![]() |
Sivas'ın aşkı Semih
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=41851&token=43265[/IMG]
Yiğidolar'ın, Brezilyalı hocası Roberto Carlos, yönetimden forvet takviyesi istedi, Semih Şentürk'ün adını verdi. Kırmızı-Beyazlılar'da başkan Mecnun Otyakmaz transferin son gününe kadar bu işi bitirmek için seferberlik ilan etti. Kadrosuna kattığı Cicinho, Rengifo, Utaka gibi yıldız isimlere rağmen Süper Lig’e istediği başlangıcı yapamayan Sivasspor’da teknik direktör Roberto Carlos, forvete takviye istedi, yönetime Semih Şentürk’ün ismini verdi. Kırmızı-Beyazlılar’da Fenerbahçe karşısında alınan ağır yenilgi sonrası Carlos’un idarecilerle bir araya geldiği ve takımdaki eksikler konusunda bir toplantı gerçekleştirdiği belirtildi. Utaka’nın beklenen seviyeye henüz çıkamaması, Rengifo’nun ise beklentilerin altında kalması nedeniyle nokta bir golcü transferi yapılmasını isteyen Carlos’un seçenek olarak ise yalnızca Semih’in adını verdiği öğrenildi. Uzun süredir Dereağzı Tesisleri’nde takımdan ayrı bir şekilde çalışmalarını sürdüren Semih’in de Carlos’la birlikte çalışmaya sıcak baktığı bildirildi. |
Cevap: Sivas'ın aşkı Semih
İnşallah gelir.
|
[FONT="Comic Sans MS"][B]inşallah gelir bizim işimize çok yarar ilerde top saklayabiliyor hiç yoktan[/B][/FONT]
|
gelmezz..gelmezzzzz...
klasik cevabı size söyleyeyim..'' cok istedik ama Sivası beğenmedi gelmedi'' diyecekler..bir de bunu çıkardılar arkadaş. sivasa carlos geldiğine göre herkesin gelmesi lazım..parayı ver tıpış tıpış gelir.. |
[B]Semih istikrarlı olmasada tehlikeli bir golcü.Gelmesinde fayda var diye düşünüyorum,ancak zaman ne gösterir bilemeyiz.[/B]
|
Başkan ne yap ne et Semih'i bize getir yoksa çok sıkıntı çekicez gol yollarında.
|
semih gelirmi gelmez mi orasını bilemem ama bize bir golcünün lazım olduğu kesin bu lig utakayla gitmez renfigonun daha ne olguğu belirsiz yabancı sınırlamsını da düşünürsek yerli bir santfor almak gerek şu aan adaylar arsında en iyisi de semih gibi görünüyor inşaallah olur.
|
Insallah olur cok iyi transferler bitmeden eksigi kesfetmis olmalari birde transfer gerceklesirse iyi olur
|
Beğenmediğimiz geçen seneden kötü durumdayız gol sıkıntısı çekiyoruz buna çözüm bulunmazsa işimiz çok zor
|
Semih tam bizim istediğimiz tip santrafor.
Ortasaha ile çok iyi pas alış verişi yapar ve oyunumuzda etkili olur. |
Semih'in 2 gün içinde Sivasspor'a transfer olacağına inanıyorum nedense içimde kuvvetlice böyle bir his var. :rolleyes:
|
Arkadaşlar bizim TAKATUKA ile REGİLATÖR varya daha santrofora ne gerek var ya ALLAH aşkına bunları transfer eden yönetim körmü 10 yıldır süper ligde oynayan bir takıma böyle transferler yakışmıyor ayıptır
türkiyede ne topçular var |
Gelecek se gelsin artık neyi bekliyor
|
Ya adam gelse ne yapabilir sivassporda onu düşünün 90 dakka oyuncusu değil. Farklı alternatif
Oyuncu arayışı olması lazım. Ahada buraya yazıyorum gelse bile yatmaya gelir. Zaten yatan futbolcu azmış gibi. İş yapacak adam lazım. Bir şu konuya değinmek istiyorum Erman takımdan ayrılmak istiyormuş. Bu söylenti söylentilere inanmayın .kaynak sağlam adam rahatım, mutluyum diyormuş görev verilirse oynarım diyor. |
Semih gelirse iyi olur çünkü yedek kulübesinde hocanın doğru düzgün oyuncu değiştirme hakkını kullanabileceği oyuncu ve müdahele edebileceği hiç bir koz yok bu iş Ahmet Aras ile, Cihan ile olacak iş değil. Bir yabancı olsa gelmese de olur derdim ama Semih yerli oyuncu en kötü son 15 -20 dakikada oynar. Her maç aynı oyuncuların oynaması ve yorulması gibi durumların önüne geçer
|
Semih eski semih değil bunu anlayın artık . onun akıbeti de Sercan Yıldırım gibi olur.
|
Semih bizim kadroya uyum saglayamaz gibi geliyor. Ama görmedende ön yargılı davranmamak gerek. Eger hayırlısı olacaksa insallah olur ve Semih gelir.
|
rengifo abdül cihan ahmet var ama bi semih olsa forvet problem cözülmüs olur.semih rengifo güzel ikili olur
|
semıh ya da bı baskası forvet lazım forvet
|
Semih gelirse tam güzel oluR...
yoksa gol ayda bir bire zor atariz... |
arkadas fenerden alinacak bir oyuncu vardi onuda rize kapti bizim biran öce su borjandan kutulmamiz lazim fenerin yedek kalecisi serkan kirintili iyi kaleciydi onu almis olsaydik cok iyi olurdu,semihin bizim yaramiza ilac olacagini dusunmuyorum
|
Gelsinde bitsin bu iş.
|
gelmez gelmez ptt 1.lig de iyi topcular var onlara bakalım
|
Semih formunda olursa oynar bizde , utaka da biraz kendine gelirse iyi işler yaparız
|
çok faydalı olabilir ama bu adam sivasa gelmez
|
İçimde gerçekleşecek gibi bir his var ama bakalım Hayırlısı olsun. Zaten Carlos Nail Abinin programında isterim ve aradım ama görüşemedim demişti. Kontak kurulursa Semih bizden daha iyisini bulabilecek bir durumda değil.
|
[b]semihin ahmet arastan,abdulkadirden zerre kadar üstün yanı yok,üstelik fbde 1750 bin €alıyor,hadi 250 bininden vazgeçti diyelim,1.5 milyon €semih gibi adam için sivasspora tuzlu gelir,semihi sivasa isteyenlerin faydalı olacağına inandığından değil fb lilerin sivasspora doldurulmasını istedikleri içindir,eğer yabancı forvetler iyi bulunmuş olsaydı,semihe filan ihtiyaç yoktu,balili gibi,lua lua gibi,emenike gibi bir adam alınsaydı şimdi sivas liderdi,utaka kaliteli kumaşı olan sol açık bu adamdan forvet olmaz ,rengifo ahmet arastan çok iyi değil,yabancı kaliteli forvet alınsın diyeceğimde kontenjan dolu,semih geleceğine mehmet yıldız gelsin daha iyi [/b]
|
[B]Gelmez diye birşey yok öncelikle.Cicinho gelirmiydi ?.Ama gelsede kaç yıldır ayagına top değmemiş bir futbolcu yararı olurmu kararsızım.
[/B] |
Yerli forvet alınacaksa fazla bir alternatifimiz yok zaten. Piyasada alma ihtimalimizin olduğu bir kaç tane yerli var ki bunlardan da en iyisi Semih Şentürk. Semih'in tek sıkıntısı uzun süredir takımla antrenmana çıkmıyor,tek başına çalışıyor. O yüzden gelirse hemen sahaya inip maç kurtarmasını beklemek hata olur. Fakat antrenman eksiğini giderdikten sonra bize çok faydası olur,bizim oyun sistemine uyan bir isim.
|
Ahlaksız topçunun ne işi var sivasta adam sivasa karşı oynadığı her maçta sivasspor taraftarlarına hareket çekti. hele gol atınca yaptığı sus işareti falan parmak yalamak.
ben şahsen istemiyorum. |
Carlos aciklama yapti semihle ilgilenmiyoruz !!!
|
"Semih Şentürk transfer listemizde yok"
Roberto Carlos, Fenerbahçeli Semih Şentürk'le ilgilenip ilgilenmediklerinin sorulması üzerine, "Semih planlarımız dahilinde değil. Öyle bir planımız vardı, görüşme yapıldı fakat Semih'in farklı planları var. Semih transfer listemizde yok" ifadesini kullandı. Sivasspor'un iyi bir kadroya sahip olduğunu belirten Carlos, transferin son günlerinde 2 yerli futbolcuyu kadrolarına katabileceklerini belirterek, bu futbolcuların daha çok atağa yönelik oyuncular olacağını söyledi. |
[QUOTE=58sivas!!!;874983]Carlos aciklama yapti semihle ilgilenmiyoruz !!![/QUOTE]
[B]Kesin olarak Sivasspora gelecek demektir..:)[/B] |
***gekası konya aldı ,semih kacırmıyalım
|
ne semih be kardeşim amma kastı ya
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:19. |