SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçı Değerlendirelim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=37141)

SivasSpor.Com 04.11.2013 20:53

Maçı Değerlendirelim

[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=42640&token=37993[/IMG]

Lig'de 42 gündür mağlubiyet almayan Sivasspor'un deplasmanda Gaziantepspor'u 4-0 yendiği maçı değerlendirelim.

Maçta göze çarpanlar : ?

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?

Maçın en iyisi kimdi : ?

Maçın en kötüsü kimdi : ?

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?

Roberto Carlos'un oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : ?

Salim58 04.11.2013 20:53

Cevap: Maçı Değerlendirelim

[B]Aatıf perdeyi açtı Antep baklavası dolu tepsiyi alıp Aslan Hakana vererek iki golde sen at perdeyi ben kapatırım deyip bu datlıları benden yiğidolara dağıt dedi 4-0 lık güzel bir galibiyetle biz yiğidolarında ağzı tatlandı..

Roberto Carlos Hakanı oyuna tam zamanında aldı Aslanda yapacağını yaptı.

Antebi Antepte darmadağın eden Muhteşem Sivassporu'mu tebrik ederim.

Maçın sonlarına doğru sahaya ne varsa atan Antep taraftarlarınada dört dörtlük bir ders verdik...Beter olun Beterrr...[/B]

tavatir 04.11.2013 20:59

İbrahim Sürgülü'nün oyuna girmesi de benim için ayrıca güzel oldu. Umarım ilerde takıma monte olur.

Hakan Arslan'ı tebrik ederken Kadir'in de bu takımda her zaman önemli olduğunu ifade etmek isterim.

58_babacan_58 04.11.2013 21:00

Devamı Bursa'ya diyelim ;)

yerliturkuaz 04.11.2013 21:01

[B]Sivas köftesinin üzerine antep baklavası çok güzel oldu.

Tebrikler Sivasspor'um tek kelime ile mükemmel oynadık.....[/B]

dedebali58 04.11.2013 21:01

Böyle 4 4'lük maç seyretmekte güzel oluyor yani:):)

SenSetik 04.11.2013 21:01

hahaaaaayyyyyyyyyyyyytttttttttttt..................3. sıradayızzzzzz

burak58as553 04.11.2013 21:02

[B]Hani 2010'da hiçbir iddianız yok iken Sivasspor'a karşı sezonun en iyi oyununu oynayıp attığınız gollerden sonra deliler gibi seviniyordunuz..
Beşiktaş için oynamıştınız,bizi şampiyonluktan eden maçtır belki de o 2-1'lik maç
Hadi şimdi de sevinin..
Tv'de yönetim istifa sesleri duyarken ne zevk aldım bilemezsiniz !

Beter olun.

[/B]

Dua 04.11.2013 21:02

Hakan Arslan bundan sonra Forvet oynasin.

Sivasli010 04.11.2013 21:03

Biz kime oynadik? Unutum yaw heralde sivasspor antremanimi izledim tek duydugum sivasspor ve sivassporun oyuncularin isimleri :D

Dua 04.11.2013 21:03

Djebbour+Utaka+Rengifo = Bir Hakan etmez.

Besyo_cu 04.11.2013 21:04

[B]3 Mayıs 2009'da Antep'e 2 - 1 yenilerek Şampiyonluğu bırakmıştık, 04.11.2013 de karşılaştığımız Antep'i 4 - 0 yenerek Avrupa yolunda dev bir adımı atmış olduk...

Muhammed Ali, Balili , Musa Aydın ve Mehmet Yıldız'lı Şampiyonluğa oynadığımız dönemki oyunculardan sonra yakaladığımız en iyi hücüm hattına sahibiz tek eksiğimiz bitirici bir forvet oyuncusu.

Sivasspor'u tutmayan, sadece izlemek için maç izleyen birisi Sivasspor'u izlese emin olun Sivasspor'u destekleyip maçımızı izlemek ister, ne rakibe kasti bir faulümüz var nede oyunu çirkefleştirecek oyuncu yapımız, Skor 4 - 0 oyunu soğutmak zaman geçirmek yerine Cicinho rakip ceza sahasında pres yapıyor. Takımda inanılmaz bir fizik gücü var Carlos mükemmel bir kondisyon yüklemiş.

Cicinho ve Ziya harika bir maç çıkartı, Aatıf'ı ise söylemeye gerek yok bu formunu devam ettirirse sezon sonu AVrupa'nın önemli takımları büyük paralara kapımızı çalacaktır.

Sezon başından beri hep Hakan'ın bu takımda mutlaka forma giymesi gerektiğini belirtirken ne kadar haklı olduğumuz ortaya çıktı. Hakan mutlaka faydanılması gereken özel bir oyuncu. Ayrıca İbrahim Sürgülü'yü de oyuna dahil olması çok büyük bir olaydı. Alt yapıdan yetişecek genç oyuncular için çok önemli bir teşvikti.

Bugün ki maçta içimi burkan bir gelişme ise Bülent Uygun'du... Çok büyük başarıları birlikte yaşadığımız Bülent Hoca'yı başka bir takımın başında bize karşı rakip olarak görmek bana değişik duygular hissettirdi aynı duyguları Mehmet Yıldız'ı da Sivasspor'a karşı mücadele ederken izlediğimde hissetmiştim ne diyelim hayat bu...

Başta Carlos ve ekibiyle birlikte, tüm oyuncularımızı yürekten kutlarım. Helal olsun sizlere, Böyle bir takım oluşturduğu için Mecnun Başkan'a da sonsuz teşekkürler.[/B]

SivasliMuhammed 04.11.2013 21:04

antep ankaragücüne karsi kac kac oynardir acaba cok merak ediyorum :D
ama bülent hocaya cok üzüldüm

haci_58 04.11.2013 21:05

la böyle Sivasa can kurban gardas

aysglyvz58 04.11.2013 21:05

Maçın degerlendırelecek bı tarafı yok mükemmel bi futbol oynadık takımımızı cani gönülden kutluyorumm.....

58YIGIDO58 04.11.2013 21:05

Superrrr herkes cok iydi artik sira bursada sivasspor sampiyon bu sene aha buraya yaziyom :D

sawyer5892 04.11.2013 21:06

maçla ilgili söylenecek hem çok şey var hem hiç bir şey yok oynadık kazandık işte. Oynanan oyun ve maçın sonlarına doğru biz pas yaptıkça antep taraftarının oley çekmesi ve bizi alkışlaması beni çok gururlandırdı. Ayağımız yerden kesilmesin tam gaz devam lig uzun bir maraton şu ana kadar çok iyiyiz illa ki puan yada puanlar kaybedeceğimiz haftalar olacak biz herzaman desteğimizi verelim son olarak şunu söylemek istiyorum eğer haftaya bursa maçında bir tane bile boş koltuk kalırsa yazıklar olsun sivaslıyım diye sivasta dolaşanlara kahveleri dolduranlara yağmur kar çamur soğuk demeden doldurmalıyız stadı

B.DUMANLI 04.11.2013 21:07

Bu macda gösterdiki G.Antep ile Sivasspor arasinda cok büyük bir fark var.Bir Cicinho ve bir Ziya en azindan Antep´de olmayinca Sivasspor bu galibiyeti haketti.
Bilhassa Hakan´in iki gol atmasi cok sevindiriciydi.Carlos´da bugün en azindan onu tanimis oldu.Bilhassa ilk yarida Utaka´nin yakaladigi posisyonlara biraz hizli vurabilseydi ilk yari cok farkli olabilirdi.
Sivasspor dogru yoldadir ve göze hos gelen bir futbol oynuyor.Resmen artik seyrederken ben Sivasspor´dan zevk aliyorum.Bugünleri bize gösterenlere tesekkürler.

58_babacan_58 04.11.2013 21:07

[B]Roberto Carlos Grurla Sunar :D
4-0[/B]

savaş2 04.11.2013 21:07

***daha önce utakanın sakatlığından dolayı aydını kazandık bu gün ise hakanı inşlh bir günde Cihanı kazanırız.

ec58 04.11.2013 21:07

Bu maçı değerlendirmeye ne gerek var, yormayın kendinizi, KEYFİNİ ÇIKARIN. :)

hasanim58 04.11.2013 21:07

Sivas sivas sivas ölümüne sivassssssss

ihtiyar yiğido 04.11.2013 21:08

Tekkelime ile mükemmel deplasmanda 4-0 daha ne denebilir teknik heyetinden futbolcusuna takımı Antep dede yalniz birakmayan cefakar yiğido kardeşlerime kadar hepsine teşekkürler
Bundan 3-4 hafta evvelki bir yorumumda bu takim ilk üçe yerleşir demişdim hamdolsun Yüce MEVLAYA 10.haftanın sonunda ilk üçdeyiz

Besyo_cu 04.11.2013 21:09

[B]Yetenek, Çalışma ve İman'ın olduğu bir takımı kimse durduramaz, Helal olsun sizlere...[/B]

burak58as553 04.11.2013 21:09

[B]Oyuncular görevini yaptı,sıra taraftarda.Haydi Yiğidolar Bursa maçını tamamı dolu bir tribün görmek istiyoruz..

Bursa maçından alınacak 3 puan Arena'daki 3 puanın habercisi olacaktır inşallah..[/B]

infial§ 04.11.2013 21:10

İlk yarının başlarında ümit in kritik müdahaleleri Sivasspor'u maça ortak etti defam ve hücum olarak çok iii oynadık Cicinho ayrı bir güç müthiş ortalar yapıyor Aatıf I'n performansı süper sahanın heryerinde ziyanın bindirmeleri Hakan'ın kafa vuruşlarında ki ustalığı maşallah takım çok iyi ben kazanacağımızı düşünmüyordum ,tek endişen takımda sakatlar baya çok dikkat edin futbolcularda bant çok fazlaydı yedeklerin yetersizliği as kadroyu çok yıpratıyor

haci_58 04.11.2013 21:10

Bugün ki maçta içimi burkan bir gelişme ise Bülent Uygun'du... Çok büyük başarıları birlikte yaşadığımız Bülent Hoca'yı başka bir takımın başında bize karşı rakip olarak görmek bana değişik duygular hissettirdi aynı duyguları Mehmet Yıldız'ı da Sivasspor'a karşı mücadele ederken izlediğimde hissetmiştim ne diyelim hayat bu...

gardas üzlmeye gerek yok bundan 1-2 sezon önce calistirdigi takim sivasa gol attikca bülent hocs nasil seviniyordu

burak58as553 04.11.2013 21:14

[B]Sevindiri olan ise 4 haftadır gol yemiyoruz.Rıza Hoca zamanında da çok gol atıyorduk ama bir o kadar da yiyorduk.

Helal olsun Roberto Carlos..[/B]

hoğuz 04.11.2013 21:14

Şampiyonluğa oynadığımız yıl hiç iddiası olmamasına rağmen ''it'' gibi oynayan satılık antep'e en büyük tokatı vurduk Helal Olsun Gardaşlar !! 4*4 Antep'e selam, Yola devam ;) Avrupaya....

sivas4ever 04.11.2013 21:16

yaw barcelona gibi top ceviriyoz vallaha:D
cicinho basini almis asist kralligina yürüyor
aatif basini almis gol kralligini yürüyor:)
siradaki gelsin...

Ferhat06 04.11.2013 21:18

Değerlendirelim he mi;Atıf gardaş nasıl penaltı attıysa kaleciyi sakatladı.:D

BOUN 04.11.2013 21:18

Maçın özeti yüklenmiş. Keyifle izlenebilir, (pardon dinlenebilir) ;)

[url]http://www.youtube.com/watch?v=StZZQmMSeck[/url]

adres58 04.11.2013 21:18

Korcan Çelikay: Rekora koşuyor.. Hrikasın
Cicinho: Virtiöz delikanlı... Harikasın
Ziya Erdal: Yiğido.. Harikasın
Kadir Bekmezci: Kaptanım.. Harikasın
Jakub Navratil: Profesyonel... Harikasın
Ümit Kurt: Müdaheleci,müdafaacı... Harikasın
Burhan Eşer:Organizatör... Harikasın
Adem Koçak: Pasör.. Harikasın
Aydın Karabulut: Top Cambazı... Harikasın
Aatif Chahechouhe: Kralll... Harikasın
John Utaka : Karaboğa... Harikasın
Mehdi Taouil : Sihirbaz... Harikasın
Hakan Arslan : Sen nesin be abey.. Harikasın
İbrahim Sürgülü : Yetenek... Harikasın

[B]Roberto Carlos[/B]: Baba bizi Şampiyon yap... Harikasınnnnnn

infial§ 04.11.2013 21:18

Hiç bir skor,sonuç 3 mayıs 2009 dakî şampiyonluğun kaçtığı maçın acısını ateşini söndürmez

SivasliMuhammed 04.11.2013 21:19

[QUOTE=BOUN;882961]Maçın özeti yüklenmiş. Keyifle izlenebilir, (pardon dinlenebilir) ;)

[url]http://www.youtube.com/watch?v=StZZQmMSeck[/url][/QUOTE]

:D:D:D cok güldürdün beni abi :D:D:D

Rallim58 04.11.2013 21:19

[B]Bu futbola rağmen, Stadyumu dolduramıyorsan, 4 Eylül Stadyumunda Sivassporu desteklemiyorsan SANA YAZIKLAR OLSUN...

4 - 4'lük müsabakanın 4'lük golü ile bizlere mutluluk veren teknik heyeti tebrik ediyorum...[/B]

adres58 04.11.2013 21:20

[QUOTE=BOUN;882961]Maçın özeti yüklenmiş. Keyifle izlenebilir, (pardon dinlenebilir) ;)

[url]http://www.youtube.com/watch?v=StZZQmMSeck[/url][/QUOTE]

Allah sağa ne diyim gardaşım... Bende maç var zannettim sazan gibi atladım.. Entebin hamamları'ymışşşş :D

aozdemir 04.11.2013 21:21

[B]Antepi yenmek bir başka güzel ya.[/B]

cemahmety 04.11.2013 21:22

Maçta göze çarpanlar : SİVASSPOR'UMUZUN MÜKEMMEL FUTBOLU

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : Bu takım artık kesinlikle Carlos'un koyduğu büyük vizyonla beraber hedefini en iyi şekilde gerçekleştirmek üzere elinden geleni yapmaya sezon sonuna kadar devam edecek. Hedefimiz belli ilk 4-5 sırada yerimizi alıp Avrupa'ya gitmek. Ama bu kadar düzenli ve güzel oyunu görünce de neden ilk 3 olmasın diyorum.

Maçın en iyisi kimdi : Maçın en iyisini HAKAN ARSLAN olarak yazalım ama ZİYA CİCİNHO ve tabiki AATIF da mükemmel oynadılar. Bunlar sadece mükemmel oynayanlar takımda bir tane bile 10 üzerinden 7den aşşağı vereceğim performans yoktu. Mükemmel takım olma yolundayız ALLAH'ımın izniyle.

Maçın en kötüsü kimdi : Öyle birisi yoktu. :)

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : Hakem maçı etkileyecek bir karar vermedi. Kadir'in pozisyonunda penaltı netti. Adam tekme atar gibi ayak sallıyordu.

Roberto Carlos'un oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : Carlos Hocamız bu kadronun oluşmasında, bu kadar büyük başarılar elde etmesinde en büyük etken. İsteyenler bakabilir bugüne kadar oynanan 9 maçın tamamında yazdığım yorumların hepsinde bu kısma her şey tamam ama Hakan Arslan da oynamalı veya daha önce oyuna girmeli yazıyordum. Bugün gerçekten daha önce oyuna girdi ve bu mükemmel sonuç ortaya çıktı.

DoomsDay58 04.11.2013 21:23

yıllar sonra maçları rahat izliyoruz. forvetsiz çıktığımız deplasmanda bile 4 atıyorsak değerlendirilecek bir şey yok demektir. tek diyebileceğimiz şey nazar değmesin olur :D

WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:25.