![]() |
Sivasspor 0-3 Antalyaspor
[IMG]http://t1311.hizliresim.com/1h/s/uu8w8.jpg[/IMG]
Sivasspor - Antalyaspor maçı tahmin ve yorumları: [B]Tarih:[/B] 29 Kasım Cuma [B]Stad:[/B] Sivas 4 Eylül [B]Saat:[/B] 20:00 [B]Maçın Hakemi:[/B] Abdullah Yılmaz **************************** [B]Sivasspor - Antalyaspor Muhtemel 11'Ler[/B] [B]SİVASSPOR:[/B] Korcan, Abdurrahman, Murat, Navratil, Eren, Burhan, Adem, Hakan, Aydın, Aatif, Djebbour [B]TEKNİK DİREKTÖR:[/B] Roberto Carlos [B]ANTALYASPOR:[/B] Fornezzi, Serkan, Emre, M.Nizam, Vederson, Uğur, Zeki, Emrah, Insa, Tita, Diarra [B]TEKNİK DİREKTÖR:[/B] Samet Aybaba |
Cevap: Sivasspor - Antalyaspor
[b]decostanın yerine navratil,ümitin yerine karamurat,cicinyonun yerine abdurahman,kadirin yerine mehdi oynar,groseçkide duruma göre oynar,antalya kadrosu çok iyi fakat istedikleri yerde değiller ,kolay maç olmayacak bizim için,aydın burhan atıf bu maçda farklı oynamazsa işimiz zor olur ,ben yinede evimizde favori olduğumuzu düşünüyorum ,ziyanın dönmesiyle soldaki seytan üçgenini tamamlarız yeneriz [/b]:D
|
Şuna bak yahu, bu kadar cezalı oyuncu olurmu.. Ne yapıp edip bu maçı almalıyız. Takımın temel direkleri hep cezalı :mad: :mad: Allahdan direk kırmızı için iki maç alan Da Costa Silivri maçında cezasını çekecekte sonraki maça yetişecek. Ayrıca bu milli maç araları takıma çok olumsuz yansıyor. Emeklerimiz çalınıyor, morallerimiz bozuluyor. Bir an önce hazırlanmalıyız...
|
[B]Ne yorum yapılabilir ki..
3 tane ilk 11 oyuncun yok.Yine Murat Akça'ya kalacağız ki bu Murat'ın oynadığı Kasımpaşa maçında defansımız ilk defa bu kadar kötüydü. Açıkçası takımım bu maçta yenilebilir,kızmam da. Ama yine de hedefimiz üç puan. Halis köpeğine Burak hırsızına inat bu maçtan 3 puan alacağız !![/B] |
Kadro genişliğiyle oynayacak futbolcular da diğerlerini aratmaz. Bu maçı alırız.
|
Bu maç bizim içeride oynayacağımız ve büyük ihtimalle rahatlıkla 3 puan alabileceğimiz bir maçtı ama taa ki dün en önemli oyuncularımızdan 3 tanesi cezalı duruma düşene kadar. Cicinho yerine Apo, Da Costa yerine Navratil, Ümit yerine Murat oynar gibi duruyor eminim ki Carlos Hocam bu oyunculara hafta içinde moral motivasyon takviyesi yapacaktır. Özellikle Murat sakin ve garanti oynamalı. Bu maçı kazanamazsak bütün sene hayalini kurduğumuz ilk 4-5 potasından birden uzaklaşmaya başlarız bu yüzden bu maçta forma giyecek oyuncular kesinlikle kendilerini en iyi şekilde hazırlamalı ve bu maçı kayıpsız atlatmalıyız
|
[B]TFF adam gibi hakem atarsa zorda olsa kazanırız diye düşünüyorum defans hattımız komple cezalı ALLAH yardımımız olsun[/B]
|
Biz bu maçı kazanırız,yeter ki çok iyi seyirci desteği olsun.Seyirci sayısı iyi olursa takımımız bu maçı kazanacaktır,çok sayıda seyirci demek merkez hakem kurulu ve halis özkahya nın kulaklarını çınlatmak için de gereklidir.
|
[B]Ne zaman Antalyaspor adını duysam, Samsunspor içimi sızlatıyor... [/B]
|
savunma dörtlümüz ziya-navratil-murat-abdurrahman şeklinde çıkacağımız maç olacak. neyseki alternetifli bir kadromuz, bu defans antalyaya karşı yetecek kalitede.
|
[B][U]Şerefsiz hakem hem 3 puanı aldı elimizden, hemde 4 oyuncumuzu resmen yedi.
Ama şunuda unutmayalımki evimizde her zaman favori biziz. Traftar olarak üzerimize düşeni yapalım ve o stadı cuma günü dolduralım.[/U][/B] |
[QUOTE=Besyo_cu;885907][B]Ne zaman Antalyaspor adını duysam, Samsunspor içimi sızlatıyor... [/B][/QUOTE]
Al benden de o kadar. |
Sivasspor´un kolunu kanadini kirdilar.Defans kurgusu diye birsey kalmadi Halis Özkahya sayesinde.Bir insan bu kadarmi ön yargili olabilir,bu kadarmi vicdansiz olabilir.Sivasspor´un adeta cikisini durdurmak istiyorlar.Antalya macini kazanip,Galatasaray´in üstümüze cikmasini engellemeliyiz.Abdurrahman,Navratil ve Murat´a o macda görev düsecek.Sivasspor Abdurrahman ve Murat´in oynamasindan ötürü,Navratil´in disinda 5 yabanci hakkini orta saha ve forvet hattinda kullanabilir.Cicinho´nun olmayisi bizi bayagi zorlar bu macda.
|
Halis köpegi sayesinde benim bu mactn hic beklentim kalmadi kimse kusura bakmasin.
Ligte bir tek Sivasspordan zevk aliyordum onuda mahvetti o.cocuklari. Allah belanizi versin hemmi. kisaca 3 en önemli Takimi takim yapan oyuncularimiz cezali. Ben üzülerek ALnatlya kazanir diyorum buda Halis iti sayesinde :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad: |
suan hangi oyuncular cezali?
da costa cicinho umit baska? cicinho ve umit teker mac alirsa. belki da costa'da tek mac alir, cunku haksiz kirmiziydi. besiktasa full kadro cikariz |
Savunma göbeğinde alternatiflerimiz çok kötü oyuncular değiller. Navratil zaten ilk 11'de her zaman oynayabilecek birisi Murat da bu sezon formsuz ama Carlos ona biraz güven aşılarsa Antalya maçını kaldırabilir. Bu maç en büyük eksiğimiz Cicinho, yeri asla dolmayacak bir oyuncu bu sezon. Abdurrahman onun performansının yarısını bile gösterse yeter bize. Bence bu maç Utaka yerine Grosicki olmalı kadroda ve maça da ilk 11'de başlamalı Burhan biraz dinlendirilsin zira formu gittikçe düşüyor. Bu eksiklere rağmen maçı kaybetmeyiz diye düşünüyorum çünkü iyi oynuyoruz Antalya'dan iyi olduğumuz da çok açık ortada yeter ki önde basarken kontra yemeyelim ve fazla gol kaçırmayalım.
|
[QUOTE=sefacoban58;885923]suan hangi oyuncular cezali?
da costa cicinho umit baska? cicinho ve umit teker mac alirsa. belki da costa'da tek mac alir, cunku haksiz kirmiziydi. besiktasa full kadro cikariz[/QUOTE] Bunlara ilave olarak Kadir sarı kart cezalısı durumuna düştü ama Hakan ve Mehdi var Kadir'i aratmazlar. Hatta bence Kadir'in oynamayacak olması Hakan için büyük avantaj haftaya harika bir maç çıkarabilir. |
Cezalı oyuncularımız olsada yedeklere baktığımızda MAŞALLAH onları aratmayacaklarını düşündüğümüz oyuncular var bence SİVASSPORumuz bu hafta farklı kazanarak halis denen şahsa gerekli cevabı fazlasıyla verecek antalyaspora bu hafta yazık olacak SİVASSPOR antalyaya patlayacak...
|
Bence bu maçı belirleyecek olan şey, Ziya-Aatıf-Aydın üçgeni olacak. Eğer onlar günlerinde olurlar ve güzel oynarlarsa, defansımıza çok iş düşmez. Navratil ve Murat biraz ayakları yere basarak oynarlarsa ve dediğim üçgen iyi çalışırsa, Cicinho'nun bindirmelerine ihtiyaç kalmaz. Yani çok şey kaybetmiş değiliz, elbette tam kadro olsak daha rahat olurduk ama hemen iki eksik oldu diye dağılmayan bir takım olmamız lazım.
|
Çok zorlanacaz ama Carlos reis içerde maç vermez.
|
[B]Antalyaspor maçı için iki ihtimal var. Birincisi Galatasaray maçının etkileri devam edecek ve takım eksiklerinde etkisiyle düşüşe geçecek. İkincisi de Galatasaray maçında hakem bozuntusunun yaptığı adaletsizliğe karşı daha bir hırsla mücadele edip,bizi böyle masa başı oyunlarla yıldıramazsınız biz Yiğidoyuz mesajı verilecek. Ben Roberto Carlos'un öğrencilerinin ikinci ihtimali gerçekleştireceklerini düşünüyorum. Bu konu da da en büyük iş taraftara düşüyor. Antalyaspor maçında stad tıklım tıklım olmalı,futbolculara yalnız değilsiniz mesajı verilmeli. Eğer taraftar iyi olursa biz Antalyayı bunca eksiğe rağmen sahadan sileriz. Bence eksikler olmasına ragmen onların yerine oynayacak oyuncular da o karakter,o hırs var. [/B]
|
[QUOTE=33sivasli58;885973][B]Antalyaspor maçı için iki ihtimal var. Birincisi Galatasaray maçının etkileri devam edecek ve takım eksiklerinde etkisiyle düşüşe geçecek. İkincisi de Galatasaray maçında hakem bozuntusunun yaptığı adaletsizliğe karşı daha bir hırsla mücadele edip,bizi böyle masa başı oyunlarla yıldıramazsınız biz Yiğidoyuz mesajı verilecek. Ben Roberto Carlos'un öğrencilerinin ikinci ihtimali gerçekleştireceklerini düşünüyorum. Bu konu da da en büyük iş taraftara düşüyor. Antalyaspor maçında stad tıklım tıklım olmalı,futbolculara yalnız değilsiniz mesajı verilmeli. Eğer taraftar iyi olursa biz Antalyayı bunca eksiğe rağmen sahadan sileriz. Bence eksikler olmasına ragmen onların yerine oynayacak oyuncular da o karakter,o hırs var. [/B][/QUOTE]
Ne demek kardes dususe gecmek lafini birak Allah askina ne dediginin farkinda misin. Halis itinin yuzunden dusecek takimmi bu takim ? Bir sikeci serefsiz altisaray yuzunden hedefimizden mi olalim ?? Buraya kadar getirdik o bundan 3 yil once oynadigimiz sampiyonluk havasini aldik simsi pes mi edelim ?? |
[QUOTE=UltraYigido58;885974]Ne demek kardes dususe gecmek lafini birak Allah askina ne dediginin farkinda misin.
Halis itinin yuzunden dusecek takimmi bu takim ? Bir sikeci serefsiz altisaray yuzunden hedefimizden mi olalim ?? Buraya kadar getirdik o bundan 3 yil once oynadigimiz sampiyonluk havasini aldik simsi pes mi edelim ??[/QUOTE] Kardeşim ben iki ihtimal var ama ikincisi olacak dedim. Yazımı lütfen düzgün oku ondan sonra yorum yap! |
Ikinci ihtimalini okudum merak etme.
Ben sadece senin ilk ihtimaline deyindim ve cok sacma buldum ilk ihtimalini !!!! |
[QUOTE=33sivasli58;885975]Kardeşim ben iki ihtimal var ama ikincisi olacak dedim. Yazımı lütfen düzgün oku ondan sonra yorum yap![/QUOTE]
Ikinci ihtimalini okudum merak etme.Ben sadece senin ilk ihtimaline deyindim ve cok sacma buldum ilk ihtimalini !!!! |
Ben bu defa bir aksilik olmazsa maci cok farkli alacagimiza inaniyorum insallah Adam gibi Adam bir hakem olurda bizde oyunumuzu rahat oynariz ve maca güzellik katariz artik bu hakemler kurulu biraz insafa gelmeli olur olmaz her seye kart cikaran hakemleri uyarmali tarafsizligi korumali bu memleket hepimizin büyük Kücük takim ayirimi kalk mali yoksa bu seklile hic tad vermiyor Türk futbolu.
|
yeneriz aynı hakemi versin federesyon ********
|
gs maçinda her ne olduysa oldu geçmis'te kaldi unutmaliyiz ve antalya maçina odaklanip kazanmaliyiz !
|
Cicinho'nun yokluğunu çok aramayız umarım bu maç.
Göbekte bence Navratil daha iyi performans sergilemişti geçen maçlarda. Onun oynaması iyi olacak bu maç. Ümit Kurt ise artık cezası bitse bile kulübede kalmalı çok yavaş bu sezon göbekten çok adam kaçırıyor. Murat Akça'ya şans verilmeli onun yerine. Kadir cezalı mı bilmiyorum eğer cezalı ise yerine Hakan oynamalı. Kendisini aratmaz hem daha iyide performans sergiler. [B]Devre arasında kesinlikle 3 bölgeye de transfer yapmalıyız: [/B] [B]Defans:[/B] İbrahim Toraman(her ne kadar bu isme itiraz etsekte en önemli isim kendisi) ve Giray Kaçar ikilisinden biri alınsa defans çok sağlam olur. [B]Orta saha göbek:[/B] ? [B]Forvet:[/B] Semih Şentürk veya Necati Ateş Grosicki ve Regnifo gönderilirse ortasa göbek için yabancı bir isim düşünülebilir. [B]Maç tahminim:[/B] Sivasspor 2-1 Antalyaspor |
***takımımızda mor el düşük bu nedenle tribünde boş bir koltuk dahi bırakmamız gerekir yani taraftarımızla 3 puanı almamız gerekir.
|
gs maçının hırsıyla bol gollu bir galibiyet almalıyız ki hem tff hem hakemler hemde emek hırsızı futbolculara cevabımızı vermiş olmalıyız.
|
O hakem müsfetdesinin yüzünden kimse karamsarlıga kapilmasın bu takım yine ALLAH'ın izniylen galibiyet serisine devam edecek. Yiğit düşer ama yerde kalmaz hemen kalkar toparlanir bizde ayaklanıp yine şampiyonluk mücadelesine devam
Şampıyonluk Fb,Sivasspor ve kasımpaşa arasındadir oynanan futbol bunu gösteriyor |
banko kAZANIRIZ
|
Ligin ilk yarısı tamamlanmasına 5 hafta kaldı. Önce kalan maçlarımıza bakalım ve ilk yarı sonucunda alabileceğimiz toplam puana göre sezon sonu hedeflerimizin neresinde oluruz onu tahmin etmeye çalışalım.
Kalan maçlarımız: Sivas - Antalya Bjk - Sivas Sivas - Rize Akhisar - Sivas Sivas - Karabük Bizim için yukarıdaki beş maç içerisinde en zorlu maç ve eşik maçı Antalya olacak. İlk 11'in kadrolu 3-4 elemanı olmayacak. Yedeklerin gerçekten yeterli ve hazır olup olmadıklarını bu maç ile görmüş olacağız. Antalya maçı çok kritik bir maç, çünkü bu zorlu koşullar altında Antalya'yı yendiğimiz takdirde kalan 4 maç için önümüz tamamen açılır. Bu kadar eksik gedikle bu kritik maçı kazasız atlatırsak, kalan maçların her birisinde sahaya iddialı ve üç puana çıkacak takım Sivasspor olacaktır. Beşiktaş'tan puan alma konusunda sıkıntımız yok zaten, bir puan alıp gelsek bile iyidir. Evimizde Rize'yi ve Karabük'ü bu futbolumuzla rahat geçeriz. Akhisar deplasmanında ise yine oynadığımız futbola güvenerek neden üç puan olmasın diyorum. Kısaca kalan beş maçtan en kötü ihtimalle 9 puanla ayrılırız. İçerideki maçlarda sıkıntı olmayacağını düşünüyorum, içeride üç galibiyet ve dışarıda bir beraberlik ve bir mağlubiyetle ayrıldığımızı düşünsek bu 10 puan yapar ki ilk yarıyı 32 puanla kapatmış oluruz. 32 puan demek ne demek? Çok şey demek! Bir defa herhangi bir iyileştirmeye gitmeden sadece mevcut kadro ve performans korunsa ve ikinci devre de böyle oynarsak Avrupa garanti demek. Bu önemli, çünkü sezon başı koyduğumuz hedefin ilk aşamasını başarıyla tamamlamışız demektir. Eğer kalan maçlarda evimizde üç galibiyet ve deplasmanda bir yenilgi ve bir galibiyet alıp, ilk yarıyı 34 puan ile kapatırsak, bu da Sivassporumuzun sezon sonuna kadar şampiyonluk potası içerisinde olması demektir. İlk yarıyı 34 puanla kapatıp, ikinci yarıyı hiç transfer yapmadan ve performansta iyileştirmeye gitmeden devam ettirsek, sezon sonu 68 puan yapar ki, bu da zaten şampiyonluk potası anlamına geliyor. İkinci yarı için işimizin daha kolay olduğunu düşünüyorum, Fb, Gs, Bjk ve Trabzon gibi ilk 4 ve şampiyonluk için yarıştığımız bütün rakiplerimizi evimizde ağırlayacağız. Bu adamlara Sivas'ta vuracağımız darbeler elbette çok öldürücü ve kritik olacak. Gs'yi yarış dışına TT Arena'da itemedik ama inşallah Sivas'ta onları bu yarışın dışına atacağız. Özetle 32-34 puan bandına yürüyüşte Antalya maçı bizim için üç puan dışında hiç bir seçeneğin kabul edilemeyeceği bir maç. İnşallah kazasız belasız atlatırız. Eksiklerimiz var ama defansın göbeğinde Navratil-Murat ikilisi sağda Abdurrahman'ın üstün performans göstereceklerine inanıyorum. Onlar bugünler için varlar. Bu maçlar kendileri için de fırsat. Ayrıca Ziya'nın dönüşünü de unutmayalım. ------------Korcan------------- Abdurrahman-Navratil-Murat-Ziya Burhan-Mehdi-Atıf-Adem-Aydın ------------Djebbur------------ Şu 11'in çıkıp canavar gibi oynamayacağını kim iddia edebilir. Bu hafta tekrardan Türkiye'ye gücümüzü göstereceğiz. |
geçen yılın şampiyon takımı 12.hafta sonunda geçen yıl 22 puandaydı.
biz de bu yıl 12.hafta sonunda 22 puandayız ve ligde fb den sonra en iyi futbolu oynayan takımız... fb şike davasından dolayı şampiyon olsa bile avrupaya gidemeyecek,eğer ligi 2.sıradA Bitirirsek doğrudan şampiyonlar ligine gideriz... gs maçını bir kenara bırakırsak antalya maçında olumlu futbolumuza devam edersek ve devre arasında çok sağlam bir yabancı önlibero ile kesici defans stoper alırsak hayal değil şampiyonlar liginde olabiliriz.:) |
Çok eksik var. Bu eksikleri tek kapatacak taraftar olacaktır
|
[QUOTE=sivastatlıbelam;886022]geçen yılın şampiyon takımı 12.hafta sonunda geçen yıl 22 puandaydı.
biz de bu yıl 12.hafta sonunda 22 puandayız ve ligde fb den sonra en iyi futbolu oynayan takımız... fb şike davasından dolayı şampiyon olsa bile avrupaya gidemeyecek,eğer ligi 2.sıradA Bitirirsek doğrudan şampiyonlar ligine gideriz... gs maçını bir kenara bırakırsak antalya maçında olumlu futbolumuza devam edersek ve devre arasında çok sağlam bir yabancı önlibero ile kesici defans stoper alırsak hayal değil şampiyonlar liginde olabiliriz.:)[/QUOTE] Fener topmu oynuyor biz daha iyiz !!!! |
[B]Defansta adam eksik Halisi cagiralim[/B]
|
Bizim Antalya ile oynadığımız bu hafta, ilk beş için mücadele ettiğimiz rakiplerimizin birbirleriyle maçları var:
Fenerbahçe-Beşiktaş ve Kasımpaşa-Galatasaray Antalya maçında alınacak galibiyet 3 puan değil 7-8 puan anlamına gelecek. Hele hele biz galip gelir ve bu iki maç da berabere biterse aldığımız puanın değeri tam 11 puan olur. Antalya maçı her açıdan çok kritik bir mücadele. Çok iyi hazırlanmamız lazım. |
4 cezalımız var.
Antalya bize ters gelen bir rakip. Moraller bozuk. 1-0 olsun bizim olsun denecek bir maç, çok zor maç ... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:51. |