SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sivasspor, renk katacak (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=37214)

SivasSpor.Com 21.11.2013 08:54

Sivasspor, renk katacak

[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=42768&token=27759[/IMG]

Yarın İstanbul Feshane'de başlayacak olan Sivas Günleri'ne Sivasspor da renk katacak.
Sivaslı'ları bir araya getirmek amacıyla düzenlenen Sivas Günleri bu yıl daha coşkulu ve renkli geçeceğe benziyor.

İstanbul Sancaktepe Belediye Başkanı ve Sivaslılar Platformu Başkanı İsmail Erdem, Cuma günü başlayacak olan Sivaslı'lar günleriyle ilgi bilgiler verdi. Erdem, Sivas günlerine Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos ve futbolcuların gelmesi için Başkan Mecnun Otyakmaz'la görüştüklerini belirterek ''Sayın Başkan Mecnun Otyakmaz'ı arayıp hem kendisini, hem de Teknik Direktörümüz Roberto Carlos'la futbolcularıda orada görmek istediğimizi söyledik. Mecnun bey, böyle bir organizeye seve seve katılacağını, Teknik Direktör ve futbolcularında geleceğini söyledi. Bu bizi çok mutlu etti. İstanbul'daki bütün Sivaslı'ları Cuma gününden itibaren Feshaneye bekliyoruz'' dedi.

Yarın saat 14.00'de Carlos ve futbolcuların katılımıyla gerçekleşecek açılıştan sonra cumartesi günüde Galatasaray-Sivasspor maçına gitmek isteyen Sivaslılar için stada ücretsiz otobüs seferleri düzenleyeceği de öğrenildi.

58svs58 21.11.2013 09:04

Cevap: Sivasspor'da renk katacak

yarın turşuyu kapan gelir, ne sivastan sivas köftesi, ne kelle, ne etli pide getiren olur. standlarda feshanede hep aynı adamlara kiralanıyor. SİVAS günleri aynı stand, trabzon günleri aynı stand, konya, amasya,tokat illerin adı değişiyor stand sahipleri aynı.

58_babacan_58 21.11.2013 09:15

Cevap: Sivasspor'da renk katacak

Cumartesi formamı atkımı giyer fesanenin yolunu tutarım ..;)

DoomsDay58 21.11.2013 11:54

Cevap: Sivasspor, renk katacak

Sınavlarımdan dolayı haftaya İstanbul'da olacağım keşke açılışa gidebilseydim :mad:

58megayigido 21.11.2013 14:56

Acilisin cuma gunu olmasi kimseye uymaz Benim ev feshaneye 20 dk mesafede c.tesi feshaneden maca gidecegim o halde islallah otobus kacta kalkiyor onun bilgisini paylasilirsaddaha iyi olur. Feshaneye gelecek arkadaslar olabildigince erken yola ciksin daha onceki sivas gunlerinde mutis trafik oldu geleceklerin dikkatine..

myyiğido58 21.11.2013 17:01

Haydi istanbuldaki yiğidolar gösterin sivasspor aşkını..

ELLİSEKİZ 21.11.2013 22:48

İstanbuldakileeeeeeeeeerrrrr .Size sesleniyorlaaarr:)

velibircan 21.11.2013 23:21

Allah ızın verırse dıger sıvastakı fırmalar gibi bizde orda olucaz.Tabi ki ben geliyorsam en buyuk sıvasspor a yer verende bizim yer olacaktır emın olun..Bu arada sivasdan koftecısı sucukcusu kebapcısı sıvastan cok gıden olacak.

Herkesı beklıyorum sıcak çermiğe yapılacak olan Termal standına
bilgi için yazabılırsınız =)

mksivas 22.11.2013 15:47

evet ıstanbulda yasayan yıgıdolar ben sancaktepden gelecegım herkes gelmelı fedakarlık yapmak lazım

Salim58 22.11.2013 17:00

[url=http://resimzade.com/Show.html?i=42773&token=44340][img]http://resimzade.com/Show.html?i=42773&token=44340[/img][/url]

[B][I]Bağış: Sivasspor, Galatasaray Karşısında Bu İşi Bitir.[/I][/B]

[B]Sivas Günleri etkinliklerine katılan Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos’a ceviz ve bal ikram etti. Bağış, “Sivas’ın gerçekten güç veren cevizi ve balını beraber yedik. Sivasspor yarın, Galatasaray karşısında Allah’ın izniyle bu işi bitirir.” dedi.

Sivas Platformu tarafından düzenlenen ve bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilen Sivas Günleri, Feshane’de kapılarını ziyaretçilere açtı. Sivas Günleri’nin açılışına AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos, Sivas Platformu Başkanı İsmail Erdem, Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, Sivas milletvekilleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos ile tanıştığını anlatan Bakan Bağış, “İsmail Başkan da dedi; ‘Galatasaraylı olmama rağmen Sivasspor’un yarın Galatasaray’ı yenmesini ümit ediyorum’ diye. Sadece ümit etmekle kalmadı, Sivas’ın gerçekten güç veren cevizi ve balını beraber yedirdik. Sivasspor Allah’ın izniyle bu işi bitirir.” diye konuştu.[/B]

CHA

Besyo_cu 22.11.2013 17:15

[QUOTE=Salim58;885596][B] Bakan Bağış, “İsmail Başkan da dedi; ‘Galatasaraylı olmama rağmen Sivasspor’un yarın Galatasaray’ı yenmesini ümit ediyorum’ diye. Sadece ümit etmekle kalmadı, Sivas’ın gerçekten güç veren cevizi ve balını beraber yedirdik. Sivasspor Allah’ın izniyle bu işi bitirir.” diye konuştu.[/B]

CHA
[/QUOTE]

[B]Sayın Bakan'ın İsmail Başkan diye hitap ettiği kişi İsmail Erdem, İsmail Erdem'de Sivas Platformu başkanı... Sivas Platformu başkanı bile rahatlıkla Galatasaraylı olduğunu söylüyorsa ....... !!![/B]

Rallim58 22.11.2013 17:32

[QUOTE=Besyo_cu;885599][B]Sayın Bakan'ın İsmail Başkan diye hitap ettiği kişi İsmail Erdem, İsmail Erdem'de Sivas Platformu başkanı... Sivas Platformu başkanı bile rahatlıkla Galatasaraylı olduğunu söylüyorsa ....... !!![/B][/QUOTE]

[B]İsmail Erdem, İstanbul'da Sivas denilince akla gelen ilk isimdir...

Sivas Platformunun başkanlığını yürüten, Sivaslı olduğu her platformda bilinen, İstanbul Sancaktepe Belediye Başkanı Sn. İsmail Erdem'in; Galatasaraylı olup,

SİVASSPORLU OLMAMASI ÜZÜNTÜ VERİCİDİR...[/B]

34MUAMMER58 22.11.2013 21:12

[b]futbolcular yoktu,sadece r.carlosu gördüm,r.carlosa ilgi büyüktü adam ula ben nereye geldim diye düşünmüştür ,hafta sonu daha kalabalık olur bugün bile bayağı kalabalıktı,sivasspor stantı bom boş diyebilirim,[/b]

Abdullah DuMaN 23.11.2013 15:54

Bir başkadır feshane günleri :)

favori58 23.11.2013 17:22

[QUOTE=Rallim58;885605][B]İsmail Erdem, İstanbul'da Sivas denilince akla gelen ilk isimdir...

Sivas Platformunun başkanlığını yürüten, Sivaslı olduğu her platformda bilinen, İstanbul Sancaktepe Belediye Başkanı Sn. İsmail Erdem'in; Galatasaraylı olup,

SİVASSPORLU OLMAMASI ÜZÜNTÜ VERİCİDİR...[/B][/QUOTE]

Bende ismail başkanı taktir edenlerdenim ama ne yazıkki tipik bir sivaslı gibi davranıp böyle bir gafa imza atmış çok üzüntü verici bir durum çoookkk..

58svs58 25.11.2013 14:45

dün feshanedeki kalabalık tam bir fiyasko idi. siyasi şow yapandan ne idiğü belirsiz ürünleri sivas adına satmak, sonra bunu yiyipde maşallah sivasıma diye ne yediğini bilmeden sivasa yakıştıran, ne ararsan vardı ama ojinal iki sivaslı vardı biri kangal köpeği, diğeride balıklar idi.

tekdoktiri 25.11.2013 15:35

ya bunlarda milleti kullan maya çalışı yor ya siyaset farklı birşey

4eylül 25.11.2013 21:03

her nedense istanbulda sivasa fazla ilgi gösterilmiyor

58svs58 04.09.2014 12:16

Bu Feshanedeki memleket günleri sıktı artık. İşportacıların en rahat çalıştığı yer olmuş, sivasla alakasını çözebilen varsa buradan anlatsın. standlarda kızlar var üzerlerinde kına gecelerinde ve çeyiz günlerinde giydikleri bindallı türü elbise var, ben sivasta 30 sene yaşadım böyle gezen bir kız görmedim. Sivasımızın Köfte ve etli ekmeği seviliyor diye 3 köfte yanında ne tuz-biber ne soğan-domates var 10 lira birde azarlıyor satan kişi hadi abi hadi abi diye. Etli ekmek donmuş bedava yersem ********im o kadar kötü 10 lira. Turşu ve tereyağı kapan gelmiş menşei belli bile değil. omuzuna Kırmızı-Beyaz kaşkol takan kral sivaslı olmuş ama nedense yukarı tekke nin yerini bilmiyor. Kravat takan üç-beş kişi farklı farklı köşede birbirlerine plaket veriyor ve her sene aynı sahne. Sivas ne kazandı diye sorsan elde var sıfır derim. Yemişim böyle tanıtım gününü. birisi termal devre mülk satıyor sakaryanın bir köyünden. birisi sarımsak getirmiş bilmem hangi ilden, birisi erzincan pestili satıyor. Bu taşın altına elini sokan kişiler iyi niyetli ama, niyet suistimal edilmiş. Kimsenin hiç gelmediği, suyunu içmediği, havasını teneffüs etmediği sivasımı böyle rencide edemez. Yani sivası tanımayan eşimize dostumuza gerçek sivasın bu olmadığını izah etmek için enerji harcamak zorunda kalıyoruz. Bilmem anlatabildimmi.

Divriği58 04.09.2014 16:12

[QUOTE=58svs58;919087]Bu Feshanedeki memleket günleri sıktı artık. İşportacıların en rahat çalıştığı yer olmuş, sivasla alakasını çözebilen varsa buradan anlatsın. standlarda kızlar var üzerlerinde kına gecelerinde ve çeyiz günlerinde giydikleri bindallı türü elbise var, ben sivasta 30 sene yaşadım böyle gezen bir kız görmedim. Sivasımızın Köfte ve etli ekmeği seviliyor diye 3 köfte yanında ne tuz-biber ne soğan-domates var 10 lira birde azarlıyor satan kişi hadi abi hadi abi diye. Etli ekmek donmuş bedava yersem ********im o kadar kötü 10 lira. Turşu ve tereyağı kapan gelmiş menşei belli bile değil. omuzuna Kırmızı-Beyaz kaşkol takan kral sivaslı olmuş ama nedense yukarı tekke nin yerini bilmiyor. Kravat takan üç-beş kişi farklı farklı köşede birbirlerine plaket veriyor ve her sene aynı sahne. Sivas ne kazandı diye sorsan elde var sıfır derim. Yemişim böyle tanıtım gününü. birisi termal devre mülk satıyor sakaryanın bir köyünden. birisi sarımsak getirmiş bilmem hangi ilden, birisi erzincan pestili satıyor. Bu taşın altına elini sokan kişiler iyi niyetli ama, niyet suistimal edilmiş. Kimsenin hiç gelmediği, suyunu içmediği, havasını teneffüs etmediği sivasımı böyle rencide edemez. Yani sivası tanımayan eşimize dostumuza gerçek sivasın bu olmadığını izah etmek için enerji harcamak zorunda kalıyoruz. Bilmem anlatabildimmi.[/QUOTE]

[B][I]Saygı değer büyüğüm, ellerine kollarına sağlık. harika bır yorum yapmışsın.[/I][/B]

34MUAMMER58 04.09.2014 23:05

[B]Geçtiğimiz yıllarda bu feshanedeki sivas günleri mahşer yeri gibiydi,ilgi alaka ,sivaslı olan olmayan merak eden herkes akın akın geliyordu,tabi böyle fırsatıda siyasiler hiç kaçırmıyor ,yalakalık yağcılık almış başını gidiyordu,busene biraz sönük geçti,sivasspor standıda öyle ilgi görmedi,sivas sadece dal turşusundan ,sucuktan ,pastırmadan ibaret değil,eskiden standlarda o ilçeyle anılan ,o ilçeyle özdeşleşmiş ürünler ,maden çeşitleri,yiyecekler standta sergileniyordu,divriği standını gezenler sadece ulucami resmi değil,ceviz ,pestil ,dut pestili pekmezide ,balda görüyordu,inşaatlarda kullanılan demirin işlenmemiş ham halini görüyordu,şimdi öyle bişey yok,standlarda ikram diye bişeyde yok,kardeşim bedava verin demiyoruz makul fiyattan satarsın biter,sivas köftesiyle alakası olmayan 3 köfte 10 tl satılmaz ,dışarda ogün tanıtılan şehre özgü yemeklerin ,kebapların satıldığı mekanlarda yok artık,insanlar oraya şehriyle ,ilçesiyle ilgili bişeyler görmek istiyor,ben göremedim şahsen,bol bol siyasi şow var,elbetteki birileri emek veriyor,istanbulun heryerine afiş asıyor ,ismail erdemede teşekkür etmek lazım ,siyasi görüşünü hazetmem ancak ,sivas için istanbulda önemli biri,diğer 2 başkanında birazdaha öne çıkması gerekir,avcılar ve küçükçekmecenin imkanları sancaktepeye oranla daha fazla ,ismail erdemin yükünü hafifletmeleri lazım,adam olmasa kimse feshanede bişey yapmaz [/b]

58svs58 09.09.2014 02:51

[QUOTE=34MUAMMER58;919109][B]Geçtiğimiz yıllarda bu feshanedeki sivas günleri mahşer yeri gibiydi,ilgi alaka ,sivaslı olan olmayan merak eden herkes akın akın geliyordu,tabi böyle fırsatıda siyasiler hiç kaçırmıyor ,yalakalık yağcılık almış başını gidiyordu,busene biraz sönük geçti,sivasspor standıda öyle ilgi görmedi,sivas sadece dal turşusundan ,sucuktan ,pastırmadan ibaret değil,eskiden standlarda o ilçeyle anılan ,o ilçeyle özdeşleşmiş ürünler ,maden çeşitleri,yiyecekler standta sergileniyordu,divriği standını gezenler sadece ulucami resmi değil,ceviz ,pestil ,dut pestili pekmezide ,balda görüyordu,inşaatlarda kullanılan demirin işlenmemiş ham halini görüyordu,şimdi öyle bişey yok,standlarda ikram diye bişeyde yok,kardeşim bedava verin demiyoruz makul fiyattan satarsın biter,sivas köftesiyle alakası olmayan 3 köfte 10 tl satılmaz ,dışarda ogün tanıtılan şehre özgü yemeklerin ,kebapların satıldığı mekanlarda yok artık,insanlar oraya şehriyle ,ilçesiyle ilgili bişeyler görmek istiyor,ben göremedim şahsen,bol bol siyasi şow var,elbetteki birileri emek veriyor,istanbulun heryerine afiş asıyor ,ismail erdemede teşekkür etmek lazım ,siyasi görüşünü hazetmem ancak ,sivas için istanbulda önemli biri,diğer 2 başkanında birazdaha öne çıkması gerekir,avcılar ve küçükçekmecenin imkanları sancaktepeye oranla daha fazla ,ismail erdemin yükünü hafifletmeleri lazım,adam olmasa kimse feshanede bişey yapmaz [/b][/QUOTE]

feshanede sivasla alakalı bişey yoktu hep kolpa sivas gibiydi. hafifletilecek bişey kalmamış

WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:46.