![]() |
Grosicki ayrılıyor (mu?)
[url=http://bit.ly/c25MCx][img]http://l1310.hizliresim.com/1g/4/t83w4.jpg[/img][/url][url=http://bit.ly/c25MCx][img]http://l1310.hizliresim.com/1g/4/t83w8.jpg[/img][/url]
Sivasporumuzun Polonya asıllı ve Polonya milli takım futbolcusu Kamil Grosicki’den ayrılık sinyalleri. Sivassporumuzun kanat oyuncularından Kamil Grosicki’nin, Sivassporda forma şansı bulamadığı gerekçesiyle takımdan ayrılmak istediği öne sürülüyor. Polskapilka.net sitesinin haberine göre; Teknik direktör Roberto Carlos’un, Kamil için “Yeterli olmadığı ve hataları nedeniyle forma vermediği“ yönündeki tavrı üzerine ayrılma kararı aldığı bildirildi. Carlos ile görüşen Grosicki’nin, “Benim konumda oynayan futbolculardan daha iyi olduğumu söyledim. Kendimi gösteremiyorum. Bu durumu kabul edemiyorum” dediği belirtildi. 2010-2011 sezonun ara transfer döneminde, Sivaspora Polonya'nın Jagiellonia Białystok takımından transfer edilen 25 yaşındaki Kamil Grosicki hakkında kulüpten herhangi bir açıklama yapılmazken, Grosicki’nin yine bir ara transfer döneminde takımdan ayrılıp ayrılmayacağını ise zaman gösterecek. [B]Sivasspor.Com haberi[/B] |
Cevap: Grosicki ayrılıyor (mu?)
hep söyledim...kaça satılabiliyorsa kardır...bizde hiçbirşey yapacağı yok Kamil'in...biran önce, sözleşmesi sene sonu bitmeden bir takıma satılmalı devre arasında
|
Yaşattığı güzel anılar, sevindirdiği güzel goller adına kendisine teşekkür ederim.
Carlos bu işi bizden daha iyi biliyor ve sürekli takımla beraber kararlarına saygı duymalıyız. Sivasspor kar etmeli. selamlar |
[B]Bir dargın bir barışık hayat olmaz. Futbolcu ise, hiç olmaz...
"Maç seçen futbolcular" listesinde adını görmek istemezdik... Herkes, hatayı önce kendinde aramalı... Devre arası, Kulübün menfaatleri gözönünde tutularak gönderilmelidir.[/B] |
Bence hiç bir sakıncası yoktur.Faydalı olmayanın gitmesi gerekir.
|
Yeteneklerine kimsenin itiraz etmeyeceği bir oyuncu ama eğer yararlanılmayacaksa para kazanmak daha mantıklı. Geçen yıl Kasımpaşa'dan teklif gelince satılmasının iyi olabileceğini söylemiştim ama sitede çok tepki verenler oldu. Tekrarlamak gerekirse eğer kendisinden faydalanılmayacaksa sene sonunda sözleşmesi biteceği için devre arasında para kazanma durumu takımımız için iyi olabilir.
|
Sivasspor ' a gelmıs bu kadar yeteneklı olup bu kadar vurdumduymaz bir oyuncu gormedım yolu acık olsun herseye ragmen
|
bari kamilden para kazanalım
Beleş beleş elden gidiyor oyuncular hep Genclerbirliginden öğreneceğimiz çok şey var |
Daha iyi olduğunu iddia ediyor. İyi olmak takıma faydalı olmaktır, istediğin kadar yeteneğin olsun bu kafayla kendini harcarsın ancak.
|
Teknik vede süratli bir futbolcu ama bencil takıma değil kendine oynuyor gol pozisyonlarini çok comert harciyor daha müsayit arkadaşi dururken kendi vurmayi tercih ediyor ve takımı hem golden hemde galibiyetden ediyor.Kalsın'mı gitsinmi derseniz kadronun genişliği açısından kalmasini tercih ederim yok iyi bir paraya satilacaksa tamam yerine iyi bir transfer olursa satilsın
|
[B]Felaket yılında Sivasspor'a hayati katkı yapan Kamil'in her zaman alıcısı bulunur, üst düzey bir oyuncu ancak bize transfer olduğu devre arası ve ertesi sezon harici vasatı aşamadı.
Kamil'in şuan ki piyasa değeri ortalama 4.000.000 Euro, böyle bir oyuncuyu 900.000 Euro'ya transfer etmek önemli bir başarıydı. Sezon sonu sözleşmesi bitip bedavaya transfer olma durumu varken devre arasında satsak bile en fazla 1.000.000 yada 1.200.000 Euro eder.[/B] |
Yazik oldu kamile.tek bi sezon istedigi performansini göstermedigi diye satilmamali.Sans verilmeli ve daha iyi oynayacagini düsünüyorum
|
[QUOTE=SivasliMuhammed;879390]Yazik oldu kamile.tek bi sezon istedigi performansini göstermedigi diye satilmamali.Sans verilmeli ve daha iyi oynayacagini düsünüyorum[/QUOTE]
[B]aynen Muhammedcim, bakalim ne olacak Insallah takim da kalacak ve Hocam ona biraz sans versin..... sans versin buna ve Hocam farkini görecek ;) ama sunu hic anlamiyorum...... [QUOTE]SIVASSPOR.COM [COLOR="red"]Yeterli olmadığı ve hataları nedeniyle forma vermediği“[/COLOR][/QUOTE] tmm da benim tek anlamadini Kadir niye oyniyo ozaman??? cok ilginc :rolleyes: [/B] |
Hemen hemen yorumcularla ayni fikirler öne cikmaktadir tabiki bende katiliyorum Grosicki artik verimli bir oyuncu degil ve hic gayrette göstermiyor bu isler zorlamakla olmaz yolvermenin zamani gelmistir
|
Sivasspor büyük takimlar gibi bütcesi yüklü olan bir takim degildir verimli olmaynlari kambur olarak sirtinda tasiyamaz tasimamasida gerek yoktur önceki sezonlarda bu hatayi cokca yapmistir sürdürmesi takima ve külübe zarar verir :confused:
|
Grosicki Premier lig dahil her ligde oynar ama istikrarsız inşallah en azından 1 milyon euro veren çıkarda satarız bedava giderse üzülürüm.Sivasspor'a Gelmiş geçmiş en yetenekli oyuncu.
|
yaw kamil iyisin hassın süratli de bi topçusun yeteneklerin tartışılmaz amma bi gunün bi gunünü tutmuyor aynı (gonulsuz i... Davara gönder uluyu uluyu gurt getirir) misali oynuyon olum yaaa gitmene üzülürüz tabi ama sende Yiğidolari üzdün istikrarsızlığınla neyse yapacak bisey yok emir büyük yerden vardır bir bildigi elbet bari para kazandir öyle git gideceksen giderken faydan olsun namissiz:D
|
Ne para kazanmasi arkadaslar oynamayan adamdan nasil kar etceksin. Ben tahminim eger ki boyle devam ederse ara donemde ufak bi bedelle polonyaya donecektir
|
[QUOTE=babapiton;879402]Grosicki Premier lig dahil her ligde oynar ama istikrarsız inşallah en azından 1 milyon euro veren çıkarda satarız bedava giderse üzülürüm.Sivasspor'a Gelmiş geçmiş en yetenekli oyuncu.[/QUOTE]
Yapma be abi premier lig falan grosickinin tek ozelligi cabuk hizlanabilmesi. Cok ust duzey calim yetegi yok bi aaatif kadar yok mesela, sut desen 10 sutundan 9u kaleyi bulmuyor. Pas yapan bir oyuncuda degil cok bencil. Bence bu performansla bank asyada ancak oynar |
[QUOTE=58g0kberk58;879408]Yapma be abi premier lig falan grosickinin tek ozelligi cabuk hizlanabilmesi. Cok ust duzey calim yetegi yok bi aaatif kadar yok mesela, sut desen 10 sutundan 9u kaleyi bulmuyor. Pas yapan bir oyuncuda degil cok bencil. Bence bu performansla bank asyada ancak oynar[/QUOTE]
ben yeteneği ve yapabileceklerinden bahsediyorum,Şuana kadar yaptıklarından değil. |
Gitmek istiyorsan gitsin, bizde tesekkur ederiz, okadar basit. Ama devre arasi satip para kazanmak lazim.
Daha once satabilirdik, mesela Kasimpasa istemisdi. Beyefendi iyi oyuncu ama keyfi isterse oynur yani cogu zaman iyi oynamiyor. Defansa yardim etmiyor. Sadece ilk basta kendini gosterdi. |
Kamil Grisicki cok yetenekli bir futbolcumuz Tartismasiz..
Fakat inisli cikisli performansi var .. Eger sivasta 2 sene daha kalmak icin imza atmayacaksa devre arasinda gonderilmeli .. 2 yil icinde biz ondan cok yararlanabiliriz . Son zamanlarda Akli baska yerlerde ? Taraftar onu seviyor .. devre arasinda ya 2 yillik imza atsin yada yollarimiz ayrilsin benim fikrim.. |
Seni sevdik ama sen bizi hiç SEVEMEDİN be...GÜLE GÜLE....
|
Grosicki her zaman büyük potansiyeli olan bir oyuncuydu ama hiç bir zaman extra antrenmanlar yaparak kendini geliştirmeye çalışmadı, eksikleri üzerinde çalışmalar yapmadı. En basitinden örnek vermek gerekirse 3 yıldır bir tane uzaktan sert şutunu görmedim vuruşlarının yüzde 80'i isabetsiz ve çok yavaş bu özellik sonradan geliştirilebilecek bir özellik, Bu vb. noktalardan baktığımızda Carlos gibi bir disiplinin Kamil'!e yer vermemesi çok doğal, hele hele yabancı kontenjanı söz konusu olunca oynamaması çok doğal. Ayrılması konusuna gelince devre arasında 1 milyon 1 buçuk milyon hatta 700-800 bin euro da olsa bir miktar para kazanarak göndermek zorundayız. Futbolcuları bedava alıp oynatıp bedava gönderen bir kulüptük, ama bu sezon başındaki harcamalara bakınca artık oyuncu satarak da para kazanmak zorundayız. Yoksa çok büyük ekonomik zararlar görürüz
|
carlos hocam rengifo denen kazmaya bile şans veriyor ama kamil grosicki gibi yıldızı harcıyor tamamen bir hatadır rengifo oynarken bu adam nasıl oynamaz anlamıyorum gece hayatı olabilir o kimseyi ilgilendirmez kasımpaşa maçında girdi ve ne kadar etkili oldugunu gösterdi kamili kolay kolay yedirmeyiz carlos hocam
|
[B]1-2 milyon euro veren olsa da satsak keşke[/B]
|
Eger takimda dusunulmuyorsa sozlesmesi bitmeden bonservis karsiligi gonderilmeli. bu oyuncudan da zarar etmeyelim
|
kamil geçen senede rıza zamanındada oynamadı ..göndersinlerde yerine adam alındı yedekte bekliyor zaten.pailinyomuydu neydi..
|
Sadece CANI İSTEDİĞİ ZAMAN oynayan bu oyuncuyu hiç ama hiç istemiyoruz.
Çok isabet olmuş. Devre arasına kadar bile beklenmemeli ... |
gitmesinde hiç sakınca yok kulübe para kazandırır geldiği ilk sene bişeyler verdi sonra takıma hiç katkısı olmadı satılmasında yarar var
|
Takımın en yetenekli futbolcusu olduğunu hep söylemişimdir. Fakat yetenek performans olarak bakarsak bence gönderilebilir.Takıma ilk geldiği 1.5 sene hariç çok da bir şey vermedi.Zaten sezon başında son senem demişti.Belli ki artık o da Sivasspor'u kafasında bitirmiş. Boşu boşuna kadroda tutup para vermenin bir manası yok. Devre arası verilen paraya bakılmadan satılmalı bence.
|
[COLOR="Blue"]gönül isterki grosicki maç seçip rakibe göre oynamasın,kafasına göre formunu düşürüp çıkarmasın,maçlarda isteksiz değil de arzulu oynasın...ama maalesef ondada iştah kalmamış...yaptığı büyük işler var sivasspor da.çokta faydalı oldu kimse inkar edemez ama galiba gitme vakti geldi..İnşallah iyi paraya satılsada eneramo erman gibi beleşe gitmese.... [/COLOR]
|
Para kazandıracaksa gönderilsin ama Paslandı adam olsa oynasa alılrlar
|
Kamil yeterki git Bilet parasini ben veriyim.
|
Kötü Burhanı bile kesemediğine göre daha ne konuşuyon, anca gidersin !
|
aslinda burda bi anket yapabilirsiniz.kamil gitsinmi gitmesinmi ?
|
Bu oyuncunun miadı dolmuştur. İstediği yere gidebilir!
Adamda heyecan yok, hedef yok! Eeee kim sana forma verir? |
satılsın bir işe yaradığı yok zaten
|
Hâla duruyor mu ?
|
yıldız statüsündeki oyuncular tembel olurmuş ya grosicki buna örnek ;)
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:29. |