![]() |
Futbol Analiz'e Sorularınız (04.11.2013)
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=34683&token=63031][img]http://resimzade.com/Show.html?i=34683&token=63031[/img][/url]
Moderatörlüğünü [B]Nail Sertakan[/B]'ın yaptığı, Vizyon 58 TV’de yayınlanan Futbol Analiz proğramı, bu hafta Sivasspor'un müsabakası nedeniyle[B] saat 21.45 de başlayacak[/B]. Futbol Analiz'in stüdyo konuğu, Sivas'ta hocaların hocası olarak bilinen [B]TÜFAD Sivas Şb. Bşk. Lütfi Baykuş[/B] ve, İl Hakem Kurulu eski Bşk. [B]Avni Sakarya[/B] olurken [B]Faruk Serin[/B] ise yorumlarıyla proğrama katkı sunacak. Proğramda ayrıca, [B]Ada spor[/B]'un destekleriyle, her hafta kura sonucu belirlenecek soru soran şanslı izleyiciye, [B]Roberto Carlos imzalı lisanslı Sivasspor futbol topu[/B] hediye edilecek. Sitemiz aracılığı ile sorulacak [B]soruların; kısa ve öz olmasına[/B] dikkat edilerek, yiğidoya yakışır üslupta olması rica olunur. [B][U]Ö N E M L İ N O T :[/U][/B] [B][U]Site yönetiminden ricamdır.[/U][/B] Sorularda [B]şehir ve isim[/B] [B]belirtilmemesi halinde[/B] ve kısa olmayan soruların [B]silinmesidir.[/B]... |
Cevap: Futbol Analiz'e Sorularınız (04.11.2013)
[B]Almanyadan Muhammed
[/B] selamun aleykum nail abi iyi yayinlar. bu grosickinin durumu nedirki adan her ikinci antrenmanda yok bir problemmi var yoksa dogrumu sakat?? |
[B]Merhaba istanbuldan ibrahim[/B]
Forvet hattimiza transfer calismasi varmi ? Futbolumuz cok iyi ama golcumuz eksik gibi geliyor bana iyi bir golcu istiyoruz vede utkanin bencil oynamasini neye bagliyorsunuz ? Ayrica Roberto Carlos imzali topu israrla istiyorum :) |
[B]Sivas'tan Oğuzhan [/B]
Grosicki'de problem ne biliyor musunuz? |
[B]Fransa'dan Hikmet SARIYILDIZ; [/B]
"merci beaucoup Sivasspor". Başka ne denebilir ki Nail Hocam... Selam ve saygılarımla iyi yayınlar ... |
[B]samsundan yavuz[/B]
iyi akşamlar ve iyi yayınlar sizce hakan bundan sonraki maçlarda 11 demi oynamalı yoksa bu şekilde dahamı faydalı... |
[B]Bursa'dan Burak
Maç 2-0 olduktan sonra yönetim istifa seslerini duydunuz.Şahsen ben çok zevk aldım bu tezahürattan.Malumunuz bizi şampiyonluktan etmişlerdi.. Size sorum şu olacak ; siz de benim gibi o tezahüratları duyarken zevk aldınız mı ?[/B] |
[B]Ankara / Salim.[/B]
İyi yayınlar Nail bey. Bizlere güzel bir Antep galibiyeti yaşatan Sivassporumuzu tebrik ederim. Aatıf emin adımlarla gol krallığına doğru yürüyor, Hakan Aslanda bu takımda sürekli oynamalı diye düşünüyorum. |
[B]Sivas'tan Yasin...[/B]
Nail bey iyi akşamlar, konuklarınıza hoşgeldiniz diyorum. Sivasta futbolun duayenlerini stüdyoya konuk ettiğiniz için de sizi ayrıca tebrik ediyorum Sivassporumuzun süper oyunla elde edilen 3 puanın alınmasında emeği geçen futbolcuları ve teknik kadroyu tebrik ediyorum. Nail bey, Kamil Grosicki takımın mevcut havasını görüyor iken, sanırım o da oynamayı candan istiyordur. Bu mevcut dönemde, Sivas'tan gidene kadar Grosicki'den faydalanamayız mı? |
[B]Ankara'dan Dursun[/B]
iyi akşamlar diliyorum Carlos hocamız oyuncu değişikliklerini bu gün zamanında ve yerinde yaptı ve farka ulaştık.güzel günler bizi bekliyor,tüm takımı tebrik ediyorum başarıların devamını diliyorum. |
[B]Bursadan selamlar MURAT ŞAHİN.
[/B] Galibiyette emeği geçen herkese teşekkürler.Ayaklarımız yere basmalı medyanın gazına gelmemliyiz.Önümüzdeki hafta bursa maçına iyi hazırlanıp galibiyet almalı daha sonra gs maçına hazırlanmalıyız.Bursa maçında tribünler dolmalı... |
[B]Sivas'tan Yasin...
[/B] Avni ağabiyi "[B]Bilinçli idareci[/B]" olarak yaptığı; "[B]taraftar tarifi[/B]" açıklamalarından dolayı tebrik ediyor saygıyla ellerinden öpüyorum. Bu açıklamasını bir kez daha [B]banttan da olsa tekrarını[/B] izlemekten son derece mutlu olacağımı iletmek isterim. |
[B]Fransa'dan Halil
[/B] ilk oncelikle selamlarimi iletiyorum sizlere Grosicki durumu nedir? gerçekten sakat mi? yoksa baska bir olay var ortbas mi ediliyor? gonderilecek mi? su takima monte edilebilirse onemli bir alternatif olmaz mi? malumunuz sampiyonluk yolunda ilerliyoruz çok sukur alternatif sart! |
[B]istanbuldan günyamaçlı alaattin
[/B] benim sorum hakan arslan bundan sonra ilk onbirde yer bulabilirmi |
[B]İstanbuldan Fatih
[/B] Mecnun başkan antep maçı için intikamı alacağız demişti. Bu yeterli midir çünkü onlar bizi şampiyonluktan etmişti. Bu haftadan sonra rahat rahat zirve adayı diyebilir miyiz kendimize. İyi akşamlar iyi yayınlar |
[B]istanbul'dan ismail hakkı şahin
[/B] bu gün sahanın eniyisi kim diye sorsam sahanın eniyisini seçebilirmisiniz. |
[B]İstanbul Çeliktepeden Levent ŞENEL
[/B] Bursa maçında Manuel decosta sahada olabilecekmi yoksa sakatlığı devam ediyormu birde Mehdi yedek kalma sebebi sakatmı yoksa hocanın taktiksel düşüncesimi |
[B]İSTANBULDAN İSMAİL KARATAŞ
[/B] nail bey iyi geceler öncelikle canı gönülden oynayan futbolcularımızı bu güzel galibiyetden dolayı tebrik ederim. seneler sonra rahat maç seyretmeye başladık benim sorum devre arası forvete takviyeye ihtiyaç varmı yoksa mevcut forvetlerimiz devreye kadar toparlanırmı |
[B]Sivas'tan Mustafa.[/B]
Sivassporumuzun başarısında öne çıkan Atıf Şeşu, Korcan başta olmak üzere bazı futbolcularımızı devre arası ya da sezon sonu elde tutabilecek miyiz? Buna karşı önlemler, sözleşmelerini uzatmak gibi alınmalı mıdır? |
[B]Sivas'tan Yasin...
[/B] "Sivasspordan sonra" ....... takımını tutuyorum diye hatanın, hocaların hocası olarak bildiğimiz Lütfi Baykuş hocamıza yakışmadığını, dil sürçmesi olarak olarak algılıyorum. Üzüldüğümüzü paylaşmak isterim. |
[B]bursadan adem
[/B] Iyi akşamla nail bey haftaya bursa taraftarlarını buradan ugurlayacagiz nasipse Oradan güzel bir mağlubiyet hediye edin misafirlere Benim sorum şu olacak da costa trabzon maçından itibaren oynamıyor ancak da costanın olmadığı maçlarda hiç gol yemedik Navratilin bunda ne kadar katkısı vardır Malum navratil daha güvenli oynuyor ileriye duran toplar haricinde pek çıkmıyor Bu forma savaşını kim kazanır :-) |
[B]bursadan adem
[/B] Bir sorum daha olacak ibrahim sürgülü nasıl oynadı Ileride daha fazla forma şansı olur mu |
[B]Konyadan
Deniz KILIÇ Sizi ve konuklarınızı ve de tüm Sivaslıların bu mutluluğunu tebrik ederim[/B] |
[B]Sivas'tan Mustafa[/B].
Başta gol krallığında ilk sırada olan Atıf Şeşu olmak üzere formda oyuncularımıza devre arası veya sezon sonu gelecek tekliflere ne yapacağız? Oyuncularımızı elde tutabilecek miyiz? Şimdiden sözleşmelerini uzatmak gerekir mi? |
[B]elazığdan muharrem
[/B] nail gardaş seni bi daha tebrik ediyom. sivasta futbol denince akla gelen büyük isimleri sütüdyoya almışın. onlara hoşgeldin diyorum. nail bey sivasa artık kırmızı beyaz bayraklarla donatılsa ne olur. bursa maçına taraftarları davet etseniz stad dolsa ne güzel olur |
[B]Adanadan Orhan[/B]
Nail bey iyi akşamlar konuklarınızada iyi akşamlar diliyorum. Bursa maçına stadyum girişinde bayrak dağıtılsa olmazmı, stad Bayraklarla dolsa güzel olur diye düşünüyorum. iyi yayınlar. |
[B]Sivas Tuğrul
[/B] Bayraklar çıksın ama neyle sallayacağız sopalar alınıyor . [B]Yönetimin duyarlı olması lazım[/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:04. |