![]() |
ANTALYASPOR-BURSASPOR KARŞILAŞMASI TAHMİN VE YORUMLARI...
[COLOR=BLUE]GEÇEN SENE ŞAMPİYON OLARAK BİTİRDİĞİMİZ 2.LİG A KATEGORİSİNDE BU HAFTA BİR DERBİ MAÇI VAR...[/COLOR][COLOR=RED][b]ANTALYASPOR[/b][/COLOR]-[COLOR=GREEN][b]BURSASPOR[/b][/COLOR] [COLOR=BLUE]KALİTELİ BİR MAÇ OLACAK ...TAHMİNLERİ ALALIM...[/COLOR]
|
bence antalya spor alır cunkı bursa antalyaya gore daha rahat antalya yenılırde rakıplerı ustune gecer dıye dusunuyorum
|
[QUOTE=Onur Büyükdere][COLOR=BLUE]GEÇEN SENE ŞAMPİYON OLARAK BİTİRDİĞİMİZ 2.LİG A KATEGORİSİNDE BU HAFTA BİR DERBİ MAÇI VAR...[/COLOR][COLOR=RED][b]ANTALYASPOR[/b][/COLOR]-[COLOR=GREEN][b]BURSASPOR[/b][/COLOR] [COLOR=BLUE]KALİTELİ BİR MAÇ OLACAK ...TAHMİNLERİ ALALIM...[/COLOR][/QUOTE]
[FONT="Arial Black"][COLOR="DarkRed"]USTAA ANTALYAYI BURSAYI BIRAKTA...AVATAR MANYAK OLMUŞŞ HAA :D[/COLOR][/FONT] |
[COLOR=RED]ANTALYASPOR:2[/COLOR]
[COLOR=GREEN]BURSASPOR :1[/COLOR] |
[QUOTE=1967_DERNEK_ÖZGÜR][FONT="Arial Black"][COLOR="DarkRed"]USTAA ANTALYAYI BURSAYI BIRAKTA...AVATAR MANYAK OLMUŞŞ HAA :D[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
[COLOR=BLUE]HELAL OLSUN ÖZGÜR SANA AKŞAM AKŞAM BOZUK MORALİMİ DÜZELTTİN...İYİ Mİ OLMUŞ HARBİDEN??[/COLOR] |
Bursaspor gelecek yil Süper ligde
11 galibiyeti 2 beraberligi 1 maglubiyeti var Antalyaspor: 1 Bursaspor: 3 |
Antalya 1
Bursa 1 |
[QUOTE=Onur Büyükdere][COLOR=BLUE]HELAL OLSUN ÖZGÜR SANA AKŞAM AKŞAM BOZUK MORALİMİ DÜZELTTİN...İYİ Mİ OLMUŞ HARBİDEN??[/COLOR][/QUOTE]
[FONT="Arial Black"][COLOR="DarkRed"]BENIM BOLE Bİ AVATARIM OLSA HİÇBİŞEY BOZAMAZ MORALİMİ :D HAKKATEN GÜZEL OLMUŞŞ GÜLE GÜLE KULLAN...HAYIRLI OLSUNN[/COLOR][/FONT] |
[B]KARŞILAŞMA VURAN KIRANA GEÇECEK İNŞALLAH CENTİRMENCE BİR KARŞILAŞMA OLUR İYİ OYNAYAN KAZANSIN YANLIZ ŞUNU DA SÖYLÜYÜM ANTALYA SPORUN HOCASI YILMAZ VURAL KALPTEN GİTMEZ GEÇEN UCUZ KURTULDU[/B]
|
arkadaşlar bence bu maççın sonucu belli
BURSASPOR:::::5 ANTALYASİPİR:00 |
[B]Bursa maçı alır bence....[/B]
|
SENEYE SİVASIMIZIN BURAYA GELMESİ İÇİN ALTErNATİFSİZ ANTALYA DİYORUM
AKDENİZ AKREPLERİ ANTALYA:3 b.spor:1 ANTALYA HEYECANLA BU MAÇ BEKLİYOR VE BENDE TABİİKİİ.. |
ANTALYA 2
BURSA 2 |
[QUOTE=FASIL-I BAHAR]arkadaşlar bence bu maççın sonucu belli
BURSASPOR:::::5 ANTALYASİPİR:00[/QUOTE] GARDAS SEN CARSIDAN DEGİLMİSİN ÜSTELİK HEMDE İZMİTTESİN.TAHMİNİN BURSADAN TARAFMISSIN GİBİ GELDi????? |
[B]evet bence çarşı ile bursa iyi anlaşamıyorlar diyordum
ama?????:confused: :confused: [/B] |
bursa süper liğe çıksında millet çatışma görsünn..
[QUOTE=BROTHERS58]GARDAS SEN CARSIDAN DEGİLMİSİN ÜSTELİK HEMDE İZMİTTESİN.TAHMİNİN BURSADAN TARAFMISSIN GİBİ GELDi?????[/QUOTE]
gARDAŞ doğru ben çarşıdanım ama neden böyle yazdım tabii ki benim gönlüm antal yadan yana ama o i....ler süper liğe çıksın daa olay yapalım... artık süper liğde bize kafa tutan kalmadı 2 takım var bize kafa tutan biri bursaspor biride ankaragücü iki takımda kardeşler ya hanii... onlara ölüm var..... anlıyacagın keyifimden istemiyorum bursanın süperliğe çıkmasını.... |
bence trabzonspor kazanacak (eren1)
|
İki takımı teraziye koyduğumuz zaman sanki Bursa biraz daha ağır geliyor gibi,ama Antalya'nın kendi saha ve seyirci avantajı var.Tahminim bu maç gollü bir beraberlikle bitecek.
|
[QUOTE=arifcoskun]İki takımı teraziye koyduğumuz zaman sanki Bursa biraz daha ağır geliyor gibi,ama Antalya'nın kendi saha ve seyirci avantajı var.Tahminim bu maç gollü bir beraberlikle bitecek.[/QUOTE]
ANTALYA ALIR BU MACI |
KAVGASIZ GÜRÜLTÜSÜZ TEMİZ DOSTLUK İÇİNDE BİR MAÇ OLSUN
BENİM TAHMİNİM ANTALYASPOR YENİCEK AMA KAÇ KAÇ BİTER BİLEMEM YİNEDE SKOR YAZİM ANTALYASPOR..3 BURSASPOR.. 1 |
bursa alır
|
[B]WAlla ben ikisinide sevmem..Hem bize ne !!Ne halleri warsa görsünler..[/B] :D
|
[QUOTE=Onur Büyükdere][COLOR=RED]ANTALYASPOR:2[/COLOR]
[COLOR=GREEN]BURSASPOR :1[/COLOR][/QUOTE] [COLOR=BLUE]BURSAYI SEVMEM ANTALYASPOR BU MAÇI ALIR..T.COŞKUNUN DESTEĞİYLE..[/COLOR] |
BURSA MACTAN GALIBIYETLE AYRILACAKTIR. BURSA:2-ANTALYA:1
|
[B]Bursa yensinki bizimde deplasmana gitme şansımız artsın.. malum pek gidemiyoruz :([/B]
|
[COLOR=BLUE]HAYDİ YİĞİDOLAR MAÇ İÇİN YORUMLARINIZI BEKLİYORUM..[/COLOR]
|
antalyaspor - 1
bursaspor - 1 |
[QUOTE=FASIL-I BAHAR]arkadaşlar bence bu maççın sonucu belli
BURSASPOR:::::5 ANTALYASİPİR:00[/QUOTE] BİRAZ ARBARMIŞSIN BE ÜYE.. BENCE BERABERE BİTER BU MAÇ ..BELLİ OLMAZ YİNEDE GEÇEN AHFTA BURSA YANİLDİ BELKİ ONUN ACISINI ÇIKARTMAK İÇİN GALİBTE GELEBİLİR.. |
ANTALYA BU MAÇA HAZIR,BURSADAN DA TARAFTAR GELECEK VE MÜTHİŞ BİR MAÇ OLACAK.ANTALYANIN BU MAÇI ALACAGINI UMUT EDİYORUZ!
|
[COLOR="Black"][B]Antalyaspor=1
Bursaspor=3[/B][/COLOR] |
bursa affetmez...
|
affetmedik te zaten...
|
[QUOTE=supporters]affetmedik te zaten...[/QUOTE]
[COLOR=BLUE]TEBRİKLER AMA YENİLSEYDİNİZ DAHA İYİ OLURDU:([/COLOR] |
[QUOTE=supporters]affetmedik te zaten...[/QUOTE]
[COLOR="Black"][B]Tebrikler kardeş,beklentimde farklı değildi zaten alır gözüyle bakıyordum aldı.Bursa bu sene çok iyi...[/B][/COLOR] |
bence 1.süper lige çıkacak olan 3 takımı tahmin ediyorum 1.bursa 2.antalya
3.sakarya |
[QUOTE=Onur Büyükdere][COLOR=BLUE]TEBRİKLER AMA YENİLSEYDİNİZ DAHA İYİ OLURDU:([/COLOR][/QUOTE]
neden? yenilseydik fark 3'e inecekti yendik 9'a çıktı bundan daha iyi sonuç mu olur...:) |
lig a nın tadı yok bu sene bursa tek gidiyor...arkadasn kocaelide hızla geliyor...ama ilghimiz dışında :)
|
AH BURSA YI YENEBİLSEYDİK SÜPER OLCAKTI AMA OLMADI MAÇ BU SENE GEÇEN SENELERE GÖRE SAKİN GEÇTİ ZATEN DIŞARDA PANZERLER FALAN ADIM ATTIRMADI.BU HAFTA SAKARYAYI DAĞITIRIZ KESİNNN.BURSAYLA YARIM KALAN HESABI SÜPER LİGDE TAMAMLARIZ.BURSA ANTALYA EL ELE SÜPER LİGE.ÇÜNKÜ ONLARSIZ SÜPER LİGİN TADI OLMAZZZZZ
|
[QUOTE=supporters]neden? yenilseydik fark 3'e inecekti yendik 9'a çıktı bundan daha iyi sonuç mu olur...:)[/QUOTE]
[COLOR=BLUE]GARDAŞ BURASPOR'A AŞIRI DERECE BİR GICIKLIĞIM VAR..[/COLOR] |
neden acaba.??
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:46. |