![]() |
2013-2014 Ara transfer sezonu
[B]2013-2014 Ara Transfer Sezonu ve Önerileriniz[/B]
[B]Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan futbolcular; Murat Akça Jakub Navratil Eren Aydın Adem Koçak Kamil Grosiscki Aydın Karabulut Cihan Özkara Rafik Djebbour Ara transfer sezonunda kulübün takıma ne gibi takviyeler yapacağı ve sezon sonunda sözleşmesi bitrecek olan futbolcularla sözleşme yenilemesine gidip gitmeyeceği merak konusu [/B] |
Cevap: 2013-2014 Ara transfer sezonu
Aydın ve Adem kesin kalmalı!
Gerisi teferruattır! |
[B]Aydin Karabulut , Kamil Grosicki , Adem Kocak ve bana göre Djebbour kesin kalmali!!!!!
[/B] |
[QUOTE=keko 58;887285][B]Aydin Karabulut , Kamil Grosicki , Adem Kocak ve bana göre Djebbour kesin kalmali!!!!!
[/B][/QUOTE] digerleri tamamda grosickiyi napcaz adam oturdugu yerden para kazanıyo hemde bizde kalmak istemiyo |
[B]grosicki kalmak istemeyecektir zaten onun dışında aydın ve adem kalmalı djebbur da bonserbşsşyle alınmalı bence[/B]
|
Sadece aydin kalsin gerisi bir cacik etmez.
Bunu izleyerek gordum kimse itiraz etmesin lutfen. |
[B]Murat Akça
Jakub Navratil Eren Aydın Cihan Özkara Bu isimlerin Sivasspor icin yeterli oldugunu düsünmüyorum o yüzden devre arasi satilsinki sezon sonu yine bedavaya gitmesinler.. Adem Koçak Takimin ideal 11'inden. Daha iyisi alinmayacaksa kalmasini isterim.. Kamil Grosicki Sorunlu tembel futbolcumuz istese burdan avrupanin önemli liglerindeki önemli takimlara transfer olabilir bize büyük para kazandirabilirdi ama istemiyor.. O yüzden devre arasi son sansimiz yolladik yolladik, yollamazsak bir kazik daha yemis olacagiz.. Aydın Karabulut Kontratinin mutlaka uzatilmasini isterim..hem genc hemde Sivasspora gelmis en yüksek dribling potansiyeli olan oyuncudur kendisi...Ayrica bu kadar kisa sürede milli takima cagirilmasi kalitesinin bir göstergisidir..Türk ve daha da önemlisi Sivasli bir oyuncumuz varken, satmak cok büyük yanlis olur.. Yildizini dahada parlatip satmak en mantiklisi Rafik Djebbour Zaten suan kiralik forma giyiyor sezon sonunda performansina göre degerlendirilmeli[/B] |
Grosicki sezon sonunda elden kacmadan ara sezonda satılmalı diye düşünüyorum
|
baskanimiz carlos ve murat erdogan grosickiyle masaya oturup anlasmalilar...böyle bir oyuncu daha bulamayiz. kamili tek riza hoca küstürdu adamda tembellik felan yok tek riza onun morelini bozdu. kamilin performansi sakatliktan dolayi düstügünü inanmiyorum. öyle performans düsüklügü sakatliktan olmaz.benim düsüncem riza hoca kamili küstürdu carlos hocada dogru sans vermedi.
|
Forvette hızlı adama ihtiyaç var ne yazıkki Baliliden sonra hızlı hücum oyuncumuz pek olmadı ben Bilicin kadroda düşünmediği Holosko derdimize derman olur diye düşünüyorum.
|
abderazak hamdallah diyorum eski göz ağrımız hızlı bu olmazsa takım arkadaşı leke james olsun orta sahaya mohamed sissoko sammir veya holmen isimlerinden biri olabilir ayrıca holosko da bizim için iyi olabilir defansa da sol ve sağ beke alternatif alınmalı defansın ortasına da bir futbolcu alınmalı sol sağ bek ve defans ortası için benim önerim hakan arslan ve ümit nasıl bulunduysa transfer edildiyse aynı şekilde futbolcular bulmalıyız ve almalıyız
|
şu UTAKA gitsinde başkada kim giderse gitsin adam bu takımda nasıl yer buluyor anlamıyorum. bu adam 5 para atmez. 3.ligde bile oynayamaz ne hikmetse bizim takımda ilk 11 de . bu adam oynadığı zaman takım resmen 10 kişiyle sahaya çıkıyor ya
|
Aydin Adem ve nazli edali kamil Refik kalmali diyerleri ara transferde gönderilmeli ki sezonsonunda poreblem cikarmamalilar gidenlerin yerine iyi birer oyuncu alinmali tabiki bütceye dokunacak ama ileride kendini amorti edecek oyuncular olmali .
|
Defansta giray ve I.toraman olmazsa olmaz ikiside yedekte bekleye razi olacak tabi
Ama girayda isik var toraman ve umitten 1 adim onde gibi duruyor firma savasi olur birazda Suratli yerli veya yabanci sag acik Holmen birde turk alternatif olabilir cunku orta sahadan ileriye top goturecek bir atif var.. Son vuruslari iyi bir forvete ihtiyacimiz var (eto mutis olur olmassa tecrubeli bir isim olmali yildiz olmasi sart ) Ilk yari icin bence bu transferler sart Sozlesmesi bitenler icinde ise murat ve cihan a alici varsa satilabilir ayrica abdulkadir de yine kiralik verilebilir veya takasa h.arslan gibi birisi alinabilir 2.ligden Carlos gerekeni yapar ona guveniyorum.. |
forvete hücum hattına tek bir isim var MOHAMMED SALAH...GELİRSE HARİKA OLUR.
|
keske alabilsek elazidan serdar gurler,antalyadan Emrah bassam,fenerden Holmen,bjk dan holosko ve sezer ozturk gs den yekta
|
eren,kamil,cihan,refik,utaka,renrifo,abdurrahman kesin gitmeli
aydın ve adem kalmalı murat ve abdulkadir kiraya verilmeli devre arası golcü,orta saha,sağ ve solbek mutlaka alınmalı bulabilirsek tabi.. |
murat antalya maçını kaybetmemize rağmen o maçta iyi oynadığını düşünüyorum biraz daha zamana ihtiyacı var ileri hücum bölgesine hızlı araya kaçabilecek futbolcuya ihtiyacımız var yönetimin önceliği bu mevkii olmalı
|
refik takıma adapte olamadı kamilin aklı hep gitmekten yana yabancı kontenjanı için kamil ara sezonda satılmalı yerine takıma fayda sağlayabilecek genç ve hızlı adam alınmalı
|
2014 ARA TRANSFER
Brezilyalı hocanın, sportif direktör Murat Erdoğan’dan ara transfer dönemine kadar kadroya katılabilecek yerli isimler hakkında detaylı bir rapor istediği öğrenildi. Başarılı teknik adam, özellikle kurmaylarından Ziraat Türkiye Kupası’ndaki ve PTT 1. Lig’deki maçların yakından takip edilmesini istediği belirtildi.(FANATİK GAZATESİ)
CARLOS HOCA yerli isim istiyor ise,forvet hattına transfer şart.Forvet hattına rize sporda oynayan teyfik köse'yi alabilirz.Mehdi gibi mücadeleci, enerjisi bitMeyen kaliteli bir oyuncu.Hem kadir ,burhan,cicinho,rafik gibi isimlerle uyu içinde oynaybilir.Bizim sistemimize kesinlikle uyabilecek biri olursa harika olurla yetkililere duyrulur............... Orta sahamıza ise Fenarbahçe kulübünde oynayan S.Holmen harika olur, sivas taraftarının'da istediği bir isim.Ama gerek süper lig gerek başka lig'ten isteyeni çok olduğunda fenerbahçe fiyatta artırıma gidebilir.Eyer sivasspor isteyip'te alamaz ise,yerli oyuculardan yekta kurtuluş veya özer hurmacı olabilir.Defans hattına ise giray kaçar süper olur.Forvet oyuncuların korkulu rüyası olurlar costa veya ümitle.Serdar kesimalın ise çok eksikleri olmasına rağmen fenerbahçe'den fazla para vermeden alıp yedek kulübesini sağlalaştırabilirz.Eski serdar olup gücüne kavuşunca ilk onbir'in vazgeçilmez ismi olabilir.Kale hattına transfere gerek yok korcanla çıkacağımız maçlar'da kale sağlamda oluyor zaten.Ama carlos hoca transfer uygun görür ise ufuk ceylan alınabilir.İç transferde ise atıf'ın satılaması gerekir her nekadar verirlerse versinler devra arasında atıfın yerini dolduramayız.Yerli transferde bu isimler harika olur.Yabancı transferde ise batalla iyi olur hatta bomba gibi olur...... ANKARADAN SEVGİLERLE İYİ AKŞAMLAR... SEVGİLİ YİĞİDOLAR YORUMLARINIZI BEKLİYORUM VE TRASFER ÖNERİLERİNİZİDE......:):) |
Cevap: 2014 ARA TRANSFER
KUSURA BAKMAYIN KALVYE BOZUK BAZI HARFLER YOK
|
Yabancı transferlerde bu isimler alınırsa SİVASSPORUMUZ adına süper transferler olur bana göre
IBINI ISEİ Abderazzak Jadid Mohamed El Gabas Yıldız oyuncular isim yapmış oyuncular pek önemli değildir yeterki takıma katkıları olsun yeter bu söylediğim isimler değerlendirilebilir ...... |
Aynı öneriye devam bu adam bizde çok iş yapar.Porto'dan satın alma opsiyonlu kiralık alabiliriz.
[B]Nabil Ghilas[/B] |
Kaleciye ihtiyaç yok.Bizim kaleciler hepsinden iyi.Ayrıca bu saydıkların bana biraz hayalci geldi.
|
[QUOTE=Turan 59;887806]Kaleciye ihtiyaç yok.Bizim kaleciler hepsinden iyi.Ayrıca bu saydıkların bana biraz hayalci geldi.[/QUOTE]
Kaleciler iyi diyorsunuzda,gerçekten Korcan`da yan toplarda zayıf.Son Antalya maçında bile bu gözüktü.Antalya bir gol atmıştı o gol ofsayttı,o pozisyona dikkat etmek gerek.Gerçekten Borjan`da Korcan`da yan toplarda iyi değiller. |
Daha real haber..
|
benim anlamadigim bir konu var lütfen biri bana anlatsin.
Anlamadigim konu su: Rengifo gitti, grosickide gidecek ve böylece 2 yabanci oyuncumuz gitmis olacak. Bildiginiz üzere de Hocamiz dünya Markasi Carlos. Neden hala türkiye liginden oyuncu alma cabasindalar ? Carlos grosicki ve rengifonun yerine neden Brezilyadan oyuncu takip edip teklif götürmüyor ?? Sizce bu daha mantikli degil mi ? Santrafora Tevfik köse yerine Brezilyada maaliyeti düsük ne kadar kaliteli futbolcular var mesela Tevfik kim ???? hayatimda tanimam etmem onu ayrica bu futbolcu nereye kadar faydali olabilir ?? Takimimiz avrupaya gitse yeterli olmaz bu futbolcu. Kisaca giden yabanci futbolcularimizin yerine Carlos neden Brezilyayaq yönelmiyor ??? |
[QUOTE=Turan 59;887806]Kaleciye ihtiyaç yok.Bizim kaleciler hepsinden iyi.Ayrıca bu saydıkların bana biraz hayalci geldi.[/QUOTE]
senin bu yaptığın saygısızlık sivası kümseektir ona bakarsan carlosta hayaldi noldu |
[QUOTE=06batu58;887813]senin bu yaptığın saygısızlık sivası kümseektir ona bakarsan carlosta hayaldi noldu[/QUOTE]
küçümsemek bozuk :mad::mad: |
forvet alalımda iyisinden o bile bizim için çok etkili olur
|
Teknik kadronun işi takıma faydalı olacak futbolcuları bulmaktır bırakalım işlerini yapsınlar bunun için para alıyorlar taraftar olarak bizde vazifemizi yapıp stadyumu doldurarak takıma destek olalım
|
Benim Önerilerim: tanidigimiz isim Abderrazak Hamdallah: suan iyi formda gibi görünüyor 31 macta 19 gol 10 asist.....
Youssef Msakni: Bence cok klas bir futbolcu, 2.atifimiz olur diye düsünüyorum,videosunu izleyin tavsiye ediyorum ;) |
iniestanin veya xavinin kücük kardesi varmi varsa hemen alalim ;))
|
[QUOTE=sivastatlıbelam;887346]forvete hücum hattına tek bir isim var MOHAMMED SALAH...GELİRSE HARİKA OLUR.[/QUOTE]
Hacı Abi Be Onu Bize Vermezler teknik Bir forvet Ama Maliyeti yüksek olur imkansız gibi bişey |
şuan kasımpaşada olan özer hurmacı kadro dışı alsak iyi bir transfer olur
|
[QUOTE=34yigido34;887913]şuan kasımpaşada olan özer hurmacı kadro dışı alsak iyi bir transfer olur[/QUOTE]
gercekten iyi olur sana katiliyorum bu oyuncu bizim takima guc katar |
Gaziantep'te ayrılık
Gaziantepspor ile sezon başında bir yıllık sözleşme imzalayan Uğur Kavuk kulüpten ayrıldı. Daha önce yapılan görüşmelerde taraflar karşılıklı olarak anlaşırken, sözleşme dün resmen feshedildi. İstanbul Belediye, Antalya ve Sivasspor gibi takımların uzun yıllar formasını giyen tecrübeli sağ bek için birçok Anadolu kulübünün teklif götürdüğü belirtildi. Bonservisi elinde olan 34 yaşındaki oyuncunun, gelecek hafta kararını vermesi ve tekrar Süper Lig’de bir ekipte forma giymesi bekleniyor. fanatik |
[QUOTE=Abdullah DuMaN;888118]Gaziantep'te ayrılık
Gaziantepspor ile sezon başında bir yıllık sözleşme imzalayan Uğur Kavuk kulüpten ayrıldı. Daha önce yapılan görüşmelerde taraflar karşılıklı olarak anlaşırken, sözleşme dün resmen feshedildi. İstanbul Belediye, Antalya ve Sivasspor gibi takımların uzun yıllar formasını giyen tecrübeli sağ bek için birçok Anadolu kulübünün teklif götürdüğü belirtildi. Bonservisi elinde olan 34 yaşındaki oyuncunun, gelecek hafta kararını vermesi ve tekrar Süper Lig’de bir ekipte forma giymesi bekleniyor. fanatik[/QUOTE] Sergenin futboldan çaktığı burdan anlaşılıyor. İlk işi bu arkadaşı postalamak olmuş |
aydın adem kesın kalmalı ve hızlı ve golcu forvet lazım
|
[B]Rafık,Grosicki,Utaka gönderilmeli.[/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:01. |