![]() |
Giray Sivasspor Yolunda
Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan ve yeni mukaveleyi henüz imzalamayan Giray Kaçar'la da yollar ayrılacak. Formda olmasına rağmen kendisine ilk 11'de şans bulamayan Giray, bazı maçlarda da ilk 18'e alınmadı. Tecrübeli futbolcu bir dönem sözleşme yenilemediği için kadro dışı bırakılacaktı. Ancak Mustafa Reşit Akçay'In isteği ile bu karardan vazgeçildi. Giray'ın talipleri arasında Galatasaray, Rizespor ve Sivasspor bulunuyor. Batuhan ise Şanlıurfaspor ile büyük ölçüde anlaştı.
KAYNAK: [url]http://skorer.milliyet.com.tr/iste-volkan-sen-in-yeni-takimi-/bursaspor-trabzonspor/detay/1800843/default.htm[/url] |
Cevap: Giray ve Batuhan yolcu
Şu anda önceliğimiz santfor diye düşünüyorum. Giray'ın bize uyacağını sanmıyorum. Haberin de gerçek olduğunu düşünmüyorum.
|
[B]Giray bizde iş yapacaktır.Defansta canla başla mücadele eden ve en önemli özelliği Türk alternatif oyuncu.[/B]
|
[QUOTE=HOLYWOOD HOGAN;887118]Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan ve yeni mukaveleyi henüz imzalamayan Giray Kaçar'la da yollar ayrılacak. Formda olmasına rağmen kendisine ilk 11'de şans bulamayan Giray, bazı maçlarda da ilk 18'e alınmadı. Tecrübeli futbolcu bir dönem sözleşme yenilemediği için kadro dışı bırakılacaktı. Ancak Mustafa Reşit Akçay'In isteği ile bu karardan vazgeçildi. Giray'ın talipleri arasında Galatasaray, Rizespor ve Sivasspor bulunuyor. Batuhan ise Şanlıurfaspor ile büyük ölçüde anlaştı.
KAYNAK: [url]http://skorer.milliyet.com.tr/iste-volkan-sen-in-yeni-takimi-/bursaspor-trabzonspor/detay/1800843/default.htm[/url][/QUOTE] giraydan iyi yedek olur mesale antalya macinda lazimdi, umit ve da costa yoktu ... umit ve costa sert oyunu cok seviyiorlar ve kirmizi kart yemeleri nerdeyse 3 macta 1 kere... giray lazim olabilir |
giray murat icin iyi alternatif olur. muratta ne yapacagini bilmiyorsun her an bisey olabilir onda onun icin girayi alsak iyi olur bizim icin
|
bence gelecekse trabzonlu giray değil İbrahim toraman gelmeli gördük kara muratı ankaragücü elazığspor antalya maçlarında onun için ibrahim toramanın gelmesine karşıydım yapmış olduğu hareketlerden dolayı fakat son maçta murat akçanın defansı yıldırdı beni ümittin alternatif olur İbrahimlede Mecnun başkan konuşmalı Sen Sivaslısın buranın çoçuğusun buraya hizmet yapmadan futbolu bitirirsen Daha asla SİVASSPOR taraftarları seni affetmez vede hep bjkde yapmış olduğu hareketlerden dolayı hatırlanırsın diyip Anlaşma yapılmalı
Şart oldu İbrahim toraman transferi... |
[B]Gelirse Murat Akcayi gönderelim Giray kesinlikle is yapacaktir[/B]
|
SORUNLU BİR BATUHANA HAYIR
AMA GİRAY VE DA COSTA İYİ BİR İKİLİ OLUR;) |
Defansa ve Forvete birde ortasaha oyuncusuna ihtiyacımız var ama ilk öncelik defans değil çünkü 4 oyuncunun hatta 5 oyuncumuzun hemde hep defansif anlamda çöküntüye uğrayacağı maç milyonda bir gelir tabi Giray gibi bir futbolcuyu hemde Türk futbolcuysa kaçırmamak gerekir. Ortasaha yabancı olacak forvet hakkında şuan nasıl bir durum yol izlenecek merak ediyorum doğrusu.
|
Trabzondan oyuncu alınmasına şiddetle (Richter ölçeğine göre 8,5) karşıyım... Özellikle sağlık sorunları olanlara daha da karşıyım. Biri kafadan hasta diğeri kalpden...
|
Giray bize iyi bir yedek olur Costa cok saglam fakat cok kirmizi yiyor
|
Giray çok karakterli iyi bir oyuncu ama sağlık sorunu nedeniyle alınmasını doğru bulmuyorum
|
Bize lazım oyuncular HOLMEN,YİĞİT ve SEMİH
|
Değerli arkadaşlar ,
Bazı takımlar randıman alamadıkları futbolcularla yollarını ayırmak istediklerinde ayrılacağı takıma bu güne kadar ne vermiş te bize ne verecek diye düşünmeden hemen ''aman biz alalım'' zihniyeti ile talip olunuyor ne Giray'ın ne de Batuhan'ın sivassporumuza bir katkısı olamaz .. Lütfen her serbest bırakılana tabir caizse salça olmayalım , herhalde Carlos'ta Murat Erdoğan'da en az sizler kadar piyasayı ve futbolcuları tanıyordur.. |
Bizim için önce ahlak daha önemli. Giray Bulak neyse dersem dahi, Batuhan mııııııı? sakın ha sakın ha sakınnnnnnnnnnnnnnn
Batuhan ahlak çöküntüsüne uğramış, ne idüğü belirsiz ahlak yoksunu birisi, onun Sivasspor değil Sivastada işi olmamalı. |
toroman bu şehrin çocugu artık taraftarla barışıp sivassporumuza transfer olmalı
|
[QUOTE=bahbaba58;887126]bence gelecekse trabzonlu giray değil İbrahim toraman gelmeli gördük kara muratı ankaragücü elazığspor antalya maçlarında onun için ibrahim toramanın gelmesine karşıydım yapmış olduğu hareketlerden dolayı fakat son maçta murat akçanın defansı yıldırdı beni ümittin alternatif olur İbrahimlede Mecnun başkan konuşmalı Sen Sivaslısın buranın çoçuğusun buraya hizmet yapmadan futbolu bitirirsen Daha asla SİVASSPOR taraftarları seni affetmez vede hep bjkde yapmış olduğu hareketlerden dolayı hatırlanırsın diyip Anlaşma yapılmalı
Şart oldu İbrahim toraman transferi...[/QUOTE] ben katılmıyorum toraman o şansını tüm sivas maçlarında vede 58 nolu formayı çıkararak kaybetti.onu ne yönetim nede taraftar ister ben şahsen istemiyorum murat 5 toraman yapar.genç topçu elbet hataları olacak ama gelecek vadeden bir oyuncu.bize acilen forvet lazım . |
Cevap: Giray Sivasspor Yolunda
Trabzonda oynatılmadığı gerekçesiyle sözleşme yenilemeyen adamı nasıl yedek olarak alacağız acaba :D
|
Eskimis futbolcularin pesini birakalim ne giray nede Ibrahim bize gelmezler gelselerde uzun Zaman oynayamazlar biz daha genc ve aktif olanini bulalim parayi verdinmi herkes kosa kosa geliyor bahanelerin arkasina siginmayalim birazda elimizi imkanlara göre bol tutalim ucuz etin yahnisi yenmiyor ikincisi tanimadigimiz oyunculari asla almayalim örnek rengiffo utaka biz uzun yolculuga cikacakmis gibi takim kuralim bugünle yarinla kisa mesafe ile olmuyor.
|
Biz inaniyoruzki Yigido istenen yere gelecek kim ne yaparsa yapsin oyunlarini bozacagiz yeterki takimimiza destek olalim ve sabirla yolumuza devam edelim hemen olur olmaz ümitsizlige kapilmayalim bu bir oyun kurali kayipda olur kazanmada bize düsen azimle vakarla ilerlemek ve desdeklemek.
|
Yahu ellerin eskisine mi kaldık arkadaşlar!Bu bizim Ümit var ya hani 20li yaşlardaki cengaver stoperimiz ;10 tane Giray ,5 tane Toraman eder.:rolleyes:
|
ikisi de yaramaz bu saatten sonra
Giray alındı diye ümit yedeğe çekilirse çok büyük bi hata yapmış oluruz Yani giray yedek olmayı kabul edecekse buyursun gelsin Tüm defansimizin oynayamadığı antalya maçından sonra bu haberin çıkması çok manidar Kalp problemi ne durumda hiç bilmiyoruz Batuhana gelince tribünde oturmaya razı olsa bile alınmamalı Takım içi huzuru bozar 2. Sercan vakası olur Hem zaten sivasta ona göre mekanlar yok |
giray kimi kesecek diyosununz zaten costa 2 maçta 1 kırmızı görüyo bizde rahatlıkla oynar giray
|
nerden duyum aldınızda adamı hemen sivasspora transfer ettiniz
|
Ümit'e hemen kesip atanlar ne düsünüyor anlamis degilim?? Ümit hem genc, potansiyeli yüksek ve cok'ta güzel oynayan bir oyuncu!
|
Defansimiz zayif yedek oyunculara ihtiyac var toraman ve giray takimda iyi yedek olurlar toriman 58 giymemesine kizmis olabiliriz ama herseye ragmen hem sivasli hemde iyi oyncu bizim yedek kulubesini guclendirirler Profosyonel olunmali bence toroman 58 giymediyse kendi tercihidir bunlara takilmaya gerek yok ..
|
[QUOTE=rezi;887170]Bize lazım oyuncular HOLMEN,YİĞİT ve SEMİH[/QUOTE]
aynen katılıyorum |
***takıma sadece 2 transfer yeterli holmen ve iyi bir golcu alınmalı . tabiki bir macta 4 kırmızı almazsak.
|
Çok karakterli bi insan olduğunu biliyorum...Sivasta mükemmel işler yapacağınada eminim...
|
[QUOTE=rezi;887170]Bize lazım oyuncular HOLMEN,YİĞİT ve SEMİH[/QUOTE]
gardaş hangi yiğit |
[QUOTE=migroArmis;887296]Çok karakterli bi insan olduğunu biliyorum...Sivasta mükemmel işler yapacağınada eminim...[/QUOTE]
Serdar Aziz'i GS' ya verecekmişsiniz onun yerine Giray size yakışır.:D |
En iyi yerli stoperlerden birisi (çok iyi olduğundan değil ama yerli stoper kalitesi çok düşük) Bu oyuncu GS FB BJK kadrosuna da girebilecek birisi özellikle yerli sınırlamasının olduğu bu dönemde TS'nin onu gerçekten yolluyacağını sanmam. Ama çok büyük paralar istemeyecekse takımımızda yer alabilecek birisi bence. Ama hem büyük para isteme olasılığı hem başka takımların devrede olacağı hem de bizim birinci önceliğimizin stoper transferi olmayacağını düşündüğümden gerçekleşmesini çok zor olarak görüyorum
|
Giray efendi çocuk anarşist trabzonlu kafası yok bu adamda bence gelmesinde fayda var kesinlikle. Bkz: Ümit, Costa yok Navratil, Murat'la olacak iş değil. Hem alternatif hem 11 düşünülebilir.
|
Her tarafta giray haberleri gecmeye basladi .Ya anlasma bitmek uzere yada bitti hadi hayirlis
|
[QUOTE=Ferhat06;887311]Serdar Aziz'i GS' ya verecekmişsiniz onun yerine Giray size yakışır.:D[/QUOTE]
Serdarın çocukluğunuda babasınıda çok iyi bilirim...Bursaspor vermeıkce Bursanın 2 metre dışına çıkmazlar .Harbi gerçek Bursasporludurlar.Parayla pullada işi olmaz ..Babasının boş mukaveleye ısteiğiniz kadar imza atmaya hazırız dediklerini kulaklarımla duydum...Ama profosyonelikte her şey var...Hayırlısı olsun... |
[QUOTE=migroArmis;887347]Serdarın çocukluğunuda babasınıda çok iyi bilirim...Bursaspor vermeıkce Bursanın 2 metre dışına çıkmazlar .Harbi gerçek Bursasporludurlar.Parayla pullada işi olmaz ..Babasının boş mukaveleye ısteiğiniz kadar imza atmaya hazırız dediklerini kulaklarımla duydum...Ama profosyonelikte her şey var...Hayırlısı olsun...[/QUOTE]
BURSASPOr KAN KAYBEDİYOR,şampiyon olduğu sezon fener gol atmasın diye radyo başında tırnaklarımı yediğimi hatırlıyorum ve bursasporun şampiyonluğu sonrası evde dans etmiştim. ama şimdi ne oldu bu takıma böyle,batalla gitti,oynanan futbol hiç umut vermiyor,bursaspor yeniden bir devrim yapmalı bence,iyi oyunculara ihtiyacı var |
[QUOTE=sivastatlıbelam;887349]BURSASPOr KAN KAYBEDİYOR,şampiyon olduğu sezon fener gol atmasın diye radyo başında tırnaklarımı yediğimi hatırlıyorum ve bursasporun şampiyonluğu sonrası evde dans etmiştim.
ama şimdi ne oldu bu takıma böyle,batalla gitti,oynanan futbol hiç umut vermiyor,bursaspor yeniden bir devrim yapmalı bence,iyi oyunculara ihtiyacı var[/QUOTE] Bursaspora ilginiz yorumlarınız beni mutlu etti...Fakat konu başlığı ve forum formatımız Bursasporu konuşmak için uygun değil...Ama cevaben yorumunuza katılıyorum Bursaspor ssandığınızdanda kötü...Gerek yönetim gerekse oynana futbol bunun işareti...Bu yıl ligin dibinin en büyük adayı Bursaspordur...Bunuda hakediyorlar..Birileri bunlara bi zamanlar şampiyon olduklarını hatırlatması lazım ...Bunlar hala bir şeyleri anlaymamışlar...Teşekkür ederim ilginiz için.... |
[B]Sivasspor Sportif Direktörü Murat Erdoğan Trabzonspor'un defans oyuncusu Giray Kaçar’la ilgilenmediklerini açıkladı.[/B]
|
yanılmıyorsam giray bir rahatsızlık geçirmişti sonra eski formuna daha ulaşamadı yoksa trabzon kolay kolay gözden çıkarmazdı eğer alınacaksa dikkatle incelenmesi gerekir.
|
Kanal58'de yayınlanan Sporaktifte Mustafa Ateş Murat Erdoğan İle telefon bağlantısı yaptı. Trabzonsporlu Giray'ın transferini düşünüp düşünmediklerini Sivasspor Kulübü Sportif Direktörü Murat Erdoğan'a sordu.Erdoğan net konuştu. "Giray Kaçar’la ilgilenmiyouz."
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:37. |