![]() |
Santrafor İhtiyacımız Yok
[IMG]http://u1312.hizliresim.com/1j/d/vfllg.jpg[/IMG]
Sivassporumuzun sportif direktörü Murat Erdoğan, "santrafor ihtiyacımız yok" dedi. Süper ligde devre arası ve ara transfer dönemine yaklaşılırken takımlarda ihtiyaç bölgelerine takviye transferler de konuşulmaya başlandı. Sivassporumuzun sportif direktörü olan Murat Erdoğan Sipas Tv'ye verdiği röportajda, önemli açıklamalarda bulundu. Murat Erdoğan, "Santrafor ihtiyacımız yok, mevcut kadroyu yeterli görüyoruz. Takımda kendine yer bulamayıp ayrılmak isteyenleri de anlayışla karşılayıp yardımcı oluruz. İhtiyaç duyduğumuz kanatlara da yerli futbolcu ile takviye düşünüyoruz" şeklinde konuştu. Kanatlara olan ihtiyacın ise, sağ ve sol kanat defanslara takviye olduğu tahmin ediliyor. Sivaspor.com |
Cevap: Santrafora İhtiyacımız Yok
bana göre iyi bir ön libero alınabilir birde alternatif sol ve sağ bek
|
[B]Sol kanata transfer olacağını tahmin etmiyorum...
Eren'den verim alınamadı mı? ki sol kanata transfer olsun... Abdurrahman bizim eski Abdurrahman değil, çok çalışması lazım ama O'nun da kapasitesi bu kadar demekki... Takımın her şeyi, Ziya olduğuna şahit olduk... O olmadan sol kanat çalışmıyor, O olmadan Aatıf oynayamıyor, O olmadan Aydın oynayamıyor... Özledik Ziya kendine iyi bak ve bir an önce takımdaki yerini al...[/B] |
[QUOTE=Rallim58;888485][B]Sol kanata transfer olacağını tahmin etmiyorum...
Eren'den verim alınamadı mı? ki sol kanata transfer olsun... Abdurrahman bizim eski Abdurrahman değil, çok çalışması lazım ama O'nun da kapasitesi bu kadar demekki... Takımın her şeyi, Ziya olduğuna şahit olduk... O olmadan sol kanat çalışmıyor, O olmadan Aatıf oynayamıyor, O olmadan Aydın oynayamıyor... Özledik Ziya kendine iyi bak ve bir an önce takımdaki yerini al...[/B][/QUOTE] Dayı röpörtajı dinleme fırsatım oldu eğer yanlış anlamadıysam, Murat Erdoğan sağ kanata ve forvet arkası iki yerli transfer düşünüyoruz, yabancı transfer devre arası zor olduğu için gündemimizde yabancı transfer şimdilik yok dedi. |
Cevap: Santrafor İhtiyacımız Yok
Ziya'ya alternatif muhakkak olması gerekli. Yabancılardan verimli olmayanların gönderilmesi taraftarıyım. Grosicki yarım sezondur oynamıyor. alternatifleri de çok fazla yok. Ümit in durumuyla ilgili gelişme var mı bilemem ama stoperler için de takviye yapılmalı. Abdurrahman Dereli nin bu takımda olması zaten düşündürücü. Cicinho ve Ziyaya alternatif yerli muhakkak olmalı.
|
SAYIN erdogan sivassporu verimsizlerin dinlenme kampi olarak görmeyin gönderin herkes sansini baska yerde arasin 1 ----2 utaka ve jabur verimsiz bir 3 lig oyuncusu böylede görünüyor siz bunlari görmüyormusunuz:confused:
|
bu oyuncular ile ilk 5 hedefi çok zor değişik mevkilere en az 5 futbolcuya ihtiyaç var diye düşünüyorum sağ ve sol bek bitirici forvet ortasahaya iki oyuncu daha lazım yoksa hedefe ulaşmamız çok zor taraftarı beklentiye sokup sonrada hayal kırıklığı yaşatmayın lütfen
|
[QUOTE=Salim58;888488]Dayı röpörtajı dinleme fırsatım oldu eğer yanlış anlamadıysam, Murat Erdoğan sağ kanata ve forvet arkası iki yerli transfer düşünüyoruz, yabancı transfer devre arası zor olduğu için gündemimizde yabancı transfer şimdilik yok dedi.[/QUOTE]
[B]Sağ kanata Abdurrahman Dereli ne için alındı? O zaman, ayrılık sinyalleri çalıyor demektir..[/B] |
Bütün takıma bakacaksak Kalede sıkıntımız yok gibi duruyor. Ziya ve Cicinho'nun alternatifleri var ama asla onlar kadar başarılı değiller maalesef. Stoperde Murat ayrıldığı için bir yerli stoper almamız lazım. Ön libero'da Kadir-Adem-Mehdi-Hakan seçeneklerimiz var ama daha iyi bir oyuncu alınabilecek duruma gelinirse kaçırılmamalı bu yüzden de yeni oyuncular takip edilebilir. İleri kanatlara gelince BUrhan Aydın iyiler ama Kamil Utaka oynadığı zaman sıkıntı olabiliyor. buralara oyuncu düşünebilir ama Utaka ve Kamil'den daha kötü olacaksa boşuna transfer yapmaya gerek yok. Forvette Djebbour-Utaka eyvallah ama Abdülkadir çok iyi niyetli ama maalesef başarılı değil. Acilen Yerli ve kaliteli bir forvet bulmamız lazım.
|
Santrafora ihtiyacımız yok demiş Sn.Murat bey,
Yani Rafik var, Utaka var, Burhan var .. var olmaları ihtiyacı karşılıyor... O zaman sağ kanattada sol kanattada yedek olarak sağ ve sol bektede ve dahi orta sahada da oyuncularımız var.. var da oralara niye düşününüyorsunuz Murat bey Yok onları düşünmenizin nedeni yeterli olmadıkları ise o zaman Rafik ve Utakanın hangi maçta yeterli olduklarını söylesende bilsek bu takıma yırtıcı bir forvet şart Murat bey şart.. ha şunu düşünüyor olabilirsin devre arası transfer nedeniyle çok iyi bir forvet bulma şansımız olmaz dersen ben o zaman sizin ilk 5 iddaasında olmadığınızı varsayarım .. Bak Çalımbay Devre arası için Rize'ye iyi oyuncu değil Mükemmel oyuncu alacağız dedi.. demek ki mükemmel oyuncuda bulunabiliyormuş devre arasında |
[QUOTE=cemahmety;888502]Forvette Djebbour-Utaka eyvallah ama Abdülkadir çok iyi niyetli ama maalesef başarılı değil. Acilen Yerli ve kaliteli bir forvet bulmamız lazım.[/QUOTE]
Vay be böyle Djebbour´a, böyle Utaka´ya eyvallah öylemi? Kusura bakma ama böyle anlayisa yaziklar olsun diyorum. Demek bir defa 90 dakika oynatilmayan Abdulkadir basarili degil ama sürekli oynayan vede rezilleri oynayan Djebbour ve Utaka´ya eyvallah öylemi? Haydi bu iki beceriksiz yabancininda gönderilmesini istesen anlarim ama senin yaptigina cifte standart denir. Sana göre bunlarin neresi Abdulkadir´den daha basarili kendilerine onlarca sans (90 dakikalardan bahsediyorum, öyle son 5 dakikayi saymam ben) verilmesine ragmen? Yine beni bazilari hor görecek gercekleri söylüyorum diye ama ne yapayim gercek bu, bizde yabanci hayranligi var, halbuki kendi insanlarimiza onlara verdigimiz degeri versek belki Cihan´i, belki Abdulkadir´i kazanabiliriz, hatta Ahmet Aras´a bile futbolcu gözüyle bakmadi bazilari. Neyse bazi insanlarda fikirler sabitlesmis. Kisacasi El insaf diyorum... |
carlos oyuncu istesinde siz almayında görelim adam kariyerini tehlikeye atarmı sivas a başarılı olmak için geldi hemde şartlı gelmişde olabilir istedigim oyuncular alınacak diye onun için murat bey boşuna nefesini tüketmesin oyuncu takviyesi yapılacaktır....
|
kesinlikle forvete ihtiyaç var zaten renfigodan verim alamdığımız için gönderdik utaka 2 gol attı forvet rafik 2 gol attı forvet costa defans iki forvetin attığı kadar 4 gol attı aatıf sol kanat 9 gol attı nasıl forvete ihtiyacımız yok anlamadım zaten rafik kiralık yıl sonu yolcu bence kesinlikle iyi bir forvet şart
|
En çok gol atan takımlar arasında olan Sivasspor'da şayet iki santraforun attığı gol sayısı 4 ise bu takıma santrafor gerekli diye alenen belli oluyor gerk yok demek gerçekleri görmemen demektir
|
Rıza hocanın futbolcu bulma işine hayranım. Genellikle onun oyuncuları oynuyor. Aslında verecen parayı sportif direktör rıza hoca olacak. Ama başta yine carlos olacak. Bu takım alır yürür
|
murat erdoğn seni severiz bak ama yerli konusunda çuvalladın adam gibi yerli futbolcu alamdın halada çuvallıyorsun
|
Sağ knta. Şüphesiz. Hem ekonomik. Hem. Cicinyonunda. Bişyler. Ktacagı dusunşn suan. 4 eylül bldyede. Kiralık oyuncumuz. Kaan. İyi. Bi yedek olur. Fizik. Gücü. Ve. Hırsı. Mükml
|
Kaan kılcı. Bu. Takıma. Kazandırılmalı. Geleceği parlak. Bi gencmiz. Hırslı. Ve. Güçlü. Bi. Oyuncu. Ve. En iyi. Pişeceği dönm. Cicinyo. Mevksnde. Carlos. Tipinde
|
anlaştığımız devre arası alacağımız oyuncular var dememişmiydi
|
murat erdogan bey forvet ıhtıyacımız yok demıs alınan forvet oyuncuları 14 hatada kac gol atmıslar orta saha ve defans gol atıyor bence ıyı bır forvete cok ıhtıyac var
|
Ben bu konusmaya olumlu taraftan bakmak istiyorum belki taktikseldir. cunku henuz trsnsfer donemi gelmedi 3 mac daha var. eger biz su bolgeye bu bolgeye oyncu alacagiz derse kadrodaki oyunclarn morali bozulablr kafalarnda soru isareti kalabilir. simdi disardan kadroyu hic bilmeyen biri bu konusmayi okusa heralde kadro cok genis baska oyuncuya gerek kalmaz diye dusuneblir.ama oyle degil. kulubeye bakiyorum oyuna etki hic isim yok. oyuncu degisikliklri zatn 90. dakikada yapiliyor. son 3 mactir ziyann yoklugu inanilmaz sekilde hissediliyor. yerine oynayan aydin sol acik oyuncusu bayaa kademe hatasi yapiyr bol bol hata yapiyor.orjinal yeri sol bek olan eren aydin evlere semlik. hayrettnden cok basimiz agridi yerine getirilen adama bak! hayrettn duraydi en azndan jubilseini yapardi. sag bek yine oyle. xicinhonun basina bisey gelsn diye dua etmkten baska sansmz yok. orta sahada ademin yoklugu bile belli oluyor. sagda burhan ne yapiyor anlamak guc. utaka ve djebbour denen adamlar gol atsin diye alindi attiklari da costa kadar!!!
velhasil kelam biz bu kadroyla degil ilk 5 ilk 10a tutunursak iyidir. carlos 1-2-8 oynattigi surece her mac farkta yiyeblirz farkta atablrz. carlos ilk geldgimde heralde iyi savnma yaptirr dedk ligin en ktu savnma yapan takimi oldk.orta sahada sefams yapan takim bir uzun topta her takimdan gol yiyor. kusura bakmayin ama biz en az 5 macta 5 yerdik. rakiplern becrksizligindn iyi yirttik. ama eger acilen duzltilmezse hedflern hicbirine varilmaz.murat erdogan ve ekibinn yaptigi guzel bir transfer henuz gormedik.aldiklari adamlar yedek kulubesnde paslandi. ara transfer donemndede isabet tuttrmak zor olacagindan isimiz samsa kadere kalir! simdi birileri cikip yine ayni laflari soylerler.yok felalet tellali yok sivasli deglsn falan. ama bu soyledklermn hepsi gercek. ben olmayan biseyi soylemiyorum. |
adam gibi iş yapan futbolcu alyız sonra maçı kaybettiğiniz zamanda hatayı olmadık yerlerde ararız
|
Defansta Da Costa 4 gol atmış, Forvetlerimiz Utaka ve Dcebbur ikisi toplam kaç gol attı ?
|
Bu nasil anlayis ?
Murat kardesm bu takimin teknik direktorlerden bir tanesi sin ama hic kusura bakma sen bu islerden anlamadigini bu sozunle ifade ettin. Kardesm ya sen sivasspor u izlemiyorsun yada taraftar. Benim 5 yasindaki yegenim bile bu takimin golcusu yok diyor sen nasil ihtiyac yok dersin ?? Ben burdan sunu kesinlikle soyleyebilirim. Ya bu takima adam gibi bir golcu alirsiniz devre arasinda ve sivasspor sampiyonluga oynar. Yada almazsiniz bu takim ligte kalmaya mucadele eder. Ben acikcasi biktim golcusu olmayan sivasspor izlemekten. Ve bu aciklamanizi gereksiz ve sacma buldum. Ayrica santrafora gerek yok demenizin sebebi sivasspor un buraya kadar gelmesi ise cok yanlis dusunuyorsunuz golcu olmadan bu takim ilk 5 e giremez birakin ilk 10 a giremez. Tavsiyem adam gibi fiyati uygun bir golcu almanizdir. |
sağ ve sol beke kesinlikle ihtiyacımız var külübemiz bu mevkilerde yetersiz dereli çok beğendiğim bir oyuncu ama artık yetrli değil santrafor alınması gerekiyor utaka santrafor değil zaten murat santrafora ihtiyaç yok derken ben şaşırdım kpaşa maçında santraforsuz oynadığımızı unuttu zaarki
|
Bizde Transfer isni yürüten futbolcuyu bulan kim bu arkadasimiz bulunan futbolcunun gecmis kasetlerini ve kariyerini hicmi arastirmiyor hani taa güneyamerikadan buldugunuz rengiffo neden fos cikti utakada öyle bu istenanlayan birisi iseniz bunlar ne verdigimiz paralara yazik degilmi biraz dikkatli olalim lütfen hatir gönül meselesi yapmayalim.
|
[QUOTE=Külhan;888529]Bizde Transfer isni yürüten futbolcuyu bulan kim bu arkadasimiz bulunan futbolcunun gecmis kasetlerini ve kariyerini hicmi arastirmiyor hani taa güneyamerikadan buldugunuz rengiffo neden fos cikti utakada öyle bu istenanlayan birisi iseniz bunlar ne verdigimiz paralara yazik degilmi biraz dikkatli olalim lütfen hatir gönül meselesi yapmayalim.[/QUOTE]
Anlamiyorlar abi demekki bu isten anlayanlar gecmeli isin basina tecrübe lazim bu islerde. |
[QUOTE=FirtinaK;888505]Vay be böyle Djebbour´a, böyle Utaka´ya eyvallah öylemi? Kusura bakma ama böyle anlayisa yaziklar olsun diyorum. Demek bir defa 90 dakika oynatilmayan Abdulkadir basarili degil ama sürekli oynayan vede rezilleri oynayan Djebbour ve Utaka´ya eyvallah öylemi?
Haydi bu iki beceriksiz yabancininda gönderilmesini istesen anlarim ama senin yaptigina cifte standart denir. Sana göre bunlarin neresi Abdulkadir´den daha basarili kendilerine onlarca sans (90 dakikalardan bahsediyorum, öyle son 5 dakikayi saymam ben) verilmesine ragmen? Yine beni bazilari hor görecek gercekleri söylüyorum diye ama ne yapayim gercek bu, bizde yabanci hayranligi var, halbuki kendi insanlarimiza onlara verdigimiz degeri versek belki Cihan´i, belki Abdulkadir´i kazanabiliriz, hatta Ahmet Aras´a bile futbolcu gözüyle bakmadi bazilari. Neyse bazi insanlarda fikirler sabitlesmis. Kisacasi El insaf diyorum...[/QUOTE] Hocam Utaka ve Djebbour'un kaliteleri her zaman bişey yapmak üzere hazır ve bşieyler vaadediyor. Djebbour direk gol olarak katkı sağlayamıyor şu sıralar ama GS maçında attığı golü bu ligde kaç adam atabilir veya bazı golle sonuçlanmayan klas kokan hareketleri var. Utaka'nın performansından memnun değilim ama bu sene çok fazla sakatlandığı için öyle oluyor emin ol. Abdülkadir bu oyuncuların standardın da değil Carlos oyuna almaya bile değer görmüyor bu çok net belli |
[B]Utaka ve Djebbeur'dan istediğimiz verimi alamadık bu kesinlikle doğru ama transferi yapan adamları da eleştirirken biraz insaflı olmak lazım. Bu oyunculardan biri Yunanistan gol kralı diğeri de Fransa şampiyonunda bir sezonda 30 maça çıkmış bir oyuncu. Bu iki oyuncu da alınırken bende dahil bir çok taraftar çok mutlu olmuştu. Tek eleştirdiğimiz nokta bu iki transferinde geç yapıldığıydı. Yoksa bu iki oyuncunun kalitesine hiç kimse bir şey diyemez. Belki kan uyuşmazlığı oldu, belki başka nedenlerden dolayı oynamıyorlar ama lütfen eleştiri yaparken biraz daha insaflı olalım. Çünkü bu iki oyuncuyu da Sivas'a getirmek kolay iş değil.
Son olarak Murat Erdoğan'a katılmıyorum. Belki yabancı olmasa bile bize bu ligi tanıyan, ayağında top tutabilen bir forvet şart. Bence bu isimde Semih Şentürk...[/B] |
Bana göre santrafora ihtiyacımız var.Kanatlarımız çok iyi ama ileride kimse yok.Utaka gol atamıyor rafik yetenekli ama uyum sağlayamadı
|
ziya bu hafta oynayacak mı.
|
yahu nasıl forvete ihtiyaç yok çıldırtmayın insanı. Utaka ve djebbour denen futbol yoksunlarının 2'şer golü bulunuyor. Ayıp be bu kadar göz boyama olmaz. Biz bunlarla mı ilk 4 e girecez unutun siz o işi. Şu takıma adam gibi bir forvet alın. O iki işe yaramazdan birşey olmaz.
|
[QUOTE=poolat58;888541]yahu nasıl forvete ihtiyaç yok çıldırtmayın insanı. Utaka ve djebbour denen futbol yoksunlarının 2'şer golü bulunuyor. Ayıp be bu kadar göz boyama olmaz. Biz bunlarla mı ilk 4 e girecez unutun siz o işi. Şu takıma adam gibi bir forvet alın. O iki işe yaramazdan birşey olmaz.[/QUOTE]
aynen bende senin gibi düsünüyom cünkü bu sefer biz hakliyiz. |
şu takımda ben santrafor oynasam en az 6-7 gol atmıştım be. O iki baceriksizi de golcu sayıyorsan murat bey yazıklar olsun. orta geliyor beyefndıler zahmet edıp kafaya cıkmayı bırak ortalıkta bıle olmuyorlar. o ikisinin gol attığı maçlarda da ya yenildik yada 2 farklı kazandık. Yani 0 katkı sağladılar. Hoş hepi topu 4 gol attılar da gerçi.
|
kendi aldiklari santraforlara(?) kotu diyecek halleri yok herhalde.. sonra adama sorarlar e niye aldirdin o zaman die
ama olan sivasspora oluyor .. baskanin bunu gormesi ve mudahale etmesi sart yoksa bu santrafor bozuntularinda bir cacik olmayacagi acik |
Böyle denir ama bi bakmışsın forvet alınmış böylede olacak görürsünüz çünkü forvetin iyi durumda olmadığı gözler önünde
|
Kara Murat herhalde baskana sirin görünmek istiyor galiba.Ne demek santrafora ihtiyacimiz yok .Sayet yoksa gol atsinlarda görelim.Aatif satrafor degilki,onun attigi gollerle suandaki puan siralamasindaki yerimizi koruyoruz.Carlos´da suandaki durumunu Aatif´a borclu.Aatif o golleri atamasaydi belkide ,Carlos´un koltuguda sallanirdi.
|
Bende inandim:))
|
[b]şimdi şöyle diyelim eğer bu sezon hedef sadece ligde kalmaksa ,yada zorlayarak ite kaka ilk 5 içine girmekse golcüye ihtiyaç yok denilebilir,ancak mutlaka bu sezon avrupaya gitmek istiyoruz ,bu şampiyonlarligi olur uefa kupası olur kupadan olur farketmez diyorsak, kadroda revizyon şart ,transferde forvetde şart,ziyanın yokluğunda eren oynamıyacaksa ,cicinyo yokken apo oynamıyacaksa bukadar parayla alınmalarının anlamı nedir?,yAbancı kontenjanı nedeniyle yabancı transferine karşıyım,aBdulkadirden cihandan fayda sağlıyamıyoruz,utaka ve rafikde istediğimiz seviyede değil ,uzunlafın kısası genç ve yetenekli birsağbek ve solbek ,bir forvet arkası ,vede defansın arkasına sarkıtabileceğimiz süratli sonvuruşları iyi forvet oyuncusu alınmalıdır diye düşünüyorum ,ille süper lig sart değil pttligide iyice taranmalı [/b]
|
kadroya giremeuyen girse de kötü performans sergileyenler gönderilmeli,takıma hırslı ,top yapabilen,güçlü ve hedefi olan iyi oyuncular alınmalı.
utaka daha ne zaman patlama yapacak,bence bir 17 hafta daha beklesek maksimum 3 gol daha atar...zaten attığı golller beleş gol. aatıf olmasa işimiz bombok olurdu,allahtan aatıf var. ptt 1.ligden iyii forvetler alınabilir. kaliteli bir yabancı stopere ihtiyaç var,navratil gönderilebilir. çok kaliteli yabancı bir önlibero bizi üstlere taşır. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:34. |