![]() |
Biletler satışa çıkarıldı
[url=http://bit.ly/c25MCx][img]http://n1310.hizliresim.com/1g/r/tuk6b.jpg[/img][/url]
Spor Toto Süper Lig´in 9. haftasında Kayseri Erciyesspor´u konuk edecek Sivasspor’umuzun müsabaka biletleri satışa sunuldu. 25 Ekim 2013 Cuma günü saat 20:00'de Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda, Sivasspor ile Kayseri Erciyesspor arasında oynanacak maçın bilet fiyatlarında artış olmazken, taraftarda artış olması bekleniyor. Biletler, Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi yanındaki Sivasspor Bilet Gişesi'nde satışa başlanıldı. Yiğidoların ilgi göstereceği düşünülüyor. [U]Bilet fiyatları :[/U] Kale arkaları: 5 TL Maraton: 10 TL Vip: 15 TL Misafir takım: 5 TL |
Cevap: Biletler satışa çıkarıldı
Insallah Sivas'taki renkdaslarimiz stadi doldururlar heleki bu fiyatlara dolmasi lazim. Baska nerede görülmüs bukadar ucuz bilet
|
kalın giyinmek lazım havalar soguyor. inş takımımız güzel bir galibiyetle bizleri ısıtır stadta.
|
Eğer SİVASTA yaşayıp vakti olup maça gelmeyen SİVASLIYIM demesin
Cuma günü saatide uygun bilet fiyatlarıda iyi hava şartlarıda kötü değil Ezeli rakibimiz olan G ayserinin takımıyla oynuyoruz daha ne olsun stada gitmek için yeterin şartlar uygun en az 15 bin kişi gelmeli |
Ben sivasta yasayacamda cay dan ucuz bilet alip maca gitmeyecem hemi ?
Boyle yapipta gitmeyenlere sasiyorum benim icin sivassporu canli izlemek bir ruyadir hatta ruyamda goremem bile. Bu macta taraftar stadi doldursun. |
bu resimdeki misafir biletini kim almış ya:)
|
[B]Kayseri takım taraftarlarına maç bileti 5 tl olmamalı. Zaten gelip verdikleri zararı bile karşılamıyor. Bu hafta Trabzon kale arkalarını kendi taraftarına daha ucuza satarken,bizim taraftarın da olduğu tribünün adını değiştirerek daha pahalıya satmış. Bizde böyle bir şey yapmalıyız. O tribünün adı değiştirilip rakip taraftara bileti daha fazla bir fiyattan satmalıyız. Biz hiç bir deplasman da 5 tl den maç izleyemiyorsak onlarda izleyememeli. Hem daha pahalı satıyorlar hem de bileti alırken onca zorluk çıkartıyorlar bizim taraftara. Ben zorluk çıkartalım demiyorum, o durum bize yakışmaz ama mutlaka onların taraftarının oturduğu tribünün adı değiştirilerek fiyatı arttırılmalı.[/B]
|
33000 kişilik stat istiyen yiğido kardeşler şü stadi bi doldurunda haklılığınız ortaya çıksın
|
Şampiyonluğa oynadığımız günlerde ( :( ) laz çocuklarını 3-0 hayro'nun apo 'nun musa' nın golleriyle yendiğimiz bir maç vardı ; o maçtaki seyirci tablosu harikaydıı...keşke her maç öyle olsa bea ! ulen ne güzel ne heyecanlıı günlerdi be ! Allahım yeniden yaşat bize o günleri !
|
[QUOTE=hoğuz;881295]Şampiyonluğa oynadığımız günlerde ( :( ) laz çocuklarını 3-0 hayro'nun apo 'nun musa' nın golleriyle yendiğimiz bir maç vardı ; o maçtaki seyirci tablosu harikaydıı...keşke her maç öyle olsa bea ! ulen ne güzel ne heyecanlıı günlerdi be ! Allahım yeniden yaşat bize o günleri ![/QUOTE]
aynen bende gelmiştim şimdi istanbuldayım ama keşke gelebilsem |
[QUOTE=buneyav;881298]aynen bende gelmiştim şimdi istanbuldayım ama keşke gelebilsem[/QUOTE] keşke bende gelebilsem bende ankaradayım
|
inşallah futbolcularımız yorgun deyidirler :D:D
|
Sivasta 3 lig 2 grupta şampiyon olduğumuz sene 2-1 kazandığimiz. Çarşamba belediyespor maçında ilk kez sivas 4 eylül stadında maç izledim o taraftar topluluğunu birlik beraberliğini tezahüratlarını hakemi ve rakip takımı etki altina almasını hiç unutmadim muhteşemdi fakat ne yazıkki ıstanbuldan geçen sene bjk maçı ile bu sene kasımpaşa maçını izlemek içın geldim o tribünden eser kalmamış gar ve özellikle havuz tarafı bomboş herkesin elinde çekirdek oturarak maç seyrediyor bir gar tarafında yiğido gençlik birde maratonda 300 kişilik bir grup bağiriyor yazik
|
inşallah taraftar stadı doldurur.havalar henüz fazla soğumadan bahane üretmeden maça gitmek gerekli
|
haydi yiğidolar yüklenelim biletlere dolduralım stadımızı
|
Ah ah keske bende sivasta yasayabilsem de gidip biletimi alip Sivassporun maclarini izleyebilsem oylesine can atiyorumki kelimeler yetmez.
Orda yasayanlar lutfen oranin degerini bilin. Her defasinda su zalim gurbetde yasayanlari dusunun ve sukredin ki hersey ayaklarinizin altinda. Biletler sudan ucuz oranin degerini bilin ve statda yerinizi alin diyorum |
[QUOTE=silverli;881270]bu resimdeki misafir biletini kim almış ya:)[/QUOTE]
Hacı abi yalan dünyada herkes misafir )))) |
Çok pahalı gidemicez. Aladılar!
|
Bende özel olarak istanbuldan bu maç için geleceğim. inşallahta yeneriz***
|
[B]Fırsatı zamanı olan herkesin maça gitmesi gerekli[/B]
|
Yiğidolar evimizdeki her maçta tavsiye ediyorum ve YİNELİYORUM.
LÜTFEN: Bu hafta ve bundan sonraki hafta maça gelirken yeni yeni kişileri davet edelim imkanımız varsa maç bileti hediye edelim. Bu takım bizim yahu , duyarlı olalım. Bu hafta ömründe maç izlememiş adamı stadyuma getireceğim, maç bitene kadar bağıracak söz verdi hatta ))) BAŞKA SİVASSPOR YOOKKK...!!!! |
Biletler istanbula kıyasla nerdeyse bedava arkadaşlar yapmayın İstanbulda bir çay5-10 tl Sivasta bir maç bileti 5 tl ve gidip orda memleketinin takımını destekleyeceksin 35.000 kişilik stat istemek kolay hakkını vermek lazım bunun.
Bu statın dolmasında bence en büyük etken taraftar gruplarıyla olur sağlam bir kaç grup olsa ateşli özellikle gençler hemen her hafta o gruplarla beraber olup maça giderler artık elimizi taşın altına koyma vakti geldi bu futbolla bu puanla bizden az seyirciyle oynayan yoktur bu Sivasın Sivaslının ayıbıdır. |
Biletlerin son durumu nedir acaba bilen var mı
|
[QUOTE=58fatihcan;881583]Biletlerin son durumu nedir acaba bilen var mı[/QUOTE]
Fatih'im kimseyi zorla taşıyamazsın ki... Sivas sevdalılarının buluşma adresi olan 4 Eylül Stadyumuna, her Sivaslıyım diyen gidemez, giremez. Allah'ta nasip etmez. Ne zamanki, [B]İT[/B]'lerle karşılaşırız, o zaman senden benden önce yerlerini alırlar merak etme.:) |
şimdi sivasta olmak vardı. 2 bardak çay parasına beleş maç izleniyor ginede gidilmiyorsa sivasa sivasspora çok yazık olur
|
400 tl verip vip kombine aldık.. maç başı hesaplasan bizim kombineler pahalıya gelir.. ama helal olsun sivassporuma.. utanmazlar [B]İT[/B] takımları gelse koşa koşa gidenler.. bu stad bu fiyatada dolmazsa yazıklar olsun size...
|
Valla biz Maclara battaniye alip gittik ve hic üsümedik.:D:D
|
[QUOTE=Dua;881605]Valla biz Maclara battaniye alip gittik ve hic üsümedik.:D:D[/QUOTE]
[B]Bu sezon, henüz battaniyelik hava olmadı :) Sivas sevdalılığı, değil soğuk, buz olsa eritir[/B] |
Umut Bulut'un soğuktan kulaklarının donduğu maçı hiç unutamam Sivas Sivas olalı öyle soğuk görmemiştim. Ama seyirci müthişti.:)
|
[QUOTE=Rallim58;881608][B]Bu sezon, henüz battaniyelik hava olmadı :)
Sivas sevdalılığı, değil soğuk, buz olsa eritir[/B][/QUOTE] Valla Genclerbirligi maci Soğuktu Gardaş. |
[QUOTE=Rallim58;881594]Fatih'im kimseyi zorla taşıyamazsın ki...
Sivas sevdalılarının buluşma adresi olan 4 Eylül Stadyumuna, her Sivaslıyım diyen gidemez, giremez. Allah'ta nasip etmez. Ne zamanki, [B]İT[/B]'lerle karşılaşırız, o zaman senden benden önce yerlerini alırlar merak etme.:)[/QUOTE] Orası öyle tabi abi sonuna kadar haklısınız. Ama biz burada İstanbul'da yani yanıp tutuşurken bilet durumlarını da merak ediyoruz abi. Allah bana bir kere nasip etti 4eylül de maç izletmeyi siz biliyorsunuz. Stadı boş bırakanlar elindekinin değerini illa uzak kalınca mı anlayacak acaba |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:00. |