SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   SivasSpor (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Yiğido'nun zirve hesabı (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=37095)

06batu58 23.10.2013 19:42

Yiğido'nun zirve hesabı

Trabzon deplasmanından bir puanla dönen Sivasspor’da zirve hesapları yapılmaya başladı. Teknik direktör Roberto Carlos da dün konuyla ilgili açıklamalar yaptı. Ligin 9. haftasında oynayacakları Erciyesspor maçının üst sıralara yükselebilmeleri için önemli bir fırsat olduğunu belirten Brezilyalı hoca, “Rakibimizin puan cetvelinde bulunduğu yer benim için çok önemli değil. Alt sıralardaki ekipler, birçok zaman ilk 5’teki takımlardan daha iyi bir futbol ortaya koyabiliyor. Bu yüzden tehlikeli ve zor bir maç olacağını biliyoruz. Ona göre taktiksel bir anlayış içinde sahaya çıkacağız. Ofansif olarak iyi işler yapmaya çalışacağız. Sabırlı oynayacağız ve gereken zamanda golü bulacağız. Asıl önemli olan şey, Erciyesspor maçını kazandığımızda ligin üst sıralarına yükselebileceğiz. Bu yüzden bu maç, bizim için çok önemli olacak. Erciyesspor karşılaşmasını kazanmamız durumunda İkincilik, üçüncülük, dördüncülük sıralarına yükselme şansımız var” dedi.

Sakatlarda son dakika

Trabzonspor maçına da değinen Carlos, “İstatistiksel olarak üstünlüğümüz vardı. Pozisyonlar da bulduk fakat değerlendiremedik. Defansif olarak iyi işler yaptık ve üç dört futbolcumuzla da iyi bir şekilde atağa çıkabildik” diye konuştu. Dünkü antrenmana katılmayan Grosicki ve Aatif’ın sağlık durumlarıyla ilgili de bilgi veren Roberto Carlos, “Grosicki’nin üst adalesinde bir sıkıntısı var. İyileşme sürecinde. Aatif da Trabzonspor maçında almış olduğu bir darbeden dolayı biraz ağrı hissediyor, ufak bir şey” sözlerini sarfetti.

06batu58 23.10.2013 19:44

Cevap: Yiğido'nun zirve hesabı

bu benim ilk konum ilk defa konu açtım inşallah beyenirsiniz kaynak(fanatik)

kngal yiğido 23.10.2013 19:50

Forvetsiz bitakım anca yenilmemeye oynar zirveye deyil madem aldın futbolcuya güvenmiyosun transferolsun diye takıma futbolcu almayın altarnatifimiz yok diyelim bizde üzülmeyelim carlos efendi

06batu58 23.10.2013 19:52

[QUOTE=kngal yiğido;881501]Forvetsiz bitakım anca yenilmemeye oynar zirveye deyil madem aldın futbolcuya güvenmiyosun transferolsun diye takıma futbolcu almayın altarnatifimiz yok diyelim bizde üzülmeyelim carlos efendi[/QUOTE]

ilk konuma ilk mesajımı aldım saol gardaşım

yiğido58sinan 23.10.2013 19:58

[QUOTE=06batu58;881498]bu benim ilk konum ilk defa konu açtım inşallah beyenirsiniz kaynak(fanatik)[/QUOTE]

Emeğine sağlık da gardaş sen bile konu açabiliyon benim niye konu açma yetkim yok yazıyor onu anlayamadım ayarı filanmı var bu işin

myyiğido58 23.10.2013 20:52

valla kardes bende konu acamıyom

34MUAMMER58 23.10.2013 21:08

[b]SİVASSPOR zirve hedefinden çok uzak değil,kayseriyi ve kasımpaşayı hatta trabzonu yenseydik çokdaha iyiolurduda, forvetsiz takım ancak bukadar gidiyor,bide adam gibi forvetimiz olsaydı ,şampiyonlar ligi hayal olmazdı şimdilik gidiyoruz bakalım nereye kadar hep birlikte göreceğiz[/b]

06batu58 23.10.2013 21:39

[QUOTE=myyiğido58;881504]valla kardes bende konu acamıyom[/QUOTE]

gardaşı bende bazı konuları okurken konu açma yetkin yok diyo bazı konulara girerken konu açma yetkin var diyo bilmiyom

alemdarlar 23.10.2013 21:47

[QUOTE=06batu58;881498]bu benim ilk konum ilk defa konu açtım inşallah beyenirsiniz kaynak(fanatik)[/QUOTE]

Batu forumun anasını ağlatmıssın. Yanlış yere açmıssın gardaş. Taşırlar umarım.

alemdarlar 23.10.2013 21:52

[QUOTE=yiğido58sinan;881503]Emeğine sağlık da gardaş sen bile konu açabiliyon benim niye konu açma yetkim yok yazıyor onu anlayamadım ayarı filanmı var bu işin[/QUOTE]

Yöneticilere mesaj çek. Özellikle GuNaY adlı yöneticiye deki: 200 mesajı geçtim konu açabilirmiyim artık de. Kendisini çok severim. Selamlarımı ilet işini çözer. Kolay gelsin gardaş.

alemdarlar 23.10.2013 21:55

[QUOTE=myyiğido58;881504]valla kardes bende konu acamıyom[/QUOTE]

Yukarıdaki yazımı oku ve uygula gardaş. Nerdeyse 1000 mesajın olacak konu açamıyorsun. Üzüldüm.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:45.