![]() |
Sivasspor-K.Erciyesspor maçı tahmin ve yorumları
[IMG]http://www.sivasanadolu.com/images_up/15._cumhuriyet_kupasi_sivas_sivasspor_erciyesspor.jpg[/IMG]
Sivasspor Kayseri Erciyesspor maçı tahmin ve yorumları; [B]Tarih:[/B] 25.10.2013 Cuma [B]Saat: [/B]20:00 [B]Yer: [/B]4 Eylül |
Cevap: Sivasspor-K.Erciyesspor maçı tahmin ve yoru
bu hafta sonu pastirma yigecez insaallah :)
|
Mutlaka almamız gereken bir maç.Çok dikkatli olmalıyız.Erciyes F.B karşısında iyi mücadele etti.Aman dikkat...!
|
çok zor maç olacak çoookk...inşallah 3 puan alırız...sabırlı ve temkinli olmamız gereken bir maç...
|
bu tip maçlarda puan kaybetmememiz gerekiyor.ben gününde bir sivassporun bu maçı çok rahat kazanabiliceğini düşünüyorum..umarım bir şanssızlık yaşamayız..
|
kayseri temsilcileri kumeye kumeye
|
Kolay maç olmayacağı kesin. Erciyes çok koşan dirençli bir takım. Trabzon maçındaki gibi bir saçma oyun düzeni olacağını sanmıyorum. Ancak şuna eminim Erciyesten daha çok koşmazsak işimiz şansa kalır. Kupayı evimizde elimizden alan Erciyes buraya moralli gelecek..
|
[B]zor bir maç olur ama 2 farklı kazanacağımızı düşünüyorum[/B]
|
Hiçbir maç kolay degil Kayseri Erciyes iyi mucsdele eden bir takım asla rehavete kapılmamalıyız Kayseri maçında iyi oynadik şansız bir golle maglup olduk Erciyesi yenip o üzüntümüzü bir nebze olsun hafifletelim canım pastirma istedi
|
bence azofeifa ya dikkat etmemiz lazım bu adam daha önceki oynadığı takımlarda da bize hep ters geliyordu
|
3-0. Alacagimizi düşünüyorum
|
kayseri maçına çift forvet çıkmamız lazım
|
Kendimizi kandırmayalım!
Defansımız hâlâ çok kötü kontra ataklar yiyor. Trabzon maçının ilk yarısı bu sebepten 3-0 aleyhimize bitebilirdi. Kendi evimizde golü bir şekilde buluyoruz... Defans? - AMAN DİKKAT, DİYORUM, |
erciyes bize ters gelen takım bu maça çok dikkat etmemiz lazım onun için forvetli çıkmak lazım utaka iyileşti ise onunla yoksa refik ile mutlaka çıkılması lazım bu arada kamil nerelerde bileniniz varmı
|
herkez maçın zor gececeğinde hem fikir k.erciyes izlediğim kadarıyla çok koşan katı defans yapan diri bir takım tabi ligin dibinde olmaları bu maçı onlar açısından daha önemli kılacak lakin bizimde gereken ciddiyetle sahaya çıkmamız lazım da costanın olmaması büyük bi dezavantaj umarım ümit sahadaki yerini alır yoksa murat akça bombası yine saç baş yoldurabilir utakanında sakatlığı geçmiştir umarım velhasıl usta ayaklarımızın gününde olması durumda rakip kim olursa olsun kazanamayacağımız maç yok ancak tam tersi olursa sıkıntılı bir maç izleyebiliriz tabi tribünlere de büyük iş düşüyor sonuçta bi kayseri takımıyla oynucaz saygılar yiğidolar...
|
ERCİYESLE YANILMIYORSAM 2 MAÇ YAPTIK BİRİ HAZIRLIK KAYBETTİK BİRİDE CUMHURİYET KUPASI PENALTILARDA KAYBETTİK DİKKATLİ OLMAMIZ GEREKEN BİR MAÇ İYİ DEFANS YAPAN VE KONTROLLU OYNAYAN BİR TAKIM FUAT ÇAPANIN ANTRENÖRLÜK YAPTIĞI TAKIMLAR GENELDE BİZE TERS GELİYOR ZORDA OLSA KAZANICAĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUM
|
zor bir maç olacak ama inşallah bu maçı alacağız.
|
Mutlaka galibiyet sart boyle firsat varken kazanip yukari cikmaliyiz artik !!!
|
[B]Zor maç olacağına şüphe yok. Erciyes bu hafta Fener'e karşı müthiş direnç gösterdi. Bence ligin dibinde olacak bir kadroları da yok. Bizi de son dakikaya kadar zorlayacakları kesin. O yüzden Carlos'un da dediği gibi sabırlı oynamalıyız. Biz içerde zaten bir şekilde gol atarız. Da Costa'nın da yokluğunda önemli olan gol yemeden maçı bitirebilmek. Bence taraftar desteğini esirgemeyip son düdüğe kadar destek verirse biz sahadan 3 puanla ayrılır,yükselişimizi de devam ettiririz. [/B]
|
costa nın olmaması inşaallah fazla üzmez bizi..sabırlı olursak galip geliriz eğer erken gol yersek ki düşünemiyorum...erciyes iyi defans yapan bir takım bizi zorlayacaktır, biz böyyle zor düşünelimde varsın lehimize farklı bir galibiyet olsun;)
|
Zor maç olduğuna şüphe yok ama bu sene hazırlık maçlarında 2 kere yenildiğimiz K.Erciyesi bu sefer çok rahat yeneceğiz gibime geliyor. Bu maçı yenersek mükemmel bir grafik oturtmuş olacağız. Aklıma getirmek istemem ama berabere kalırsak da hiç değilse yenilmemiş olacağız. Bu maçtan puan kazanacağımıza çok çok eminim. Yanılmam İnşallah
|
beyler bence trabzon maçındaki anlayışla sahada olmalıyız ! tek fark Atıf'ı kanatta kullanıp Cebbur'u forvete koymalıyız ! sakin olmalı , top çevirmeli ,mutlaka ilk golü biz atmalıyız ! çünkü bence golü atan kazanacak ! bizde da Costa cezalı onlarda Vlemincx dönüyor ! tek korkum bu ! Grosicky Burhan'ın yerine sahada olmalı ! Burhan çok iyi bir yedek olur bizim için. Allah'ım bu maçta bize goller atıp galip gelmeyi nasip edecek inşallah !
|
fazla zorlanmayacağıızı düşünüyorum fakat onlardada bizim gibi puan ihtiyacı var takılarında çok kaliteli oyuncular var ama 3 puan bizim garanti bekle avrupa andolunun yiğidoları geliyo
|
[QUOTE=hoğuz;881296]beyler bence trabzon maçındaki anlayışla sahada olmalıyız ! tek fark Atıf'ı kanatta kullanıp Cebbur'u forvete koymalıyız ! sakin olmalı , top çevirmeli ,mutlaka ilk golü biz atmalıyız ! çünkü bence golü atan kazanacak ! bizde da Costa cezalı onlarda Vlemincx dönüyor ! tek korkum bu ! Grosicky Burhan'ın yerine sahada olmalı ! Burhan çok iyi bir yedek olur bizim için. Allah'ım bu maçta bize goller atıp galip gelmeyi nasip edecek inşallah ![/QUOTE]
aynen aynen forvetsiz maça çıkyoruz tamam utaka yok sıkıntıdayız ama rafik gibi futbolcunun yedek çıkması hoş deyil adei yedek bırak daha iyi |
[QUOTE=cemahmety;881284]Zor maç olduğuna şüphe yok ama bu sene hazırlık maçlarında 2 kere yenildiğimiz K.Erciyesi bu sefer çok rahat yeneceğiz gibime geliyor. Bu maçı yenersek mükemmel bir grafik oturtmuş olacağız. Aklıma getirmek istemem ama berabere kalırsak da hiç değilse yenilmemiş olacağız. Bu maçtan puan kazanacağımıza çok çok eminim. Yanılmam İnşallah[/QUOTE]
o maçlardan korkmayın yenildik diye kesin yenecez bundan eminim |
kyseri erciyesten yasin öztekinle geçen sene gençlerde oynayan forveti alabilesek.............
|
***rakip cok kosan ve mücadele eden bir takım ,defansda ileri çıkmamamız gerekir. ilk golu biz bulursak maçı kazanırız
----------------Korcan---------------- --- -----apo---navratil------Murat-----Ziya--- ----- cicnho--------Mehdi-----hakan---------- ---cihan----------------------aydın--- ----------------Djebbour---------------- yedekler utaka , şeşo ,adem |
iki aynı kulubün aynı ligde hülleli oynaması rezilliktir
iddia ediyorum kayserispor düşer kayseri erciyes ligde kalırsa geçmiş olduğu gibi yine genel kurul kararı alınıp hülle yapılacak ve kayseri erciyesspor kayserispor olacaktır peki o zaman bu tff ankaraspor'u neden düşürdü ve bitirdi. bu bir çelişkidir |
[B]Azo ve yasin öztekine dikkat edilmesi gerekiyor, defans arkası her koşu alemizde tehlike yaratabilir. Ama evizimzdeki bütün maçları kazanmalıyız.[/B]
|
kolay kolay kazanacagimizi inanmiyorum ama kazanacagimizdan eminim.
|
[b]istim üstünde bir takımla oynayacağız yenilirlerse fuat çapa gidebilir,erciyes takımı aslında kaliteli oyunculardan kurulu takım,dezavantajları henüz takım olamadılar ,navratilin costayı aratacağına inanmıyorum,forvetler dikkatli olursa golü erken atarsak maçı kopartırız ,yok 60 70 dak gol atamazsak rakibi cesaretlendirir ,yenilecek 1gol bizi mahdebilir,ben zor maç olacağına inanmakla beraber daha kaliteli takım olarak sahamızda kazanacağımıza inanıyorum[/b]
|
erciyes bu maçı ölüm kalım savaşı olarak görüyor çok tehlike bi maç
|
Sivasspor için farklı ve rahat bir galibiyet olacaktır..
|
Ek olarak geçen hafta (Bursa )maçından 2 kırmızı kartlı oyuncularıda var...
|
[B]herkez bu maçın zor olacağının farkında gerçekten çok iyi defans yapıp ve hızlı kontra atağa çıkan bir takım yasin öztekin, ibriçiç, azofeyfa ve vilemix gibi tehlikeli futbolcuları var sabırla bekleyip yaptığımız en iyi şey bol pas yapıp biliçli bir baskı kurmalıyız... eğer erken bir gol bulursakda daha farklı bir maç olur farklı bir galibiyetde alabiliriz[/B]
|
[QUOTE=migroArmis;881372]Ek olarak geçen hafta (Bursa )maçından 2 kırmızı kartlı oyuncularıda var...[/QUOTE]
üstat sanırım kayserisporla, kayseri erciyesi karıştırdın sen :) |
[QUOTE=migroArmis;881370]Sivasspor için farklı ve rahat bir galibiyet olacaktır..[/QUOTE]
bu güzel temennin için bir yiğido olarak teşekkür ederim İNŞALLAH dediğin gibi olur |
[QUOTE=FatihCan;881374]üstat sanırım kayserisporla, kayseri erciyesi karıştırdın sen :)[/QUOTE]
Evet haklısınız...İki takım olunca karıştırabiliyoruz..Ama Kayseri takımları bu yıl ikiside dibe vurdu gibi ..Aralarında çok fark göremiyorum.. |
rüyamda 5-1 kazanıyorduk
Inşaallah gerçek olur Erken bulacağımız bir gol bizi farka götürür Gençlerbirliği maçının bir benzeri olarak görüyorum Geride Dikkatli olursak kazanırız |
kesinlikle kazanmamız gereken bir maç kayseri ekiplerinden en az birisi küme düşürülmeli busene
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:46. |