![]() |
Futbol Analize Sorularınız (16.09.2013)
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=34683&token=63031][img]http://resimzade.com/Show.html?i=34683&token=63031[/img][/url]
Moderatörlüğünü [B]Nail Sertakan[/B]'ın yaptığı, Vizyon 58 TV’de yayınlanan Futbol Analiz proğramı, bugün [B]saat 21.00 den itibaren yayına girecek.[/B] Stüdyo konuğu, [B]Sivassporumuzun unutulmaz kaptanlarından Fahri Kaplan ile şimdiki kaptanımız Kadir Pekmezci[/B] olacak. Gazeteci Kaan Karaguş ise yorumlarıyla proğramda yer alacak. Proğramda ayrıca, bu haftadan itibaren her hafta[B] soru soran bir izleyiciye, Roberto Carlos imzalı futbol topu[/B], kura sonucu hediye edilecek. Sitemiz aracılığı ile sorulacak [B]soruların; kısa ve öz olmasına[/B] dikkat edilerek, yiğidoya yakışır üslupta olması rica olunur. [B]Ö N E M L İ N O T :[/B] Site yönetiminden ricamdır. Sorularda şehir ve isim belirtilmemesi halinde kısa ve net olmayan [B]soruların silinmesidir.[/B].. |
Cevap: Futbol Analize Sorularınız (16.09.2013)
[B]Sivas'tan Yasin...[/B]
Nail bey herkese iyi akşamlar. Kaan kardeşimizi tekrar görmek ne güzel. İsteğim, yönetimin çözüm bulması için çağrı yapmanızdır. Sezon başında kombine alarak takıma destek veren biz yiğidolar, maratonun üst geçiş koridorunun boş tutulmasını istiyoruz. Dile getirip, takipcisi olmanızı dileriz. |
[B]İstanbul Fatih[/B]
Kaleci borjan 4 haftada her maçta hata yaptı bütün kornerler serbest vuruşlar ve yan toplar kalemizde tehlike oluyor. Korcan'a sıra ne zaman gelecek. |
[B]Sivas'tan Oğuz[/B]
58. dakika şovlarımızda tüm tribünlerimizden çok güzel görüntüler vermeye başladık. Herkesin 58. dakikada yapılan tezahuratlara eşlik etmesini istiyoruz. Duyurur musunuz? |
[B]Ankara / Salim[/B]
İyi yayınlar Nail bey konuklarımıza'da saygı ve selamlar. Kaptan Kadir'de bu sezon geçen yıla göre biraz düşüş görüyorum sistememi ayak uyduramıyor yoksa başka bir problemmi var..Kaptan topu ayağında fazla tutuyor buda gereksiz top kaybetmesine neden oluyor. |
[COLOR="Red"]Editörün notu : Şehir ve isim belirtilmeyen sorular silinmektedir. Lütfen şehir ve isim yazınız[/COLOR]
|
[B]Adanadan Orhan[/B]
Nail ağbi hepinize iyi akşamlar. Fahri ağbiyi çiçekliden biliyorum. Kombinelerin bittiği doğrumu, maça özel güvenlikçiler biletsiz seyirci aldığı doğrumu. çünkü maraton koltuklar tam doluydu geriside yukarılarda ayakta izliyordu. |
[B]Konyadan
Deniz KILIÇ Fahri Abimizi aramızda görmek bizleri mutlu etmiştir bundan sonraki hayatında sağlık mutluluklar dilerim. Sivasspor anısını anlatırsa seviniriz Kadir Bekmezciye kırkınım DEVREK li derseniz tanır bu hafta topla birlikte emaneti bekliyorum. Kayseri olaylarının 46 yılında Şehit olan Tüm YİĞİDOLARIDA allahtan rahmet diliyorum[/B] [url=http://resimzade.com/Show.html?i=42030&token=74409][img]http://resimzade.com/Show.html?i=42030&token=74409[/img][/url] |
[B]istanbuldan-onur [/B]
nail abi iyi yayınlar konuklarınıza saygı ve selamlar benim sorum aldıgımız cezayirli futbolcu rafik djebbour satın alma opsiyonu varmı |
Merhabalar iyi yayinlar..
[B]Istanbuldan ibrahim [/B] Roberto carlos hocamizin mac oncesi ve sonrasi aciklama yapmiyor hala lisans problemi ne zaman cozulecek ? Merakla bekliyoruz !!! Erman kilic bizim taraftarimiz neden islikladi ? Sivasa hizmet etmis bi futbolcuyu isliklamak pek yakisik olmadimi mi sizce ? |
[B]sivastan erkan çiçek,[/B]
nail abi iyi yayınlar programalrınızı beğeniyle izliyoruz..bu sene yabancılarımız gerçekten kaliteli uyum sorunu yavaş yavaş atlatılıyor faakt ben sahada kalecinin yerli olmasından yanayım kendi görüşüm korcanda güzel kaleci bence borjan lig başladı başlayalı çok hatalı goller yiyor ve takımı güzel oyunundan düşürüyor bir sor daha bu stada neden dolmuyor hala bu takım ne yapacak daha buradan tüm sivaslılara sesleniyorum bu tkıma destek olalım hocamıza futbolcularımıza destek olalım eski olduğu gibi bu takımı bizler sivaslılar havaya sokalım futbolcularda bunu isityor şehrin önde gelenleri artık taşın altına elini koyup taraftar gruplarına destek olsunlar maçlarda görsel olarak güzel organizasyonlar yapalım bayrak pankart gibi iyiakşamalr |
[COLOR="Red"]Editörün notudur : isim ve şehir yazılmayan sorular silinmektedir. Lütfen isim ve şehir yazınız.[/COLOR]
|
[B]Berlin'den Onur[/B]
Kaptanimiz Kadir'in iyi arkadasi olan eski oyuncumuz Erman Kilic bize karsi cok iyi bir performans sergiledi. Kadir ve Erman mac öncesi veya sonu görüstülermi? Takim Erman'la hasret giderdimi? Kadirin gözünden, Borjan'in morali ne durumda? Iyi yayinlar, sevgiler, saygilar |
Amsterdam,
Merhaba iyi yayinlar dilerim Sivasspor taraftarina sahib ciksin Rallim 58 arkadasamizin yazdigi yazi, lutfen bunu Mecnun baskana iletin cunku baska birisi herhalde cozemiyecek. [B]Kim dur diyecek...[/B] Sürekli dile getirilen; maraton üst geçiş alanının biletsizler tarafından istilası bu haftada devam etti. Geçiş alanını kapatarak, geçişe izin verilmeyen bu alanın "burada durmak yasak" uygulamasının ne zaman yapılacağı ise merak konusu oldu. Sivasspor-Eskişehir karşılaşmasında sona ereceğini belirten, ATA 58 Güvenlik Şirketi yetkilileri, Stadyum görevlileri ve en etkili olacağı düşünülen Yönetim Kurulu Üyelerinin de bu konudaki söylemleri boşa çıktı. Maraton üst kısmının son koltuk sırası olan "Y" serisindeki kombine sahiplerinin isyanı her geçen hafta artıyor. Kombinelerimizi ya değiştirelim ya da iade edelim şeklinde şikayetçi olan yiğidolar, konuya acil çözüm getirilmesini istedi. Özel güvenlik görevlileri tarafından biletsiz olarak içeri seyirci alındığını iddia eden taraftarlar, "Bizler sezon başında 250 TL verip kombinemizi alıyoruz, Özel güvenlik Görevlileri tanıdıklarını bedava içeri alıp izdihama, geçişlerimize engel oluyorlar. Ya yerlerimizi değiştirsinler ya da kombinelerimizi iade edeceğiz" şeklinde tepkilerini dile getiriyorlar. WC'lerde su akmiyor. Cok mu zor bunu yaptirmak. Selamlar |
[FONT="Arial"][B][B]Sivas - Abdullah[/B]
Carlos ne zaman tribünlere gelecek? :)[/B][/FONT] |
[COLOR="Red"]Editörün notu . İsim ve şehir yazmayan sorular silinmektedir. Lütfen isim ve şehir yazınız[/COLOR]
|
[B] İST çaglayandan KAYA iyi akşamlar
[/B] Nail bey bu haftaki kasımpaşa maçını kolay kazanacagımızı düşünüyorum sivassporumuzda taşların yerine oturdugunu çok kaliteli bir hocamızın ve kadromuzun oldugunu düşünüyorum sivasspor keyif veriyor Sizde katılıyormusunuz |
[B]Sivas'tan Oğuzh[/B][B]an[/B]
Kadir takımın oyun lideri olarak kimi söyleyebilir? Utaka'dan beklentisi neler? Kaç gol atmasını bekliyor? |
[B]İsmail Sahin Kayseri[/B]
İyi yayınlar Nail bey. Benim sorun Kadir kaptana olacak. Ermanla rakip olarak oynamak ona neler hissettirdi. Biliyoruzki Ermanla Kadir cok iyi arkadaslar, Öyleki Kadirden ötürü Ermanın bize geri gelecegini bile düsünmüstük. Bir istirhamımda sizden olacak Nail bey, Lütfen Borjana sesleninde bizlere korku filmi izletmesin artık. Yandan gelen ortalarda gözümüzü kapayıp ALLAHA dua ediyoruz gol yemeyelim diye. İyi yayınlar iyi aksamlar. |
[B]Diyarbakırdan Şerafettin Çimen...[/B]
Nail bey size ve stüdyodaki degerli hemşehrilerime en içten sevgilerimle. Güzel bir haftayı geride buraktık.inşallah hep böyle galibiyeler olur. Benim sorum: - 10 kişi kalan rakibe karşı tam bir üstünlük kuramamız neden? - Sivassporumuz şampiyonluga oynadıgı dönemdeki havayı Carlos hocamızla tekrar yakalayacagı kanaatindeyim sizin yorumunuz nedir bu konuda. - Oyuncu degişikliklerinde Gec kalındıgını düşünüyorum özellikle Hakan için siz ne düşünürsünüz. - Son olarak sivasspor orta alan için aradıgı kanı MEHDİ ile buldu diyebilirmiyiz. Yabancı futbolcularımızdaki bu form yükselişin 6 yabancı sınırlamasının etkisi sizce nedir? Diyarbakırdan saygı ve sevgilerimle... |
[B]istanbul çaglayandan kaya
[/B] Nail hocam iyi akşamlar Kostanın şutunun gittigi kalenin köşesinde örümcek agı kalmışmıdır takımımızda çok kaliteli futbolcuların oldugunu gördük katılıyormusun selamlar |
[B]Sivas'tan Emre;[/B]
Takımımızı tebrik ediyorum.Artık avrupa hedefimize bu yıl ulaşalım. ne kadar kötü bile oynasak puan kaybetmeyelim. Bu arada borjan 4 haftadır yapmadığı hata kalmadı her maç aynı hata hepsi de gol oluyor.İnanılmaz bir yan top zaafı var.tutamayacaksa çıkmasın. |
[B]Sivastan TOLGA:[/B]
Nail bey Allah aşkına bir iki tane değişik ritimli ve coşturacak SİVASSPOR MARŞI yaptırsın yönetim..Herşeyi düşünüyorlar şu stadta adam akıllı bir marş bir müzik yok!!! Lütfen rica ediyorum artık şu gol müziğimizide değişsinler daraldık vallahi.... |
[B]Fatih Şahin, Sivas[/B]
Nail bey size katılımcılara saygılarımı sunuyorum ve iyi yayınlar diliyorum Yeni forvet refik ilk 11'e dahil oldugunda yabanci sinirlamasina kim takilir kadirin yorumu nedir bu konuda |
[B]elazığdan muharrem[/B]
nail gardaş iyi akşamlar. fahri gardaşımda bzizim gibi yaşlanmış.ona hayırlı ömür diliyorum. kadir kaptana sorum şu: Nail bey benim formamı ne zaman gönderecek:). |
[B]Aksaray'dan Burak[/B]
Nail bey öncelikle iyi yayınlar , Bence Utaka çok kaliteli bir oyuncu ama sol kanatta oynamalı diye düşünüyorum , umarım Rafik Djebbour aradığımız golcüdür.. Siz ne düşünüyorsunuz ?? Bu arada Borjan ne olacak boşa çıkmaları bizi çok yakar , Korcana şans verilmeli bence... Teşekkürler saygılar.. |
[B]Sivastan Bahadır[/B]
İyi yayınlar nail bey SİVASSPORUMUZ adına güzel bir maç oldu inşallah aynı başarıyı kasımpaşa maçınada yansıtırız Benim şikayetim olacak stadyumda her hafta yer kavgası çıkıyor ve oraya gelen taraftarlar rahat maç izleyemiyor huzursuz oluyor koltukların yanına sayılar var ama harfte olması lazım merdivenlerdeki yazan harfler yarısı silinmiş ve çoğu taraftarlarda karıştırıyor yerlerini bu nedenle çok kavga çıkıyor koltuğun yanlarına hem harf ve hem sayı yazsalar çok daha güzel olur Kaptan kadirdende bir forma istiyorum :) |
[B]Sivas'tan Oğuzhan[/B]
Nail Abi, Sorum Kadir'e..3 büyük takımdan veya başka bir takımdan teklif gelse gider mi? 3 büyük diye tabir edilen takımlarda oynama hayali var mı? |
[b]İSTANBUL dan MUAMMER
Selamlar nail abi size ve konuklarınıza hayırlı akşamlar ve iyi yayınlar diliyorum ,programınzı beğenerek izliyoruz,devre arasında transfer olabilirmi?rengifodan yararlanamıyoruz,onun yerine yeni forvet alınma ihtimali varmı?bu konuda bilgileriniz varmıdır teşekkürler[/b] |
[B]Sivastan Tuğrul
[/B] Maç zorda olsa sahadakilerden istenilen verim alınmamış ve yedek kulübesi boş .....Bu bence büyük sorun sizler ne dersiniz? |
[B]istanbuldan ibrahim
[/B] Merhaba abi konuyla pek alakası yok ama elindeki kalem hoş durmuyor yeşil :) kusura bakma söylemeden duramadım ... |
[B]Merhaba Nail bey[/B]
Rafik önumuzdeki maçta oynuyacak mi? Sizce başarili olacakmi? Ve bu arada sivasspormuzun neden ceşitli ürunleri yok veya formalar neden cok gec geliyor? Hollanda dan ali durmaz |
[B]Sivastan Tuğrul [/B]
Kasap sevdiği postu yerden yere vururmuş [/B] ..[B] Bu seyirci Ermanı sevdi gidişi bizi çok üzdü tepki bu yüzden bence futbolu burada bırakacağı düşünüyordu büyük çoğunluk ...neden yadırgıyorsunuz ki ? |
[B]Sivas'tan Oğuzhan[/B]
Tekrar soruyorum kusura bakmayın şu an aklıma geliyor..Nail Bey top vermeniz çok güzel bir şey bence ama bir isteğim olacak hazır Kadir'de yanınızdayken ilerideki haftalarda oyuncularımızın maçlarda giydiği formaları oyunculardan alabildikçe hediye edebilir misiniz ara sıra? Çok iyi olur taraftarlar için güzel bir heyecan olur programınız sırasında? Yani kurayla oyuncuların formasını verebilir misiniz? |
[B]Aksaray'dan Burak [/B]
İyi yayınlar Nail Bey... Kaşımpasa'yı da yenersek ilk 3 havasına girer miyiz ?? Şehir o havaya girerse taraftar ve futbolcular bütünleşirse şampiyon olamaz mıyız ??? UEFA özlememiş midir bizi ?? Saygılar.. |
[B]Aksaray'dan Burak[/B]
Teşekkürler Nail Bey soruma yanıt verdiğiniz için :) Hayırlı geceler iyi yayınlar.. |
[B]Sivas'tan Halit Can.[/B]
Yukardaki mesajıma ilave olarak kaptan Kadir'e bir sorum olacak. Sivasspor'da geleceğini nasıl görüyor? 4-5 yıl sonra yeni Murat Erdoğan'ımız veya Carlos'umuz olmak ister mi? |
[B]sivastan erkan çiçek [/B]
nail abi seni çok seviyoruz biz ermanı bu kadar eleştireceğimize şehirde hala istanbul takımları formasıyla gezen sivaslıları yuhalıyalım önce 5 milyona stada gelmeyip kahvede maç izleyen zihniyeti yuhalayalım yönetimden isteğim olacak sivasspor ürünleri satış mağazasındadi ürünler nden taksitli satılmıyor bu konuyu lütfen başkana iletirmisiniz tşk ler |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:48. |