyorum aha Burda söyleyim Caelos kesin gidici |
alma tumun ahını çıkar aheste aheste herve tum sivastan ayrılırken aglamıştı
|
Ne bireysel olarak, ne de takım olarak henüz hazır değiliz. Adeta santrforsuz oynuyoruz, Utaka bu haliyle santrforumuz olamaz. (Hasan Kabze'yi bari alın diye haftalar önce burada yazdık ama nafile). Atıf ve Burhan çabalıyor ama Mehdi, Kadir ,Ziya ve Ümit'in kondisyon eksiği var. Cicinho ve Da Costa gayretli ama Borjan'a ciddi bir uyarı lazım. Takımımızın zamana ihtiyacı var, dört-beş hafta daha uyum sorunu yaşayabiliriz. Bu sürede toplayabildiğimiz kadar puan toplamalıyız.
Maça bakarsak, FB'nin çok iyi motive olduğu, anormal bir maçtı. Yenilmemiz normal ama ezik ve dirençsiz futbol can sıktı. Carlos bu maçtan ne gibi dersler alıp, ne kararlar alacak merakla bekliyorum. |
Arkadaslar sakin olalim.eksikler var ve bunlari bizim kadar Carlos ta goruyordur.ziya umit ve diger defans oyunculari zaten bu mactan oncede defanstaki acigi gosterdiler. Umidim toparlanan ve diger haftadan puanla ayrilan bir sivasspor camiasidir. Hep soylenen bir sozdur ya nasil baslarsan oyle gidersin. Bu yavaslikla bu hatalari inşallah diğer haftalarda gormeyiz.
|
john utaka gol makinesi diye alındı çamaşır makinesi çıktı :))
|
Kaleci borjan i saymiyorum bile. O zaten kayseri macindan bu yana patlamaya hazir bir bomba oldugunu gostermisti.
|
[QUOTE=kamışlı58;874211]kamil grosiçkiyi kaptan yapıp takıma kazandırmaktan gayrısı yalan utaka rengifo bunlardan santrafor degil top toplayıcı bile olmaz[/QUOTE]
aynen abi.emenike nasil hizli kosulariyla ziyadan gecio?? grosickide öyle herkesden gecebilir ama yok yavas oynayan atifi sol kanatta oynattirsinlar.bence mehdi kadirin yerine aatif ermanin yerine ve kamil sol acik |
bence bu takıma 3 tane transfer lazım fb semih şentürk gs ermanı kiralamayı düşümüyomuş biz kiralarsak iyi olur bide ön libero alırsak kimse bizi tutamaz
|
Takım aslında kötü değil ama yeniler hala uyum sorununu aşmış değil buna hakemin golü de eklenince düşüş yaşadık. Takımda Atıf Ziya Kadir daha basit oynaması mücadele etmesi gereken futbolcular.. Cicinho ve Burhan ise çok iyi. Ayrıca Burhan rahat forvet oynayabilir Mehdi ve Atıf ile pas varyasyonları yaparak hücumun daha etkili olmasını sağlar.
Maç sonunda Roberto Carlos'un tek tek futbolcuların elini sıkması takdire şayan. Teknik direktör işte böyle olur. |
[QUOTE=Elbeyliliyiz;874213]Göze carpan paslardaki basarisizlik Takim ne ypmak istedigini bilmeyen zevk vermeyen Sivasspor. mesela Ziya gecen yil sol kanadi cok kullanirdi bu sene cok uzak eski performansindan acaba sorun hocadami.
Utaka yetersiz ancak ptt de topcusu yedekler arasinda olabilir Banko oynamaSI büyük haksizlik misal Ahmet Aras a. ona sans verilmiyor? neden? Bizim Takim ikinci yari Toparlandi derken golü bulup yedik... gelecege hic ümitle bakamiyorum aha Burda söyleyim Caelos kesin gidici[/QUOTE] aman söyleme hoca ne yaptın daha ilk haftadan hocayı gönderdin çözümmü carlosu göndermek takım oturur çok takımın canını yakar çokta yeniliriz bunlara hazırlıklı olmalıyız roberto karlos bizim evliya çelebilerin hepsinden iyidir en azından yeni hocadır tecrübesizdir biz ne çelebiler gördük |
[QUOTE=kamışlı58;874214]alma tumun ahını çıkar aheste aheste herve tum sivastan ayrılırken aglamıştı[/QUOTE]
bende burda simdi aglayacagim nasil olduda kaybettik öyle adami hala icim yaniyor |
Carlos iyi [U]futbolcu[/U] ama hoca değil. bunu en baştan beri söylüyorum.
Umarım beni yanıltır. Kaç hafta dayanacak merak ediyorum. bu maçla alakalı yorum yapacak hiç bir şey yok... |
[QUOTE=nefhret_58;874216]Arkadaslar sakin olalim.eksikler var ve bunlari bizim kadar Carlos ta goruyordur.ziya umit ve diger defans oyunculari zaten bu mactan oncede defanstaki acigi gosterdiler. Umidim toparlanan ve diger haftadan puanla ayrilan bir sivasspor camiasidir. Hep soylenen bir sozdur ya nasil baslarsan oyle gidersin. Bu yavaslikla bu hatalari inşallah diğer haftalarda gormeyiz.[/QUOTE]
Süperligde oynayip ilk yari 3 gol yiyorsan kusura bakma, Burda bazi isler cok ters gidiyor demek. Hesapla ilk yari 3 ikinci 2 Toplam 5 gol yedik. misal 5 gol kalan hafta 31*5 =155 gol yemeyiz insallah |
Carlos'un yapabileceği bir şey yok. Çıkacağı en iyi kadro ile maça çıktı. Geçen seneden eser yok Borjan'da.. Emenike Ziya'yı kevgire çevirdi. Adem e sormak lazım 21:45 ile 23:30 arası neredeymiş ? Utaka'ın 1 tane faydalı hareketi yok. Ümit Kurt ile De costa çok acemice hareketler yaptılar. Atıf 3 maçtır kayıp. Bana göre maçın en iyisi Mehdi.. Çok çalıştı ortasahada. Onunla beraber Cicinho'da iyiydi. Olur böyle maçlar. Önemli olan bunlardan ders alıp milli takım arasınıda iyi değerlendirip daha iyi şeyler yapmak.
|
[QUOTE=astaravisa;874224]Carlos iyi [U]futbolcu[/U] ama hoca değil. bunu en baştan beri söylüyorum.
Umarım beni yanıltır. Kaç hafta dayanacak merak ediyorum. bu maçla alakalı yorum yapacak hiç bir şey yok...[/QUOTE] carlos düzeltir sakin olalım |
Ilk yari Sivasspor adeta sahada yoklari oynadi.Birde buna Borjan´in hatali cikislari olmasi bize bu yenilgiyi getirdi.Kadir ve Adem bu takim icerisinde olmamasi gerekli oyuncular.Da Costa 3 macda 3. sari kartini alarak yakinda takimida yalniz birakacaga benziyor.
Mac öncesi Sivasspor´dan beklentilerim coktu ama yine yanilmisim.Sivasspor kötü giden Fenerbace´nin fisini cekemedi.Hem onlarin averajini düzeltti ,hemde kendi averajini kötülestirdi.Biz Fenerbahce´den 5 gol yiyorsak bu transferlere ve bu kadar verilen paralara yazik degilmi.Kayseri´de yenildi oynanan futbol taktir edildi ,ama bugünki mac tam manasiyla bir rezaletti.Cicinho ,Mehdi ve Burhan sahada varlardi digerleri ise ne gaye icin sahaya cikmislardi bunun cevabini Carlos vermeli bence.Yorgun Fenerbahce´ye yenilmek ise bizi hayali sukuta ugratti.Sivasspor neredeydi bugün gercekten? |
Ulan ne adamlar var yaa. Daha 2 gün önce sevinen adamlar şimdi o gitsin bu gitsin diyorlar. Ayıptır be ayıp. Daha ligin 3'uncu haftası. Gs aldığı puan 4 senin aldığın puan 3.. Neyin kafasındasınız ? Ayıptır be. Burada milletin moralini bozmaya hakkınız yok. Kötü yorumlarınızı kendinize saklayın.
|
***bu gün bi kez göster diki borjan la bu iş yurumez, halen tecrübesiz ,acemice cikışlarına devam etti.
***takımı yönlendirecek 10 numara ve golcu oyuncu yok.utaka denen oyuncu türkiyede antraman yapmadan 90 dak sahada zorla tutuluyor. adem ve kadir oyunda cabuk düştüler diğer maclar olduğu gibi.carlos oyuncu değişikliklerini yine gerek duymadı. ***kenarda bekleyen oyuncularımızda faydalanmamız gerekir. ***kısacası carlos fenere adeta hayat verdi. |
kayseri maçı sonrası söylediğim gibi yine söylüyorum aynı tas aynı hamam gefans orta saha forvet tam bir rezalet
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:24. |