SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Birbirimizi Tanıyalım (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=15)
-   -   KAN BAĞIMIZ... KAN BAĞIŞIMIZ... (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=3697)

SONMEZ 30.11.2005 01:44

KAN BAĞIMIZ... KAN BAĞIŞIMIZ...

[B]SEVGİLİ ARKADAŞLAR;[/B]

[B]''KAN BAĞIMIZ... KAN BAĞIŞIMIZ...'' BAŞLIKLI BİR TOPİC[/B]
[B]AÇMAYI, YENİ BİR UYGULAMAYI VE KAMPANYAYI BAŞLATMAYI [/B]
[B]DÜŞÜNDÜM... [/B]
[B]LÜTFEN TÜM [COLOR=red]SİVASSPOR.COM [/COLOR]ÜYELERİ VE HEMŞEHRİLERİMİZ[/B]
[B]BURAYA KAN GRUPLARINI YAZSINLAR... ALLAH KORUSUN BİR [/B]
[B]İHTİYAÇ SÖZKONUSU OLDUĞUNDA SİTEMİZ KILAVUZUMUZ OLABİLİR.[/B]

[B]BİR ÇOK KONUDA DAYANIŞMAYI VE KAYNAŞMAYI BAŞARMIŞ OLAN SİTEMİZ[/B]
[B]BU KONUDA DA ÖRNEK BİR UYGULAMAYI BAŞLATMIŞ OLACAKTIR [/B]
[B]DİYE DÜŞÜNÜYORUM... [/B]

[B]ZATEN SOYUT BAĞLAMDA HEPİMİZİN KANI BİRBİRİMİZE KAYNIYOR. [/B]
[B]GELİN BUNU SOMUTLAŞTIRALIM VE [COLOR=red]''KANLARIMIZ GERÇEKTEN KAYNAŞSIN...''[/COLOR][/B]

[B][COLOR=red]BENİM KAN GRUBUM: (0 rh +)[/COLOR][/B]

GuNaY 30.11.2005 01:46

[B]Abi güzel bir noktaya değinmişsin teşekkürler... İnş lazım olmaz ancak yinede bulunsun bilgiler...

[COLOR="Blue"]B Rh (+)[/COLOR] İSTANBUL... çok bulunur ama olsun....[/B]

drummer 30.11.2005 01:47

[COLOR="Red"][B]A rh +[/B][/COLOR]
benim kan gurubum

DJMuRaT 30.11.2005 01:49

Benimkide 0 Rh(+)...

[B][COLOR="Navy"]
KAOSTAN DÜZEN DOĞAR...[/COLOR][/B]

gercek58li 30.11.2005 01:54

B rh (+)

Kölndeyim!

DJMuRaT 30.11.2005 02:07

[QUOTE=SONMEZ]Alıntı:
LütfiÜnal´isimli üyeden Alıntı
Alıntı:
RüstüElmas´isimli üyeden Alıntı
BU KONUYLA ILGILI ILK BEN BIZIM DERNEK FAALIYETLERI HAKKINDA BILGI VERMEYI UYGUN BULDUM.
BEN ALMANYANIN HERNE KENTINDE YASIYORUM.
BURADA ARKADASLARLA SIVASLILARIN MAALESEF BULUSUP, BIRLESIP, TANISIP, KAYNASAGAGI BIR DERNEGIN OLMADINGI TESPIT ETTIK.
SONRA BÖYLE BIR DERNEGIN ACILEN KURULMASI GEREKTIGINI ANLADIK VE HEMEN KOLLARI SIVAYIP GECEN SENE ILK ADIMLARIMIZI ATTIK.
BIZIM YAPTIGIMIZ ILK TANISMA GÜNÜMÜZDE 300 KADAR SIVASLI KATILDI.
BU BIZI TABIIKI TATMIN ETMEDI. AMA POTENSIYALIN FARKINA VARDIK.
VE ILK GECEMIZI 30.05.2004 TARIHINDE YAPTIK. BURADA 800 KADAR SIVASLI GELDILER.
TABIIKI BUDA BIZI COK MEMNUN ETTI, VE DOGRU YOLDA OLDUGUZU ANLAMIS OLDUK.
TABIIKI BUNUN YANISIRA DEGISIK FAALIYETLER YAPTIK, MESELA KAN BAGISI KAMPANYASI, OPEL ISCILERINE DESTEK, BELEDIYE SECIMLERINDE KAMPANYALAR GIBI.
SIMDILIK BU KADAR, ILERIKI YAZILARIMDA SIZLERE BASKA BILGILERDE SUNACAGIM.
GECE VE FAALIYETLERIMIZLE ILGILI RESIMLERI BU SITENIN FOTO GALERI BÖLÜMÜNDEN ULASABILIRSINIZ.

INTERNET SAYFASI [url]WWW.SIVASLILAR.DE[/url]
MAIL ADRESI: [email]MAIL@SIVASLILAR.DE[/email]
IRTIBAT TELEFON: Tel: +49 172 2772600 ve Tel: +49 179 7793790

SEVGILI GARDASLAR RÜSTÜ DERNEGIMIZIN FAALIYETLERINDEN BAZILARINI YAZMIS.BUNLARI TEKRARLAMAYA GEREK YOK.
BENIM SÖYLEMEK ISTEDIGIM BIZIM BURADA KIZILHAC ÖRGÜTÜNE YAPTIGIMIZ KAN BAGISI KAMPANYASINI TÜRKIYEDE KIZILAYLA GÖRÜSEREK YAPILMASI COK MANALI VE ÖNCÜ OLUR.TELEVIZYONLARDA VE RADYOLARDA *** *** ACELE KAN ARANIYOR DUYURULARI YAPILIR ACABA BIZLER AMELIYAT MASASINDA YATARKEN KANA IHTIYACIMIZ OLSA VEYA YAKINLARIMIZDAN BIRILERININ IHTIYACI OLSA O ANDA NELER YASARDIK.ELIMIZDE IMKAN VARKEN VE SIHHATIMIZ YERINDEYKEN GERCI DERNEKLER OLARAK GERCI TARAFTARLAR OLARAK SÜPERLIGDEKI ILK MAC ÖNCESI TOPLUCA KAN BAGISI YAPSAK GERCEKTEN COK GÜZEL OLUR.LÜTFEN GÖRÜSLERINIZI BILDIRIN.NIZLER ILKLERI YAPMAYA ALISIK INSANLARIZ.CUMHURIYETIN TEMELINI ATAN ATALARIN TORUNLARI OLARAK BUNU YAPABILIRIZ.INSALLAH DUYARLI DAVRANIRSINIZ.

[size=2][B][COLOR="Red"]BAŞKANIM SİZİ SELAMLIYORUM BU GÜZEL FİKRİNİZDEN DOLAYI EVET KAN BAĞIŞI COK ÖNEMLİ ZAMANINDA VE YERİNDE BEN BİLİRİM BİRAZ OLSUN ACİL KANIIN NE DEMEK OLDUGUNU BEN SONUNUA KADAR DESTEKİLİYORUM İSTERSENİZ [url]www.sivasspor.com[/url] OLARAK TOP LUCA KAN BAGIŞI YAPA BİLİRİZ ARKADAŞ LAR KAN BEKLEYEN BİR YAKINIMIZ OLA BİLİR VEYA DOSTUMUZ OLA BİLİR SONUC DA YATAN VE İHTİYACI OLAN BİR İNSAN HANİ YUNUSUN DEDİGİ GİBİ YARADILANI SEVERİM YARDANDAN ÖTÜRÜ BİZDE ÖYLE DÜŞÜN MELİYİZ DİL DİN IRK MESEP AYIRMADAN HAYDİN LÜTFÜ BAŞKANIMIN CAGRISINA UYALIM KANBAGIŞI İCİN TARİH VERİLSİN TOPLUCA KAN VERMEYE (NOT) BİZ KARDEŞİM EROL CEVİĞİ KAN KAYBINDAN YOLLADIK DARU BEKAYAA BELKİ DE KAN BULUNSAYDI ARAMIZDA OLACAKDI KARDEŞİM ops: ops: ops: ops: SAYGILARIMLA[/COLOR][/B][/size]

[B]SEVGİLİ ARKADAŞLAR;

FORUMLARI İNCELERKEN, YUKARIDAKİ YAZIYI OKUYUNCA;
''KAN BAĞIMIZ... KAN BAĞIŞIMIZ...'' BAŞLIKLI BİR TOPİC
AÇMAYI, YENİ BİR UYGULAMAYI VE KAMPANYAYI BAŞLATMAYI
DÜŞÜNDÜM... ÖZELLİKLE [COLOR="Red"]ÇEVİK[/COLOR] DOSTUMUN İFADELERİ BÖYLE
BİR UYGULAMAYI HAYATA GEÇİRME FİKRİMDE BÜYÜK ETKİSİ OLDU.

LÜTFEN TÜM [COLOR="Red"]SİVASSPOR.COM [/COLOR]ÜYELERİ VE HEMŞEHRİLERİMİZ
BURAYA KAN GRUPLARINI YAZSINLAR... ALLAH KORUSUN BİR
İHTİYAÇ SÖZKONUSU OLDUĞUNDA SİTEMİZ KILAVUZUMUZ OLABİLİR.

BİR ÇOK KONUDA DAYANIŞMAYI VE KAYNAŞMAYI BAŞARMIŞ OLAN SİTEMİZ
BU KONUDA DA ÖRNEK BİR UYGULAMAYI BAŞLATMIŞ OLACAKTIR
DİYE DÜŞÜNÜYORUM...

ZATEN SOYUT BAĞLAMDA HEPİMİZİN KANI BİRBİRİMİZE KAYNIYOR.
GELİN BUNU SOMUTLAŞTIRALIM VE [COLOR="Red"]''KANLARIMIZ GERÇEKTEN KAYNAŞSIN...''[/COLOR]

[COLOR="Red"]BENİM KAN GRUBUM: (0 rh +)[/B] [/COLOR][/QUOTE]

[B]bence çok iyi bi çalışma..herkes destek verse iyi olur..[/B]

[B]
[COLOR="Navy"]
KAOSTAN DÜZEN DOĞAR...[/COLOR][/B]

puar 30.11.2005 03:44

benimkide (0-) negatif kan grubum...inşallah kimseye lazım olmaz.

SONMEZ 30.11.2005 12:44

[QUOTE=puar]benimkide (0-) negatif kan grubum...inşallah kimseye lazım olmaz.[/QUOTE]

[B]İNŞALLAH LAZIM OLMAZ... AMA LAZIM OLUNCA DA KOŞARIZ...[/B]

GuNaY 30.11.2005 12:47

[QUOTE=puar]benimkide (0-) negatif kan grubum...inşallah kimseye lazım olmaz.[/QUOTE]
[B]Bak senin kan iyiymiş az bulunuyor :)[/B]

emrullah_58_ 30.11.2005 16:45

BRh+ umarım ihtiyacınız olmaz

SONMEZ 30.11.2005 18:05

[B]ARKADAŞLAR BURAYA KAN GRUPLARINI YAZAN ARKADAŞLAR
BULUNDUKLARI İLİ YAZARLARSA DAHA VERİMLİ OLUR...

İLERİDE BU İSİMLERİ TEK BİR LİSTE HALİNE DÖNÜŞTÜREBİLİRİZ.[/B]

Yigido58_NL 30.11.2005 18:11

BEN BIRAZ UZAKTAYIM AMA OLSUN YINEDE YAZAYIM
Hollanda-Leiden
A rh-

ORTAKÖYLÜ58 30.11.2005 19:21

a grubu yigidlar ama inşallah olmaz

sivaslı olunmaz sivaslı dogulur

fındıklılı yigidolar

GuNaY 01.12.2005 02:25

[B]Çok önemli konu daha fazla yacan olmalı!!!![/B]

BROTHERS58 01.12.2005 02:37

A(RH+)
VATAN 58 MEKAN 07 ANTALYA!!

CÜSSKB-Aynur 01.12.2005 08:46

A rh+ Sivas

puar 02.12.2005 14:37

haydin yiğidolar.... yarın hepimize lazım olabilir...

(inşallah lazım olmaz )

senem58 02.12.2005 14:43

aslında kan verecek bünyem yok ama gerektiğinde yapabilirim umarım...

b(+) ist.

extrasivas 02.12.2005 16:29

RH(-) Adana herzaman kan bulunur haber vermeniz yeterli

Sweetgirl 02.12.2005 16:53

[B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Tahoma"]Benimkide 0 RH + [/FONT][/COLOR][/I][/B]

GuNaY 02.12.2005 16:55

[QUOTE=extrasivas]RH(-) Adana herzaman kan bulunur haber vermeniz yeterli[/QUOTE]
[B]kardes neyin negatifi onuda yazsaydın???[/B]

HakkıTİMUÇİN 02.12.2005 17:11

A RH (+) kocaeli......

Dağcı 02.12.2005 18:08

[B][FONT="Arial"][FONT="Book Antiqua"][B][COLOR="Red"][B][FONT="Arial Black"]B Rh (+) İstanbul [/FONT][/B][/COLOR][/B][/FONT][/FONT][/B]

erhan5834 02.12.2005 18:16

[color=red]BENDE SENLE NİYE BUKADAR İYİ ANLAŞIYOZ DİYORUM ORHAN GARDAŞ KANBAĞI VARMIŞ ARAMIZDA YAWW :D BENİMDE ( 0-) NEGATİF AMİN UMARIM LAZIM OLMAZ KİMSEYE OLURSA SEVE SEVE ......ABİ SANADA TEŞŞEKKÜRLER HASSAS Bİ KONUYA DEĞİNDİĞİN İÇİN...[/COLOR]

thing58012 02.12.2005 18:18

B Rh(+) ama ameliyatlı oldugum için zor durumda olunadıgı surece almıyolar.Ama olsun yinede bulunsun Muğladayım

alimuharrem58 02.12.2005 18:22

A rH (+) istanbul

puar 02.12.2005 19:05

[QUOTE=1967_dernek_erhan][color=red]BENDE SENLE NİYE BUKADAR İYİ ANLAŞIYOZ DİYORUM ORHAN GARDAŞ KANBAĞI VARMIŞ ARAMIZDA YAWW :D BENİMDE ( 0-) NEGATİF AMİN UMARIM LAZIM OLMAZ KİMSEYE OLURSA SEVE SEVE ......ABİ SANADA TEŞŞEKKÜRLER HASSAS Bİ KONUYA DEĞİNDİĞİN İÇİN...[/COLOR][/QUOTE]

galiba gardas :) neyse bende sss seve seve veririm kanımı inş ihtiyacın olmaz :)

LütfiÜnal 02.12.2005 19:51

Bir ünite kan bir hayat kurtarir

Benim kangrubum A Rh+ Almanya Herne

extrasivas 03.12.2005 23:22

[QUOTE=Gunay][B]kardes neyin negatifi onuda yazsaydın???[/B][/QUOTE]
kusura bakmayin B RH(-)

sinan58_34 04.12.2005 01:01

benımkıde A RH + ( İSTANBUL)

dagci 07.12.2005 13:47

yaa birakinya birtene adam gitipte kan verirmi evde sicak yataginda yatmak dururken herkez artistlik olsun diye yazimis bide enayi gibi numarasini birakmis *****lar dadansinda gorun bakalim

koz58 10.12.2005 01:27

Güzel bir konu dogrusu. Iste dayanisma diye buna derler.

Serd@r 10.12.2005 01:54

[COLOR="Black"][B]A rh(+) Mersin[/B][/COLOR]

SaRiKaN58 04.01.2006 11:56

KAN VERELIM !!!

Sivas Kızılay Kan Merkezi Müdürlüğü'ne, 2005 yılında 9 bin 500 ünite kan bağışlandığı bildirildi.
Kızılay Kan Merkezi Müdürü Özgür Saraçoğlu, yaptığı açıklamada, Kızılay'ın halkla iç içe olduğunu belirterek, ''Kızılay daima halkın yanındadır, halk için çalışıyor'' dedi.
Kızılay'ın deprem, savaş, sel, seferberlik gibi durumlarda halka hızlı bir şekilde yardım elini uzattığını belirten Saraçoğlu, Pakistan'da yaşanan depremde de Kızılay'ın bölgeye yardım ulaştırdığını hatırlattı.

Sivas'ta da Kızılay olarak halka en iyi hizmeti verebilmek için çalıştıklarını anlatan Saraçoğlu, başlattıkları kampanyalarla halkı kan bağışı yapmaya teşvik ettiklerini ifade etti.
Kent genelinde bazı bölgelere çadır ve karavan kurarak, ilçeleri, okulları, fabrikaları, resmi kurum ve kuruluşları gezerek kan toplamaya çalıştıklarını belirten Saraçoğlu, 2005 yılında kent genelinde 9 bin 500 ünite kan topladıklarını kaydetti. Doğal afet, savaş ve seferberlik gibi durumlarda acil kan ihtiyacı olduğunu anlatan Saraçoğlu, bu kapsamda 2006 yılında da kan bağışı kampanyalarının tüm hızıyla devam edeceğini ifade ederek, ''Acil durumlar için kan stok etmemiz gerekiyor. Bu nedenle kent genelinde yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Bu yıl 15 bin ünite kan toplamayı hedefliyoruz'' dedi.
Kan vermenin insan sağlığına birçok faydası olduğuna da değinen Saraçoğlu, insanları kan bağışı konusunda bilinçlendirmek amacıyla eğitim çalışmaları yürüttüklerini söyledi.
Devlet hastaneleri ile Kızılay arasında hastaların kan ihtiyacını karşılamak için protokol imzalanacağını kaydeden Saraçoğlu, ''Acil kan ihtiyacı olan kişilerin yakınlarının, artık kan merkezlerine kadar gelmesine gerek kalmayacak. Hastayı muayene eden doktor, hastanın ne kadar kan ihtiyacı olduğunu bize bildirecek. Personelimiz de gerekli olan kanı hastaneye götürecek'' diye konuştu.

shadow3458 04.01.2006 12:06

Sizi duyarlı olmaya davet ediyoruz! Toplumumuzda bir damla acil kana ihtiyacı olan, yarına umutla bakmak ve gülmek belki de tekrar eskisi gibi mutlu olmak isteyen bir çok insan var.

Acil kan ihtiyacı olan insanlara yardım etmek için lütfen bu mesajı önemseyin! Kan vermeye sıhhi bir engeliniz yoksa kan verin. Acil kan duyurularında bulunan kimselere yardımcı olun, Yarınlara umut olun. Can verin. Hayat verin! Bir yaşamın umudu olun!.

Kaptan-58 04.01.2006 12:28

[B]ab rh (+) çok güzel topic.. [/B]

drummer 04.01.2006 12:30

[COLOR="Red"][I][B]A rh+[/B][/I][/COLOR]
[COLOR="Blue"][B][I][U]türklerde en çok bulunan kan[/U][/I][/B][/COLOR]

GuNaY 18.01.2006 12:57

[B]Ev arkadaşımın babası yarın açık kalp ameliyatı olacak ist. siyami ersek hastanesinde ve kan gerekecek...
Acaba kan grubu tutan ve musait olan birisi gelebilrmi???

Hüseyin İNCE 0 Rh(-)[/B]

SivasLady 18.01.2006 13:38

ben eksik olmadim

[QUOTE=SaRiKaN58]Sivas Kızılay Kan Merkezi Müdürlüğü'ne, 2005 yılında 9 bin 500 ünite kan bağışlandığı bildirildi.
Kızılay Kan Merkezi Müdürü Özgür Saraçoğlu, yaptığı açıklamada, Kızılay'ın halkla iç içe olduğunu belirterek, ''Kızılay daima halkın yanındadır, halk için çalışıyor'' dedi.
Kızılay'ın deprem, savaş, sel, seferberlik gibi durumlarda halka hızlı bir şekilde yardım elini uzattığını belirten Saraçoğlu, Pakistan'da yaşanan depremde de Kızılay'ın bölgeye yardım ulaştırdığını hatırlattı.

Sivas'ta da Kızılay olarak halka en iyi hizmeti verebilmek için çalıştıklarını anlatan Saraçoğlu, başlattıkları kampanyalarla halkı kan bağışı yapmaya teşvik ettiklerini ifade etti.
Kent genelinde bazı bölgelere çadır ve karavan kurarak, ilçeleri, okulları, fabrikaları, resmi kurum ve kuruluşları gezerek kan toplamaya çalıştıklarını belirten Saraçoğlu, 2005 yılında kent genelinde 9 bin 500 ünite kan topladıklarını kaydetti. Doğal afet, savaş ve seferberlik gibi durumlarda acil kan ihtiyacı olduğunu anlatan Saraçoğlu, bu kapsamda 2006 yılında da kan bağışı kampanyalarının tüm hızıyla devam edeceğini ifade ederek, ''Acil durumlar için kan stok etmemiz gerekiyor. Bu nedenle kent genelinde yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Bu yıl 15 bin ünite kan toplamayı hedefliyoruz'' dedi.
Kan vermenin insan sağlığına birçok faydası olduğuna da değinen Saraçoğlu, insanları kan bağışı konusunda bilinçlendirmek amacıyla eğitim çalışmaları yürüttüklerini söyledi.
Devlet hastaneleri ile Kızılay arasında hastaların kan ihtiyacını karşılamak için protokol imzalanacağını kaydeden Saraçoğlu, ''Acil kan ihtiyacı olan kişilerin yakınlarının, artık kan merkezlerine kadar gelmesine gerek kalmayacak. Hastayı muayene eden doktor, hastanın ne kadar kan ihtiyacı olduğunu bize bildirecek. Personelimiz de gerekli olan kanı hastaneye götürecek'' diye konuştu.[/QUOTE]

BU YAZ SARKISLAYADA GELDI KIZILAY
TABIKI BIZDE DUYARLI INSANLAR OLARAK
GITTIK VE KAN BAGISLADIK
(cok fazla almiyorlar acimiyorda :) korkmaya gerek yok)
ARKADASLAR INSANLARIN IHTIYACI OLDUGU ZAMAN DEGIL
YILDA BIR KERE GIDIN KIZILAYA KAN BAGISLAYIN
ILLAKI TANIDIGINIZ YADA AKRABANIZIN IHTIYACI ICIN DEGIL
TÜRKIYEMIZDE BULUNAN BÜTÜN IHTIYACI OLAN INSANLAR ICIN

Arif Coşkun 18.01.2006 14:31

Kan vermekte kalmıyor,sağlık açısındanda çok yararlı olduğunu söylüyorlar.Herkes bu konuda duyarlı vede bilinçli olmalı."Kan ver,sağlıklı kal"

WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:39.