![]() |
58. Dakika'da Bütünlük
[B]Merhaba Sevgili Yiğidolar, 58. dakika şovlarımız için uzun süre çağrılar yaptık çok şükür sonuçta aldık. Ben artık duyuruda bulunmayacağım çünkü artık görsel şovu öğrendik ve bırakmayacağız İnşallah.
Tribünlerimizde 58. dakikada görsel bir bütünlük sağlandı fakat tezahurat konusunda ayrılıklar var biz bunu da aşmalıyız ben konuyu ayrı olarak açtım umarım yöneticilerimiz anlayış gösterirler. [COLOR="red"]Artık 58. dakikada taraftar gruplarının tabiri ile 3'lü çekeceğiz(Bilmeyenler youtube'tan bir sürü örnek bulabilir.), [/COLOR][U]taraftar gruplarının da bu konuda duyarlı olmasını istiyorum. 58. Dakikada Kasap havası ile olmuyor artık değişim gerekiyor. [/U] Maçta çevrenizdeki herkesi uyarın 58. dakika da önce 3'lü tezahurat yapacağız daha [U]sonra "Her Zaman Her Yerde En Büyük Sivas!" ile devam edeceğiz.[/U] [/B] [B][COLOR="red"]3'lü tezauratı herkes biliyor ancak adından dolayı bilmeyenler olabilir açıklıyorum, 10'dan geriye doğru saydıktan hemen sonra, önce 3x Alkış sonra SİVAS, tekrar 3x Alkış sonra SİVAS ve giriyoruz Laylaylay.....laaayyyy SİVASSPOR [/COLOR][/B] [B][U]Tribünlerimizden bazı 58. Dakika şovları,[/U][/B] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=lyxTjDZIVDg"]http://www.youtube.com/watch?v=lyxTjDZIVDg[/URL] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=XUesBYGgdS8"]http://www.youtube.com/watch?v=XUesBYGgdS8[/URL] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=2OBJ6Hq1-uM"]http://www.youtube.com/watch?v=2OBJ6Hq1-uM[/URL] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=L0vB9n4nOqo"]http://www.youtube.com/watch?v=L0vB9n4nOqo[/URL] [B][COLOR="black"]DİKKAT! Konuya giren herkesten yorum bekliyorum! [/COLOR][/B] |
Cevap: 58. Dakika'da Bütünlük
çok haklısın kardeşim geçen sene kendimi yırttım nedir bu kasap havası 58. dakikada diye ama dinletemedim.bırakın şu kasap havasını da içinde sivasspor geçen bi tezahurat yapalım.
|
[QUOTE=alboran;876675]çok haklısın kardeşim geçen sene kendimi yırttım nedir bu kasap havası 58. dakikada diye ama dinletemedim.bırakın şu kasap havasını da içinde sivasspor geçen bi tezahurat yapalım.[/QUOTE]
Bilmiyorum illa ki onunda bir nedeni vardır ama artık ufkumuzun genişlemesi gerekir. Yeniliklere açık olalım. [B][U]Tekrar söylüyorum buradan, SİVASSPOR için taraftar gruplarına rica ediyorum duyarlı davranalım.[/U][/B] |
Ya kardeşim taraftara 58.dakikayı öğretende yerleştirende Yiğido Gençlik grubudur zaten ne konuşuyorsunuz Allah aşkına ya...
|
Tarftar gruplarimizi bir kez daha tebrik ediyorum..
|
Taraftar olma yonunde ilerliyoruz. Tebrikler, takim canlaninca hersey oluyor demekki. Insallah devami gelir.
|
Olay burada patlak veriyor. Sen öğrettin, ben öğrettim. Siz-biz'i bırakın artık. Sadece biz (hepimiz) varız. Hepimiz yiğidoyuz. Gruplaşınca sanki daha mı iyi oluyor? Herkes kendini farklı, üstün görmeye başlıyor.
Bırakın bunları, birlik olun, beraber olun. Beraber bir şey yapınca herşey güzel oluyor. Katkıda bulunanlara, şova katılanlara, tezahürat yapanlara teşekkürler. . |
[QUOTE=YiğidoGençlik;876694]Ya kardeşim taraftara 58.dakikayı öğretende yerleştirende Yiğido Gençlik grubudur zaten ne konuşuyorsunuz Allah aşkına ya...[/QUOTE]
Ben bu yolla prim yapacak değilim. Zaten ben öğrettim diye de bir şey söylemedim ben sadece artık facebook'ta olsun burada olsun çağrılarda bulunmayacağım dedim. Sizden tek istediğim kasap havası yerine 3'lüyü tribünlerimize yaymanız. |
Yıl 2013 hala şu 'ben' davasından bir türlü kurtulamadık.Ne zaman 'biz' olacağız acaba? Ne zaman rakibe gerçek bir deplasman havası yaşatacağız?
|
çok güzel bir atmosfer oluyor
|
[QUOTE=58_SEMİH_58;876765]Yıl 2013 hala şu 'ben' davasından bir türlü kurtulamadık.Ne zaman 'biz' olacağız acaba? Ne zaman rakibe gerçek bir deplasman havası yaşatacağız?[/QUOTE]
Zaten bu yüzden değil mi Sivas şehri olarak geri kalıyoruz. Her konuda etkiliyor bizi. Ekonomide de, ticarette de, Sivas'a Sivaslıya yapılacak bir hizmette de sen ben ayrılığı çıkıyor. Halbuki seninde, benimde yaptığım iş ikimizinde hayrına oluyor. |
[QUOTE=sivasfutbol;876757]Ben bu yolla prim yapacak değilim. Zaten ben öğrettim diye de bir şey söylemedim ben sadece artık facebook'ta olsun burada olsun çağrılarda bulunmayacağım dedim. Sizden tek istediğim kasap havası yerine 3'lüyü tribünlerimize yaymanız.[/QUOTE]
Kardeş biz yaptık anlamında söylemedim konuda ''sonunda çağrılarıma cevap verildi'' denilmişte, biz bu anlayışı yerleştirene kadar tam 5 yıl geçti lüften emeğede saygı gösterelim, önceleri bize başka takımlara özeniyorsunuz diye eleştri getirenlerin hepsi şimdi 58 e katılıyor buda sevindirici bir olay.. |
[QUOTE=YiğidoGençlik;876775]Kardeş biz yaptık anlamında söylemedim konuda ''sonunda çağrılarıma cevap verildi'' denilmişte, biz bu anlayışı yerleştirene kadar tam 5 yıl geçti lüften emeğede saygı gösterelim, önceleri bize başka takımlara özeniyorsunuz diye eleştri getirenlerin hepsi şimdi 58 e katılıyor buda sevindirici bir olay..[/QUOTE]
Haklısınız o konuda, o cümle yanlış olmuş. Ama şunu da belirtmeliyim facebook'tan sayfalar aracılığı ile yayınlatmak için her hafta çaba sarf ettim. Zaten benim bahsettiğim çağrı görsellik konusunda, [U][B]yoksa 58. dakika şovu dediğiniz gibi senelerdir sizin yaptığınız bir şey.[/B][/U] Bizim gelişme sağladığımız konu görsellik oldu. [U][B]Şimdi sıra sizinde aracılığınız ile tezahurat bütünlüğü. [/B][/U] |
[QUOTE=sivasfutbol;876791]Haklısınız o konuda, o cümle yanlış olmuş. Ama şunu da belirtmeliyim facebook'tan sayfalar aracılığı ile yayınlatmak için her hafta çaba sarf ettim. Zaten benim bahsettiğim çağrı görsellik konusunda, [U][B]yoksa 58. dakika şovu dediğiniz gibi senelerdir sizin yaptığınız bir şey.[/B][/U] Bizim gelişme sağladığımız konu görsellik oldu. [U][B]Şimdi sıra sizinde aracılığınız ile tezahurat bütünlüğü. [/B][/U][/QUOTE]
İnşallah herşey Sivasspor için.. |
ama biz konfetilerimizi içeri sokamadık.
|
Öncelikle grupların bi araya gelip bu konuyu görüşmeleri lazım.
Birde Bütün stadyuma kırmızı beyaz balonlar dağıtılıp 58. dakikaya doğru şişirip, dakika gelincede havaya bırakarak güzel bir şölene imza atılabilir. |
[QUOTE=sefilix;876843]ama biz konfetilerimizi içeri sokamadık.[/QUOTE]
Şanssızlık, ben her seferinde sokuyorum. Israr etseydiniz keşke.. |
[QUOTE=nostalgiaplatz;876849]Öncelikle grupların bi araya gelip bu konuyu görüşmeleri lazım.
Birde Bütün stadyuma kırmızı beyaz balonlar dağıtılıp 58. dakikaya doğru şişirip, dakika gelincede havaya bırakarak güzel bir şölene imza atılabilir.[/QUOTE] Bunu bir yerlerden beklemek yerine biz yapmalıyız. Herkes kendisi getirirse maliyet sıkıntısı olmaz. Tek kaynağa bağlamak sorun. Ama taraftar grupları Sivas'ın büyük şirketlerinden destek isteyerek yapabilirler bunu. Benim gücüm yetmez ona.. |
58 . dakika showunu kımse değil trabzonlular icat etmiştir.Özenti olarak da Sivas trıbunlerı de buna katılmıştır.
net. |
[QUOTE=velibircan;876903]58 . dakika showunu kımse değil trabzonlular icat etmiştir.Özenti olarak da Sivas trıbunlerı de buna katılmıştır.
net.[/QUOTE] Senelerdir yapıyoruz biz bunu! Ben çok iyi hatırlıyorum Çılgınlar 58 diye grup vardı onlarla yapıyorduk ama tüm tribünlere hitap etmiyordu! Trabzon bizi ilgilendirmez biz tribünlerimizi coşturmak için yapıyoruz. Siz katılmayacaksanız katılmayın, [B][U]yapana da karışmayın!!![/U][/B] |
Kasımpaşa maçında herkes yanındaki kişileri uyarsınlar ilk haftada büyük yol kat edersek artık bizim duyurmamıza gerek dahi kalmaz.
|
[QUOTE=velibircan;876903]58 . dakika showunu kımse değil trabzonlular icat etmiştir.Özenti olarak da Sivas trıbunlerı de buna katılmıştır.
net.[/QUOTE] [B]Ama Emreciğim, Trabzonlular 61. dakika show'unu icat ettiler:) 58. dakikayı değil :D[/B] |
[QUOTE=Rallim58;876993][B]Ama Emreciğim, Trabzonlular 61. dakika show'unu icat ettiler:) 58. dakikayı değil :D[/B][/QUOTE]
Bu güzeldi işte :) |
Coşkumuzdan artık hiç ödün vermiyoruz. Takımımızı ateşlemek için elimizden gelen her şeyi yapacağız.
|
Kasımpaşa maçı için imkanı olan herkesten yıldızsaçan veya kesilmiş kağıt getirmelerini rica ediyoruz..
|
:) :) :) :) :) :)
|
Yarin stati yikmamiz lazim yigidolarrrrrrrr zaten yeni stat hazirlaniyior:D
|
58. dakika hassasiyetimiz olacaksa futbolcuların da bu durumu anlaması gerekiyor. Her maç tam 58. dakikada ya gol yiyoruz ya büyük tehlike atlatıyoruz. Alın size Eses maçı. Sevincimiz kursağımızda kalıyor. Saha içi ve saha dışı bütünlüğü olmazsa bu iş tehlikeli bir hal alıyor. Biz 58.'e konsantre olup maçtan koparken bir bakıyoruz gol olmuş. 58. dakika şovu olmazsa olmaz değildir. Önemli olan maçtan kopmadan 90 dakika takımını desteklemektir. Golü yeyip maçı kaybettikten sonra ne yapayım 58. dakika şovunu?
Ha 2-0 öndeyiz,oyun üstünlüğü bizde, o zaman yapalım şovumuzu. |
yarin ki maçta 58 dakikada herkes yıldız saçan balon getirsin daha çoşkulu kutlayalım
ve hatta kağıttan uçak falan yapalım herkes yaparsa çok değişik ortam olur :) |
[QUOTE=gdodeğilyiğido;877543]58. dakika hassasiyetimiz olacaksa futbolcuların da bu durumu anlaması gerekiyor. Her maç tam 58. dakikada ya gol yiyoruz ya büyük tehlike atlatıyoruz. Alın size Eses maçı. Sevincimiz kursağımızda kalıyor. Saha içi ve saha dışı bütünlüğü olmazsa bu iş tehlikeli bir hal alıyor. Biz 58.'e konsantre olup maçtan koparken bir bakıyoruz gol olmuş. 58. dakika şovu olmazsa olmaz değildir. Önemli olan maçtan kopmadan 90 dakika takımını desteklemektir. Golü yeyip maçı kaybettikten sonra ne yapayım 58. dakika şovunu?
Ha 2-0 öndeyiz,oyun üstünlüğü bizde, o zaman yapalım şovumuzu.[/QUOTE] 58. dakikanın önemini ben daha önce geniş bir şekilde izah etmiştim. İkinci yarının başlangıcından sonra yavaş yavaş oyuncularımız oyundan düşmeye başlıyor. 60. dakikaya yaklaştığımızda futbolcularımızı tüm tribünleri ayağa kaldırarak sağlam bir şekilde ateşliyoruz. Dikkat ederseniz oyuncularımız 58. dakikadan sonra 5-6 dakika boyunca sürekli ataklar ve presler yapıyorlar. Galip olduğumuz maçta yapalım şovumuzu amenna ama geride olduğumuz maçlarda da olağanüstü şovlar yapalım ki futbolcularımıza oyuna dönün mesajını verelim. |
[QUOTE=bahbaba58;877544]yarin ki maçta 58 dakikada herkes yıldız saçan balon getirsin daha çoşkulu kutlayalım
ve hatta kağıttan uçak falan yapalım herkes yaparsa çok değişik ortam olur :)[/QUOTE] Tribünlerimize heyecan katmaya devam ediyor :) Maalesef ben Kasımpaşa maçından sonra gelemeyeceğim umarım çok daha güzel görüntüleri televizyondan izleme imkanım olur. |
[B]kardeş konuyu güncel tutman iyi hoş da hep aynı şeyleri tekrarlayıp yeni bir etkinlik veya fikir sunduğunu görmedim...hatta bazı mesajlar sırf konu başlığı geçsin diye yazılmış..merak etme artık bu 58.dakika işi yerleşiyor fakat taklitten öteye gittiği yok...kendi adıma yeni bir fikir bulabilirsem ben de yazarım, ama olmadıktan sonra aynı şeyleri yazıp durmak bana mantıklı gelmiyor...[/B]
|
farklı görsel sovlar yapmak lazım. Her hafta telefon ışıkları sıktı bence. Taraftar grupları öncülüğünde tüm tribünlerin katılabileceği organize lazım. Taklit olmamalı bize özgü olmalı.
|
[B]Kına gecelerinde yakılan şeyler var,herkes onları yaksa,ondan sonra atkıları sallasalar güzel olurdu heralde.:rolleyes:[/B]
|
[QUOTE=DOGU_BEY;877558][B]kardeş konuyu güncel tutman iyi hoş da hep aynı şeyleri tekrarlayıp yeni bir etkinlik veya fikir sunduğunu görmedim...hatta bazı mesajlar sırf konu başlığı geçsin diye yazılmış..merak etme artık bu 58.dakika işi yerleşiyor fakat taklitten öteye gittiği yok...kendi adıma yeni bir fikir bulabilirsem ben de yazarım, ama olmadıktan sonra aynı şeyleri yazıp durmak bana mantıklı gelmiyor...[/B][/QUOTE]
Size katılıyorum bu konuda bir hata yaptım. İleride daha farklı şeyler düşünebiliriz. Atkı şov, bayrak şov, ya da farklı tezahuratlar için çaprılar yapabiliriz? :) |
[QUOTE=Cley;877565]farklı görsel sovlar yapmak lazım. Her hafta telefon ışıkları sıktı bence. Taraftar grupları öncülüğünde tüm tribünlerin katılabileceği organize lazım. Taklit olmamalı bize özgü olmalı.[/QUOTE]
Düşüncelerinizi belirtmeniz gerekir, ben sadece çağrılarda bulundum keşke en başından beri farklı görüşleri alabilseydik daha farklı ve güzel şovlar yapabilirdik. Şimdi önümüzde büyük bir pasta var taraftarlarımız sevdi ve devamı gelecek farklı çağrılarda bulunabiliriz. :) |
zamanında hamsilerin 61. dk sı ile dalga geçip havaya balon atıyorlar şunu bunu yapıyorlar diyip şimdi onları taklit etmek için uğraşmak bana çok saçma geliyor.
|
[QUOTE=astaravisa;877690]zamanında hamsilerin 61. dk sı ile dalga geçip havaya balon atıyorlar şunu bunu yapıyorlar diyip şimdi onları taklit etmek için uğraşmak bana çok saçma geliyor.[/QUOTE]
Taklit olduğunu düşünüyorsanız siz yapmayın. Böyle düşünmenize sebep ne? |
Isik sovu bencede sikti artik, Atki sov yapsak daha güzel olur
|
aman ne bütünlük ne bütünlük (!) beyler kasap havasına bu kadar meraklıysanız stadın hemen yanında düğün salonu var sizleri öyle alalım.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:45. |