SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sivas'ta Sivasspor Tutulur (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=37001)

SivasSpor.Com 26.09.2013 08:19

Sivas'ta Sivasspor Tutulur

[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=41812&token=93335[/IMG]

Bilyoner.com, dördüncü defa Türkiye’nin taraftar haritasını çıkardı.

81 ilde yaşayan Bilyoner.com üyelerinin tuttukları takımlar arasında yapılan değerlendirmeye göre; 4 büyükler dışında sonuçlarda kendine yer bulan takımlar Eskişehirspor, Sivasspor, Bursaspor, Adana Demirspor ve Karşıyaka olarak sıralandı.

Eskişehirspor taraftarları %30 ile en çok kendi şehirlerinin takımını desteklediklerini gösterdi. Sivasspor ise Sivas'ta %27 ile ikinci sırada yer alarak sıralamada ''ben de varım'' dedi.

58_babacan_58 26.09.2013 08:26

Cevap: Sivas'ta Sivasspor Tutulur

Ben istanbuldada Sivassporu tutuomm :D

SivasLady 26.09.2013 08:34

[QUOTE=58_babacan_58;878295]Ben istanbuldada Sivassporu tutuomm :D[/QUOTE]

[B]:) ben Almanya`da da Sivasspor tutuyorum :D[/B]

Salim58 26.09.2013 08:35

[B]Bende Başkent'te Sivassporu Tutanlardanım.:)[/B]

58fatihcan 26.09.2013 08:39

Ben her yerde sivassporluyum:)

kızılova 26.09.2013 08:53

sivas merkez kızılova köyünden doğuştan sivassporluyum.

34MUAMMER58 26.09.2013 09:04

[b]bunlar güzel gelişmeler,yüzdelere takılmamak lazım ,eskişehir gibi aşşağı yukarı aynı milletin yasadığı futbol şehri yerde yüzde 30 sa sivasda 27 normaldir,gönül isterki yüzde 90 olsun,bu gibi anketlerin yapıldığı yerlerde yaşayan insanların demografik yapısınada bakmak lazım ,sivas merkezde 300 bin kişi varsa enaz 80 bini başkayerli ,elin adamlarına niye sivassporu tutmuyon demek olmaz ,buna nüfus cüzdanında sivas yazdığı halde kin ve nefret besleyen , sivasın köy olmasından memnuniyet duyan ,sadece karnı doyup bitlenene kadar sivaslı olan irlandalılarıda ekleersek sonuç gayet normal ,eğer 1967 de şampiyon olabilseydik,devamıda gelirdi,bülent uygunla kaçırdığımız şampiyonlukları kazansaydık bu oran yüzde 70 leri çok rahat bulurdu,bende 1975 den beri çok şükür sivassporluyum yanında balşka İT takımı yok [/b]

myyiğido58 26.09.2013 09:18

ben heryerde sivasporu tutuyorum :D

Dua 26.09.2013 09:18

Bize heryer[B] SIVAS[/B]

HALIL 26.09.2013 09:36

Ben fransa'dan sivassporu tutuyorum:D

yigido yakup 26.09.2013 10:14

Ben her yerde sivassporu tutuyorum

izmirliyigido 26.09.2013 10:48

Ben İzmir'de Sivasspor'u tutuyorum !..

.

4eylül 26.09.2013 10:57

sivassporumuzu yüreğimizde tutuyoruz biz sivassporumuzu yaşarken tutuyoruz biz sivassporumuzu her yerde tutuyoruz

58Sivaslilar 26.09.2013 11:07

Asli nesli sivasli olan yigido dünyanin neresinde olursa olsun sivaslidir yigidodur onurla gururla sivassporu tutmak ona destek vermek her sivasliyim diyenin vefa borcudur öylede olmalidir

58sinan58 26.09.2013 11:08

ben İstanbul da sivasspor u tutuyorum ve her sabah güne sivasspor ile başlıyorum

58svs58 26.09.2013 11:09

yıllardır burada yazdım. yazmaya devam edecem sivasspor var ise sivasspor tutulur burada ist şak şak cılığı yapmakta hoş değil

izecson_ea 26.09.2013 11:10

2012de %28 ile il bazında 1. Sırada yer alıyorduk 2013te %27 ile ikinci sırada

58Sivaslilar 26.09.2013 11:25

Türkiyede ve dünya ülkelerinde nerde yasarsan yasa kardes nerelisin diye soruldugunda sivasliyiz gardas diye göksünü gere ,gere cevap verirken hangi takimi tutuyorsun diye soruldugunda yigidoyum gardas bana sivsspor dururken hangi takimi tutmaliyim diyebilmeli o zaman onun gercek sivasli oldugu yada olmadgi :confused:

alaattin 5858 26.09.2013 11:45

istanbulda doğdum büyüdüm İT takımı feneri tutuyordum sivas spor ve sivas demir spor u gazetelerden haber bulabilirsek takip etmeye çalışıyordum fakat istanbulda doğmuş istanbulda yaşayan sivası hiçbilmediği halde sivas spor dan başka takım tutmayan futbol ve sivas spor aşığı bir yaşından beri istanbuldaki sivas maçlarını kaçırmayan aslan gibi yiğido yetiştiriyorum sivas spordan başka takım tutmadığı için oğlumla ve sivas sporumla gurur duyuyorum

SAKARYA750 26.09.2013 12:14

Sivasta %28 gs %27 Sivasspor tutuluyor. Trt nin bir haberinde görmüştüm. Yani kendi şehrimizde Sivasspor 1. değil. Trabzonda Trabzonspor %79 tutuluyor. Şu sevmediğimiz Trabzonun yarısı kadar bile olamıyoruz. Gerçekten Sivasımıza yazık. Belki ağır olacak ama Sivaslı olup Sivassporu tutmayanın kanı bozuk bence

58sinan58 26.09.2013 12:25

[QUOTE=alaattin 5858;878322]istanbulda doğdum büyüdüm İT takımı feneri tutuyordum sivas spor ve sivas demir spor u gazetelerden haber bulabilirsek takip etmeye çalışıyordum fakat istanbulda doğmuş istanbulda yaşayan sivası hiçbilmediği halde sivas spor dan başka takım tutmayan futbol ve sivas spor aşığı bir yaşından beri istanbuldaki sivas maçlarını kaçırmayan aslan gibi yiğido yetiştiriyorum sivas spordan başka takım tutmadığı için oğlumla ve sivas sporumla gurur duyuyorum[/QUOTE]

benimde beş yaşında oğlum var emmisi :) ellerinden öper daha iki yaşındayken aşıladım sivasspor sevgisini

Ferhat06 26.09.2013 12:40

[QUOTE=alaattin 5858;878322]istanbulda doğdum büyüdüm İT takımı feneri tutuyordum sivas spor ve sivas demir spor u gazetelerden haber bulabilirsek takip etmeye çalışıyordum fakat istanbulda doğmuş istanbulda yaşayan sivası hiçbilmediği halde sivas spor dan başka takım tutmayan futbol ve sivas spor aşığı bir yaşından beri istanbuldaki sivas maçlarını kaçırmayan aslan gibi yiğido yetiştiriyorum sivas spordan başka takım tutmadığı için oğlumla ve sivas sporumla gurur duyuyorum[/QUOTE]

Ben de sizin gibi şuurlu insanlarla gurur duyuyorum.

hacialicelik58 26.09.2013 13:07

bende sıbıryadayım sıvaslı ve sivassporlu olmaktan gurur duyuyorum.

58YIGIDO58 26.09.2013 14:11

Cok sacma bir haber yapmissiniz tebrik ediyorum sivasta olmayanlar sivassporu tutamaz mi ? :D

Sivasli010 26.09.2013 16:09

Ben her futbol stadiyumda sivassporluyum

batur0658 26.09.2013 17:32

başkenttede sivassporluyuz :)

OLCAY_58_AKKUS 26.09.2013 17:36

büyük takımlarda oynadığımız maçlarda misafir seyirci tarafında sivasa küfreden sivaslılara kapak olsun

5sekız 26.09.2013 18:15

sivas .1 kez sampıyon olsun patlama yapar

psychology58 26.09.2013 19:08

Nedense benim inanasım gelmiyor. Sivas da yaşayanlar daha çok İstanbul takımlarını tutuyor bence. Asıl Sivasspor'u tek takım olarak tutanlar Sivas dışında yaşayan gurbetçi Yiğidolar. Eğer denildiği gibi Sivas da en çok Sivasspor tutulsaydı en kritik maçlarda bile 5-6 bin kişiye oynuyor olmazdık.

KIZILCAN 26.09.2013 20:48

Biz neymişiz de haberimiz yokmuş

etlidöktürek 26.09.2013 21:51

kimseyi sorgulamıyoruz ve sorgulayamayız.. oğlum sivasspor diyorsa o iş tamamdır;)

ihtiyar yiğido 26.09.2013 22:41

Hepiniz şöyle şu dertli yiğidoyu bir dinleyin bakayim 1960 yilindan beri istanbuldayim Sivas Spor'umuz kuruldugu 1967 den beri fanatik dende öte İstanbul,koceli,Ankara her maçina koşarak gittim abiylerimin ve hemşerilerimin Sivas Spordan başka takımı tutmasini hazmedemiyordum yiğido dedigimiz insanlar kendi Memleketi birakirda elin spor takımini tutarmi yiğidoymuş ne yigidosu gerçek yiğido memleketine ve memleketinin takimina sahip çikandır
Haydi diger şehirdeki sivaslilarin başka takimları tutmasını anladikta Sivas dakilerin % 27 Sivas Sporu % 73 başka takimları desdeklemesini hazmedemiyorum yiğidoluk bu değil

58g0kberk58 26.09.2013 22:50

Dunyanin obur ucu avusturalyada bile ölümüne SİVASSPOR!!!

calipso 26.09.2013 23:00

ABD Missouri den sevgilerle...SIVASSPOR

58_babacan_58 27.09.2013 08:55

Demekki sadece Sivasta Sivasspor tutulmuyor, her yerde Sivasspor tutuluyor :D

Alişan 27.09.2013 09:29

Ben ankaradayım ama sivassporu tutuyorum bu nasıl olacak taraftar portföyünü ancak tüm taraftarların sayısını alarak baksalar herhalde türkiye geneline yayılan tüm sivaslılar en az %95 sivasspor der o zamanda en yüksek taraftar gurubuna sahip oluruz. İlde yapılan çalışmada merkeze yönelik bir çalışma olmuş ilin geneline yayılarak baksalar bizim oran daha yüksek çıkacaktır.

kayayatakci 27.09.2013 11:38

BIZE HER YER SIVAS VE DANIMARKA DAN SIVASSPOR SEVDALISIYIM

migroArmis 28.09.2013 13:47

[QUOTE=ihtiyar yiğido;878401]Hepiniz şöyle şu dertli yiğidoyu bir dinleyin bakayim 1960 yilindan beri istanbuldayim Sivas Spor'umuz kuruldugu 1967 den beri fanatik dende öte İstanbul,koceli,Ankara her maçina koşarak gittim abiylerimin ve hemşerilerimin Sivas Spordan başka takımı tutmasini hazmedemiyordum yiğido dedigimiz insanlar kendi Memleketi birakirda elin spor takımini tutarmi yiğidoymuş ne yigidosu gerçek yiğido memleketine ve memleketinin takimina sahip çikandır
Haydi diger şehirdeki sivaslilarin başka takimları tutmasını anladikta Sivas dakilerin % 27 Sivas Sporu % 73 başka takimları desdeklemesini hazmedemiyorum yiğidoluk bu değil[/QUOTE]

Bence bu rakamlar gerçeği yansıtmıyor...Bu anketi kim neye göre yapmış....Ama Sivasın bu ankette ön plana çıkması gurur verici bi olay bunuda atlamamak lazım...Dikkat edilirse rakam vermemiş % ile tesbit yapılmış...Bursanın nüfüsu 3 milyon Trabzonun ki 750 bin..Bunların dediklerine göre Bursanın yuzde 23 Bursasporluymuş...Bunun kocaman bir yalan olduğunu Bursada yaşayan herkes bilir...Kaldıki velevki böyle Şu durumda bile Trabzonun tamamı trabzonlu olsa bile rakamsal olarak Bursanın yuzde 23 ü daha fazla oluyor...Üstüne basarak söylüyorum bu araştırma tamamen ist takımları üzerinde yapılmış onları ön plana çıkaranbir çalışmadır...Verilerin hiç birine inanmıyorum...

migroArmis 28.09.2013 13:53

[QUOTE=migroArmis;878585]Bence bu rakamlar gerçeği yansıtmıyor...Bu anketi kim neye göre yapmış....Ama Sivasın bu ankette ön plana çıkması gurur verici bi olay bunuda atlamamak lazım...Dikkat edilirse rakam vermemiş % ile tesbit yapılmış...Bursanın nüfüsu 3 milyon Trabzonun ki 750 bin..Bunların dediklerine göre Bursanın yuzde 23 Bursasporluymuş...Bunun kocaman bir yalan olduğunu Bursada yaşayan herkes bilir...Kaldıki velevki böyle Şu durumda bile Trabzonun tamamı trabzonlu olsa bile rakamsal olarak Bursanın yuzde 23 ü daha fazla oluyor...Üstüne basarak söylüyorum bu araştırma tamamen ist takımları üzerinde yapılmış onları ön plana çıkaranbir çalışmadır...Verilerin hiç birine inanmıyorum...[/QUOTE]

Kendi yorumuma ek olarak yeni farkettim bu araştırma sadece ''Bilyoner com üyelerinin tuttukları takımlara göre'' yapılmış...Gerçek bir araştırma olmadığı teyit ediliyor zaten....

kursad1981 28.09.2013 14:07

[QUOTE=migroArmis;878585]Bence bu rakamlar gerçeği yansıtmıyor...Bu anketi kim neye göre yapmış....Ama Sivasın bu ankette ön plana çıkması gurur verici bi olay bunuda atlamamak lazım...Dikkat edilirse rakam vermemiş % ile tesbit yapılmış...Bursanın nüfüsu 3 milyon Trabzonun ki 750 bin..Bunların dediklerine göre Bursanın yuzde 23 Bursasporluymuş...Bunun kocaman bir yalan olduğunu Bursada yaşayan herkes bilir...Kaldıki velevki böyle Şu durumda bile Trabzonun tamamı trabzonlu olsa bile rakamsal olarak Bursanın yuzde 23 ü daha fazla oluyor...Üstüne basarak söylüyorum bu araştırma tamamen ist takımları üzerinde yapılmış onları ön plana çıkaranbir çalışmadır...Verilerin hiç birine inanmıyorum...[/QUOTE]

Migroarmis bursa sürekli göç alan bir sehir nüfusunun yarısını diğer sehırlerden goc edenler oluşturuyor.bu yüzden yapılan ankette gerılerde kalmıstırSecım anketleri gerçek degıldır ama gerçeğe yakın sonuçlar çıkar genelde.Sivas göç almayan aksine goc veren bır sehır sonuçlar gayet normal

WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:05.