SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Cicinho Hayat Veriyor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=37045)

SivasSpor.Com 07.10.2013 14:30

Cicinho Hayat Veriyor

[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=42368&token=30729[/IMG]

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Sivasspor'un Brezilyalı sağ kanat oyuncusu Cicinho, ligde geride kalan 7 haftada yaptığı 5 asistle takımına katkıda bulundu.

Sivasspor'un yeni sezon öncesi kadrosuna kattığı, bir dönem Real Madrid, Roma ve Villarreal gibi takımların formasını giyen sağ bek oyuncusu Brezilyalı Cicinho, performansıyla kısa sürede teknik kadronun ve taraftarın gözdesi haline geldi. Ligde geride kalan 7 maçta da 90 dakika sahada kalan Cicinho, özellikle asist performansıyla dikkati çekiyor.

Teknik direktör Roberto Carlos'un savunmanın sağında görevlendirdiği tecrübeli oyuncu Cicinho, sık sık hücuma çıkarak takımının skor üretmesine katkı sağlamaya çalışıyor.
Ligde ilk 6 haftada 4 asist yaparak takımının galibiyetlerinde önemli rol üstelenen Cicinho, dün de Gençlerbirliği karşısında Rafik Djebbeour'a yaptığı asistle, futbolcunun kırmızı-beyazlı formayla ligdeki ilk gol sevinci yaşamasına katkıda bulundu.

Ligde Torku Konyaspor, Eskişehirspor, Kasımpaşa, Elazığspor ve Gençlerbirliği maçlarında 5 asisti bulunan Cicinho, bir kez de 3. haftada deplasmandaki Fenerbahçe maçında fileleri havalandırdı.

Anadolu Ajansı

Yusuf Çevik 07.10.2013 14:37

Cevap: Cicinho Hayat Veriyor

[B]Adam yılların tecrübesi,bırakalımda olsun o kadar.:D[/B]

legolass 07.10.2013 15:23

Dünya yıldızı olduğunu her maçta gösteriyor.boşuna real madrid ve romada oynamamış.hücumu inanılmaz seviyor yaptığı 5 asist bunun göstergesi.duran topları da çok iyi kullanıyor.hücumu çok sevdiği için de geri dönmekte birazcık sorun yaşıyor gibi.bence cicinhoyu sağ açıkta oynatmak daha mantıklı olur zaten burhan 2-3 hafta gözüktü daha ortada yok.

büyük takımlar büyük oyuncularla zafere koşuyor inşallah biz de cicinho atıf djebbour utaka ve da costayla güzel gnüler göreceğiz.

ihtiyar yiğido 07.10.2013 15:33

Aman nazar degmesin gerçekdem takimimiz bu sene kaliteli oyunculardan kurulu her geçen gun daha iyiye gidiyoruz

myyiğido58 07.10.2013 15:42

valla adam 5 asıst yaptı daha ne yapsın aldıgın para helal olsun cıcınho

58Sivaslilar 07.10.2013 16:40

Tercübeli adam soguk kanli oynuyor oyunun hakkini veriryor cıcınho

fark58 07.10.2013 16:46

Sivas'a gelmiş en kariyerli futbolcu, bunu da oynadığı her maçta belli ediyor.

savaş2 07.10.2013 16:56

***apo sağbek oynarsa ,cicinho rakip kaleye daha yakın olur.

Sivasli010 07.10.2013 18:52

Cicinho bana gore DUNYANIN en iyi futbolcusu :)

infial§ 07.10.2013 19:08

Barnebau nun havasını 4 Eylül Stadyumu'na getirdî

kamışlı58 07.10.2013 19:16

allah nazardan korusun tam ihtiyacımız olan bir futbolcu

cemahmety 07.10.2013 19:22

Cicinho Candır, canımızdır. Bütün duran toplarımız ondan sorulduğu gibi ileri geri Burhanla beraber müthiş oynuyorlar. Allah nazarlardan saklasın

B.DUMANLI 07.10.2013 19:35

Sivas´in basarisinda %50 pay sahibi.Aciklikla söylemek istiyorum ,Sivas Sivas olali böyle kaliteli bir futbolcu görmedi.
Su anda kac süperlig takimi Cicinho´yu takiminda görmek istemezki. Bir anda oyunun gidisini ve skorunu degistiriyor.
Takimimizin kalitesi üst düzey ama bunun farkinda olmayan Sivas´lilar hala cogunlukta.Bir avuc 4 Eylül´ü dolduramiyoruz.Bu takim dolu türbünler önünde neler sergilemezki.Ama 5 TL´ye KIYAMIYANLAR hala mevcut.Cok yazik.

Del Piero 07.10.2013 19:38

uğur kavuğun 4 senede yapamadığını 7 haftada yaptı :)

adres58 07.10.2013 20:25

[IMG]http://www.ajansspor.com/resimv3/cicinho_sport_1.jpg[/IMG]

Hayat vermeye devam ediyor maşallah.. Bu haftada ilk onbirde yer aldı. Tabiki Onu yalnız bırakmayan bir kişi daha var. Ona çok güzel bir topuk pası veren ve bir de gol atan Aydın KARABULUT...

Başarılarının devamını dilerim...

34MUAMMER58 07.10.2013 21:13

[b]valla maşallah diyelim ,adam 34 yasında ,24 yasında gibi oynuyor,sağbek ancak saağ açık gibi oynuyor,büyük maçlarda yerinden çok ayrılmasa iyi olur yediğimiz gollerin çoğunu bölgesinden yiyoruz,5 asit yaptıda saolsun yediğimiz kaç gol onun bölgesinden bunuda görmek lazımonun yaptığını burhanın yapması gerekir abdurahmanın önünde sag acık oynasa bence o bölgeden gol yemeyiz burhan iyi yedek olur [/b]

RCarlos58 07.10.2013 21:15

kasima girecegiz hala formalardan haber yok. ciktiklari an hemen cicinho yazili forma siparis edicem. performansi her hafta süper, para icin degil bu takima ve carlosa hakikaten yardim olmaya gelmis, tecrübesiyle ve yetenlegile takima cok katkisi var. sonucta real madrid ve brezilya milli takiminda oynamis bir yildiz.

58YIGIDO58 08.10.2013 00:34

Kesinlikle katiliyorum iyki geldi bize boyle bir sag bek yillardir uguru izliyoeduk simdi 10 kat daha iyi adam aldik.
Sagolasin Mecnun Baskan

yerliturkuaz 08.10.2013 14:09

[B]Uğur Kavuk'dan sonra böyle bir oyuncunun takıma katılması tam isabet. Komple bir oyuncu. Doksan dakika sahada var. Oyundan hiç düşmüyor.

Erman'ın görevini bu sene Cicinho üstlenmiş durumda tek bir golleri eksik. Ben onun sağ açıkda oynayıp daha fazla katkıda bulunabileceğini düşünüyorum.

[/B]

psychology58 08.10.2013 15:34

İlk alındığında bazı çekincelerim vardı ama defansif anlamda bazı zamanlar açık versede genel anlamda beni yanılttı. İyiki de yanılttı :) Uğur Kavuk'tan sonra böyle bir performansı izlemek çok memmun etti beni :)

58megayigido 08.10.2013 19:53

Yasli diyenlere kapak olsun..

HALIL 08.10.2013 22:23

sivas'a gelen en buyuk futbolcu nokta !

cemahmety 08.10.2013 22:26

Ben hep şunu düşünüyorum Rabbim 4 sene boyunca Uğur Kavuk'a sabreden bizlere bir nimet olarak Cicinho'yu nasip etti :)

corner58 09.10.2013 08:27

Cicinhoyla asistleriyle hayat buluyoruz. Ancak verdiğımiz pozisyonlarda hep sağ kanattan oluyor. Apo bek cicinho açık oynamalı

06batu58 16.10.2013 15:11

abi harika futbolcu geleden önce ki gelirse gelsin grosocikiden vazgeçmem diyodu ama geldi andan itibaren beni 1 numaralı futbolcum burhanla beraber asist liderliğinde kesin kapışırlar

06batu58 16.10.2013 15:12

ama yaşı sıkıntıl kaç sezon oynar bizle bilemem

ELLİSEKİZ 16.10.2013 22:58

Yaşlı oynayamaz diyenler nerdesiniz ? Adam yüreğiyle oynuyor...

hoğuz 17.10.2013 16:48

aramızda bi Kadir Gecesi çocuğu var beyler :) uğur kavukdan dolayı nasıl bir dua ettiyse Allah bize Cicino'yu nasip etti :) aynı duayı bi de eneramo için edeydin nolurdu ? :D adam sivasa resmen 1 kademe sınıf atlattı ! azcık da savunmaya dönük birşeyler görsek 10 numara olacak sağ kanattan çok atak yiyoruz cico :D

06batu58 17.10.2013 19:35

[QUOTE=hoğuz;880683]aramızda bi Kadir Gecesi çocuğu var beyler :) uğur kavukdan dolayı nasıl bir dua ettiyse Allah bize Cicino'yu nasip etti :) aynı duayı bi de eneramo için edeydin nolurdu ? :D adam sivasa resmen 1 kademe sınıf atlattı ! azcık da savunmaya dönük birşeyler görsek 10 numara olacak sağ kanattan çok atak yiyoruz cico :D[/QUOTE]

gülme krizleri geçiriyorum

WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:27.